WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haverom gépén nem indul el a warcraft3. az intro lemegy de a játék nem. mi lehet a gond? A gép adtati: 900MHZ, 256MB ram, vga 32MB. Nálam tökéletesen fut.
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Van egy kis gondom.Véletlenül uninstallnál leszedtem a mentett állásaimat,és most hogy újra akarok játszani kénytelen lennék megint elölrõl csinálni az egészet.Ha valaki tudna küldeni e-mailben egy állást ahol már lehet választani a sötét elfeket single-ben is az nagyon sokat segítene.
amugy ha nagyon nm mgy kor kerj segitseget #warcraft3.hu n ott tcat et keresd
BÁZEG hol a Barnus !!!??
amugy ezeke a cheateke azert van szukseg mert ha meg akarod nezni egysegeket tuljait vagy a hosodet fejlesztve akkor ne kelljen fel ora jatszanod
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
coine:"J:\Program Files\Warcraft III\War3.exe" -bnetd
ha igy inditod tuti menni fog
indítom a bat filet erre This programm cannot be run in DOS mode.
anyád.
na most mit kell tenni ?
Barnus most akkor télleg mexûnt ?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Sir Ams
Sir Ams
help, ovlt itt még vkinek probija a peccseléssel, majd a netes játékkal ?
régebben én is nyomtam sokat Barnuson, de kijött a peccs és paff vége, még a peccset sem engedi felrakni (tört aranylemezes WC3am van).
lécci help, mert már qrvára unom a gép elleni csatikat, azért neten emberek ellen más.
amúgy miben lett más a WC3 a peccs után, mit változtattak ?
Én ezt a helyet ismerem: http://warcraft3.uw.hu/
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
És a hétvégén felteszek belõle! Köszi szépen!
Úgy látom, hogy a számítógépe elleni játszadozás nem lesz nagyon népszerû, kicsit majd átszerkesztem az oldalt...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
amugy gothic felraktam az oosszesrepemet sgre upload/replays konyvtarba. van nehany proifi is alucard tillerman ilyenek
Warcraft III
Látvány 6/10
Játszhatóság 6/10
Szavatosság 6/10
Zene Hang 5/10
összesités 6/10
pedig az elõzetesben még isten játék volt
Az undead-okkal játszom, de a második pályán (digging up the dead) elakadtam. Le kell gyilkolni 3 paladint, és utána: "recover the urn". Mi ez az urn, és hogy kell lefedni? Elõre is köszi.
www.huncraft.net
(még nincs kész!)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
es eleg sokaig birtuk
Én ezeket a gyakorlásnak szánom és szerintem arra elég jó.
Egyébként nyugodtan küldjél jó sok replayt, majd kiválogatok belõle egy párat. Csak arra kérlek, hogy ftp-sen tedd fel. Az warcraf3 oldalamon ott az info-ban a cím.
Warcraft3 Replay Center
Feltettem ide az 1.01-es patchet és a cracket is hozzá.
a kani.hu-ról nem lehet letölteni a Kani loader 1.01b.zip -et. ha valaki megdobna vele fel tudnék lépni és akkor jól elpicsázhatna pár játékban 😊