33479
12316971501353788406.png
  • PyRex
    Akárki lejön a terembe akármikor, bebizonyítom ha kell, hogy 50 kilóval megy a homlokra engedés, csak ez az egész megint kezd átmenni ilyen "nyenyenye az én apukám erősebb" beszélgetésbe. És tökéletesen megértem Bunny-t, aki ilyenkor jól elküldi a francba az aktuális kötekedőt :)
  • PyRex
    1. nincsen bátyám...
    2. volt egy fogadásom rá, hogy ezt fogod mondani

Részemről vita lezárva, azt hiszel, amit akarsz, de a jövőben megkérlek: ne foglalkozz velem, pláne ne kötekedj. Köszi és jó edzést neked.
  • jazzy
    Egyébként ez testépítés nem erőemelés. Abszolút reális, hogy valaki 80 kilósan kinyom 140 kilót de ebben a sportban tök lényegtelen:)
    Szerintem simán hihető hogy 50 kilóval csinálja, mert miért ne, lehet többel is, én csak 25el csinálom pont a könyökvédelem miatt viszont nekem így is durran a tricepszem.
    A hazugság mindig benne lehet a dologban hiszen ez egy fórum de miért lenne neki érdeke hogy hazudjon? Ha meg hazudik az az ő baja:)
  • Cmdr
    Mondjuk úgy öcsém, hogy ez bárki lehet!
  • PyRex
    hogy érted, hogy milyen kép?
  • Cmdr
    Ez milyen kép bazz? Ne röhögtessél már!!!!!!!!!!!!!
  • PyRex
    Bebizonyítani nem fogom tudni, ha nem hiszed, nem hiszed. Nálunk a teremben most is van olyan emberke, aki 70 kiló alatt van és belenyomott 120-ba - arányaiban majdnem olyan, mint amilyen én voltam. A srác tök vékony, de rohadt erős, ki nem néznéd belőle. Mondjuk én akkor már nem voltam annyira vékony.

http://www.sg.hu/galeria/981149684/9811496841175594074.jpg
  • PyRex
    Sajnos könyökgyilkos valóban. Szokták úgy is csinálni (pont emiatt), hogy nem a homlok fölé engedik le, hanem a fejük "mögé" - igaz, így mondjuk könnyebb csalni.
  • Cmdr
    Sajna én ezt érzem!
  • PyRex
    Persze, hazudozom... :))))))))
    Pihenjél kicsit...
  • jazzy
    Én vigyázok a homlokra engedéssel mert eléggé könyökgyilkos dolog, inkább kisebb súllyal csinálok többet belőle.
  • Cmdr
    Szerintem azzal, hogy ilyeneket hazudozol senkinek a szemében nem fogsz nagyobbnak látszodni!
  • PyRex
    Az elmúlt 1 hónapban amúgy a tricepszem ereje teljesen visszajött, tegnap már 50 kilóval ment a homlokra engedés, szabályosan, ami - tekintve, hogy nem csináltam a gyakorlatot kb. 5 éve - szerintem nem rossz :)
  • PyRex
    persze hogy vigyáztam, kellett az erő :) 80-ba 20 simán belement akkoriban. Asszem' 22-23 volt a max, egyszer kipróbáltam.
  • csuszi
    bazzeg, akkor is nagyon fasza. én a közelébe se voltam a 140-nek hasonló súlyban. igaz nem is szedtems emmit, de akko is le a kalappal. mondjuk a 80-as részt azt meg keveslem. vagy vigyáztál hogy el ne féradj felfelé?
  • Cmdr
    Jó! :)
  • bandus
    Jéé, ma már másodszor olvsom ugyanezeket a betűket:D szvsz vegyél inkább egy tejsavófehérjét magadnak ;)
  • jazzy
    Légyszives normális stílusban válaszolj nem kell megint az anyázás..
  • PyRex
    ... és még Bunny-ra mondják (mondjátok), hogy primitív... ;)
  • Cmdr
    Nincs kedvem hozzá! :)
  • PyRex
    Ezt kifejthetnéd bővebben is :)
  • Cmdr
    Nincs ellenszenv, viszont hülye vagy! Baromok a edzőtársaid, és jó uton vagy, hogy te is barom legyél! Nézd meg őket milyenek lettek attól a hatalmas turmixtól, és gondolkozz egy kicsit!
  • peacyg
    azért arra még mindig kiváncsi vagyok, hogy mivel vívtam ki ekkora ellenszenvet...
  • Cmdr
    Muhahahaha!
  • PyRex
    Háát, akkor azonban szedtem mindenféle szart is (nyilván elég egyértelmű - majdnem a testsúlyom 2x-esét kinyomtam), most viszont nem áll szándékomban.
  • PyRex
    Figy, én csak arra akartam célozni, hogy az edzéshez ért - és tudod amikor a százötvenedik ember is ugyanazzal a baromsággal keresi meg, akkor elhiszem, hogy felmegy az agyvize és kissé nyers módon elküldi a francba az lérdeklődőt. A többi irományát pedig lehet szeretni, lehet nem szeretni, de itt most az edzéshez való hozzáértéséről van szó.
  • PyRex
    "Most kihagytam elég sokat,"

értsd: 2002-től 2007 februárig nem edzettem.
    Amikor kb. 1 hónapja elkezdtem, 77 kiló voltam, most 81,5
    Ennyit rólad :)
  • peacyg
    Ahha. Hát hízni egyáltalán nem akarok, 1 hónapos versenyfelkészülés után fogytam le ugyanis 92-ről 89 kilóra. Nem vagyok kövér vagy túlsúlyos vagy ilyesmi csak nem is akarok hízni. Olyan turmix kéne, amitől nem leszek zsírosabb, csak izmosabb, vagy szálkásító vagy ilyesmi. Nyilván a heti 4x2 óra edzés mellé. Mert edzés nélkül tudom, hogy nem megy.
  • jazzy
    Annak a turmixnak max annyi hatása van, hogyha hajlamos vagy a hízásra akkor hízni is fogsz. A tejben amellett, hogy van fehérje is, nagyon sok benne a zsír. A cukor az ugye cukor arról nem is írnék. Banán pedig a legcukrosabb gyümölcs. Finom tényleg a turmix, néha én is szoktam valami ilyesmi turmixot inni mert szeretem.. de nagyon ritkán. Mondhatni évente 2x max:)
    Protein turmixnak lenne értelme edzésed után. Az pozitívan hatna az izomfejlődésedre.
  • peacyg
    Köszönöm a választ! Bár nekem nem az a célom, hogy huu mennyi fehérjét vigyek be a szervezetembe, hanem valaki ilyen turmixot iszik az edzőtársaim közül és tök finom volt, ízlett megkérdeztem mivan benne és azért mertem megkérdezni, hogy milyen hatása lehet.
  • peacyg
    Nem tudom mivel váltottam ki belőled ellenszenvet, mindenesetre nekem egyetlen egy kérdésem volt és egy választ akartam kapni. A kemporól azt hiszem egy árva szót sem írtam azonkívül, hogy leírtam, hogy azt csinálom és nem testépítést. És miaz, hogy mindent elmond rólam? Mondtam neked egy rossz szót is, megbántottalak valamivel, hogy ilyen ellenszenvesen írsz? Annyit kérdeztem, hogy ettől mi bajom lehet, mit adhat nekem? És pont azért írtam ide és nem a kempo topicba, mert gondoltam, hogy Ti több turmixot isztok... A lényeg, hogy azt nem tudom mi a francért vagy ilyen ellenszenves?
  • jazzy
    A lényeg az, hogy testépítők nem isznak tejet.. Nyersen ne nagyon egyél tojást mert szalmonellát kapsz, a cukor "csak ízesítésnek" sem kell, a banán pedig tele van cukorral.
    Dióhéjban ennyi probléma van a turmixoddal:)
    Egyél sok csirkét, vagy egyél halat, vagy marhát. Abban van fehérje.
  • Cmdr
    Egyszerű... "2 nyers tojás, tej, cukor"... ez mindent elmond rólad! Ez neked sok fehérje? Ebben szinte nincs is! Tudod mit, igyad, aztán majd a korházban találod magad, cukrosan, szalmonellával egyetemben! Mellesleg, ez testépítő topic, nem kempo!
  • peacyg
    Hogyérted, hogy nekem teljesen mindegy?
  • Jarmo Myllis
    azta kurva!!! az nem gyenge, mehettél volna versenyre is, ranglistán ha jól tudom 82 kg környékén olyan 145-el benne lettél volna az első 30-ban az országban.
  • Extrit
    :D:D Na, most megnyugodtam, hogy nemcsak magamnak írok. Kösz a jófej kritikát!
    De úgy gondolom, hogy amíg említésre méltó dolog nem történik itt a fórumon, addig felesleges akármiről is véleményt nyilvánítanom.

Szép Napot Nektek!
  • derrick
    Megnyugtatlak nem írogatsz magadnak! Én elolvastam, és haver vagy, tök jó fej lehetsz.
  • Cmdr
    Mit szedsz? Azért kérdezem, mert ha 6 év alatt 77kg-ről 81-82kg-ig jutottál, akkor inkább tarsd meg magadnak! :D :D :D
  • derrick
    Ki szídja? Ki meri szídni? Erre az Istenre ki mer beugatni?
    Velem gyűlik meg a baja, ja amúgy tisztelettel jelentem én egy lúzer vagyok és fogytam 10 kg-mot és hogy mit olvasok elalváskor semmit b**meg :)))

Ez csak vicc ne hogy véressen komolyan vedd, de azért egy adalék, hogy mi is a véleménye egy sportembernek, egy bloggernak, egy edző válaszol rovat vezetőnek mondjuk a következőkről. S jó páran hogyan is vélekednek, vagy alkotnak véleményt remélhetőleg nem a bodysokról (úgy általában), hanem magáról a cikkek szerzőjéről:

az egyik
    meg a másik

Ez utóbbi forumot úgy látom hummaval karöltve szépen szét is verték. Tudod én szeretem az olyan embereket akikre nem csak egy témában lehet felnézni, de úgy általában elismerésre méltóak, s ha e miatt mondjuk Te azt írod lúzer, akkor ezt én elsimerésnek veszem.
  • 170Kg
    Aki béna az "segédanyaggal" is béna. Nem ezen múlik. Ha elért valami eredményt azt nem valami szernek köszönheti, hanem annak hogy nem idióta. Kox nélkül 3 kilóból 1 kiló izom? Ez egy kib*szott nagy baromság. Egy kezdő is megcsinálja minimális izomvesztéssel, ha tudja mire kell figyelni.

Ezt nyugodtan elhiheted nekem.