DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Csõ-tök....
Egy gyors kérdés, hogy mi a hányás a Doom3 Ultimate???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Szeritnem ez lesz, mert nem egy FPSben ez a parancs.

Töltsük le az internetet!

ffxi
Nem biztos, mert régen volt. Console elõhív és:
/cg_drawfps 1

Fákjúal!

Prince of Máté
beírod egy letöltõprogramba (pl limewire) és kiadja.
más
Hogyan lehet kiíratni az fps-t?

ffxi
Nekem is elküldenél?
THX!!!!

Fákjúal!

KILLER2
Úgy nekem is.

Prince of Máté
hát ugyan 5.1ben nem, de nekem megvan stereóban.

Doom 4
Nekem is jól jönne.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

KILLER2
Létezik a Doom 3 menüben hallaható zenéje frankó minõségben 5.1ben? Nincs meg valakinek? Mert kéne. Köszi.

Prince of Máté
Na végre van egy vevõ a gépemre, és már ma el is adom!
Max 1 hónap, és megveszem az új gépet, ahol már mehet a Doom3 1280x1024-ben Highon, árnyékokkal, 5.1,ben akadás nélkül 😄
Végre, már másfél éve tervezek egy új gépet és csak most tudok venni 😞

na megnéztem az utlitate modot. vannak benne jók, de alapvetõleg egy fos, abból az egyszerû okból kifolyólag, hogy nincs benne alapból fegyverlámpa. a night vision nem rossz, sõt egész jól meg van csinálva, de azért közel nem ugyanaz, mint a sötétben lámpafénynél és FEGYVERREL a kézben bóklászni. én anno így játszottam végig, és angyon jó volt úgy. most meg vagy sötétség, vagy night vision

az is kib.szar benne, hgoyha eltalálnak, akkor nagy sötétség meg vérfröccsenél meg célkereszt elrándulás. illetve ebbõl csak az elsötétedés a hülyeség, de az nagyon

az 1.3-al nem mûködnek a modok, pl:mod_light, ami lámpád ad a fegyverekhez. ha jól emléxem csak egyszerûen be kell másolni a base könyvtárba, ugye?

két fájl kellene nekem. az egyik a weapons.pk4 ami a fegyverek tárkapacitását növeli meg, a másik egy szövegfájl, amiben le vannak írva a kódok a ládákhoz meg fegyverrackekhez. tudna vki segíteni?

Ez az. És nem jövök rá, hogy mi. :-(
DarkSector
Ha kéri a telepítési útvonalat, akkor nem kérheti újból a lemezt....
Ot valami nagy gáz lehet..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Van hozzá Krekk, de hogyan, ha még nem ment fel? :-)
Az install elején írja ki, ahogy el kéne kezdenie a telepítést.
(A telepítési könyvtár megadása után.)
DarkSector
Krekkeld....

Sziasztok!

Feltettem a RoE-t, vagyis csak feltenném. A telepítésnél a szérial beírása után mindig azt írja ki, hogy "tedd be a RoE 1-es lemezt!".

Nos, én úgy tudom, hogy a kiegészítõ csak 1 lemezes és az bent van. Az alapjáték is fel rakva. Van valakinek ötlete?

Elõre is köszi.
DarkSector
Létezik "Doom Remake" is ha az jobban megy nálad....
Keress rá egy torrent keresõben...
Asszem 800mb...

köszi

parancsikonba +r_displayRefresh 85

Sziasztok
Nem tudtok vmi megoldást hogy a doom3 ne 60hz-be fusson hanem 85-be mint a többi játék jah és Nvidia-ám van.

Szabi84
Én ezt szeretném kiprobálni, marha kiváncsi vagyok hogy sikerült átalakítani, de az istennek sem indul!😞 Valahogy mûködnie kell!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
Nem nálam sem szoktak mûködni az ilyen módok, egyszerûen szarok, de ha a fegyver változtatós módot próbálod akkor annak mûködnie kell...

Szabi84
Sziasztok! Feltettem a doom 3(nem eredeti)-at és hozzá a classic doom v1.1 modot, de ha betöltöm akkor kilép a játék! Kell valami patch, vagy valami trükk hogy elinduljon? Nagyon kiváncsi vagyok erre a mod-ra, szóval ha tudtok segítsetek! thx

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
Madár?
A kiegészítõre "Ressurection of Evil" gondolsz?
???

van valakinek megntese amielot meg kell olni azt a nagy madarat a vegen, vagyis az a fejezet kell ameikben megloljuk, asszem hell a cime!
ffxi
Mi a pontos hiba üzi?

Fákjúal!

DarkSector
Talán egy jelszót kér (CD-key) kér?

Sziasztok nekem lenne egy kis bajom amikor elakarom inditani a játékot valmi hülyeséget ír ki!!!Vmi olyasmit hogy próbáljam meg újból de akkor sem megy!!!Kérlek titeket segitsetek!!!!!

üdv:Vernigloz
Sziasztok.
Köszi szépen a segitséget.
Jó volt igy már könnyeb volt az egész,és egyböl sikerült tovább jutnom.
Hali.
Zöld kocka: szerintem Te a BFG lõszerére gondolsz. Az nélkül is ki lehet lõni.
Nagy szörny: lõdd le a 3 kutászt (ott repkednek a feje körül), mikor lelövöd õket, lõj bele a szörny felett megjelenõ kék buborékba. Ezt párszor vidd véghez, és kinyiffan.
Lélekszipka: csak akkor aktiválódik, ha kinyírsz 5 ellenfelet.
Doom 4
Úgy emlékszem hogy a felderítõket kell kilõne mert vak és a felderítõk után rá kell lõni de a felderítõk ujra jönnek.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Sziasztok.
Valakinek a segitségét szeretném kérni.
Mit kell csinálni azzal a nagy szörnnyel, és hogyan?
Amikor a lélékkockát kell megszerezni.
Nekem van valami zöld kockám, de csak egy.
Van belöle több is, és ha van merre?
Ha nincs akkor mit kell csinélni ezzel az eggyel.
Köszi a segiséget.
Prince of Máté
nem lehet bekapcsolni, de van egy ccDoom nevû progi ami feliratoz za

REXCraft
a feliratozást hol kell bekapcsolni ? 😄

hykao
Némi új infó a készülõ Hexen: Edge of Chaos modról (illetve nem is mod ez, hanem "total conversion"...)
DarkSector
Szerintem sehogy..
Csak akkor ha nem publikus szerverre mész...
Pl: hamachi

nah, nem tudja senki, hogy másolt cd kóddal hogy lehet netes szerverre csatlakozni ?

Still Alive

Prince of Máté
milyen kár <#idiota>

Doom 3-ban is van wc csésze, de azzal nem lehet dobálózni 😄

Still Alive

Nincs is annál jobb, mint wc csészével agyondobni valakit XD

Still Alive

DarkSector
HL2-deathmach!Sirály...

tudom mi az az fps 😄 én csak arról beszélek, hogy eddig 256 mb ramom volt, amivel Half-Life 2 Deathmatchoztam 15 fps-en, ahhoz képest ez a 40 fps megváltás

Still Alive

DarkSector
Bakker mi lesz ebbõl?
😊

Ez a beszarásos movie...!

DarkSector
Igazad van!De tegyük hozzá hogy az 512ram felirat a dobozon még nem elég.
Ahhoz még támogatások kellenek és bit.
Asszem a ram jórészt azt számit hogy gyorsabban töltsön a kártya!Amúgy meg van Doom3 hoz valami ultra textura mod is a neten az erõsebb gépek izzasztásához.Letöltve kb 1GB.
😄

DarkSector
nekem is 2.2-es celeron vót 1gbram és annyi hogy 6200as kártya.
De 2x nélkül mennie kéne.
Próba, cseresznye!

Prince of Máté
azért nincs egetvetõen nagy különbség mert az ultrûához 512es VGA kell.
Hiába rakod be nem lesz szebb a highrnál

Prince of Máté
ahha látom értesz hozzá, kérlek ne tájold már el a gyereket...
Celeronnal elmehet a ***ba.
Majd észre veszi hogy beszaggat 640*480 lowon is a celeron miatt.
leeht neki 2 giga rama és fél gigás VGA-ja ha ott a celeron akkor szívta.
Mellesleg geri486 tutkó azt írja hogy jól fut,mert sztem nem tudja mi az az fps

DarkSector
Jah én is megjártam ezt a lépcsõfokot!
Most már minden max-on van!
De nincs egetverõen nagy különbség...😄