23325
-
#22525 [marquee direction=middle]
-
#22524 Nézd meg, hogy én hogy játszok, mert nálam ilyen beállítás mellett igenis van füst, és nekem nem kell 512-es kártya...nekem ez a 256-os kártya is megteszi...remélem egyetértesz.... -
#22523 Nagyon egyszerű!!!
Hamacsi aktyívál.....
Menüben (jobb alsó fül):
Hálózatmód->Szerverkészítés (egyik tag, aki megcsinálja a szervert)
majd többiek rákapcsolódnak a
Hálózatmód->Szerverkeresés opcióval -
#22522 Az jó lenne!
Vagy ha nem megy, megveszem eredetiben, úgyis csak 4ezer ft. -
#22521 Hamachi topikban jobban tudják. De amúgy könnyű belőni, én is jácottam már. Sőt lehet én is beszállok, DarkSector jössz? Akkor 3an lennénk. -
#22520 én nem de ha meg van a megoldás nekem is egészen nyugottanel lehet mondani nem sértődök meg :) -
#22519 Valaki tudna segíteni hogyan tudok Hamachin keresztül neten játszani?
Előre is kössz! -
#22518 Kipróbáltam, nálam is visszaáll 640x480-ra! -
#22517 Én leszarom az Anti Analisingot, minden játéknál kikapcsolom, nálam 1280x1024-en sehol semmi recés él nincsen, ezért ki van kapcsolva.
Majd kipróbálom azért, de azt ne felejtsétek el, hogy az ultra grafikához 512 megás VGA kell, ha nincs meg a fél gigás kari, akkor nem látod a különbséget high és ultra között!
Ebben a videóban amikor lő a gépfegyverrel akkor füstöl.
Nálam nem jön belőle a füst! -
#22516 A Stalker topic-ban már találkoztunk, neked is ugyanolyan X1650XT-d van, mint nekem. Nálad JÓ minőség (=High) mellett 1280x1024-ben engedi az AA-t 4x-esnél magasabbra állítani? -
#22515 Igen engedi.....
Azért mondtam a #22508-ban úgy a dolgokat.... -
#22514 Én nem tudom hogy ez mi lehet, de nekem is kéne....
Ja meg halottam valami 1 GB-os pach-ről, ami végett ultra grafikája lesz a játéknak, de nem tudom, hogy honnét lehet megszerezni és hogy hogyan műkszik... -
#22513 Még egy kérdés: A JÓ mionőség mellett nálad engedi a 8x AA-t beállítani? -
#22512 honnan lehet lekapni hozzá a jawitott gfx-et, ahol az arcok jobban ki wannak dolgozwa? bár remélem a hullák eltünnek, me párszor beszoptam ilyennel 1 graph jawitással... -
#22511 Nálam:
Alap-ban:
NAGYON JÓ
1024x768 (mert a monitor nem bír többet)
Haldó-ban:
IGEN
IGEN
IGEN
IGEN
IGEN
16x
És így megy 40-60 fps-t -
#22510 Bocs ezt lehet hogy rosszul írtam, de azt tudom, hogy pl..: nem lehet alsókon mondjuk 16x......
Már régen állítgattam, de valszeg akkor ez a helyes amit te írtál....
Akkor így működik? -
#22509 Köszi a helpet, próbálkoztam a többszöri beállítással, de továbbra is a Jó minőség (ezt előbb nem írtam), 1280x1024, 4x AA-val a felső határ, amit be tudok lőni. Nem lehet, hogy amit írtál minőség-élsimítás páros, az eggyel tolódik mondjuk így:
Nagyon jó -> 16x vagy 8x
Jó -> 4x
Közepes -> 2x
Gyenge -> Ki
Neked engedi a 8x AA-t Jó minőség mellett? -
#22508 Namost kint van egy olyan hogy felbontás állítása!
Ez felett ugyebár van 4 minőségbeállítás, asszem ultra a legfelső....
Namost ez úgy működik, hogy akkora élsimítást tudsz berakni, amekkora minőségen áll a játék...
Tehát....:
nekem mondjuk magyarul van:
Nagyon Jó---->16x
Jó----------->8x
Közepes------>4x
Gyenge------->2x
ez annyit jelent, hogy ahová állítod, akkora élsimítást enged max....ha mondjuk kint csak közepessen van akkor 4x-nél magassabbra nem tudod majd felrakni...a haladó beállításoknál az AA-t.
Ja és van még egy rossz szokása mégpedig az, hogy ha mindent jól csinálsz és mondjuk beállítod pl.: hogy jó és ugye mellé beállítod a 8x-et akkor is miután elfogadtatod vele és ujraindítod a játékot, akkor visszaáll az AA.
Namost én ezt úgy játszottam ki és nemtuom, hogy miért van ez, de ha bemész a haladó beállításokhoz és átváltod az AA-t 8x-re, utána ugye 1x elfogadtatod a géppel a változtatásokat, és kilép megint a felbontáshoz.
DE!!!!!!
Ilyenkor ne indítsd újra a gépet hanem még 1x vagy 2x menj vissza a haladó beállításokba és megint tekerd az AA-t 8x-re és újból nyomj a változtatások elfogadtatására és így ha 2x 3x csinálod meg ezt egymás után, hogy ki be lépkedsz, akkor utána indítsd újból a játékot.....
Én is véletlenül jöttem rá, de nekem máig is így működik, sőt még a Quake 4-nél is.....
Ha gond van akkor szólj..
Cső... -
#22507 Annyit sikerült elérnem, hogy 1280x1024, mellé 4x AA. Ha ennél feljebb akarom vinni az AA-t, akkor visszaáll 640x480 AA Off-ra. Mi a franctól lehet ez? -
#22506 Háj!
Ati X1650XT-m van, plusz egy olyan gondom, hogy: játék indít, felbontás átállít, Anti Aliasing átállít, majd újraindít, ezután felbontás visszaáll 640x480-ra, AA pedig vissza Off-ra. Mi lehet a gebasz? Driverekkel már próbálkoztam, de semmi eredmény. -
#22505 Lehet hasonlítgatni....Doom 3 -
#22504 Jó a DOOM3!
Főleg ha a mostani játékokat nézzük!
A DOOM3-at szerintem egyedül a fear tudja magassan lepipálni....de a többi fps még így mostani időkben is messze nincsenek ott látvány terén!!!
Q4 és Prey kilőve, hiszen ugyanazon a motoron futnak.....és nem csoda, hogy így néz ki a PREY is például....
Én mondjuk legtöbbször a Fear-ben gyilkolok, mert az egy kicsit lendületessebb, meg lehet belassítani, de a D3 még mindig fenntvan a gépemen....:D -
#22503 doom rulzz ! én lennénk doomista ! doommer vagyok :D doom a legjobb. -
#22502 Én is így voltam!
Most full max-on megy.... -
#22501 ja, csak nekem eléggé nagy előrelépés ez, mert másfél évig úgy doomoztam, hogy alig láttam valamit:D -
#22500 Ilyen konfiggal nem is csodálom :P -
#22499 Kibaszott jó úgy játszani, hogy nem akadozik.
-
#22498 Semmi baj, azóta úgysem Doomoztam, és NAGYON KÖSZI A MENTÉST!
Nem kell előről kezdenem:) -
#22497 Asszem itt van,amit keresel. Bocs a késésért. Ezer éve meg van a tárhely csak elfelejtettem elővenni :P -
#22496 Max hamachi-n. -
#22495 lehet maj d megnézem jha otthon leszek -
#22494 Van vkinek mentése az Enpro Mapon? -
#22493 az igaz,de msn-en sokkal lassabb, és nem mindig tudok ot lenni, pláne most fennt sincs az msn -
#22492 Ugyanannyi idő feltölteni freemail-re az óriásfájl-ként, mint msn-en áttölteni, csak free-n nem kell egyszerre gép előtt lennetek!
Csak ennyit akartam.... -
#22491 Nem akarok, majd ha msn-n leszel akkor átküldöm. -
#22490 bocs, MSN-ezni nem tudok most, esetleg nem lehetne, hogy csinálsz gyorsan egy citromailes-t és ott átküldöd? (ott max 1 gigát lehet) -
#22489 Upsz túl nagy, xaros frímél nem bírja! msn-en kéne. Az adatlapomba van. -
#22488 Nem tudja vki hogyan lehet neten játszani? -
#22487 Hálás LENNÉK!!
[email protected]
Itt tartottam:
Enpro Facility -
#22486 Van 1 csomó mentésem, de nemtom hogy melyik kell neked, elküldöm majd kiválogatod? Hova küldjem?