DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hamacsi aktyívál.....
Menüben (jobb alsó fül):
Hálózatmód->Szerverkészítés (egyik tag, aki megcsinálja a szervert)
majd többiek rákapcsolódnak a
Hálózatmód->Szerverkeresés opcióval
Fákjúal!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Elõre is kössz!
Majd kipróbálom azért, de azt ne felejtsétek el, hogy az ultra grafikához 512 megás VGA kell, ha nincs meg a fél gigás kari, akkor nem látod a különbséget high és ultra között!
Ebben a videóban amikor lõ a gépfegyverrel akkor füstöl.
Nálam nem jön belõle a füst!
Enterprise 128K Forever!
Azért mondtam a #22508-ban úgy a dolgokat....
Ja meg halottam valami 1 GB-os pach-rõl, ami végett ultra grafikája lesz a játéknak, de nem tudom, hogy honnét lehet megszerezni és hogy hogyan mûkszik...
Enterprise 128K Forever!
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Alap-ban:
NAGYON JÓ
1024x768 (mert a monitor nem bír többet)
Haldó-ban:
IGEN
IGEN
IGEN
IGEN
IGEN
16x
És így megy 40-60 fps-t
Már régen állítgattam, de valszeg akkor ez a helyes amit te írtál....
Akkor így mûködik?
Nagyon jó -> 16x vagy 8x
Jó -> 4x
Közepes -> 2x
Gyenge -> Ki
Neked engedi a 8x AA-t Jó minõség mellett?
Enterprise 128K Forever!
Ez felett ugyebár van 4 minõségbeállítás, asszem ultra a legfelsõ....
Namost ez úgy mûködik, hogy akkora élsimítást tudsz berakni, amekkora minõségen áll a játék...
Tehát....:
nekem mondjuk magyarul van:
Nagyon Jó---->16x
Jó----------->8x
Közepes------>4x
Gyenge------->2x
ez annyit jelent, hogy ahová állítod, akkora élsimítást enged max....ha mondjuk kint csak közepessen van akkor 4x-nél magassabbra nem tudod majd felrakni...a haladó beállításoknál az AA-t.
Ja és van még egy rossz szokása mégpedig az, hogy ha mindent jól csinálsz és mondjuk beállítod pl.: hogy jó és ugye mellé beállítod a 8x-et akkor is miután elfogadtatod vele és ujraindítod a játékot, akkor visszaáll az AA.
Namost én ezt úgy játszottam ki és nemtuom, hogy miért van ez, de ha bemész a haladó beállításokhoz és átváltod az AA-t 8x-re, utána ugye 1x elfogadtatod a géppel a változtatásokat, és kilép megint a felbontáshoz.
DE!!!!!!
Ilyenkor ne indítsd újra a gépet hanem még 1x vagy 2x menj vissza a haladó beállításokba és megint tekerd az AA-t 8x-re és újból nyomj a változtatások elfogadtatására és így ha 2x 3x csinálod meg ezt egymás után, hogy ki be lépkedsz, akkor utána indítsd újból a játékot.....
Én is véletlenül jöttem rá, de nekem máig is így mûködik, sõt még a Quake 4-nél is.....
Ha gond van akkor szólj..
Csõ...<#vigyor3>#vigyor3>
Enterprise 128K Forever!
Ati X1650XT-m van, plusz egy olyan gondom, hogy: játék indít, felbontás átállít, Anti Aliasing átállít, majd újraindít, ezután felbontás visszaáll 640x480-ra, AA pedig vissza Off-ra. Mi lehet a gebasz? Driverekkel már próbálkoztam, de semmi eredmény.
Enterprise 128K Forever!
Fõleg ha a mostani játékokat nézzük!
A DOOM3-at szerintem egyedül a fear tudja magassan lepipálni....de a többi fps még így mostani idõkben is messze nincsenek ott látvány terén!!!
Q4 és Prey kilõve, hiszen ugyanazon a motoron futnak.....és nem csoda, hogy így néz ki a PREY is például....
Én mondjuk legtöbbször a Fear-ben gyilkolok, mert az egy kicsit lendületessebb, meg lehet belassítani, de a D3 még mindig fenntvan a gépemen....:D
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Most full max-on megy....
Nem kell elõrõl kezdenem:)
Fákjúal!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Csak ennyit akartam....
Fákjúal!
Ott tartottam, csak újraraktam a windows-t, aztán nem akarom újrakezdeni...
A lényeg, h mikor játszani akarok kérdi aCD kulcsot, de nem akarom kihúzni a netet minden egyes játszásnál, ezért ezt a leírást követtem:
"A megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:
127.0.0.1 q4master.idsoftware.com"
Nos megnyitotam a hosts nevû fájlt és ezt tartalmazza:
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
#
# Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
# rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, elõször
# az IP címet, azt követõen pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
# a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
#
# A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
# kivételtõl eltekintve (ezeket lásd alább).
#
# Példák:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
# 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás
127.0.0.1 localhost
a 127.0.0.1 localhost alá beírtam a "127.0.0.1 q4master.idsoftware.com" szöveget, de így sem mûködik!
http://doom3oltar.uw.hu/
(ilyenkor jól jönne egy nyomtató...)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!