6256
  • Ferro_TwL
    Ja es a net-re gyertek ne az org-ra!
  • Ferro_TwL
    Na dav mar kiirta ugyhogy irjatok at a shortcut-ot es menni fog. (ha gaz van a 3.02 installal akkor unistall es ujra installalni az egeszet es menni fog)

De ezen az oldalon rajta van minden
    http://217.160.69.65/war3x/
  • Davidus
    "C:\Program Files\Warcraft III\ul2l.exe" -wf ezzel kel inditani
  • Lynx_TWL
    mi a fakk van?
    mikor lesz már public server Sanyika???
    akarok lanon is bazzzeg
  • Ymir
    hát ja nekem se megy
  • Davidus
    Csak a sreverre nem lehet felmenni:)
  • Ymir
    megvan a loader is hozzá meg a paccs
  • Ferro_TwL
    Van mar 3.03-as peccs :

--------------------------------------------------------------------------
    - BETA PATCH 303
    --------------------------------------------------------------------------

2003-MAR-14

MAJOR ISSUES

- Fixed an issue with spirit walkers dying in ethereal form.
    - Corrected Sleep duration.

Na szovala wf tuti ugy csinalja majd hogy egybol 3.03-ra all at ugyhogy ez meg lehet hogy tobb ido lesz. (CSak a ladder meg az AT mukodne mar)
  • magus
    mikor jon ki a 3.02 es patch? ha telleg az lesz a spirit walkerrel amit mondtatok tegnap hogy hala utan feltamad es gyilkola kor durva lesz
  • Davidus
    TWL
  • magus
    nabazzz

ez a batrider kicsit eros... meg az uj hos jol kombinalva is eros. ez a spirit walker sztem loszarse. oke hogy megtud vedeni egy host azal hogy atveszi a felet, de azt a z ujjaeleszteseset meg nem probaltam ki...
  • Joint
    Valaki tudna nekem leírni néhány stratégiát magyarul? tudom fennt van a battle.net-en de csekély angol tudásommal nem igazán tudom leforditani , örülnék ha megdobna valaki egy mail-al előre is denksz :)
  • szutyok
    Ferro: Már megint "kissé" félreértelmeztél. Ki a bánat mondta, hogy nem értem??? És ki kért arra, hogy magyarázgasd??? Az, hogy érdekes, nem azt jelenti, hogy érthetetlen!

"Roppant bonyolult így aztán már tényleg. :)" ->Ironiáról hallottál már?
  • Lynx_TWL
    hülye Sanyika, megint nem alszik..
    mérnem vagyotk fönt serveren ribik???
    mi az a bug orknak?
  • Ferro_TwL
    Szuytok baszki nem vard mar el tolem hogy en magyarazzam el ott az oldal olvasd elDe tenyleg egyszerubb ahogy igy leirtad
  • szutyok
    A forumoknak megvan az a rossz szokása, hogy ki hallhatnak, és ez általában bekövetkezik, ha a témát már kellőképpen kivesézték. Ez jelen esetben nem fenyegeti ezt a forumot, mert a bétának még sok pecces lesz, amiken lehet majd viátzni.

Ez a magices cucc azért elég érdekes. És meg lehetett volna fogalmazni egyszerűbben is (amit blizz is megtett). Minden mágikus varázslat, amihez kell mana, és azok nem hatnak magic immunis egységre, kiv.: aurák, ultimák és a gyógyítások. Roppant bonyolult így aztán már tényleg. :)
  • Ymir
    lassan kihal a forum?
    valamit irjatok amiröl lehet vitatkozni. :)
  • Ymir
    mi az a bug ,hol olavstad ezt tesa?
  • Ferro_TwL
    Skacok valtoztak a serverek. Most mar csak 2 db server van
    1. warforge.kicks-ass.net -ez a primary server (warforge2.kicks-ass.org megszunt de ha az van beallitva nem baj mert erre a serverre fog felmenni)
    2.warforge.kicks-ass.org- secondary beta server

Sajnos meg mindig nincs 3.02-es server ami meg nem is olyan veszes de a ladder es az at se muxik ami mar kicsit idegesito:(
    Ja a 3.02-es peccsben van egy nagyon undorito bug -veletlenul epp az orkoknal:)- ami nagyon el tudja rontani a gamet , tulajdonkeppen nem is nagyon lehet mit csinalni ellene (pontosabban UD-val allitolga lehet,ha gyosran felszeded az SW hullajat:)
  • Ymir
    bocs tesa hogy akadékoskodom de most hasonlitottam össze két screeshotot az egyik a simábol a másik az x böl de a különbség a látótérben =0!!!
    na erre varjál gombot
  • Lynx_TWL
    SANYIKA!
  • Lynx_TWL
    de megnött Sanyika.... úgyhogy mennyél aludni :)
  • Ymir
    :)
    de nekem nem nött meg a látótér
  • Ferro_TwL
    Na itt a "magai tipusok" hogy mindenki lassa

Physical Spells
    Physical Spells cannot be dispelled, do affect magic immune units and normal units, and do not affect ethereal units.

Examples
    - Poison of various types (NOT Shadow Strike)
    - Ensnare & Web
    - Critical Strike/Bash/other attack buffers
    - Disease - Similar spells which DO NOT require mana to cast (mana cost spells are ALWAYS magical or universal)
    Magical Spells
    Magical spells can be dispelled, do not affect magic-immune units, and affect ethereal units and normal units. Magical spells do not affect buildings or mechanical units.

Examples
    - Stormbolt
    - Carrion Swarm
    - Bloodlust
    - Polymorph
    Universal Spells
    Universal spells can work against anything, and cannot be dispelled. They include ultimates and healing spells.
    Examples
    - Heals (besides Rejuvenation (Druid of the Claw) spell, which is magical)
    - Ultimates
    - Auras
  • Lynx_TWL
    az, hogy nagyobb lett a látótér
    Sanyika, mennyél aludni!
  • Ymir
    figyeljetek már azt mondták hogy nagyobb lesz a látótér,én ezt nem nagyon látom ,mi igaz ebböl?
  • magus
    őőő és még én vagyok elvont
  • magus
    persze, de azért a sima war3-ban megvolt az, hogy alaptamado egysegek, es ra a magikus segitseg. a vegefele atvettek a castere a foszerepet, es most ezzel a kiegeszitovel meg teljesen atvettek a szerepet. raadasul nekem meg gigszar, ert 15 colo smonitor ha lejebb veszema felbontast meg annyira sem latok semmit.
  • szutyok
    Hm, hát ez elég érdekes fogalmazvány volt :)
    Nekem eddig mondjuk nem nagyon tűnd fel, hogy a starfall vagy a bladestorm sebezné a dryadot. Na mind1, szerintem akkorsem fontos, hogy az xy mágia most éppen milyen típusú, nem leszel tőle sokkal okosabb. :)
  • gothic1
    Ezek a mágikus bizbaszok adják a sava-borsát. Nekem hiányozna, ha nem lenne!
  • Lynx_TWL
    na azért ez a szappangyáros alulfizetett rabszolga is tud vmit
  • Davidus
    Így van ezért hívják Warcraft3-nak nem pedig SC2-nek.
  • magus
    hajjjj

egy a gáz ezzel a frozen trhoneval, hogy méginkább egy szerepjűáték felé tolja el a gamet. ezzel a kiegeszitoval mostmar nagyon eles a hatarvonal az sc es a war3 kozott. es sztem nem jo hogy mindenfele magikus bizbaszra kel lfigyelni
  • Lynx_TWL
    dav te nekem itt ne nagyképűsködj, mert rád csapok azzal a korbáccsal..
    egyébként is nem szeded rögtön azt a gyapotot??

FERRO PAJTÁSH KEDVÉJÉR:

hát a jokurvaisten basszameg blizzardot, hogy aztabuzifasszáját verje bele a geciba, a fszér kell a blinket, meg a fairy dragont elrontani....

Sanyika, mennyél aludni!
  • Phobos
    Nézzetek el ide,talállhattok pár képet:
    http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=7&t=001469&p=2#000098
    Mellesleg már 4db warforge server megy a beta-val szal akit érdekel,hogy hogy lehet feljutni,stb az írjon lehetőleg a HWSW-s fórumra... vagy küldjetek mail-t.
  • Ferro_TwL
    En mar kb 10 eve jaccok szerepjatekokkal (sajnos mostanaban mar nem nagyon, szetszeledt a csapat) szoval azert ugatom a temat (ezt is). A wc3 vilaga egy tipikus fantasy vilga valoszinu ,hogy a D&D-s vilagokbol meriti az otletet de nem egy eredti vilag , de a sok jatek es grafika miatt es a "cartoon" szerű megjelenitestol megis egyedi hangulata lesz.

Na mind1 nem is ez a lenyeg. A magia tipusok nem SZEREPJATEK magia tipusok, hanem JATEKTECHNIKAI tipusok. Azert csinaltak oket, hogy megis csak legyen valami rendszer a gameban es a "balance" szempontok miatt. Es az hogy teljesen hidegen hagy teged az gaz, ugyanis azt ezert jo tudni ha wc3-at JACCASZ hogy milyen varazslat hat melyik egysegre (nem kell bemagolni de ha az alapot megerted akkor mar tudni fogod hogy pl: dryadra folos varazsolni de a starfall vagy bladestorm vagy ensare megis hat ra). A magikus immunitas dolgot ,hogy a cyclon miert hat stb. mikor az is fizikai varazslatnak tunik, nos ez a tobbi RPG-ben is igy van, hisz vegulis a tuzgolyo egy nagy robbano langgolyo, miert nem hat akkor a tuz a magia immunis lenyekre (es nem hat D&D-ben sem!). De nem kell ilyen messzire menni mert a blizzard vegulis csak hatalmas jegszilankok es az se hat a dryadra. Szal a szerepjatekos gondoltamenet nem allja meg a helyet, mert a legtobb RPG-ben nincs olyan magia ami abbol all, hogy valami magikus "ize" sebez , mindegyiknek van valami fizikai kivetulese is es megse hat a magaira immunis lenyekre (hu ezt de szepen irtam).
    Es ez a rendszer viszonylag meg logikusabb mint a wc3-ban levo magia rendszer mert az azert eleg hujeseg volt hogy a radier haloja ,ami aztan semelyik RPG-ben nem lenne magikus, nem hatott a magiara immunis lenyekre. Es az is jo , hogy az osszes ultima hat rajuk vegul is azert ultimak.
  • szutyok
    hehe

TWL-ekkel már kezdetek kezdete óta vitázgatom. :) Bár miután megszűnt a régi w3-s forum, meg a destes forum "elévül", azóta nem igazán tudtuk folytatni jó kis vitáinkat. Most meg itt a remek alkalom, úgyhogy jó, hogy szóltál. :)

Amúgy Ferro, az, hogy random player vagy, nem jelenti azt, hogy nincs kedvenc fajod. :)

""Nem minden gyógyítás hat a magic immunis lényekre, csak a tranquility és a scrollok, meg a ward. :) A sima pap healing nem hat (dryadra legalábbis nem). "- nem ez kuravra nem igy van de nezd meg blizzard oldalon lusta vagyok mar leirni hogy mi a fizikai, magic, es univerzalis tipusu magiak."

Ezt régen írtad, de azért ez nem volt teljesen odavaló írás. Engem (és nagyjából mindenki) teljesen hidegen hagy, hogy az most milyen típusu mágia, természeti(fizikai), mágikus, vagy mifene. A lényeg az, hogy amiket leírtam, azok úgy vannak. De ez meg kibszott baromság már megint, mert ugye vannak a természeti(fizikai) mágiák, amik a magic immune unitokra is hatnak. Namármost, ha azok hatnak, akkor a cyclone mifrancért nem hat dryadra, vagy akármelyik magiá immunis lényre?? Vagy ott van az impale is, az is mágia, de fizikai, annyiban mágia, hogy mágikusan növeli a saját erejét, ezáltal nagyobbat sebez az adottlényen, akkorát, hogy az repül egyet, és a mágia immunisokra az sem hat... Ellenben az aurák hatnak, pedig azok aztán mágikusak a javából...Szóval ezek a típusuk nagoyn hülyeségek, felejts el velük számolgatni. Vannak, amik hatnak, vannak, amik nem hatnak, kész. Bár mágia immunisokra csak a gyógyító spellek vannak hatással, a többi semmi nem müx rajtuk. (Ez itt most egy szerepjátékos gondolatmenet volt, viszont a w3-ban rengeteg RPG-s elem van, még ha nem is tűnik fel nem RPG-játékosoknak, akkoris. Pl a sötét-elfek, sok képességük, környezet, varázstárgyak, italok, nevek, szörnyek, rengeteg olyan van, ami megtalálható egy rpg-ben, sőt, még azt is meg merem kockáztatni, hogy blizzardék a DnD vmelyik világát vették alapul a játék megalkotásához.)
  • Ymir
    gothic ment egy mail
  • gothic1
    Látod szutyok, most embereidre találtál! :) Kellett nekem átküldeni téged ide, a gamerről. :)
  • szutyok
    Nem azt mondom, hogy gyenge, hanem azt, hogy mondhatnám, ha a sok ud player panaszkodik. Félreértettél kicsit. :)

Az meg természetes, hogy ne pártját fogom, ha azzal játszok, normális emberi reakció. :) Tudom, hogy human leggyengébb most, meg ud-t is gyengítették. Nem mondtam egy szóval sem, hogy elf leggyengébb, szegén yelfecske. Csak a blinkről meg a mana flare-ről szóltam pár szót, hogy azokat hogy gyengítették, és az NEKEM nem tetszett. Viszont aztán írtam is, hogy a blink nem olyan nagy probléma, mert 200 aranyért veszel egy staffot, és máris el tudsz teleportálni (merthogy elf boltban kapható). Ha sírni akarnék, akkor olyanokat is megemlítenék, hogy uprooted épület heavy armoros, a kentaur gyökere nem fog meg a teleportálástól, meg hasonlók. De nem említem, mert táp volt nagyon az épületekkel támadni, jó, hogy heavy armoros lett, a gyökér meg hát na, nincs minden hősnél town portal, azt meg látod, ha rákattolsz, hogy milyen cuccai vannak... :)