23325
-
Desert #22685 Valaki játszotta már közületek Coop modban a doom 3-at?:) ha lenne olyan aki szeretné végigvinni a játékot coopba az írjon már én kipróbáltam haverral és nagyon jó volt igaz 2 pálya nem töltött be rendesen kidobta a másikat. -
#22684 Atomüber Doom 3 mod Csak nemtudni mikor jön. -
#22683 Én Vistán vittem végig -
#22682 Lehet, mert nem indul Vistán? :S -
#22681 Ja, és természetesen a legújabb VGA driver van fenn... -
#22680 Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Nem akar elindulni a gépemen a Doom3, pedig minden meg van bőven, hogy menjen: 8600GT, 3800+AMD, 1Gb ram,Vista. Amikor elindítom a játékot, valami olyasmit ír ki, hogy a videókártya, és a driver nem támogatott. Nem tudjátok, hogy mi a megoldás? Próbáltam, hogy felfrissítem 1.2-re a gammát, de úgy s kiírta a hibát... -
#22679 Szedd le, rakd fel a doom 3mat a roe kódjával, meg a roet is, aztán jó lesz... -
feketesarkany #22678 amikor el indítanám a játékot kér 2 cd kulcsot.
valaki el tudja mondoni mia az a két kód?
Létszi! már rég óta szenvedek vele. JÁTSZANI AKAROK!!! -
algor91 #22677 Csak elő akarok hozni egy olyan robotot. -
algor91 #22676 Csak egy rejtett tartalom előhozásához kell, van ilyen kód? ha van valaki adja meg. -
algor91 #22675 De kell, már 1000X végigvittem. Csak szeretném megtudni hogy mi a kód. -
#22674 az úgy azér elég könnyű lenne:P -
algor91 #22673 Kell nekem egy cheat kód amivel kapok egy olyan kis biztonsági robotot amit mindig követni kell. -
algor91 #22672 Cím : szövetkezte Squadmates tengerészgyalogost PK4
A dátum befejeződött : 9-25-04
Verzió : A.M.S. 0.31 A
Szerzők : Altroth Akenzie vagy mi van egy névben
attól függően, milyen játékot láttál.
Internetes oldal: Nincs még.
Másik fájlok szerző által: Ez az első fájlom
Leírás: Creált 6 őrt és 6 következő osztályt
tengeri gyalogosokat kik tudnak segíteni neked beatupok*
a te oldaladon elhelyezkedő gonoszok.
További hitelek : Doom III teremtői id Software
A MAD Tank fanatikus, aki hallgatott engem
ordíts a szerencsétlenségekről. A hülye lezuhan
A barátom, akit hívni fogok Ceassának mert bökdösök
én javaslatokkal amikor nekem csalódást okoztak
az AI Scripting anyag.
======================================================================
* DOOM III fájlok beleértendőek*
Térképek: nem
Hangok: nem
Zene: nem
Grafika: nem
DLL: nem
Szövegkönyvek: igen
Más: nem
* Játékinformáció *
Térkép : A legtöbbjük, egy kevésnek nincs AI Arease.
Hajadon játékos: igen
Szövetkezet 2-4 játékos : nincs
Halálos viadal 2-4 játékos : nincs
Nehézség beállítások: nincs
Új hangok: nincsenek
Új zene: nincs
Új grafika: nincs
Új játék DLL : Nincs
Új szövegkönyvek: igen
* Telepítés *
Tedd a Doom3/Base könyvtárba a Pak100 PK4 fájlt. Neked hozzáférésre lesz szükséged a te
konzolod, sok helyszín mutatja meg neked, hogy a konzolod mi, ha te bizonytalan vagy. Következő az irányítás alatt
kiválasztani, hogy melyik tengerészgyalogost szeretnéd. Ha neked már van egy Pak100 fájl, átnevezheted vagy azt, vagy ezt
valami másra.
Ennek a fájlnak van egy új Doom_Main Script -je, hogy annyira menjen, ha futtatsz egy módot melyik tartalmaz egyet,
bele fog avatkozni. Ezért egy javítással könnyű átkeresztelni ezt a zip fájlt
pak100.pk4 . zip és behúzol mindent a predesignated mappába . Ne másold a
Doom_Main.script -et . Hozd a kedvencednek a mod*() fő szövegkönyvét és add hozzá a következőt:
#include "script/ai_human_marine.script"
#include "script/ai_human_marine_follower.script"
Megmenti azt, és képes leszel, hogy egyszerre több módot*() futtass. Arról győződik meg, hogy mind DEF alatt vannak
és a doom3 alapjegyzékének a SCRIPT dossziéi . . defs bemegy defbe*() és . scripts megy (scriptbe)
szövegkönyvbe. Könnyű huh?
Játékmenet információ *
Ezzel a kicsi fájllal több új entitást tudsz lerakni a Doom 3 világba. Mindegyik entitásnak van
egy szövetséges csapattagja, aki boldogan cuppanni fog bármilyen Zombie-n vagy Démonon, ki történik
legyél a területben vele. Kettő van mindegyik osztályból, vagyis egy őr, aki őrzi a területét, és
egy másik, aki követni fogja a játékost körbe ha szükséges. részt fog venni Az őrtengerészgyalogosok nem igényelnek semmit
tőled, de, a követőtengerészgyalogosoknak szükségük lesz egy wakeupra bármelyik hívása egy ütés az arcban vagy csak
fényesítés a zseblámpáddal akkor el fognak kezdeni követni téged. Hasznos ha megerőltető telepítésre
valami és te nem akarjátok őket miközben épp még vesztek részt. Lerakni ezek közül bármelyiket, arra használni ~, vagy
a konzolod (vagy CTRL+Shift+~ ha nem adtad hozzá +seta com_allowConsole 1 a parancssorodhoz
még) akkor lerakja a következő tárgyak közül az egyiket.
human_marine_machinegun
human_marine_pistol
human_marine_shotgun
human_marine_plasmagun
human_marine_rocketlauncher
human_marine_bfg
human_marine_machinegun_follower
human_marine_pistol_follower
human_marine_shotgun_follower
human_marine_plasmagun_follower
human_marine_rocketlauncher_follower
human_marine_bfg_follower
Mindegyik tengerészgyalogos van sorta tökéletesíteni ahogy kölcsönvettem egy Zombie Security fickó animációit és az
egy emberi biztonsági fickó bőrei annyira annyira előre. Valamint új modellek nincsenek annyira, a fegyverek közül mindegyik
vegyél kölcsön egy különböző fegyvermodellt, amíg ki tudok fejleszteni egy javítást. Ez fölé tudtam tenni egy próbababát de
ez furcsának tűnt, ahogy tudtad látni egy részét lövöldözni azután egy másik, éppen kinnhagytam azt. A tengerészgyalogosok
véletlen 125-175 ish egészség és páncél javarészt lépést tud tartani veled ha leraktál egy következő
verziót. Mutatványokat fognak végrehajtani hogy golyókat térjenek ki, amik hasonlóak azokhoz a Zombie tengerészgyalogosokhoz, akikkel találkozol.
A Pistol tengerészgyalogos szintén egy harci pajzzsal jön hogy segítsen megóvni őt. A tengerészgyalogosok közül mindegyik
kikopik az sorra észrevehető tengerészgyalogos melyik nincsenek ellenséges egységhasználatok. Könnyűbbé teszi azt hogy szedje őket
kint egy tűzharc alatt. FIGYELMEZTETÉS: A BFG nem különbözteti meg a szövetségeseket és barátokat. Ki fogom javítani ezt
egy későbbi frissítésben de most, mindkettő tied és a tengerészgyalogos BFG-je barátságos mérkőzéseket fog megtámadni egy
vengence ha az útban vannak. Ha látni akarsz egy BFG tengerészgyalogost csinálni biztos istent, harcolni vele módban van
vagy győződj meg arról, hogy nem igazán vagy túl zaklatott a haldoklás kilátásával.
Néhány Singleplayer térképnek olyan láthatatlan gátlói, amik meg fogják akadályozni, hogy a tengerészgyalogosaid költözzenek be, vannak egy
területen. Ha ez történik, igazi megoldás nincs kivesz egyszer lerakni egy frisset vagy
a Nincs-szörny sétaterület. Halott tengerészgyalogosok a testek nem lehetnek gibbedek() félre. Arra ha egy van nem
ott hirtelen meg tudod találni a testét és tudod tudni, hogy mi történt. Össze tudod gyűlyteni elesett tengerészgyalogos
fegyvereket.
A tengerészgyalogosok használnak néhányat, amit alapvető Radio parancsol, melyik ad neked, egy ötletet, hogy mit tesznek. Ha egy kiabál
az helyessé vagy ballá válik, azután ő valószínű van. Ha ordít, beköltözöm ő valószínű
támadja valami szörny. Mindig nem fognak rádiózni, ahogy ez valószínűleg bosszantóvá válna, hogy hallgassanak
ők folyamatos. Ekként van most azt könnyű tolerálni és olyan remek. Könnyebb felismerni őket
emberek erre levő zombik fölött túl távolról.
Ez valaha az első kibocsátásom bármilyen játék. Roham idő, amit használtam, az az anyagiskola tanít engem
valami másik. Egyébként tudom, hogy ez nem tökéletes de ez az első enyém
bármilyen játékra, amit kibocsátottam. Frissíteni fogom azt ha idő megenged én elfoglalt vagyok.
Ha neked van bármennyi, a kérdések vagy a megjegyzések leejtenek nekem egy sorozatot [email protected]él.
Élvezd a szövetséges tengeri Squadmatesedet!
Alap: . húzott ki def fájlok és . script fájlok pak00.pk4
Elkészítésre szánt idő : 2 nap, több órák, a szerencsétlenségek
Editort használták: Jegyzettömb
Ismert bogarak : Követőtengerészgyalogosok néha egyszerűen nem fog kimozgatni az útról mikor te
nyomulsz ellenük. Néha ők. Annyira keveset dolgozom
bosszúság. Ez vicces, amikor fonnak körbe és körbe , bár. Legjobb
megoldás az nem csapdába ejted magadat egy egy út előszoba velük hacsak nem
te akarsz noclip kódot.
* Szerzői jog / engedélyek *
A szerzők testalkatba használhatják ezt a módosítást egy alapként és tanulhatnak.
Elküldheted ezt a módot, feltéve, hogy tartalmazza ezt a fájlt,
nincsenek módosítások. Elküldheted ezt fájl bármilyen elektronikus
formátumban (BBS, Diskette, CD, , stb) amíg tartalmazza ezt a fájlt. Ha használt bármilyen fajta módosításban adj hitelt hol esedékes a módosítás.
-
#22671 ha ezt amire válaszoltam lefordítod akkor engedem hogy játsz -
#22670 de tudom pl www.gamershell.com de csak akkor játszhatsz vele ha leforditottad nekem ezt -
#22669 van egy olyan mod a doom 3 hoz ami társakat tesz be a játékba. Nem tudjátok mi a neve neki és, hogy honnan lehet leszedni?
(Gamestar vagy Pc guru mellékletén láttam.) -
#22668 1244-5345-3453 -
Essis #22667 Sziazstok! Tudna valaki segíteni nekem? Van magyarításom a Doom 3 - hoz, és sorozat szám kellene hozzá. Ha valki tudja legyen szives felvenni msn-re.... [email protected] Előre is köszönöm! -
#22666 Igen valszeg. -
#22665 Hi all!
Amikor fel akarom tenni a kiegészítőt az a hibaüzenet fogad hogy a kieg win 2k-t vagy win xp-t igényel. Na ennek most mi baja? Nekem xp-m van csak épp 64 bites, lehet hogy ez a baj? :S Valaki help pls.! -
Scooby87 #22664 hogy tudom bekapcsolni az 1280*800-as képfelbontást?....
MErt 1024*768-ban már sikerült a 16:10-et beállítani,de nativban azért mégiscsak jobb lenne(1280*800) -
#22663 Na közben megoldódott a perobléma... Még annyit, hogy hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy amikor indítom a játékot akkor a mod is beinduljon vele együtt?
Előre is köszönöm! -
#22662 Hy all!
Letöltöttem a Parallax Extreme (v1.2)-ot és nemtudom át állítani a felbontást Kiírja amikor feljebb veszem felbontást, hogy újra kell indítani a Doom 3-mat....stb. Újra indítom és ugyan úgy marad a felbontás. Hogyan kell megcsinálni ezta modot?
Előre is köszönöm! -
#22661 hát nem bocsánat elrontottam a doom hangját lekapcsoltam és tnkcsapdát halgattam közbe de sztem most már letöltöttem a film zenéit lehet azzal fogom nyomni :) -
#22660 Úgy azér elég szar lehetett végigvinni:P úgy semmi izgalmas nincs benne:P -
#22659 JAJ :D:D:D:D képzeljétek azok a repülő izék a SIMA DOOM3 ban úgy néznek ki mint az egyik osztálytársam felye Mintha arról klónozták volna kivéve a száj -
#22658 őőőőőő azok a szárnyas babaarcú izék téleg kemények de elárulom én mind a két részt kikapcsolt és lehalkított hangszóróval nyomtam végig az naon állat volt viszont amikor az egyik szekrénynél ki volt irva 1 ceztlin a kód kinyitod és a pofádba ugrik az IMP háát beszartam tudtam lesz valmai dehát merész voltam meg ugye a kiváncsiság hátas után nagy nevetés jött állat volt -
Code92 #22657 zombik azok rohadt jók, mikor szétlövöd és a gerinve még jön feléd kicsit az állati jóóóóóóóóóóó imádtam a zombis részeket :) -
#22656 Még a zombik nem is annyira durvák... engem az impek ijesztenek meg mindig mer azok nagyon hirtelen jönnek elő... meg most a Recycling Center 2-ben vagyok és most jöttek ilyen kis szárnyas valamik... na azoknak meg a hangjuk parás:P -
#22655 Jobban megijednék ha a szomészédom ütlegelne hátba a házirenddel. -
#22654 Én nem félek, csak megijedek, mikor megyek a sötétben, látom a képernyőn, hogy valami üt, megfordulok és ott egy zombi :D
-
#22653 a multi téleg jó azzal én is játszottam ANdrisHUN néven -
Code92 #22652 annak az elején van néhány paranormlist sejtető rész az néha ijeszrtő néha nem aztán már csak monoton kommandósharcok és a vége felé megint némi paráztatás, de a mulija az üt és sorry az offért :) -
#22651 Én úgy vagyok vele vele. hogy a szörnyek félnek tőlem nem én a szörnyektől azért én is megijedek ha valami hirtelen hátba csap. -
#22650 nekem is de pl volt oan idő amikor FEAR ozni akartam nézegettem a képeket videókat de aztán a felrakásig nem jutottam el -
#22649 igen mindenkinek más súrolja a határokat... nekem ez nagyon parás... neked nem... -
Code92 #22648 ez?? para???? én nem is tudtam :) pedig a feléig elvittem a sima d3 at a kiegget meg kiakasztottam, az alap nekem annyira nem ütött nagyot kissé untam a roe viszont állati nagy volt, paráztatni hát sajna nem tudott. -
#22647 Valóban rájátszik, de szerintem nagyon para játék:P teccik nagyon csak nem nagyon tudok 10 percnél többet jáccani vele xD -
#22646 Nem gyengén rájátszik azért nem para ez a játék ennyire.