23325
  • Atkamon
    Nem tudom, most én is épp ott tartk, egyszer végigvittem úgy, hogy elküldtem, most arra mentem, hogy nem... nem tom szerintem nincs hatással a történetre.
  • jaki88
    Sziasztok! Annál a résznél vagyok amikor elkell döteni hogy hívok-e segítséget vagy nem. Az hogy mit döntök az változtat valamit a játék végén vagy sem, szóval más lesz a befejezés vagy más lesz a story? Előre is köszi
  • Vass Gábor
    Hát ezek tényleg hülyék, azért igy nem kéne megjátszaniuk, hogy ennyire becsináljanak tőle.
  • extra sensory
    De barmok. :)) Persze hogy rájátszanak, egyértelmű hogy csak paródia, az ijedős embereket figurázzák ki vele.
  • Atkamon
    lol... de ennyire azért nem félelmetes... vagy nem tom... nekem sokkal félelmetesebb annál, hogy üvöltözzek meg ugrabugráljak... szerintem csak rájátszanak.
  • Synchronous
    Egyesek igencsak paráznak a Doom 3 közben...
  • Bokafix2
    Félreértés van. Én nem a srácra vonatkoztatva értettem ezt. Én egyszerűen magára a végigjátszásra gondolva írtam, mert feleslegesnek tartom.

Angol tudás: az nem nagyon kell, legfeljebb annyi hogy tízig el tudjon valaki számolni. Ez is angol tudás a szó elméleti értelmében, de gyakorlatilag nem számít annak.
  • Atkamon
    Ha egy kicsit visszaolvasnál, látnád, hogy Vass Gásbornak nem azért kellett a végigjátszás, mert eltévedt valahol, vagy olyan szörnybe ütközött, amit nem tud megölni. Egyszerűen nem tud angolul, és van egy olyan rész, ahol csak egy olyan kóddal lehet továbbjutni, amit egy audio fájl-ban hallasz. De mivel nem tud angolul, ezért nem tudja a kódot. A végigjátszásokban pedig le vannak írva a kódok. Ennyi.
  • Bokafix2
    Már nem azért mondom, de egy Doom-hoz szégyen végigjátszást letölteni.
    Ez tök olyan mintha egy egyenes utcában valaki azt kérdezné, hogy hogyan lehet eljutni a végére. Már csak azért is mondom, mert annyira lineáris a játékmenet, hogy szinte lehetetlen eltévedni. Én is akadtam el a játékban néha, de sosem azért, mert nem tudtam, hogyan kéne tovább menni, hanem a kemény ellenfelek miatt, akiket nem nagyon sikerült kiiktatni nehéz fokozaton.
    Mikor a pályákon haladsz, szinte ordít, mikor merre kell menni. Direkt nem tervezték túl bonyolultra a mapokat, mert ennél a játéknál nem az útvonalkeresés a lényeg.
  • Vass Gábor
    Ki írtam egy dvd-re mind a kettőt,és ha máshol föltelepítem akkor már nem fogja kiírni a hibát?
  • extra sensory
    Én azon a zombin kipróbáltam egyszer a BFG-t. Annyit mondott: hörr Még molekula se maradt belőle. De a többiek között is végeztem BFG-vel etnikai tisztogatást, főleg a hell knight-ok közt.
    Másra nem nagyon voltak hajlandók padlózni.
  • Atkamon
    Hát igen elég erős, dehát nekem még nem volt olyan hogy elég közel tudott volna jönni ahhoz hogy megüssön... Szerencsére nagyon lassúak.
    Van egy rész... Delta Labs azt hiszem, amikor a WC-n ül valami test és ha odamész feláll és egy ilyen lesz bbelőle... az elég szörnyű:D
    Illetve még a Mars City pályán a legelső WC-ben amikor benézel a tükörbe és az a kis horror jelenet... elég szörnyű
  • Prince of Máté
    Ja és ezekbe is kell a legtöbb... dagadt gecinek hívom :/
    Még az impek is ijesztőek, plafonon közlekednek + ha már számítasz rá és kb 10 méterre van egy ajtó ami kinyítódik mire meglátod az impet ott van előtted egy centite :O
  • Synchronous
    Én speciel ettől a kis hájas zombitól féltem egy kicsit. Már a szemén látszik, hogy ez sem e világi kajától szabadult meg a budin.

Különben, ha közel engeded, elég táposakat tud ütni. Az egyszerű zombik közül ez a monszta sebez a legdurvábban.

• Atkamon
    Olyat nem találtam, amiben képek is vannak, de itt van ez, ebben a kódok benne vannak:
    Link
  • Vass Gábor
    Hát elég durva, ami azt illeti.
    A kiegészítőhöz is van ilyen összeállítás?
  • Vass Gábor
    Köszönöm szépen nagyot segítettél.
  • Atkamon
    van sok angol nyelvű végigjátszás is. Azokat igaz nem érted, de rákattintasz a szin nevére ahol vagy, kikeresed a képet és ott leírják a kódot.
    Tessék
  • Vass Gábor
    Meg ott a 17.- dik résznél valami v alakba kell beírni a számokat,de semmi sem lett, én már végig szórakoztam vele, de nem akarta elfogadni sehogy se.
  • Vass Gábor
    Nem csak ott nem írják ezeket, nekem is megvan a végigjátszása.
  • EnZsolt
    Mert nagyon nehéz használni a google-t és beírni, hogy Doom 3 végigjátszás és rákattintani az első találatra, ezért segítek :
    http://www.playware.hu/light/index.php?page=cikk&id=373
  • Vass Gábor
    Nálam is ez hozta rám a frászt, de nagyon.
    Akkor hogy lehet azokat az ajtókat kinyitni?
  • Atkamon
    Hát igen... mongyuk én igazából az egész játék alatt rettegek de én ezért jáccok xD pedig már másodszor viszem végig de nem sok mindenre emlékszem:D
  • Bokafix2
    Ja, tudom hogy cheat, de néha muszály volt használni.
    Egyrészt a továbbjutáshoz másrészt ha néha megijedtem egy-egy monsztától (mert ilyen is volt ám) akkor gyorsan átmentem a falon egy biztonságosabb helyiségbe.
    Ilyen a trite-oknál volt párszor, azoknál a soklábú pókszerű lényeknél. Na olyan elb***ott pókokat én még az életben nem láttam!
    Ki is rázott tőlük a hideg rendesen. Főleg, mikor többen voltak és közel jöttek. A hangjukról meg ne is beszéljünk.
    Na ilyenkor jött jól a noclip. Máskor persze nem használtam mert az megtöri a játékélményt, de itt muszály volt mert a pókok cefetül beszaratósra sikerültek.
  • Atkamon
    Az már cheat... az már teljesen más kategória, szerintem elrontja a játékot, túl könnyű csak azt beírni...
  • Bokafix2
    Én már régebben játszottam a Doom 3-mal, de úgy tudom, hogy nem teszik függővé egyetlen audio log meghallgatásától sem a továbbjutást. Ezek csak az extrák felszedéséhez kellenek; pl. az egyik pályán még az eleje felé is lehet BFG-t szerezni, ha tudod a szobaajtó kódját amiben elhelyezték. Az ablakból látszik ugyan a fegyver, de bemenni csak kóddal lehet.
    Mindazonáltal a legjobb kód a "falon át mód" azaz a noclip, amit csak be kell írni a konzolba. Én is ezt használtam ha valahol elakadtam.
  • Atkamon
    Hát... ha más nem keress egy végigjátszást azokban le vannak írva a kódok is.
  • Vass Gábor
    Hát igen sajnos, pont ott ragadtam le, mert a 17.-dik szinten van ez, és ki kell nyitni az ajtót a kóddal,és ez nem sikerül, de a többi sem.
    A magyarítást leszedtem hozzá, de nem jó,valami baja van, mert ha jó lenne akkor meg a játék nem indul el, és egy hibaüzenettel a windows-ba lép vissza.
  • Atkamon
    Hát igen, angol tudás az kell ehhez a játékhoz, emlékszem van egy olyan rész hogy a következő pályára csak egy audio log meghalgatásával lehet továbbjutni mert abban van a kód. Plusz a történetet sem nagyon lehet megérteni, pedig az is nagyon jó.
  • Vass Gábor
    Egyébként milyen a játék?,nehezebb mint az első?
    Az alapjátékban meg azokat a számos ajtókat nem birom kinyitni, mert angolul van, a magyarítása meg nem jó.
  • Vass Gábor
    Nekem csak gyűjtött pénzem van, még nem dolgozok, tanuló vagyok.
  • Vass Gábor
    Most 3000FT-t?
    Innen hogy adjam oda?
  • Prince of Máté
    Ok, csak előbb add a zsét.
    Bankkártyát is elfogadok!
  • Vass Gábor
    Ott írja ki azt a hibát, az alapjáték az működik minden további nélkül.
  • Vass Gábor
    A kiegészítőt.
  • Atkamon
    most felröhögtem=D bár főleg a válaszon=D lol
  • Prince of Máté
    Mindjárt megmondom, csak előbb megveszem.
    Melyiekt vegyem meg neked a kieget vagy az alapot?
  • Vass Gábor
    Az eredetin milyen kód van a dobozán?
  • ffxi
    Passz. Esetleg rakd fel újra a win-t.
  • Vass Gábor
    És ha máshol szedem le a játékot, akkor is ki fogja írni?