WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
😄DDDDD
nem sötét elfek, hanem éjszakai elfek.
lol 😄

Sziasztok!

Haverom gépén nem indul el a warcraft3. az intro lemegy de a játék nem. mi lehet a gond? A gép adtati: 900MHZ, 256MB ram, vga 32MB. Nálam tökéletesen fut.

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

Help!!!

Van egy kis gondom.Véletlenül uninstallnál leszedtem a mentett állásaimat,és most hogy újra akarok játszani kénytelen lennék megint elölrõl csinálni az egészet.Ha valaki tudna küldeni e-mailben egy állást ahol már lehet választani a sötét elfeket single-ben is az nagyon sokat segítene.

magus
nyiff😞 tényleg nem tudok mit csinálni. nekem megy rendesen. és elég sok embernek még. tegnap pl 58an voltunk ami eddig rekord a kanin. mirc.com rol irc es warcraft3.hu háth. én már nem tudok mit csinálni, sajnálom😞

Coine
nyugi nekem se megy, szar a zegész

magus
nekem egyszerubb a cheat😄 asse tom holaz editor😄

magus
coine ugye isod van?

amugy ha nagyon nm mgy kor kerj segitseget #warcraft3.hu n ott tcat et keresd

Coine
nekem sehogy se megy, pedig mindent megcsináltam, amit a kani.hu-n írtak, meg azt is amit te magus mondtál, de így sem...

BÁZEG hol a Barnus !!!??

magus
az ne jatszoon aki cheat nelkul nem tudja

amugy ezeke a cheateke azert van szukseg mert ha meg akarod nezni egysegeket tuljait vagy a hosodet fejlesztve akkor ne kelljen fel ora jatszanod

Gery1980
Ez is igaz😊

Gery1980
Nah bazzeg!Soha nem értettem mi a ráknak kell cheatelni.Szerintem megöli a játékélményt!

Hogy lehet új pálxákat beiktetni a W3-ba? Eddig csak a test mappel sikerült, de ha bemásolom a maps mappába miért nem látja?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

magus
die: ircen kerj vkitol egy eredeti exe fajlt. asszem kanin is van bar nem biztos.. csak ha az originallal irod felul akkor fog menni. #warcraft3.hu csatin biztos adnak

coine:"J:\Program Files\Warcraft III\War3.exe" -bnetd

ha igy inditod tuti menni fog

Coine
ez a szar Kani nem akar elindulni nekem, pedig prímán felraktam.
indítom a bat filet erre This programm cannot be run in DOS mode.
anyád.
na most mit kell tenni ?
Barnus most akkor télleg mexûnt ?

Ams
at=azt

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
at nemtom,mert nekem se megy😄

Sir Ams

Ams
miután felraktad ne írd fölül a war3.exe-t a crackelt-el!

Sir Ams

magus
mikor ir ki errort?

magus
mind1 igy is rongyá vertük õket

magus
persze hogy bevetném de ha nem arra gyurok az elejétõl fogva akkor nincs

Coine
bizony, h. rég voltam, de tervezem, h. visszatérek 😉

Coine
így van.

Coine
báz nagykedvenc starfall gyengébb lett 😊

help, ovlt itt még vkinek probija a peccseléssel, majd a netes játékkal ?

Coine
szevasztok.
régebben én is nyomtam sokat Barnuson, de kijött a peccs és paff vége, még a peccset sem engedi felrakni (tört aranylemezes WC3am van).
lécci help, mert már qrvára unom a gép elleni csatikat, azért neten emberek ellen más.
amúgy miben lett más a WC3 a peccs után, mit változtattak ?

magus
nincs legerosebb faj. ezt a vitat el se kezdjuk leci.

Nem tud vki egy helyet ahonnan replayeket lehet letölteni?????????
Én ezt a helyet ismerem: http://warcraft3.uw.hu/

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

magus
strategy sztem nem abbol all hogy fejlesztesz hanem ha tudod mit csinal akkor te mit csinalj. plk csonti ellen priest kell. vagy grunt ellen hutress. elf ellen orkkal shamanos grunt meg headhunter.> es igy tovabb

RangeR
Öcsém,gyerek!Nagyon buta megszólalásod volt ez.Figyelj,megengedem,hogy dupla gyorsasággal kattintgass,én csak minden másodikra kattintok majd,és még be is porozom az egeret,ha akarod!És megengedem,hogy sokkal több egységet hozz létre hamarabb,mint én.De lehetõleg hozz létre mondjuk rengeteg footment,én majd lassabban csinálok mondjuk negyed annyi frostwyrmöt,utána gondolkozz,hogy most mi van!?!Csinálj gyorsan mégtöbb puskás törpét,én meg csinálok bansheet,de csak fele annyit...és még sorolhatnám...

magus
nemtom asszem azon kifullladtam 50meter utan...

magus
kell strategia mert multkor beszovtak ogy taurenre mentek en meg griffre😄 anelkul semmit sem ersz.de azutan kell a gyorsasag

magus
tolem mikorzhatsz ahogy akarasz ha ketszer gyorsabb vagyok

magus
hat nemtom sztem a craftok pont nema micormanagmentrol szolnak. az nyer aki gyorsabb. kezdok szivnak vele, de ha eleg gyors vagy akkor johet a taktik aztan ezt osszehangolva kell tokeletesre csiszolni. nezzetek meg egy profit. gyors es jol hasznal midnent.

gothic1
No akkor ma kielemzek egy párat!

És a hétvégén felteszek belõle! Köszi szépen!

Úgy látom, hogy a számítógépe elleni játszadozás nem lesz nagyon népszerû, kicsit majd átszerkesztem az oldalt...

Evil
nincs abban semmi erdekes.A jo jatekot nem a kulcsin adja el 4 ev mulva.Hiaba Blizzardek tudnak valamit.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

magus
hat en mar feleve nem veszem de addig se kellet volna. olyan poen dolgokat irnak neha elolvasom ha rohogni akarok...😄

amugy gothic felraktam az oosszesrepemet sgre upload/replays konyvtarba. van nehany proifi is alucard tillerman ilyenek

addaam
A warcraft III az eladási listák elsõ két helyét elfoglalja, és ami elég érdekes, a StarCraft Battle Chest a 10. helyen van!
januártol én is valami más után nézek mert ez igy egy nagy rakás szar
hát én 5 éve veszem az 576-ot de asziszem ha lejár az elõfizetésem nem hosszabitom meg fõleg hogy 2-3 havonta új fõszerkesztõ és új designe van...már nagyon unom az ilyen és ehhez hasonló dolgaikat
ez a singel player mode tesztelésének végeredménye
olvasta valaki a ma megjelent 576Kbyte-ot ??

Warcraft III

Látvány 6/10
Játszhatóság 6/10
Szavatosság 6/10
Zene Hang 5/10

összesités 6/10

pedig az elõzetesben még isten játék volt

Hi!
Az undead-okkal játszom, de a második pályán (digging up the dead) elakadtam. Le kell gyilkolni 3 paladint, és utána: "recover the urn". Mi ez az urn, és hogy kell lefedni? Elõre is köszi.
addaam
addaam
Egyébként a HunCraftosok készítik a W3 magyarítást, szinkronnal együtt.
www.huncraft.net
(még nincs kész!)
CHEAPBOY
NEm Te vagy Az Bravet?😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

magus
mi anno scben azzal szorakoztunk 8 gép ellen meddig birod. kettot kirusholtunk es bevedekeztunk
es eleg sokaig birtuk

gothic1
Én is úgy gondolom, hogy a multi az igazi, de szerintem elég nagy kihívást jelenthet a gép ellen játszani, mivel néha irreálisan nehéz megverni és ha sikerül és ezt megörökíted az érdekes lehet. Szerintem sokan megnéznék azt, hogy hogyan csináltad. pl. Állíts be két orcot és ess nekik undeaddel a lost templen. Megtudod csinálni? Szerintem nem! 😊 A másik csináld meg 10 perc alatt egy 1vs1 meccset a gép ellen. Szerintem ez is jó lehet.

Én ezeket a gyakorlásnak szánom és szerintem arra elég jó.

Egyébként nyugodtan küldjél jó sok replayt, majd kiválogatok belõle egy párat. Csak arra kérlek, hogy ftp-sen tedd fel. Az warcraf3 oldalamon ott az info-ban a cím.

Warcraft3 Replay Center

Feltettem ide az 1.01-es patchet és a cracket is hozzá.

direktben üssed szét a házakat meg a belõlük kijövõket, mindent. (press "a")
hali!
a kani.hu-ról nem lehet letölteni a Kani loader 1.01b.zip -et. ha valaki megdobna vele fel tudnék lépni és akkor jól elpicsázhatna pár játékban 😊
magus
nem tud vki warcraft3 font keszletet adni?

magus
hat en elkuldhetek jopar repet de mar asse om melyik melyik. de mindd multis...szetvalogatod?😊

amugy singleben csak azert jatszik az ember hogy kiprobaljon vmit. a komolyabb meccsek muliban vannak...