DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Nem lehet vhogy beállítani, hogy ne 60 fps-sel menjen a játék?
Mert még akkoriban, mikor doom3-al tesztelték a gépeket, 100 fölötti fps-eket mértek.

DarkSector
Miért több befejezése van a doom3-nak?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mi a vége a játéknak akkor ha a fõhõs szótfogad a gonosz tudósnak amikor a szatelit szobában van és a képernyõn szól hozzá.Amikor választani kell,hogy segítséget kér a flottától vagy nem.

Kössz a segítséget, már végig is vittem.Amúgy fery a te módszered vált be.
DarkSector
Sehogy csatizz le, és ha utána ALT+TAB-bal kimész és rálököd a netet, akkor már tudsz Lan-on játszani....Vagy nálam még asszem úgyis ment, hogy beadtam egyszer neki a kódot, amivel felraktam és beengedett egy figyelmeztetéssel a menübe, de utána, még ha bekapcsoltam a netet, akkor sem kérte második illetve sokadik indításnál...Csak egyszer kell rajta túllépned, és utána már net-tel is beléphetsz....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Mindenképp meg kell szakítani a netet, mert a játék az alapján ellenõrzi, hogy használatban van-e már az adott CD kulcs, és biztos, hogy használatban van, mert ugye másolt játékunk van, és így nem enged játszani. De net nélkül ki lehet cselezni. Engem már csak az érdekelne, hogy hogyan kell úgy indítani a játékot, hogy elõtte ne kelljhen lecsatlakozni a netrõl.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Énnálam bejött az ablak, és újból beírtam azt a kódot, amit az adott játék telepítésekor írtam be, és nem fogadta el, de tovább tudtam menni a menübe....
Ez mûködött nekem már a Doom 3 és Doom 3 RoE és Quake 4-nél....meg a Prey is ezen a rendszeren alapul...
A netet meg szakítsd meg elõtte a biztonság kedvéért...

fery02
Ha ez sem mûködne, elmondom, hogy én mit csináltam:
A Doom 3-at feltelepítettem a következõ kóddal: T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6. Majd feltelepítettem a RoE-t a követekzõ kóddal: PSBC-TASC-33WB-PH7L-C0.
Majd indítom, net nélkül, (egyiket sem crackeltem meg, semmi CD sincs bent a gépben) eredmény: semmilyen kódot sem kell a játékon belül beírnom, rögtön játszhatok is, de természetesen csak Single-be.

wedge31
Tedd fel az alapot ne crackeld majd a kieget és ezt crakeld mennie kell.
Ja, a neted huzd ki vagy valahogy tilts le a tüzfalbeállitásoknál a doom exe-ét mert ha nem igy teszel akkor nem fog menni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok!Van egy kis problémám!Nem megy a játék.Felraktam a Doom3-at, meg crakkeltem, utána pedig a Resurrection of Evil-t.Már akkor felötlött bennem a gondolat, hogy nem fog indúlni, amikór felkellet raknom a doom3-ra az 1.2-es javitását.Így is történt!Amikor elindítottam és behozta a menüt, kérte a Doom3-nak az aktivizációs kódját.Mondanom sem kell, hogy nem fogadta el a kódot.Meg lehet valahogy oldani a problémát úgy, hogy ne keljen megvennem az eredeti doom3-at?
fery02
Így sem mûködik a magyarítás. Mind1, ez most nem lényeg, engem most az érdekel, hogy vajon bevállna-e az a módszer, ha a Zonealarm-ommal megtiltanám a játéknak, hogy nethez férjen. Tudjátok, hogy miért. Hogy ne kelljen minden indításnál lekapcsolódnom a netrõl. Az a bökkenõ, hogy fingom sincs, hogy a Zonealarm-ban mit, és hogy kéne tennem, szal akinél ez a módszer már bevállt, kérem írja le lépésrõl-lépésre, hogy mit kell tnnem. De persze oylan módszert is elfogadok, aminek köze sincs a Zonealarm-hoz, biztos korábban volt már róla szó, csak mostanában sajna nagyon nem érek rá visszaolvasgatni.

THX! Frey2 ha a roe magyaritasa nem mukodik, akkor sztem csak annyi a gond, hogy nem a dxp mappaba tetted

fery02
Már csak azt nem értem, hogy a magyarítás miért nem mûködik? A doom 3-hoz van magyarításom, de az mûködik.

fery02
Ok, csökött idióta vgyok, hogy nem olvastam vissza. Õszintén sajnálom, hogy ezzel a 3 elõzõ hozzászólásommal zargattam a népet :) MMár mûködik a játék :)

fery02
Na jólvan, könyörgöm csak azt mondjátok meg, hogy mit írjak a felsõ, és az alsó sorban, mert én már belebolondulok a sok kurva kód írogatásba. Meg ha kell, milyen cracket használjak. Net nélkül próbáltam, de gondolhattam, hogy így se lesz jó.

fery02
OK, köszi, akor telepítem újra :) Magyarítás nélkül is néztem, és úgy értelmesen leírta, hogy melyik mezõbe, melyik kódot írjak be. A felsõbe a sima Doom 3 kódját kérte, az alsóba, meg a RoE kódját. Itt alapból már be is volt írva a kód, azzal akkor ne foglalkozzak? A telepítéskor használt kód volt itt alapból beírva. De van egy oylan serial-om is, amihez azt mondják, hogy játszáshoz használjam, na ezt hová kéne beírni.

nagyon egyszerû, úgy kell telepíteni, hogy elõtte kihúzod a netrõl a gépet. na akkor már keresheti kedvére hogy érvényes e a kulcsod.

késõbb ha már játszol elõfordulhat hogy indításkor rákeres és érvénytelennek találja, de lehet úgy is telepíteni hgoy sosem keres rá ismét. annak a trükkjére már nem emléxem

de mûködnie kell net nélküli telepítésnél, az biztos

fery02
Nem találom, hogy a topicban volt-e már iylen téma, de nem tudom, hogy mi a baja a játéknak, mert telepítettem, elõtte kérte, hogy frissítsem a Doom 3-at 1.2-re, megtörtént, feltelepült, elõtte a Doom 3-hoz bemásoltam egy magyarító fájlt, de ez nem hiszem, hogy befolyásolja a problémát.
Szóval:

Szuóljatok, ha esetleg nem jó valamelyik betû vagy szám, de ez képteleség, mert kb 10-szer próbáltam már. Azután:

Majd:

Kérlek segítsetek, mert nemtom mi a szar van, csak a Doom 3-at crackeltem, aehhez a kiegészítõhöz nincsen crackem, tulajdonképpen így is indul, scak ez az egyetlen problémám. Vagy ha van valami ezt a kód beírkálgatózást elhárító crack az jól jönne.

Prince of Máté
1 megoldás:
Szaladj a boltba
2.
rendeld meg
3.(de ezt cska a hülyék csinálják)
"A" megoldás !!!
- jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:

127.0.0.1 q4master.idsoftware.com

(Ugyanez mûxik a Doom 3-nál is. A lényeg, hogy ezek után nem látod a multi szervereket.)
(kézzel kell beírogatnod az IP-jüket).
- játék indítás !
- kód megadás !

....................................................................

"B" megoldás !!!
- Leállítod az internetet !
- játék indítás
- kód megadás

felrakom a jatekokt, felinstallalom az 1.3as patch et, amit nem tennek, ha nem akarnamkiprobalni a extreme qualtity mod 1.0-at, de ki akarom es aztirja kell neki 1.3. felrakom mind2ot, inditanam a ajtekot, cdkey-t ker. mi milyet??? hogy lehet ezt a kis gondot elharitani? vagy mit irjak(semmi nem jo)? szaladjak a boltba fele hozzaszolk kimeljenek thx!

DarkSector
Akkor valami gáz lehet...a felbontással...biztos a monitorod nem tudja...
Az akadozás meg csakis az élsimítás miatt lehetséges...
Nálam 2GB rammal 1024-ben megy 16x-en....

IMYke2.0.0.0
1280*1024 és afelett szép a játék...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello everybody ! lene egy kérdésem a gépem AMD 3500+ és Nvidia 7900 GTX 1 Gb rammal és feltettem a Doom 3-at :) és szaggat :S:S meg felnyomom a grafot 1024 fullra erre úgy néz ki mint ha 640-en lenne :S Pedig más játék normálisan mûködik :) nem tom mi lehet a baja... segítsetek plízzz <#hawaii>
Doom 4
na jó kérdés nem emlékszem de az az utolsó fõ genya

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Hello Mindenki!
A ROE-t nyomom, eljutottam a pokolba ahol az a röpködõ sárkányszerû
valami van.Hogy a p...csába kell azt rohadt dögöt kinyírni?<#gonosz2>
Valaki segítsen már!
DarkSector
Kösz a linket!...:D

Ilyenkó aludnod kéne nem??????<#vigyor3>

ffxi
Sztem ide írd, itt nagyobb szükség van a segícségekre és tippekre.

Fákjúal!

DarkSector
FIGYELEM!!!!!!!!

Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülõ problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!

Van egy egyszerû megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevû játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklõdtem, és már ismerõseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)

Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>

Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....<#vigyor3>

Doom 4
az baj

Prince of Máté
Én már próbáltam ffxi-vel, de nem láttuk egymást...

Doom 4
na mikor fogunk muultizni ?

DarkSector
Nálam is max 60-at mutat....

Jah, amit még 13 körül irtam, az hülyeség, nem tom mi az a profilos dolog. <#zavart2>
Azt is külföldi fórumban találtam...
Na, ha valakit érdekel megnéztem a dolgokat.
1. szenvedtem ezzel , hogy ha van net, nem indul a DOOM 3 és a DOOM ROE.
Ennek megoldása:
C:\windows\system32\drivers\etc\hosts fájlba be kell irni:
127.0.0.1 idnet.ua-corp.com (ez csak külföldi fórumban találtam meg) <#wow3>
2. a felbontás, és képarány.
Én 1360x768-at szerettem volna 16:9-ben,de csak 1024x768 megy. Az meg ronda széthuzva (az 4:3 ugye)
Megoldás: Játékban CTRL+ALT+~ konzol, majd beirni:
r_aspectratio 1
(amugy: 0,1 és 2 lehet, amik: 4:3, 16:9 és 16:10)

Felbontásállitás nem ment...amugy az ez lenne:
r_customwidth 1360
r_customheight 768

De persze igy is jó, mert 16:9 lett, és tök jó a kép, játszható már.<#vigyor2>
Prince of Máté
Meg lehet valahogy oldani, hogy a játlk ne legyen leszabályozva 60 fps-re?
Mert tesztekben olvastam, hogy 180 fps, de nekem folyamatosan 60 fps-en van...

Prince of Máté
Nem is a játékban kell!
HA ati VGA-d van akkor a catalystben, ha NVidiád akkor nem tudom, mert még nem volt geeforceom.

DarkSector
Bocsesz a tudatlanságomért, meg hogy ezzel rabolom az idõdet, de én nem találom a menüben ezt az "Új profil"-t...
Hová kellene belépnem...

Empty
Akkor már ketten vagyunk.<#hehe>

DarkSector
Na ez jó kérdés...

Empty
Miért nem indul a játék miután a ROE kiegészítõt feltelepítem?

mindegy, lehet a mostani profilt is iy beállitani
játékban...Új profil (játékos)
DarkSector
Azt nem értem, hogy profilt hol lehet csinálni???<#fejvakaras>

Ezt találtam neten:

1. Csinálj egy új profilt
2. Állítsd be a profilban a preferenciáidat (irányítás, hang, stb...)
3. Szerkeszd meg a profilodban található video.con és videocustom.con fájlokat. Be kell állítani maunálisan a képfrissítést pl.: game.setGameDisplayMode 1360 768 32 62 (azaz 1360x768 felbontás, 32bit színmélység, 62Hz frissítés)
4. Védd le ezeket az átirt fájlokat "csak olvashatóvá", különben ajátk az elsõ adandó alaklommal felülirja a beállításaidat.
5. Most már játszhatsz a játékkal, csak válaszd ezt az új profilt és NE próbáld mega menübõl beállítania video adatokat. Az elõbb beállított adatoka menüben NEM fognak megjelnni, de ajáték ezekt használja.

Majd este kiprobálom otthon...
DarkSector
Jah errõl még nem hallottam...<#nemtudom>

parancssorral lehet megoldani...persze doomnál ezt nem ismerem
DarkSector
Ha nincs, akkor nem lehet feljebb rakni, de én csak 1280x1024-en tudok játszani vele a monitorom miatt, ezért nem tudtam, hogy van-e ezfelett valami......

nincs a beállitásokban 1360x768...lehet ezért kérdeztem.
DarkSector
Ha a vkártyád és a monitorod tudja, akkor gond nélkül, csak feljebb kell kapcsolni a videóbeállításoknál....
Persze a Doom3 nem mai játék...:D