23325
-
#22725 Akkor mit lehet vele csinálni?
-
#22724 De eddig nem találkoztam senkivel, akiknek sikerült volna. -
#22723 De lehet valahogy. GOndolom co-op moddal a www.gamershell.com no nézzetek körül ott bisztos találtok valamit. -
#22722 Mert amikor kicsomagoltam, akkor három fájlt adott, egy 739MB-osat, egy 4,5MB-osat asszem,és egy kék színű információs valamit.
Az elsőt azt csak Damon Tols-sal lehet elindítani,nem is lehet krekkelni akkor semmit se.
Az meg csak az alapjáték, és nem a kiegészítője.
Vagy azt a fájlt kell krekkelni amivel elindítom az alapjátékot? -
#22721 Akkor melyiket kell krekkelni a három közül? -
#22720 Olyan nem lehet. -
mui #22719 Sziasztok!
Most raktuk fel a játékot, és próbáltunk lanban játszani,de nem úgy jött össze ahogy szerettük volna.
Lehet olyat hogy egymással társként írtsuk a szörnyeket?
üdv mui -
G18XM8 #22718 Van egy Doom3 exe fájl amire ha krekkeled nem fogja elenőrizni többet
-
#22717 Aha értem, akkor újra kell telepítenem a játékot?
Akkor majd ha meg lesz az a fájl akkor küld el nekem. -
steweee #22716 emléxem vmi ilyesmire is hogy telepítésnél sem szabad hogy internetre csatlakoztatva legyen a gép. de később is indításnál ellenőrzi sajno. van ahol egy txt fájlom amiben le van írva hogy lehet az ellneőrzést tiltani, de most nem találom
-
#22715 Akkor mi lehet a probléma? -
#22714 a telepítés nem határozhatná meg a doom3 üzembehelyezésed aktuális változatát. Kérem igazolja azt a játékot megfelelően beszerelték.
Ezt a hibát írja ki, ha beírom azt a két kódot.
Emilben írj vissza. -
#22713 Akkor megpróbálom még egyszer mert egyszer már nem írt hibát ki, hanem mást írt, és jó a kód, csak már a gépem lehet hogy tul volt telherve. -
steweee #22712 én megadtam korábban kódot
ha nem fogadja el, tiltsd a hálókártyádat indítás előtt 1xűbb mint kihúzni a csatlakozót -
#22711 akkor sem jó. -
#22710 Igen. -
#22709 Akkor bontsam a kapcsolatot? -
#22708 Lődd ki a netet. -
#22707 Nem jó a kód, a kiegészítőhöz a doom 3.-nak.
Valamiért nem fogadja el.
-
#22706 Köszönöm szépen. -
#22705 Ment PÜ! -
#22704 Azt szeretném kérdezni, hogy a játéknak mi a telepítő kódja, mert nem találom sehol, már átnéztem az egészet ahol lehetett volna, de azok nem voltak jók hozzá.
Emilbe szeretném kérni a kódot, mert addig nem tudom feltelepíteni a játékot.
[email protected] a címem. -
#22703 1.2 és felett már nincs asszem securom védelem igy nem kell hozzá crack, viszont nem működnek az alap cd kulcsok igy meg játszani se tudsz, megoldás : keress rá 1.3 crackre és patchre ^^ -
#22702 Vistát használok, amihez ajánlott a legújabb 1.3.1 patch.
Csakhogy nem eredeti a Doom3-am, így ha felteszem a patchet kell keresnem egy 1.3.1-es crackelt exét? -
#22701 A legújabb (1.3 vagy 1.5 - pontosan már nem emlékszem, mert uninstalláltam azóta) -
Tyco #22700 Szia! A Doom-odon milyen patch van fenn? -
#22699 Hello! Az érdekelne hogy Vista Ultimate 64bit alatt fut-e a RoE vagy van-e bármien patch ami segitségével müködne 64biten. Mert én ugy olvastam hogy csak 32bit en megy :( -
pimpiistvan #22698 Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogy a Doom 3 -nál valószinüleg a végén vagyok,mert lent vagyok a pokolban,van egy nagy szörny meg 3 repülő világitós valami,lelövöm mind a 3-at,meg lövők a szörnyre de mindig újra élednek,egyszóval fingom sincs mit kell csinálni.Segítsetek,köszi!!!
PIMPI[#boxer[#violen -
#22697 Doom 3 coop módról tudtok vmit? Úgy láttam van többféle is, melyiket érdemes felrakni? -
gabesz012 #22696 Hali!
Létezik, hogy nem szereti a 163.75-ös drivert a Doom3? Csak mert játszhatatlanul akad mediumon is, pedig a régi gépemen, sima 6600-oson is ment highon. :S Vagy valami más bibi lenne? (1.3-as patch-el is ugyanúgy akad :( ) Feleslegesen meg nem akarok drivert cserélni...
-
#22695 Valaki leirná hogy lehet kiiktatni a 30fps korlátozást??
-
#22694 Kipróbáltam ezt a Doom3-DarkMod alá készített első kis bemutató jellegű rajongói küldetést.
A Doom3-hoz képest ebben már szerencsére legalább a képarány beállítható a menüben, azonban a nekem kívánatos 1440x900-as felbontást már csak a konfig fájl átírásával tudtam beállítani.
Ígéretesnek tűnik, azonban látszik, hogy még mindig sok munka van vele...
Pár kép az elejéről, hogy ne lőjem le a poénokat...
-
#22693 Én is arra váárok :) -
#22692 Van már normálisan müködö coop mod a gamehez?? Asszem anno ami volt az akadt mint a vaddisznó! :(
Holnap akkor ki is probálom ezt a Thiefes pályát! -
#22691 Na kijött végre a bemutató pályácska: KATT -
#22690 Hogyan lehet a Doom3ban előcsalni valami beépített benchmarkot?? -
#22689 ?_? -
BmwE30M3 #22688 sziasztok nekem 1 kis segitség kéne!
feltetem a doom 3-at crackeltem aztán
feltetem a Resurrection of Evil adtam neki cd
kulcsot de ha belépek a játékba nem fogad el
egy doom 3-as kodot se!probáltam ugy h nincs net
de ucs csak a roe-t fogadja el!?valakinek ötlet?!
HELP ME!előre is köszi -
#22687 Egy rövidke demó pálya elméletileg ma... -
Desert #22686 a kieget nem néztük meg idő hiányában de az is működne szerintem.