23325
  • Remik92
    Páran irják, hogy nem tudják a kódókat, mert tudnak angolul, hát én se tudok, 1 éve tanulok.A pálya elején szinte semmit nem értek a szövegből, meg amiket dumálnak, csak a képekből.Annyi az egész, hogy megnyomod a tabot rámész arra az emberre ami legutoljára felszedtél, megnézed az e-mail-jeiket, és ott mindig le van irva, hogy...door és627 mondjuk ennyi.Kipróbálom a számokat amiket találok ott és az egyik mindig jó.Az igaz hogy 2 helyen ugy mondják, akkor odadugom a fejemet a hangszorohoz és átl. a végén mondják a számot.Pl:Az egyik pályán egy audio logban a végén azt mondja: six twenty-seven, vagyis 627, de ezen a pályán van egy olyan hely, ahol a kamerákat megleh nézni egy gépen és ott van egy terem ahol nagy betűkkel oda van irva ,hogy 627 imán látszik.A másik meg ha jól emlékszem, az akkor van amikor egy impet vizsgál egy ember, akkor is mondja a végén a szekrénye kódját amiben fegyverek vannak.624 ezt mondja ha nem csal az emlékezetem.A pda-ban minden le van irva, vagyis a kódók.Remélem segítettem.
  • The Protector
    Picit meglepődve fogadtam h a game Ultra high beállításokkal 50fps-el megy a gépemen.
  • hykao #22803
    KUKK IDE
  • PunkZoli
    hi, hogy tudom a játékot 1680.1050ban futtatni? már a 3at
  • hykao #22801
    Egy új kép a rajta látható című készülő TC-ből:
  • agyaggalamb
    A feliratot hogy kell megjeleníteni a játékban? Van vmi olyasmi megoldás mint a sima Doom3-nál a cc?
    És esetleg vmi olyan infó hogy hogyan lehet feltenni a magyarosítást hozzá hogy működjön is...
  • grebber
    Doom 3 - Event Horizon XV 1.3 projekt

Hm ezt kiváncsian várom.
  • Anteris
    mások az elvárásaink meg az ízlésünk. Számomra a pályák leküzdése inkább kötelesség volt mint élvezet, mert tudtam, hogy gyakorlatilag semmi új, semmi érdekes nem vár már rám, úgyanaz a felhozatal lesz variálva a vége feliratig, így aztán félig a gémet nyomtam félig meg a tévét sandítottam pedig rohadtul nem szoktam.
  • Atkamon
    Egy szóval sem mondtam, hogy azzal van bajom, hogy negatív a véleményed a játékról. Egyszerűen csak a stílusával van bajom, nem tudom megérteni, miért kell úgy kritizálni valamit, hogy minden második szó az, hogy szar.

Számomra azért nem éppen volt ugyanolyan minden pálya a játékban. Nem tudom, hogy tudsz-e angolul, de nekem már maguk a pályaleírások töltés közben is érdekessé tettek minden pályát. Nagyon jól megcsinálták, hogy olyan legyen, mintha az egész egy nagy komplexum lenne, mindennek megvan a maga helye, minden elég futurisztikus, plusz elég félelmetes.
    A semmiből előugró alienek hada pedig számomra nagyon is félelmetes volt, valahogy nem akarom elhinni, hogy egyetlen résznél sem ijedtél meg. Elég sok helyen látni embermaradványokat a játék során... azok vajon hogy kerültek olyan állapotba?

Nem tudom, én semmiképpen sem tudnám azt mondani erre a játékra, hogy rossz, ha már csak a grafikát nézzük, és ha főleg úgy nézzük, hogy a játék 2004-es. Eszméletlen jók a fény effektek és minden nagyon részletes. Plusz nekem a történet is nagyon tetszett, nagyon titokzatos volt a játék elején, de a végére nagyon jól kibontakozott az egész, így még ha rettegtem is játék közben, mindig volt okom arra, hogy menjek tovább.
  • Anteris
    aha persze, mert csak dícsérni lehet mi? Nem látom kiírva, hogy fan-topik lenne, úgy hogy ha tetszik ha nem nyugodtam lehet savazni is a gémet ha valakinek nem jön be. Aztán ugyan mondd már meg mi az a nagy élmény ebben a játékban! Változatosság semmi, ugyanazon vaskomplexumban barangolsz elejétől a végezetéig, ha beleejtenének random a játékba és nekem szegeznék a bicskát, hogy mondd meg ember hol vagy, hát ha megölnének sem tudnám megmondani, hogy éppen hol a rákban járok pályailag. De amitől igazán körbe tudnám hugyozni Carmack gurulós foteljét az a semmiből manifesztálódó alienek hada ami sem nem félelmetes sem nem ijesztő hanem csak ugy anblock atomidegesítő faszság a fakrekeszekben időtlen idők óta várakozók haverjaikkal együtt. Mit esznek, hová szarnak eszem fel néha a kérdést, mert legyakva az ellent és beosonva a megürült bujóhelyre sem kenyérmorzsát nem látok szétszórva sem emberes méretű szarokat a sarokban, úgy hogy rejtélyes előéletet élhettek míg nem köddé oszlattam őket. Tudod kit bírok egyedül az egész játékban? A kisrobotokat! Valóságos felüdülés találkozni velük, szeretem a társaságukat, ők a legnagyobb poén a játékban. Úgy hogy isten tartsa meg sokáig őket, a többi elfuserált szörnyet meg tegye oda ahová valók, élükön az utca végéről egyszökkenéssel a szádba ugró izémizével..
  • Atkamon
    Akkor ne játsz vele. Ilyen szintű véleményekre szerintem senki sem kíváncsi.
  • Anteris
    két szóval a cucc: unalmas és idegesítő. Mindig is rohadtul utáltam a semmiből megjelenő ellenségeket meg az olyan faszságokat, hogy falüregekben bujkálnak csak arra várva, hogy elsétálj előttük. A tíz méterről pofádba ugró alien már csak hab a tortán. Egyszerűen szar a gém na, ez van.
  • benőmenő
    sziasztok
    valaki megtudja mondani holl lehet az opciókba nyelvet állítani mert nekem vmi olasz vagy mien nyelven van minden
    bocs a hülye kérdésért előre is thx
  • Bacsa Szabolcs
    kezdöknek
    aki mégcsak mostkezdi el anak meg kel néznie hogy mire számithat
  • Bacsa Szabolcs
    énszerintem telepitzsd ujra a játékot
  • Cingar
    sziasztok!
    felraktam a doomot es sajna nem indul el. ezt a hibauzenetet kapom " ERROR: LoadTGA( lights/squarelight1a.tga ): Only type 2 (RGB), 3 (gray), and 10 (RGB) TGA images supported"
    keresgeltem itt a forumon de nem talaltam ra megoldast tudna valaki esetleg segiteni?
  • Atkamon
    Hát ha eredeti, akkor írj az ID-nek vagy nem tudom, ha nem eredeti, akkor meg nem tom...
  • szapor
    hello!mér van az hogy nem fogadja el a cd kulcsomat? :S
  • Vass Gábor
    Ugyan ott van még egy fegyver tár, azt hogy kell kinyitni?
  • Vass Gábor
    A 3.-dik részén vagyok, és a lépcsőn kell lemenni, ahol egy zombit kell kinyírni, és van ott egy lyuk, ahova nem férek be, pedig ott élet is van meg ammo, azokat hogy kell elérni, túl magasan van, hogy odáig fel tudjak ugrani.
  • Vass Gábor
    Hát én is megilyednék ezeken a részeken az biztos.
  • Atkamon
    Ezis csak rájátszik szerintem... :) De ez nem olyan rossz.
  • Bacsa Szabolcs
    beszarás
  • Bacsa Szabolcs
    http://www.dailymotion.com/relevance/search/doom3/video/x2c3k6_maman-j-ai-peurdoom3_videogames
    ezt nézétek végig kész ktasztrofa,a manus már nagyon fosik :DXD
  • watto
    Hali!miért van az hogy mikor inditanám a játékot kidob egy hibaüzenettel ami ezt irja:

Error during initalization

és alá egy rohadthosszú blablablát amit nem másolok be:D
  • Vass Gábor
    Hol lehet még a cold-on kívül letölteni a kiegészítőt?
    A Darkbit-en vannak játékok is?
  • Doom 4
    MOst akkor hogy rakjam fel a doom 3 at aztán meg a RoE-t ?
  • Prince of Máté
  • Vass Gábor
    Nem is olyan régi még.
  • Vass Gábor
    Hogy hogy??????????????
    Miért veszik el???????????
  • Atkamon
    Komolyan? Nem is tudtam... Steam-en sem lehet majd megvenni?
  • Prince of Máté
    Akkor azt basztad, mert május végén állnak le lemezgyártással, és a boltokból is visszaveszik a kitett termékeket!
  • Vass Gábor
    június 22
  • Doom 4
    Az hanyadika ?
  • Vass Gábor
    Hát megtudom venni, csak a tesómnál van a pénz, és csak a születésnapomon lehet megvennem, addig kell várni rá.
  • Atkamon
    hát igen, max 3000 lehet... nem tom mér nem leeht annyit kiadni érte.
  • Doom 4
    Nem lehet sok! Nem 12990 mint a Crysis.
  • Prince of Máté
    vedd máá meg!
  • Vass Gábor
    Másik gépre is próbáltuk telepíteni a játéknak a kiegészítőét, és ugyan az a hiba, akkor mi lehet a problémája?
  • Bokafix2
    Egy olyan szétszkriptelt játékban mint ez, természetesen mindegy mit csinálsz, a sztori, a befejezés egyáltalán nem változik. Ezenkívül nincs alternatív befejezése a játéknak, úgyhogy nem lesz más a vége...
    pl. nem derül ki, hogy a főellenség, a kiberdémon a testvéred, csak kiskorában árvaházba adták.