DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudták mit cselexenek:)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
AZért nekik se ártana egy kis gyógyszer és villamosszék:)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
ezért minden második szava az hogy ekszöszájzbúúúúúúk<#eplus2>#eplus2>
mért ülsz gép elõtt ha ilyen "kiszámíthatatlan" vagy. Mért nem vagy szülõ közelbe, hogy letudjanak állítani... tudod, ez egy kicsit ingadozó történet amit te most elmeséltél és nagy a kételyem, hogy nincs semmi bajod
Istenem, hogy süllyedhet valaki ilyen mélyre <#levele>#levele>
Mert ugye ti nem is láttátok miket írt ide...
Amiket a moderátor kitöürölt de még itt maradt 1.
Olyanokat írt hogy feldugott magának egy macskát szal nekem csak ne szóljatok be, mikor õ egyik percben idegbeteg másik percben meg mindtha semmi sem történt volna.
#22350-es üzenetekben nézzétek meg miket írtak ennek az elmebetegnek...
Jó lesz ha elõbb elolvassátok miket írt és csak utána ugattok nekem...
kössz<#crazya>#crazya>
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Köszönöm mindenkinek) stb. AMikor mentek le azon a szar lépcsõn balra kell fordulni és meg kell nyomni a lábatoknál ott alacsonyan egy titkos ID mintázatú követ. Nézzétek meg tök lol.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Bár még a fõellenség sok-sok simításon megy át, mire a te monitorodon elkezdi borzolni a kedélyeket. <#smile>#smile>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
koszi!
- Jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:
127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
- Jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:
Majd jövõre egyénként megint elkezdek doomozni de akkor már nem fog szaggatni és úgyjó lesz
El tudna vki kuldeni ezt a bizonyos registry bejegyzest?
Koszi
ocs-soft"kukac"bad"pont"hu
Majd sasold meg a Doom 4-et, ha megjelenik. Azt ugyanis 22 éves kor alatt csak szülõi felügyelettel lehet majd játszani. <#vigyor1>#vigyor1>
És nem árt beszerezni pár nyugatatót szívre, és vérnyomásmérõt is. Amikor a Pusztítás Démonával fogsz szembenézni a végén, szükség lesz ezekre a kis cuccokra. <#duma>#duma><#duma>#duma>
A kiberdémon ehhez képest kedves, öreg, jószívû papucsállatka. Valamelyik külföldi oldalon láttam a képet róla...
Elég figyelemreméltó. Ja, persze a 4. rész gépigényével nem sokkolhatlak, mert én sem tudom, de abban bizti vagyok, hogy kb. 2-szer 3-szor annyi mint a 3-dik részé.
Ezt az új részt végigtolni nájtméren csak terroristáknak ajánlott. <#zavart1>#zavart1>
asszem igen
KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖM:DD
A belépés pedig csak eredeti játékhoz kapott kulccsal lehetséges, ami ott van a dobozán.
Tehát bontod a kapcsolatot, belépsz, ekkor elõször szintén cd kulcsot fog kérni, úgyhogy egyet be kell írni, viszont ezt el fogja fogadni. Aztán már játszhatsz is.
Mire következõleg belépsz, már nem fog kérni kulcsot csak egyszerûen betöltõdik a fõmenü. De vigyázz, hogy a netkapcsolat minden játék kezdete elõtt bontva legyen.
Sok sikert
bocsi a hülye kérdésért, de amikor belépek a játékba és elakarom indítani akkor kéri a cd-kulcsot probálgattam párral de egyiket se fogadta el:(
légyszi segítsetek és mondjátok meg hogy melyik cd kulcsot kéne beirni