DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert tavaly nyáron játszottam vhogyan pedig!
Csak ratyi extra, ugytünik nem enged kilinkelni...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Le lehet tölteni ezt a bvideót!
Szeritem nagyon jó csak kár hogy nem felnõttek beszélnek benne!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A válasz: természetesen. A kiegészítõk az alapjáték alatt futnak. Ezért általában szükség van rájuk, mert azok tartalmaznak bizonyos alprogikat ami a kiegészítõben nincs meg, ezért ha megpróbálod elindítani és a gép észreveszi hogy nincs fent az alap, alapból nem indítja el <#buck>#buck>
A sima 3at végignyomtam és (csak)most láttam afilmet(ne kövezzetek meg ti hatalmas fanok!) és megjött a kedvem h visszatérjek a marsra...
Amúgy ez a film a legjobb játék adaptáció:) KOMCSÍ!
A rezik, avp, tomb r... nem adta vissza a hangulatot...de a doom!!! ez kell, hogy a film rávegyen a gamere!
"Look alive man! It's game time!"
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Írtó szar mert alig tudsz célozni:(
de már azóta ott tartok h kb 50 pókot megöltem
Az még nagyon az eleje, ahol a fickót a lámpával követni kell. Az még valamelyik alfa laborban lehet. Az alfa labornak 4 szektora van, mindegyik egy egy önálló pálya. Az elsõ szektor a játék 4. pályája, a második az 5. a harmadik a 6. és a negyedik szektor a 7. pályája a játéknak. Itt lesz egyébként az elsõ fõellenség is.
Úgyhogy valahol a 4. és a 7. pálya között barangolsz. Hellknight a 18. pályán lesz elõször.
Ez a pokol elõtti pálya. Itt mindjárt kettõvel kell egyszerre megküzdened.
De addig örülj míg nincsenek, mert kurva szívósak és BFG-hez hasonló plazmát dobálnak. Az ütésük se semmi. Az ütésük se semmi, tehát nem érdemes közel kerülni hozzájuk. Remélhetõleg addigra már tele leszel rakétával.
Egyébként a laborokban azért nincs hellknájt, mert nem férne el. Ott alacsony a plafon és szûkek a folyosók. Nem tudna mozogni. Majd ha egy feltûnõen magas plafonú helyiségbe kerülsz, ott már lehet rájuk gyanakodni és kezdeni újratárazni. <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Ja, és nem tudom, hogy 5 fps-sel játszani miért olyan jó. Én nem tudnám élvezni. Hisz 20 fps alatt a Doom kvázi játszhatatlan. Ilyen sebesség mellett ne számíts rá, hogy egy hellknájttal vagy egy arcvile-lel szemben talpon tudsz maradni <#ejnye1>#ejnye1>
A többi kérdésedre a válaszok: nem kell újrakezdened a játékod a magyarítás letöltése után, mert a mentéseid megmaradnak.
Ha a szörnyek neveire és képeire vagy kíváncsi látogass el a hivatalos weboldalra www.doom3.com és ott biztos megtalálod valamelyik menüben.
A kamrakódokat meg a halott alkalmazottaktól elszedett PDA-kban találod.
De ha ez nem tetszik tölts le csalást a cheatland-bõl.
Jó szórakozást. <#gun>#gun><#violent>#violent> <#gonosz2>#gonosz2><#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1>
Nem azokon a pályákon jársz, amiken már voltál, csak hasonlókon.
Óriási technikai baklövés lenne a fejlesztõktõl, ha az utolsó pixelig ugyanaz a pálya, vagy pályaszakasz lenne a kiegészítõben is, mint az alapjátékban.
A Doom 3-ban akkor jártál az ásatáson, amikor a végén mentél likvidálni a fõboss-t. De akkor a Marson voltál, és a laborok is a marsi bázison voltak.
A kiegészítõben is van ásatás és labor, de az már nem a Marson van.
Ha megfigyeled a kiegészítõben a laborok szerkezetét és helyszíneit nagyban eltérnek a Doom 3-ban levõkétõl.
Én egész jól bírtam a Doom-ot. Mondjuk a látvány egy 512 megás videokártyán lenne a legfélelmetesebb. Az Id szerint egy ilyen kártya tudná kiaknázni a Doom 3 grafikai engine-jében levõ lehetõségeket.
Egy olyan kártyán annyira durva már a kép és annyia döbbenetesen életszerû, hogy a végigvitele csak az adott mûfaj szerelmeseinek ajánlott.
És még egy kérdés:te hogy bírod a Doom 3-at?Mert idáig ez a legdurvább játék aminn játszodtam és nem valami magabiztosan közlekedtem <#ijedt>#ijedt>.Ez a játék tartott a legnagyobb félelemeben, mellette a Thief 1 leányálom volt, annak is voltak durva részei azért.
Qwerty4
nem tudtok valami olyan oldalt ahol értelmesen le van irva hogy miként megy a multi hogyan lehet csatlakozni mi kell hozzá tört változattal lehet ha a magyarosítás rajt van lehet e stb stb mivel 22000 hozzászólásból nehéz kiszürni.
a következõ kérdésem mi a külömbség a doom3 és a Resurrection for evil között.
Külömbözõ játék vagy a része a doom3 nak vagy most ez hogy van ?
Nem tudom feltenni az 1.3 patch et hibát ír ki vagy elötte fel kell tennem elõzõ patch eket ? ha igen hol találom õket ?
Magyarítás sem megy fel ez is egybõl hibát ír ki!
A Roe-ban folytatódik tovább a móka. Ennyi.
A kiberdémon megölésével még nem halt ki a pokol, és ne felejtsd el, hogy a Doom 3 végén a kopasz fickó nem halt meg<#ejnye1>#ejnye1> . Az, aki a háttérbõl írányította az eseményeket és küldte rád a monsztákat.
A elõzõ rész végén átváltozott egy pokoli denevérszárnyas madárrá és elröppent.
Na a Roe végén õ a fõboss.
A sztori pedig a mars egyik holdján a Phobos-on folytatódik, elõször az ásatás helyszínén a katakombákban, utána meg a laborokban.
Szóval ebben a részben is mint az elõzõben egy a lényeg: shoti a kézben <#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
Üdv!!!Én utálom a Doom 3-at, viszont csak végigjátszodtam dögunalmas pillanataimban.
Undorító játék, a legjobban a falakon mozgó húsformájú ereket + a pókokat utáltam.
A leghorrorsabb, legelmebetegebb játék amit a kezembe vettem, sok pénzt kellene adjanak hogy én még Doom 3-azzak.
De viszont kíváncsi vagyok a Ressurection of Evil kiegészítõben hogy kap életet a gonosz újból és hol játszódik tovább a történet?Mert az utolsó videoba úgy tûnt hogy vége az egésznek, mintha jött volna felmentõsereg a fõszereplõért és a pokolbélieket is sikerült visszaszorítania.
Szóva csak arra lennék kíváncsi mi történik a RoE-be?<#wink>#wink>
Qwerty4
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
sziasztok.Egy kis segítség kellene.aki tud légyszi írjon!annál a feladatnál vagyok hogy légzár áthidalás,és hogy jussak el a delta laborba.de semerre nem tudok menni!a vonat amivel idáig eljutottam abban pedig egy ember ücsörög esetleg igy beugrik hol is vagyok,és mit kell csinálni.Elõre is kösz Valaki segítsen mert a fa...om ki van már hogy nem tudok tovább menni!
sziasztok.Egy kis segítség kellene.aki tud légyszi írjon!annál a feladatnál vagyok hogy légzár áthidalás,és hogy jussak el a delta laborba.de semerre nem tudok menni!a vonat amivel idáig eljutottam abban pedig egy ember ücsörög esetleg igy beugrik hol is vagyok,és mit kell csinálni.Elõre is kösz Valaki segítsen mert a fa...om ki van már hogy nem tudok tovább menni!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE