DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor szokott más színû lenni a kép. Az újratelepítés nem segít? Nem próbáltad?
Ha régen futott, akkor most miért nem? Ezt nem értem. Nem változott azóta a géped konfigja? Mondjuk videokártyát vagy monitort nem cseréltél azóta?
Köztudott, hogy a Doom 3-hoz minimum egy Geforce 2 Pro 64 MB videokari kell.
De ezzel csak nagyon gyenge szinten lehet játszani. Egy 128 MB Geforce Ti4200-zal már lehet nyomulni.
Viszont hogyha jó a kártyád, akkor meg a monitorral van gond. De elképzelhetõ még szoftverprobléma is. Ugyanis a videokártyák driver-eit állandóan frissíteni kell, Geforce esetén a 4.3 catalyset-et érdemes.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
amúgy tudjátok miért szünt meg a www.doom3world.hu ?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
hálás köszönet <#wave>#wave>
Description:
This is a custom glow/blur effect for any game that uses OpenGL for rendering: DOOM 3, Half-Life 1 etc. Please don't bitch it if it looks bad to you, it's not yet finished!
---------------------
Requirements:
---------------------
At least Geforce 4 Ti+; on my cheap GeforceFX 5200 it lags down a little, so anything above that will be good. ATI video cards are not supported.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
senki nem kapcsolta még be?
bloomot hogy kell bekapcsolni?
FORZA INTER!
De ha az elõzetesekben nem sulykolták volna belénk hogy a doom 3 ból készül a film akkor okés lett volna. De erre a marson játszódik 1-2 szörny benne volt a jatékból, +BFG, de alternatív részként megállta volna a helyét,de ha vmit ígérnek azt úgy is kéne csinálni.
Ettõl függetlenül nekem teccett a gonosz/jó gén dolog is meg a fordulat hogy a szikla lelõtte a srácot(igaza is volt hozzáteszem),de én addig azt hittem hogy õ a fõhõs, bár a végén azért õ si mutálódhatott volna vmi Boss-á!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Hellknightot bnem vettem észre a filmben...vagy lehet volt csak éppen nem hasonlított rá a játékban
Pedig mennyit dobott volna a hangulaton egy kigyúrt, eiffel-torony méretû, morcos kiberdémon a végén, ahogy beleüvölt a marine pofájába.
De a Vagary-t is kihagyták a kegyenceivel együtt. De még csak Guardian-t vagy Sabaoth-ot sem láttam.
Egy-két tökkelütött hellknájt borzolta a kedélyeket itt-ott, néha, eccer-eccer.
Szal a Doom címû film is tökéletes példája a hozzá nem értésnek és az elhibázott rendezõi döntéseknek.
Kaptunk egy szódával fogyasztható, lagymatag popkorn mozit az arcunkba, egy felejthetõ FPS-parádéval a végén, amellyel megpróbáltak visszaadni valamennyit a játékélménybõl, mintegy vigaszdíjként az elõzõ másfél óra bohóckodásért.
Rengeteg kiaknázatlan lehetõség lett volna pedig mind a sztoriban, mind a helyszínben.
Egy jó rendezõi gárda, megfelelõ színészekkel, ragaszkodva az eredeti történethez olyan nyomasztó hangulatot, és olyan félelmetes atmoszférát tudott volna teremteni a filmben, hogy a nézõk alatt fél óránként kellett volna cserélni a vödröt. És ezt tök komolyan gondolom.
A játékban rettentõ ijesztõ volt, ahogy mentünk elõre és távoli zajokat hallottunk amelyek egyre erõsödtek. Ezek általában egy lezárt ajtó vagy a fal mögül jöttek. És nem lehetett tudni mi van ott. Lehet, hogy egy új ellenfél amivel még nem találkoztunk? Vagy csak a saját félelmünk játszik velünk? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merültek fel a legtöbb játékosban, akik egy kicsit is beleélték magukat a játékba, hiszen a Doom 3-mat minden idõk legparásabb FPS-eként tartják számon.
De az is baró volt, amikor félig háttal állt nekünk a zombi és nem lehetett tudni, hogy egy csapdába esett tudós az, vagy élõhalott, aki pillanatok alatt ránk veti magát.
Ja és amikor mentünk a laborok között és mögöttünk felkelt a zombi, vagy hirtelen meghallottunk egy gúnyos nevetést a sötét sarokból, az sem volt semmi.
Hol voltak ilyen jelenetek a filmben?? Sehol. Egy unalmas, elõre kiszámítható, paramentes akció sci-fit kaptunk helyette.
Na és a BFG színe a játékban zöld. Erre a filmben kék. Gratula!
A filmélményt viszont, ha színskálán kellene értékelni, ott megkapná a zöld besorolást. Mert az éretlenül zöld.
A high quality sound mod, feltelepítésekor viszont mindegy hanyadik pályán tartasz a Doom 3-ban, akkor is az elsõ pályától kell kezdeni, mivel a mod betöltésekor a játék is az elejére töltõdik vissza.
A hig quality sound mod lényege, minden fegyver hangja megváltozik, sokkal jobban hangzik mint az eredetiben, élethûbb lesz és jobban beleillik a környezetbe is. Vagyis jobban verõdnek a fegyverek hangjai és az alaphangok is.
Élethûbbek a zombik hörgései, a kiáltások és egyéb zajok is.
Pl. a high quality sound mod esetén.
Felraktam az 1.3 pacthet de ugye nem kell újrakezdenem a játékot?????
128 mbos a videokártyám
<#wink>#wink>
Ja és majd valamikor lesz mégegy 512 ram belerakva hogy 1 gb legyen mert amúgyis idegesítõ 1 órát várni amire betölt 1 pálya!
Ti találtatok már magyar szervereket?
A másik kérdésre, hogy mennyi is most a Doom 3, hát anno 2004-ben 12 990 ft volt. De most sztem már jóval 10 000 alá ment az ára.
Ja és nem árt memóriát és videókártyát is cserélni, ha nincs legalább 1 gb mem-ed, meg min. 128 mb videókártyád. <#buck>#buck>
Jön valaki majd velem gémelni neten keresztül?
BFG= Bio Force Gun VAGY Big Fuckin' Gun ? Most melyik?<#smile>#smile>
Majd letöltöttem a Resurrection of evil-t és kaptam 1 bin + 1 cue filet.
Tovább hogy kell?
Mountolni akartam a cue filet a 1ik virtuális +hajtóra és ezt írta ki:
"Cue sheet: line 1 - nem hozzáférhetõ a fájl."
Most mi van? (torrentrõl szedtem le mind 2õt)