DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcsirke
villamosszék...? milyem idióta.? én nem tok ilyen modról, ha találtál értesíts (TPS)

mike0013
ne szidd õket, akkorra már ki lett törölve ennek az idiotának a HSZ-e...
nem tudták mit cselexenek:)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Prince of Máté
Na és Reaper és Doom 4 nevû "emebrek" még Bcsirke-t védik, engem meg szidnak:)

AZért nekik se ártana egy kis gyógyszer és villamosszék:)

mike0013
IQ szinted = korod - 40 = 6 - 40 = -34 :///

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Van valami cheat vagy valami amivel lehet TPS nézetben nyomulni?

hehe ez volt az abban az eggyetlen fókuszban amit véletlenül láttam szörnyûû.amúgy kedves bcsirke csak gratulálni tudok az iq szintedhez, és neked is boldog karácsonyt

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Prince of Máté
túl sokat doomozott szegény és megszállta démon mint ferikét
ezért minden második szava az hogy ekszöszájzbúúúúúúk<#eplus2>

bcsirke
<#vigyor2>

bcsirke
Ma végigvittem a REsurrection of Evil-t tök xar a vége, igazán lehetett volan ötletesebb. Nah, de ettõl függetlenül kellemes éjszakákat adott..

mike0013
jajj, hogy oda ne rohanjak...
mért ülsz gép elõtt ha ilyen "kiszámíthatatlan" vagy. Mért nem vagy szülõ közelbe, hogy letudjanak állítani... tudod, ez egy kicsit ingadozó történet amit te most elmeséltél és nagy a kételyem, hogy nincs semmi bajod

bcsirke
Hát igen szerintem is vicces egy idegekre alapuló betegséggel küzdõt kitaszítani, dehát te már csak ilyen vagy.

Prince of Máté
Na látjátok errõl beszéltem és nem engem kéne leszólni

mike0013
jajj, bennem George Bush mondja, hogy mit irjak ide...
Istenem, hogy süllyedhet valaki ilyen mélyre <#levele>

Prince of Máté
Hát sajnos én ilyen vagyok...

Mert ugye ti nem is láttátok miket írt ide...
Amiket a moderátor kitöürölt de még itt maradt 1.
Olyanokat írt hogy feldugott magának egy macskát szal nekem csak ne szóljatok be, mikor õ egyik percben idegbeteg másik percben meg mindtha semmi sem történt volna.
#22350-es üzenetekben nézzétek meg miket írtak ennek az elmebetegnek...
Jó lesz ha elõbb elolvassátok miket írt és csak utána ugattok nekem...
kössz<#crazya>

Doom 4
hát sjnos ien emberek vannak nem lehet mit tenni és majd megnézem köszi az infót

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

reaper4
vele ne foglalkozz õ ilyen...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Prince of Máté
Ne doomozz hanem dugj fel magadnak valamit

bcsirke
Ti a Doom3 végén, amikor lemész a végsõ fõellenséghez megtaláltátok balra a szent PDA-t? Ilyen Easter Egg szerû és tele van a készítõk üzeneteivel(PL: John Carmack:
Köszönöm mindenkinek) stb. AMikor mentek le azon a szar lépcsõn balra kell fordulni és meg kell nyomni a lábatoknál ott alacsonyan egy titkos ID mintázatú követ. Nézzétek meg tök lol.

Prince of Máté
amatõr<#whatever>

mike0013
sajnálom azt a macskát, és a szüleidet :/

tök ügyes vagy...........

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Tojesz
Szívbõl gratulálok, ez nagyszerû teljesítmény!<#falbav><#falbav><#falbav><#banplz>

bcsirke
DIEE BIIITCH!!!!!

bcsirke
Dumbledore meghal!!! [\spoiler]

bcsirke
<#gun><#falbav>
hehe. Értitek

bcsirke
MARAD=MÛKÖDIK

bcsirke
Nekem nem marad ez a beírásos cucc, mindegy elkezdtem játszani vele, és tök jó, bár a Grabber egy rohadt nagy koppintás, nah mindegy.

brutális lehet a Doom4 már a Doom3-romtolis beszartam a félelemtöl <#guluszem1><#zavart1>

Bokafix2
Hogy pontosan mikor jelenik meg a Doom 4 azt nem tudom, de legkésõbb is csak jövõ év végére. href=http://www.wizards.com/default.asp?x=ht/article/20050518a> itt van az oldal </a>

Bár még a fõellenség sok-sok simításon megy át, mire a te monitorodon elkezdi borzolni a kedélyeket. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

kozben megkaptam a megoldast...
koszi!
Prince of Máté
gopp leamardt

- Jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:

127.0.0.1 q4master.idsoftware.com

Prince of Máté
erre gonolsz?

- Jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:

senki nem tud segiteni a #22332-ben ? :(
Prince of Máté
Muti azt a képet...

Majd jövõre egyénként megint elkezdek doomozni de akkor már nem fog szaggatni és úgyjó lesz

Doom 4
ja és mikor lesz ? amúgy akko már 2-3-4 évvel öregebb leszek szal akko mán nem lesz baj de tuti hogy nightmare mod tuti megcsinálom

Doom 4
mi ez az oldal linkeld már be !!!!<#violent><#gun><#vigyor1><#falbav><#boxer><#duhos2><#nyes>

Visszaolvastam egy csomot a forumban es azt talaltam, hogy eleg csak vmilyen registry buheralas a Resurrection of Evil felrakasahoz (azt mondja az install nincs fent az eredeti game), de sajnos linket nem talaltam hozza.
El tudna vki kuldeni ezt a bizonyos registry bejegyzest?

Koszi
ocs-soft"kukac"bad"pont"hu
Bokafix2
Az még semmi félelem amit kódok nélkül tolva a Doom 3-ban átéltél.
Majd sasold meg a Doom 4-et, ha megjelenik. Azt ugyanis 22 éves kor alatt csak szülõi felügyelettel lehet majd játszani. <#vigyor1>
És nem árt beszerezni pár nyugatatót szívre, és vérnyomásmérõt is. Amikor a Pusztítás Démonával fogsz szembenézni a végén, szükség lesz ezekre a kis cuccokra. <#duma><#duma>
A kiberdémon ehhez képest kedves, öreg, jószívû papucsállatka. Valamelyik külföldi oldalon láttam a képet róla...
Elég figyelemreméltó. Ja, persze a 4. rész gépigényével nem sokkolhatlak, mert én sem tudom, de abban bizti vagyok, hogy kb. 2-szer 3-szor annyi mint a 3-dik részé.
Ezt az új részt végigtolni nájtméren csak terroristáknak ajánlott. <#zavart1>

Doom 4
ja akko lehett este tolni én 12 végig toltam azt is meg a Roe-t is és sztem naon kir de akko úgy vótam hogy örökélet van tehét nem kell semitõl félni és úgy berohantam és mindenkit kinyírtam most ujra megpróbáltam és most tolyok mert már figyelem mik jönnek rám és a történetet is szal 2x re félelmetesebb

16

Doom 4
hány éves vagy ?

brutális a játék<#buck><#idiota>éjel napal ezel játszok

mike0013
öö:D
asszem igen

Prince of Máté
Relo-aded-rule-zzzz-fc cd kulccsal telepítetted mi?

mike0013
köszönöm szépen, ez biztosan nem jutott volna eszembe!!4
KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖM:DD

Bokafix2
Azt kell tenni, hogy amikor elindítod a Doom 3-mat, elõtte bontsd az internet kapcsolatot, mert aktív kapcsolat esetén csak cd kulccsal enged játszani.
A belépés pedig csak eredeti játékhoz kapott kulccsal lehetséges, ami ott van a dobozán.
Tehát bontod a kapcsolatot, belépsz, ekkor elõször szintén cd kulcsot fog kérni, úgyhogy egyet be kell írni, viszont ezt el fogja fogadni. Aztán már játszhatsz is.
Mire következõleg belépsz, már nem fog kérni kulcsot csak egyszerûen betöltõdik a fõmenü. De vigyázz, hogy a netkapcsolat minden játék kezdete elõtt bontva legyen.

Sok sikert

mike0013
hello!
bocsi a hülye kérdésért, de amikor belépek a játékba és elakarom indítani akkor kéri a cd-kulcsot probálgattam párral de egyiket se fogadta el:(
légyszi segítsetek és mondjátok meg hogy melyik cd kulcsot kéne beirni

Ok,akkor mondj valamit amivel jól lehet multizni,nem muszály doom 3 szerûnek lennie.Ja és olyat amiben lanozni is lehet!

szar, senki se játszik vele. ha ilyennel akarsz multizni akkor inkább q4, annak legalább van egy pár 100 fõs tábora a világon, de az is szar. szóval marad a q3.

NeoMaN
cserélj vga drivert