WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen. Legtöbben szerintem azzal játszanak, én is...ha nem te kreálsz tökéletes.

TSW: Tunderke

Hi!
Valaki megtudná mondani hogy lehet(ha egyáltalán lehet)az editorban az egységek hangjait kicserélni a sound editorban vagy akárhol?
Pl.:Tichondrius hangját benyomni a sima Dread Lord hõs hanjai helyére.
Elõre is kösz.
Evil
lehet hulye a kerdes de erdemes nekivagni war3 at nyomni neten 56K csodaval?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

addaam
Hi!
Nagyon jó lenne ha tudna valaki segíteni! Szükségem lenne egy könyvtár és fájl struktúrára a Warcraft3 CD-jérõl. Ugyanis lerövidültek a hosszú fájlnevek, és így nem tudja a program ezeket kezelni.
Konkrétan ezekre a fájlnevekre volna szükségem:
Movies könyvtár:
NIGHTE~1.MPQ
TUTORI~1.MPQ
TUTORI~2.MPQ
Tehát a teljes nevük kellene.
Valamint:
Trailers könyvtár:
D2XTRA~1
WOWTRA~1
Kellene még az egész SUPPORT könyvtáré, mindenestõl, a benne lévõ fájlokkal együtt.
Megfelelne, ha valaki a sgftp-re tenne fel egy képet amin pl. az asztalon meg vannak nyitva a SUPPORT-t alkönyvtárjai és az ablakok "lista nézeten" vannak. Így innen le tudnám olvasni a fájlneveket.

Ha tudtok, segítsetek pls!
Sziasztok!
Lenne 1 nagy kedresem!
Ha Razoros tort verzios W3-mam van,akkor hogy lehet a Kani szerveren kivul mashova is menni?
A Kanira sikerult megcsinalni,de a Barnusra es meg 1-2 masikra nem.Nem a Bnetre gondolok,tudom arra nem tudok.
THX a segitseget,ha tudtok valaszolni.
(Amugy a tobbi szerver cime megvan,de nem tudok csatlakozni... :-(((
Zagash
Szevasztok!

A honosítást készíti most a huncraft csoport, vagy nem? Ha igen akkor ez is várat magára majd néhány évnyit, cserébe a szinkronért?

Már csak azért kérdezem, mert ha igen, akkor szívesen nekiugranék a single rész dialógusainak, meg úgy mindennek 😊 Csak kéne egy hozzáértõ ember, aki már szétbontotta a WC3 mpq fájlját, mert én nem találtam sehol benne a szöveget...

/ az exe-kben sem..😞 /

Köszi, ha válaszoltok !

-Zagash

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

na, csak ennyi kerül az eddigi legjobb játék fórumjába?
aki nem tudja, hogy kell multizni olvassa el itt:
www.barnus.hu
vagy itt www.kani.hu
Persze, hogy lehet! Még a kezdeti idõkben az volt egyedül beszerrezhetõ a megjelenés elõtt! De akkor még csak kali volt! Egy multi player progi! Aztán jött a barnus server! Majd a kani! Most meg csak a kani yo szerintem! De a clone cd-s-t nem kell crackelni!!!!!!!!! és ezért jÓ!
Ez a clone cd-s változat qrva yo! Megcsináltam úgy hogy daemon toolssal az image filet csak bemountaltoltam, még cd-re se kell írni így! Jobb mint a razoros version(régen azt nyomtam), mert semmi crack, és simán lehet vele kanin, néha barnuson, meg majd a bnetet is be kéne üzemelni.
Nem, nekem nem a barnusos van! A directconnectrõl töltötte egy haverom...akkor esetleg ott lesz a gáz.

B@ldrick
délelõtt nekem se jött be, most próbáld... 51-en nyomják
1.02Howto-ra kattanj

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

A barnus még mûködik egyébként?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Kani még mindig a legjobb!

B@ldrick
www.kani.hu
itt minden korrektül le van írva és még gémelni is lehet, have a nice game

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Ja ja! genau! warcraft 3 a király!

Ugyanezzel a CloneCdvel írtam default beállításokkal 3 példányt és egyet újraírhatóra, mind ment. Game cd és ok,ok,ok...Bár ezzel asszem nem lettél nagyon kisegítve😊

Ok! köszi de akkor hol van a campion?
Bocsi hogy nem olvasom végig.
Lenne egy olyan probléma hogy campion-t választottam orkokkal és a második pálya végén visszalép abba a menübe ahol az emberek és az orkok között választani lehet. És a játék folytatásban is csak a második pályát lehet választani. Na most mivan?
Nem tudjátok hogy hogyan lehetne a Warcraft III clone cd-s verzióját megcsinálni, hogy winyóról menjen(image drive), mint a razoros változat?

Gerry
Próbáltam már azt is, most AUTO-n van, de asszem újrahúzom a win98-at, és ha az sem segít, megnézem XP alatt...

Gerry
Ment egy mail...

Gerry
Nekem nincsen semmi se húzva, de akkor is néha kékhalált produkál a war3, és mondom, semmi másnak nincsen baja, a MEMTest86 v.3.0-t is lefuttattam, és semmi memohibát nem észlelt...

Minden problémában segítenek a kanin, nem úgy mint a barnuson aminek még egy honlapja sincs.

Elindult kanival, utánna ráklikkelsz a Battle.net gombra, csatlakozik (ha nem akkor meg kell nézned hogy a server listában meg van-e a kani címe).
Ha sikeresen csatlakozik felhasználónevet és jelszót kreálsz és már mehet is a játék!

Sikerült elindítani a játékot a Kani loaderrel, de utána mit kell csinálni, hogy csatlakozzon?
Evil
ja a war3 nagyon kenyes a memoriakra.Nekem is visszabb kellett venni az fsb t.persze minden mas ragyogoan mukodott de ez nem.Persze a szorzot meg feltoltam tehat tuti a memoria volt a ludas.Azota remekul megy.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Win98 alatt sajnos kékhalálozik idõnként a játék, elvileg a www.kai.hu-n van egy-két megoldás erre, én egyszerüen feltettem egy nagyon korrekt win xp pro-t (amibõl 1-2 fölösleges dolog, mint az aktiválás ki van szedve). Win xp alatt tökéletesen fut a játék ha a procim nincs meghúzva)
Próbáld ki win 98 alatt is alap frekvencián járatni a procidat, ha meg van húzva!

Figyelj Braveheart! (egyebként van egy ilyen nevû w3 palya itt http://mods.warcraftiii.net/)
Kanin esténként szoktak lenni 50-en. De pl. szombaton v. vasárnap mindig vannak ennyien!
És már eredetivel és clone cd-ssel is lehet nyomni!

Gerry
Arra tud esetleg valaki megoldást, hogy abszolút kiszámíthatatlan idõközönként kékhalálba megy át a játék Win98se alatt. Próbáltam több detonatort már, újab VIA 4in1-et, de semmi. Ja, és semmi másnak nincsen semmi baja, csak a War3-nak... Egyébként a Crack-es verzió van fönt, már patch-et is raktam, de ugyanúgy, van úgy, hogy 2perc, van úgy, hogy fél nap után, de behal...

Ne felejtsétek el, hogy hamarosan újra meg fog nyílni a warcraft3.hu!
De addig is a fóruma még él:
http://warcraft3.hu/forum
hasznos infókat lelhettek itt a játékhoz

Köszönöm a tanácsot,problémám megoldva.

Lammer
ha esetleg sikerûl rendbehozni, javaslom olyan íróval írd meg az Imagét ami tud raw-dao, raw-sao ... , szal ami tud nyersben írni, mert így nem kell crack a játék elindításakor. Nekem is így van meg 1-2 játékom.
sok sikert!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Más ötlet esetleg?
Nincs kedvem pénzért megiratni,ha már a vinyón van.

3.0 ezt írja:
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.rar: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r00: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r03: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r05: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r06: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r11: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r17: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r18: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r19: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r26: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r30: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r31: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r35: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r36: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r40: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r42: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r43: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
! CRC failed in mxm-wcIII.img. The file is corrupt

Szia!

Semmi gond, vagy legalábbis úgy tudom WinRAR 3.0-val kell próbálkoznod és akkor minden rendben lesz.
Üdv mindenkinek!
Akadt egy kis problémám a barnuson található clone cd változattal, névleg: azt írja a winrar,hogy korrupt a fájl?! Másnak is elõfordult ez már? Mit kezdjek vele? A fájlt amire ezt mondta, letöltöttem még egyszer,de még mindig korrupt. Vki segítsen plz!

AMúgy pedig a patch ezt tartalmazza:

A legtöbb Creep-varázslat cooldownja meg lett hosszabbítva.
Goblin Sapper-eket ezentúl nem lehet Goblin Zeppelin-el szállítani.
Bloodlust támadási sebesség 10%-al lassabb.
Az ostromgépek sebzéseit is szépen degradálták:
- Mortar Team: 380 -> 360
- Catapult: 500 -> 425
- Meat Wagon: 450 -> 380
- Ballista: 450 -> 380

Druid Of The Claw Master Training 250/100 helyett 150/50-be kerül, és 75 helyett 45 másodperc alatt készül el.
Starfall-t legyengítették: 75 helyett 50-et sebez, 30 sec helyett 45-ig tart, és 35%-al gyengébben hat az épületekre.
Treant átlag sebzése 17-rõl 16-ra változott.
Ancient Protector rögzített formában 43-65 helyett 52-64-et sebez (átlag 58).
Demon Hunter: Mana Burn hatótávolsága 30 lett (25 volt).
A Moon Well-ek kevesebb mana-t, de több életerõpontot töltenek vissza.
Nature's Blessing Upgrade már a Tree Of Ages-en is megjelenik.
Az a baj, hogy nem az eredeti bolti verzióval nyomod. Ugyanis a crack-elt progikra nem lehet patch-et feltenni, hacsak nem törték fel azt is... De ez nem jellemzõ.... Marad az 1.00-as WC3 😊))
Nem sokat kellett volna visszaolvasnod, 1622es hozzászólás...

Please, nálam miért nem megy a kani.net. Mindent a leírás szerint csináltam, ráadásul Clone CD-s verzióval és azt írja ki, mikor rá akarok csatlakozni a Kani WF serverre, hogy "You may be trying to connect an invalid Battle.net server...." Thanx a segítséget!

F354AH-VCMB-462DB6-G70Z-3Y9EE4
5041WV-OA5A-VRGMJL-ET26-IRS3DN
T2Y7SK-IRPO-V071X3-MZK4-4MSHVG
JK13XJ-OF90-GA782P-0FIU-LV6E5L

Szólj ha nem lenne elég

Szevasztok!

Lécci dobjatok egy használhato serialt !
Megzöldülök,amit kaptam nem jo......:-(((

thx
Azé talán nem kéne...én se játszottam ennél sokkal kevesebbet (igaz nem ennyi multit) és csak 1* volt ilyen - az is multi közben. Talán nem csak balance van a patchekben, egy progi se hibátlan. Persze a hardwer se feltétlenül...

RangeR
ilyen még nem volt,pedig lement már vagy 100 multi és 200 single,úgyhogy gépcsere!

Igen,3embert is ismerek.Az egyik én vagyok. Igaz mióta megvan csak egyszer volt, de barátaimnak se sokkal többször. Elõször azt hittem áramszünet volt...

Most néztem,újra megy barnus ftp-je.Akkor gondolom a szerver is. Sajna nincs fenn a war3 most éppen, de vki megnézhetné...az ftp-n ott a clonecd fullcd verzió is. FTP: barnus.hu, log/pass:wc3, ha vki nem tudná...

addaam
Ja.

magar=magyar
Coine
az is jó, de nem sötét 😄
na mind1.
arthas koncert rulez, kár, h. nem hörgött meg rázta a haját 😄

addaam
Láttam a Credits-ben egy nevet: Attila Edelenyi
Ez az "Arthas koncert" alatt volt mikor végignyomtam a gamét. De ott van amúgy rendesen is. Szerintem van egy magar fejlesztõje a w3-nak