DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert még akkoriban, mikor doom3-al tesztelték a gépeket, 100 fölötti fps-eket mértek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez mûködött nekem már a Doom 3 és Doom 3 RoE és Quake 4-nél....meg a Prey is ezen a rendszeren alapul...
A netet meg szakítsd meg elõtte a biztonság kedvéért...
A Doom 3-at feltelepítettem a következõ kóddal: T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6. Majd feltelepítettem a RoE-t a követekzõ kóddal: PSBC-TASC-33WB-PH7L-C0.
Majd indítom, net nélkül, (egyiket sem crackeltem meg, semmi CD sincs bent a gépben) eredmény: semmilyen kódot sem kell a játékon belül beírnom, rögtön játszhatok is, de természetesen csak Single-be.
Ja, a neted huzd ki vagy valahogy tilts le a tüzfalbeállitásoknál a doom exe-ét mert ha nem igy teszel akkor nem fog menni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
késõbb ha már játszol elõfordulhat hogy indításkor rákeres és érvénytelennek találja, de lehet úgy is telepíteni hgoy sosem keres rá ismét. annak a trükkjére már nem emléxem
de mûködnie kell net nélküli telepítésnél, az biztos
Szóval:
Szuóljatok, ha esetleg nem jó valamelyik betû vagy szám, de ez képteleség, mert kb 10-szer próbáltam már. Azután:
Majd:
Kérlek segítsetek, mert nemtom mi a szar van, csak a Doom 3-at crackeltem, aehhez a kiegészítõhöz nincsen crackem, tulajdonképpen így is indul, scak ez az egyetlen problémám. Vagy ha van valami ezt a kód beírkálgatózást elhárító crack az jól jönne.
Szaladj a boltba
2.
rendeld meg
3.(de ezt cska a hülyék csinálják)
"A" megoldás !!!
- jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:
127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
(Ugyanez mûxik a Doom 3-nál is. A lényeg, hogy ezek után nem látod a multi szervereket.)
(kézzel kell beírogatnod az IP-jüket).
- játék indítás !
- kód megadás !
....................................................................
"B" megoldás !!!
- Leállítod az internetet !
- játék indítás
- kód megadás
Az akadozás meg csakis az élsimítás miatt lehetséges...
Nálam 2GB rammal 1024-ben megy 16x-en....
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A ROE-t nyomom, eljutottam a pokolba ahol az a röpködõ sárkányszerû
valami van.Hogy a p...csába kell azt rohadt dögöt kinyírni?<#gonosz2>#gonosz2>
Valaki segítsen már!
Ilyenkó aludnod kéne nem??????<#vigyor3>#vigyor3>
Példaképpen:
Volt egy X nevû játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklõdtem, és már ismerõseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)
Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>
Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....<#vigyor3>#vigyor3>
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Azt is külföldi fórumban találtam...
1. szenvedtem ezzel , hogy ha van net, nem indul a DOOM 3 és a DOOM ROE.
Ennek megoldása:
C:\windows\system32\drivers\etc\hosts fájlba be kell irni:
127.0.0.1 idnet.ua-corp.com (ez csak külföldi fórumban találtam meg) <#wow3>#wow3>
2. a felbontás, és képarány.
Én 1360x768-at szerettem volna 16:9-ben,de csak 1024x768 megy. Az meg ronda széthuzva (az 4:3 ugye)
Megoldás: Játékban CTRL+ALT+~ konzol, majd beirni:
r_aspectratio 1
(amugy: 0,1 és 2 lehet, amik: 4:3, 16:9 és 16:10)
Felbontásállitás nem ment...amugy az ez lenne:
r_customwidth 1360
r_customheight 768
De persze igy is jó, mert 16:9 lett, és tök jó a kép, játszható már.<#vigyor2>#vigyor2>
Mert tesztekben olvastam, hogy 180 fps, de nekem folyamatosan 60 fps-en van...
HA ati VGA-d van akkor a catalystben, ha NVidiád akkor nem tudom, mert még nem volt geeforceom.
Hová kellene belépnem...
1. Csinálj egy új profilt
2. Állítsd be a profilban a preferenciáidat (irányítás, hang, stb...)
3. Szerkeszd meg a profilodban található video.con és videocustom.con fájlokat. Be kell állítani maunálisan a képfrissítést pl.: game.setGameDisplayMode 1360 768 32 62 (azaz 1360x768 felbontás, 32bit színmélység, 62Hz frissítés)
4. Védd le ezeket az átirt fájlokat "csak olvashatóvá", különben ajátk az elsõ adandó alaklommal felülirja a beállításaidat.
5. Most már játszhatsz a játékkal, csak válaszd ezt az új profilt és NE próbáld mega menübõl beállítania video adatokat. Az elõbb beállított adatoka menüben NEM fognak megjelnni, de ajáték ezekt használja.
Majd este kiprobálom otthon...
Persze a Doom3 nem mai játék...:D