DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De lehet valahogy. GOndolom co-op moddal a www.gamershell.com no nézzetek körül ott bisztos találtok valamit.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Mert amikor kicsomagoltam, akkor három fájlt adott, egy 739MB-osat, egy 4,5MB-osat asszem,és egy kék színû információs valamit.
Az elsõt azt csak Damon Tols-sal lehet elindítani,nem is lehet krekkelni akkor semmit se.
Az meg csak az alapjáték, és nem a kiegészítõje.
Vagy azt a fájlt kell krekkelni amivel elindítom az alapjátékot?
Az elsõt azt csak Damon Tols-sal lehet elindítani,nem is lehet krekkelni akkor semmit se.
Az meg csak az alapjáték, és nem a kiegészítõje.
Vagy azt a fájlt kell krekkelni amivel elindítom az alapjátékot?
Sziasztok!
Most raktuk fel a játékot, és próbáltunk lanban játszani,de nem úgy jött össze ahogy szerettük volna.
Lehet olyat hogy egymással társként írtsuk a szörnyeket?
üdv mui
Most raktuk fel a játékot, és próbáltunk lanban játszani,de nem úgy jött össze ahogy szerettük volna.
Lehet olyat hogy egymással társként írtsuk a szörnyeket?
üdv mui
Van egy Doom3 exe fájl amire ha krekkeled nem fogja elenõrizni többet
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Aha értem, akkor újra kell telepítenem a játékot?
Akkor majd ha meg lesz az a fájl akkor küld el nekem.
Akkor majd ha meg lesz az a fájl akkor küld el nekem.
emléxem vmi ilyesmire is hogy telepítésnél sem szabad hogy internetre csatlakoztatva legyen a gép. de késõbb is indításnál ellenõrzi sajno. van ahol egy txt fájlom amiben le van írva hogy lehet az ellneõrzést tiltani, de most nem találom
a telepítés nem határozhatná meg a doom3 üzembehelyezésed aktuális változatát. Kérem igazolja azt a játékot megfelelõen beszerelték.
Ezt a hibát írja ki, ha beírom azt a két kódot.
Emilben írj vissza.
Ezt a hibát írja ki, ha beírom azt a két kódot.
Emilben írj vissza.
Akkor megpróbálom még egyszer mert egyszer már nem írt hibát ki, hanem mást írt, és jó a kód, csak már a gépem lehet hogy tul volt telherve.
én megadtam korábban kódot
ha nem fogadja el, tiltsd a hálókártyádat indítás elõtt 1xûbb mint kihúzni a csatlakozót
ha nem fogadja el, tiltsd a hálókártyádat indítás elõtt 1xûbb mint kihúzni a csatlakozót
Azt szeretném kérdezni, hogy a játéknak mi a telepítõ kódja, mert nem találom sehol, már átnéztem az egészet ahol lehetett volna, de azok nem voltak jók hozzá.
Emilbe szeretném kérni a kódot, mert addig nem tudom feltelepíteni a játékot.
[email protected] a címem.
Emilbe szeretném kérni a kódot, mert addig nem tudom feltelepíteni a játékot.
[email protected] a címem.
1.2 és felett már nincs asszem securom védelem igy nem kell hozzá crack, viszont nem mûködnek az alap cd kulcsok igy meg játszani se tudsz, megoldás : keress rá 1.3 crackre és patchre ^^
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Vistát használok, amihez ajánlott a legújabb 1.3.1 patch.
Csakhogy nem eredeti a Doom3-am, így ha felteszem a patchet kell keresnem egy 1.3.1-es crackelt exét?
Csakhogy nem eredeti a Doom3-am, így ha felteszem a patchet kell keresnem egy 1.3.1-es crackelt exét?
Szia! A Doom-odon milyen patch van fenn?
Hello! Az érdekelne hogy Vista Ultimate 64bit alatt fut-e a RoE vagy van-e bármien patch ami segitségével müködne 64biten. Mert én ugy olvastam hogy csak 32bit en megy :(
Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogy a Doom 3 -nál valószinüleg a végén vagyok,mert lent vagyok a pokolban,van egy nagy szörny meg 3 repülõ világitós valami,lelövöm mind a 3-at,meg lövõk a szörnyre de mindig újra élednek,egyszóval fingom sincs mit kell csinálni.Segítsetek,köszi!!!
PIMPI<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>[#boxer[#violen<#gun>#gun><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
PIMPI<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>[#boxer[#violen<#gun>#gun><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Hali!
Létezik, hogy nem szereti a 163.75-ös drivert a Doom3? Csak mert játszhatatlanul akad mediumon is, pedig a régi gépemen, sima 6600-oson is ment highon. :S Vagy valami más bibi lenne? (1.3-as patch-el is ugyanúgy akad :( ) Feleslegesen meg nem akarok drivert cserélni...
Létezik, hogy nem szereti a 163.75-ös drivert a Doom3? Csak mert játszhatatlanul akad mediumon is, pedig a régi gépemen, sima 6600-oson is ment highon. :S Vagy valami más bibi lenne? (1.3-as patch-el is ugyanúgy akad :( ) Feleslegesen meg nem akarok drivert cserélni...
Kipróbáltam ezt a Doom3-DarkMod alá készített elsõ kis bemutató jellegû rajongói küldetést.
A Doom3-hoz képest ebben már szerencsére legalább a képarány beállítható a menüben, azonban a nekem kívánatos 1440x900-as felbontást már csak a konfig fájl átírásával tudtam beállítani.
Ígéretesnek tûnik, azonban látszik, hogy még mindig sok munka van vele...
Pár kép az elejérõl, hogy ne lõjem le a poénokat...

A Doom3-hoz képest ebben már szerencsére legalább a képarány beállítható a menüben, azonban a nekem kívánatos 1440x900-as felbontást már csak a konfig fájl átírásával tudtam beállítani.
Ígéretesnek tûnik, azonban látszik, hogy még mindig sok munka van vele...
Pár kép az elejérõl, hogy ne lõjem le a poénokat...

Van már normálisan müködö coop mod a gamehez?? Asszem anno ami volt az akadt mint a vaddisznó! :(
Holnap akkor ki is probálom ezt a Thiefes pályát!
Holnap akkor ki is probálom ezt a Thiefes pályát!
Next PC upgrade: 2022
sziasztok nekem 1 kis segitség kéne!
feltetem a doom 3-at crackeltem aztán
feltetem a Resurrection of Evil adtam neki cd
kulcsot de ha belépek a játékba nem fogad el
egy doom 3-as kodot se!probáltam ugy h nincs net
de ucs csak a roe-t fogadja el!?valakinek ötlet?!
HELP ME!elõre is köszi
feltetem a doom 3-at crackeltem aztán
feltetem a Resurrection of Evil adtam neki cd
kulcsot de ha belépek a játékba nem fogad el
egy doom 3-as kodot se!probáltam ugy h nincs net
de ucs csak a roe-t fogadja el!?valakinek ötlet?!
HELP ME!elõre is köszi
a kieget nem néztük meg idõ hiányában de az is mûködne szerintem.
Valaki játszotta már közületek Coop modban a doom 3-at?:) ha lenne olyan aki szeretné végigvinni a játékot coopba az írjon már én kipróbáltam haverral és nagyon jó volt igaz 2 pálya nem töltött be rendesen kidobta a másikat.
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Nem akar elindulni a gépemen a Doom3, pedig minden meg van bõven, hogy menjen: 8600GT, 3800+AMD, 1Gb ram,Vista. Amikor elindítom a játékot, valami olyasmit ír ki, hogy a videókártya, és a driver nem támogatott. Nem tudjátok, hogy mi a megoldás? Próbáltam, hogy felfrissítem 1.2-re a gammát, de úgy s kiírta a hibát...
amikor el indítanám a játékot kér 2 cd kulcsot.
valaki el tudja mondoni mia az a két kód?
Létszi! már rég óta szenvedek vele. JÁTSZANI AKAROK!!!
valaki el tudja mondoni mia az a két kód?
Létszi! már rég óta szenvedek vele. JÁTSZANI AKAROK!!!
Csak elõ akarok hozni egy olyan robotot.
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Csak egy rejtett tartalom elõhozásához kell, van ilyen kód? ha van valaki adja meg.
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")