WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én végignyomtam, és el kell hogy keserítselek, nem lehet a Burning legionnal (persze élõhalottként te segítettél nekik) amúgy az összes faj ellenük van kb...Az utolsó Nightelf kampányban annyi arc jön ellened hogy elmegy majd a kedved tõllük

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
😄
Ahh inkabb ne.😊
De meg csak nem is hasonlit hozza.
Egyébként még nem láttam a játékot de képek alapján a Battle Realm-re hasonlít a grafikája!?
Szerintetek jobb vagy roszabb?
\'danja
\'danja
\'danja
Nem igazán játszok ezzel a játékkal, de most töltöttem le a RIP-et a barátnõm kedvéért, és lenne egy kérdésem!
Egész jó kis játék, de magyarítást nem tudtok véletlenül hozzá?
Ha nem, nem is lesz?
Elõre is köszi!
Xanyi
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
a warez.hu-n megtalálod
\'danja
\'danja
\'danja
\'danja
na:
nem kell letolteni valami batlle.net progit vagy valamit?
\'danja
\'danja
(ne vedd kotekedesnekû)😊
\'danja
\'danja
ahol lelehet szedni a fullverziot (nekem beta van)
\'danja
\'danja