DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Igen minden középre van állítva és ha a TV-re kötöm rá akkor is ugyanez a helyzet.Kipróbáltam hogy a kéthangszórót kicserélem de nem változik szal nem a hangszóróval van a bibi.

RelakS
?!
Mindent jó helyre dugtál?
Balance jól van beállítva?
Hangcucc is jól van beállítva?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Prince of Máté
értesz az 5.1 hangszórókhoz?
Mert akkor megmondhatnád hogy a bal hátsó hangszóróm halk a jobb hátsó meg ordít?

RelakS
Tápot csak akkor, ha nincs rajta +12V kivezetés, vagy ha 24tûs alaplapot veszel

Prince of Máté
igen és ez a probléma mert akkor még tápot is... szal 60 alatt nem úsznám meg

RelakS
Ha procit cserélsz, akkor alaplapot is...

szerintem mindkettõ igaz

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

két lehetõség van 1 vírusos a gém(az).
2-a haverom úgy összekarcolta hogy nem tudja tovább olvasni

Prince of Máté
De ha a celeron fosomat lecserélem egy AMD 2000+-ra akkor már nem szaggatna mert a min. 1500+.Csak attól fosok hogy az alaplapom:ECS P4VMM2 50 éves és lehet nem bírja majd el...Meg ha AMD akkor melyik fajta?AThlon?Barton?Sempron?Melyik a legolcsóbb?

Prince of Máté
nincs valami taktika amivel meglehet oldani hogy ne szaggason a gém(ápgréden kívül<#idiota>)
CSak mert ki akarom próbálni 5.1-ben surroundban a gémet...
5.1megvan
Hangfalak térbeli elhelyezése megvan
Kényelmes szék megvan
Erõs gép nincs meg=ba*hatod az egészet:D

Prince of Máté
Milyen a géped?
Lehet hogy vírus van a gépeden!

segítség mikor az install 100%-on van nem lép ki órák várása után sem csak áll

scorpeeon
Kiegészítõ. Torrent.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

technodome
HY ALL. A resurrection of evil az a doom 3-nak kiegészítõje vagy különálló része?
honnan lehet letölteni ingyenesen? elõre is köszi a választ

Prince of Máté
De van asszem egy olyan mód az a lényege hogy nem szabad este játszani,aput odahívod hogy figyeljen de ha ez nem segít akkor:Sajátgép->Vezérlõpult->Programok eltávolítása és ott keresd ki a DooM 3 at és töröld le.Egyébként ennek a játéknak az a lényege hogy félj! Korhatár:17+, még várj egy kicsit

KILLER2
Esetleg nincs olyan mod, hogy világos lesz? A szörnyektõl nem félek, de a sötétben ilyesztõ hangok meg lenyíló szellõzõk meg semmibõl jövö kibeleszett hájas seggfejektõl kiborulok (megijedek).

Töltsük le az internetet!

Egyszerre hány modot lehet betenni a játékba, ha nem modként indítom, hanem a fõkönyvtárba teszem a fájlokat?
Mert kéne pl: a fegyvereken a lámpa, a felirat a képernyõ alján, fényerõ megnövelése stb modok egyszerre.
Istencsászár
This is a modification for DOOM 3 that lets you relive the classic levels of the original DOOM, check this out! This latest version includes deathmatch support, improved wepaon models and balancing.

As a team, we have finally decided that it is time to close the project, and we want to do so with a bang. As per the previous news post, we have fixed all of the bugs that we were able to find. There are a handful of minor bugs remaining, however we feel that on the whole we have done everything we can to make this 1.1 release of Classic Doom 3 as complete as possible. Contained within this final update are many fixes and some nice new features that everyone should find useful.

Some of the new features include:

- Fully functional deathmatch support on all levels
- Improved weapon models
- Improved intro and outro sequences
- Lowered difficulty for game fairness
- Lots of balancing has been addressed

Overall the package contains so many fixes that we have lost track from what has actually been done from 1.0 to 1.1. It has been a long journey and a huge effort for the team to put this final package together and so on a personal level I would like to express my gratitude to everyone on the team who have made this release possible.

Classic_doom_3_v1.1.exe Letöltése (193.5 MB)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ok, köszi megpróbálom, de már ezt is többször megtettem
Prince of Máté
ez egy idegesítõ probléma...Újra kell rakni a ROe-t de akkor más CD kulccsal telepítsd

Sziasztok! Tudna vki segíteni. Feltettem a Domm3 Roe-t a telepítésnél még elfogadja a kódot utána pedig a játékban is kérte, de akkor már nem fogadja el:(
A netem ki volt kapcsolva, a caps lock nem volt bekapcsolva. Mi lehet a gond? Elõre is köszi a segítséget.
nos megtaláltam mindent amit kerestem :)

kösz
Kandurex
szvsz dobd e a kérdést az általános segélykérõ topikba, ide már nem nagyon járnak a fórumozók :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sok-sok béka! :D mind1 Valaki válaszoljon már légyszi nem hiszem el hogy senki nem nyomta még coopban ezt a gamet. Legyenszíves leírni hogy melyik patch kell hozzá ha kell esetleg crack és hogy az opencoop mod hányas verziója...
Nagyon megköszönném! Haverral most kezdtük el nyomni ezt a Hamachi progit.
Egész yoo!
bocs .... inkább így : www.sams.extra.hu/d3sc.rar

Kandurex
Béka hadtest...

kellene egy kis help hogy a köv. karakterek hol találhatóak....vagyis hogy melyik pályán

köszi elõre is :)

kösz! valaki leírná szóról szóra h hogyan tudnék haverral coopot nyomni?
Hányas pecs, esetleg crack, hányas opencoop mod stb..
elõre is kösz
Kandurex
Csinálj inkább magadnak:

Total Commander (vagy bármi más file kezelõ), hozz létre egy filet és a tartalma ez legyen

FILE "Doom3.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00

Doom3.BIN helyére a bin file -od neve kerüljön, ennyi.

nem tudja valaki elküldeni a doom 3 reloaded rld-d3c.cue fájlt?

email címem: [email protected]
ffxi
Nagyon ügyes vagy!

Fákjúal!

Ügy döntöttem ha senkise segit akkor megoldom magam a problémát, és sikerült.
Töltöttem a netrõl mentéseket és müködi, szóval a pálya ugrás meg van oldava ! <#wink>
ffxi
Hali! Halottam olyasmit, hogy konzolban be lehet írni olyan parancsot, amit ki lehet izzasztani a gépet, olyan tuning féleséget. Nem tudja vki mi lehet az a parancs? THX!!

Fákjúal!

Hi!

Nem sikerül sehogysem aktiválni a Doom 3 ban a pályaátugró kódot. A konzolt elõ tudom hivni meg nagyábol a többi kód müködik, csak a pályaugró nem.
Ha valakinek van tapsztalata akkor irjon.
Kössz!
Prince of Máté
na megnéztem a filmet sztem rohadt jó lett fõleg amimior a végén FPS szempontból látjuk

Köszönöm, a net volt a probléma.
gamerboy91
1. lépés: Caps Lock kikapcs!
2. lépés: Kapcsold ki a neted ha van!
3. lépés: Most próbáld beütni a kódokat!
4. lépés: ENJOY!!!!!

HI TUDNA VALAKI SEGÍTENI, NEMTUDOM ELINDÍTANI A DOOM3 ROE, MÉGEGYSZER KÉRI A KÓDOT MIELÕTT ELINDULNA A JÁTÉK HIÁBA ÍROM BE KIIRJA HOGY HIBÁS PEDIG A TELEPÍTÉSNÉL MÜKÖDÖTT.
RelakS
uhh, mi volt ez eredetileg? Communication Transfer? (Üzenet átvitelnek írnám, még ha az message is lenne, de erre lehet, nincs is értelmes magyar fordítás :S)

emléxik még vki hogy mi volt az a két dolog amit átírva a congigban sokkal gyorsabb lett a játék ? az egyik a radeon kártyákhoz való "csalás" leleplezésére szoltált, a másikra meg már nem emléxem, de tudom hogy volt még vmi

w77d
Hát aszthiszem itt nem a szem gyönyörködtetése volt a cél hanem az információ megadása, hogy lehessen neki segíteni!

I love Techno
ennél szerintem akkor is lehet szebbet összehozni , minõségben is meg képméretileg is....

ffxi
Az is elmúlt :P és élek :D

Fákjúal!

ffxi
Leméretezte, mert figyelmes:P Amúgy nem lenne ilyen randa, mert jó konfigja!

Fákjúal!

akkor jó:D mert kb olyan a beszéded is:PP

I love Techno
hmmm geciocsmányak ezek a képek <#miaz>

Prince of Máté
2006.06.06-ia van = 666 = ördögi szám :D

ffxi
Grat!

Fákjúal!

tHoMaSmAn
No, megoldottam a dolgot, de nem lefelé, hanem felfelé kellett menni, csak azzal az ide-oda vihetõ szállítóval kellett megtalálni azt a pontot, ahol feljebb tudtam menni, és aztán már sima ügy volt!

Azért köszi a segítséget!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb