23325
  • Vass Gábor
    Akkor mit lehet vele csinálni?
  • ffxi
    De eddig nem találkoztam senkivel, akiknek sikerült volna.
  • Doom 4
    De lehet valahogy. GOndolom co-op moddal a www.gamershell.com no nézzetek körül ott bisztos találtok valamit.
  • Vass Gábor
    Mert amikor kicsomagoltam, akkor három fájlt adott, egy 739MB-osat, egy 4,5MB-osat asszem,és egy kék színű információs valamit.
    Az elsőt azt csak Damon Tols-sal lehet elindítani,nem is lehet krekkelni akkor semmit se.
    Az meg csak az alapjáték, és nem a kiegészítője.
    Vagy azt a fájlt kell krekkelni amivel elindítom az alapjátékot?
  • Vass Gábor
    Akkor melyiket kell krekkelni a három közül?
  • ffxi
    Olyan nem lehet.
  • mui
    Sziasztok!
    Most raktuk fel a játékot, és próbáltunk lanban játszani,de nem úgy jött össze ahogy szerettük volna.
    Lehet olyat hogy egymással társként írtsuk a szörnyeket?
    üdv mui
  • G18XM8
    Van egy Doom3 exe fájl amire ha krekkeled nem fogja elenőrizni többet
  • Vass Gábor
    Aha értem, akkor újra kell telepítenem a játékot?
    Akkor majd ha meg lesz az a fájl akkor küld el nekem.
  • steweee
    emléxem vmi ilyesmire is hogy telepítésnél sem szabad hogy internetre csatlakoztatva legyen a gép. de később is indításnál ellenőrzi sajno. van ahol egy txt fájlom amiben le van írva hogy lehet az ellneőrzést tiltani, de most nem találom
  • Vass Gábor
    Akkor mi lehet a probléma?
  • Vass Gábor
    a telepítés nem határozhatná meg a doom3 üzembehelyezésed aktuális változatát. Kérem igazolja azt a játékot megfelelően beszerelték.
    Ezt a hibát írja ki, ha beírom azt a két kódot.
    Emilben írj vissza.
  • Vass Gábor
    Akkor megpróbálom még egyszer mert egyszer már nem írt hibát ki, hanem mást írt, és jó a kód, csak már a gépem lehet hogy tul volt telherve.
  • steweee
    én megadtam korábban kódot
    ha nem fogadja el, tiltsd a hálókártyádat indítás előtt 1xűbb mint kihúzni a csatlakozót
  • Vass Gábor
    akkor sem jó.
  • ffxi
    Igen.
  • Vass Gábor
    Akkor bontsam a kapcsolatot?
  • ffxi
    Lődd ki a netet.
  • Vass Gábor
    Nem jó a kód, a kiegészítőhöz a doom 3.-nak.
    Valamiért nem fogadja el.
  • Vass Gábor
    Köszönöm szépen.
  • ffxi
    Ment PÜ!
  • Vass Gábor
    Azt szeretném kérdezni, hogy a játéknak mi a telepítő kódja, mert nem találom sehol, már átnéztem az egészet ahol lehetett volna, de azok nem voltak jók hozzá.
    Emilbe szeretném kérni a kódot, mert addig nem tudom feltelepíteni a játékot.
    [email protected] a címem.
  • Gunner
    1.2 és felett már nincs asszem securom védelem igy nem kell hozzá crack, viszont nem működnek az alap cd kulcsok igy meg játszani se tudsz, megoldás : keress rá 1.3 crackre és patchre ^^
  • Prince of Máté
    Vistát használok, amihez ajánlott a legújabb 1.3.1 patch.
    Csakhogy nem eredeti a Doom3-am, így ha felteszem a patchet kell keresnem egy 1.3.1-es crackelt exét?
  • hykao #22701
    A legújabb (1.3 vagy 1.5 - pontosan már nem emlékszem, mert uninstalláltam azóta)
  • Tyco
    Szia! A Doom-odon milyen patch van fenn?
  •  Evil
    Hello! Az érdekelne hogy Vista Ultimate 64bit alatt fut-e a RoE vagy van-e bármien patch ami segitségével müködne 64biten. Mert én ugy olvastam hogy csak 32bit en megy :(
  • pimpiistvan
    Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogy a Doom 3 -nál valószinüleg a végén vagyok,mert lent vagyok a pokolban,van egy nagy szörny meg 3 repülő világitós valami,lelövöm mind a 3-at,meg lövők a szörnyre de mindig újra élednek,egyszóval fingom sincs mit kell csinálni.Segítsetek,köszi!!!
    PIMPI[#boxer[#violen
  • Rage47
    Doom 3 coop módról tudtok vmit? Úgy láttam van többféle is, melyiket érdemes felrakni?
  • gabesz012
    Hali!

Létezik, hogy nem szereti a 163.75-ös drivert a Doom3? Csak mert játszhatatlanul akad mediumon is, pedig a régi gépemen, sima 6600-oson is ment highon. :S Vagy valami más bibi lenne? (1.3-as patch-el is ugyanúgy akad :( ) Feleslegesen meg nem akarok drivert cserélni...
  • grebber
    Valaki leirná hogy lehet kiiktatni a 30fps korlátozást??
  • hykao #22694
    Kipróbáltam ezt a Doom3-DarkMod alá készített első kis bemutató jellegű rajongói küldetést.
    A Doom3-hoz képest ebben már szerencsére legalább a képarány beállítható a menüben, azonban a nekem kívánatos 1440x900-as felbontást már csak a konfig fájl átírásával tudtam beállítani.

Ígéretesnek tűnik, azonban látszik, hogy még mindig sok munka van vele...

Pár kép az elejéről, hogy ne lőjem le a poénokat...

• ffxi
    Én is arra váárok :)
  • grebber
    Van már normálisan müködö coop mod a gamehez?? Asszem anno ami volt az akadt mint a vaddisznó! :(

Holnap akkor ki is probálom ezt a Thiefes pályát!
  • hykao #22691
    Na kijött végre a bemutató pályácska: KATT
  • grebber
    Hogyan lehet a Doom3ban előcsalni valami beépített benchmarkot??
  • ffxi
    ?_?
  • BmwE30M3
    sziasztok nekem 1 kis segitség kéne!
    feltetem a doom 3-at crackeltem aztán
    feltetem a Resurrection of Evil adtam neki cd
    kulcsot de ha belépek a játékba nem fogad el
    egy doom 3-as kodot se!probáltam ugy h nincs net
    de ucs csak a roe-t fogadja el!?valakinek ötlet?!
    HELP ME!előre is köszi
  • hykao #22687
    Egy rövidke demó pálya elméletileg ma...
  • Desert
    a kieget nem néztük meg idő hiányában de az is működne szerintem.