6256
  • gtom
    Honnan lehet leszedni a peccset?
  • Ferro_TwL
    Szutyok kerlek kerlek kerlek olvasd VEGIG azt a kibaszott peccset a tokom tele van mar a NE playerekbol ,mivel ok vannak a legtobben (tudom tudom nagyon cool meg egyedi faj nem is baj ha sokan szeretik) allandoan ugatnak hogy milyen gyenge az elf. Na de most nem errol van szo. Az UD kurva sokat gyengult ez teny, NE nem olyan sokat. Ez nem azt jelenti hogy a NE tapos lenne, mielott megint sirni kezdenel szerintem eleg kiegyensulyozott a NE per pillanat. Ja es en random player vagyok egyik faj partjat se fogom de a te irasaidbol csak ugy sut, hogy NE player vagy. Probald meg mar mas faj szemszogebol is nezni a jatekot ,jacc mas fajokkal is es utanna beszelj. (vag yvegyel peldat lynxtol aki NE player es nem sir...bar mivel most ezt leirtam tuti elkezdi hogy milyen gyenge is a NE)
  • Ymir
    hát remélem is mert ez a sok uj egység kicsit felboritotta a rendet
    sokszor nem probáltam de az ivory towerrush is jo lehet
  • Davidus
    Nagyképű lennék ha lenne mire.
  • szutyok
    Azt írtam is, hogy a BM-nek több manájába kerül, de akkoris ki tud szabadulni! :) Most azon volt a lényeg.Mana piát amúgy is lehet venni boltokban. Úgyis szükség van rá a legtöbb hősnek. Mondjuk megoldható a probléma, kell venni a hősnek 200 aranyért egy staff of teleportation-t, és akkor meg van oldva a probléma. :) Na mind1, türelem, még csak most kezdődtek el a tesztelések, lesz itt még rengeteg változás, úgy érzem.
  • Ymir
    azé a blink kicsit kevesebb menába kerül mint mirrorimage 150 manáért igen is oldja fel akárcsak az avatar vagy hasonlo.
    a hozzászólásokhoz meg annyit ha valaki a kritikába ,megjegyzésekbe nem rak be olyan szavakat hogy fasszopó vagy ehhez hasonlót akkor azt a hozzászólást kritikát mindig jóindulattal kell felfogni tanitó szándékkal.
    én asszem ferrot kritizáltam és 3/4 év után jövök rá egy rendes válaszból hogy a hippogriff rider tier 2 es.!!!
  • szutyok
    Egyébként meg cd-key az vhol a 2. oldalon is van, vagy a www.icegn.com oldalon is találhatsz, ha keresgélsz.
    De megkönnyítem a dolgodat:

AUNVOB-GIDX-XVKDMQ-4KSX-JL0YTT
  • szutyok
    Nem tehetek arról, hogy neked az orkok tetszenek, ez tény, és köcsögség, hogy a BM el tud menekülni abból is, a többi hős meg nem.

Egyébként meg nem tudom, mi a problémád. Ennek semmi köze a szakértőséghez, és a szakértőségnek sincs köze ahhoz, hogy hanyadik vki a ladderen. Ha meg nagyon úgy érzed, hogy téged sértettelek meg vmivel, akkor nagyon sajnálom, nekem ez a véleményem, és amiket felsoroltam (a mirror image is), azok tények, csupán hozzáfűztem a véleményemet... Ha nem tetszik, vagy vmi problémád van, nyugodtan ugorgasd át a hozzászólásaimat...

Sokan mondták már, hogy néha nagyképű vagy, nem hittem el, most bebizonyosodott, nem alaptalanul mondták.
  • oneal1
    pleasee cd key!:)
  • Davidus
    Te nagy szakértő lehetsz. Mi az accountod a b.neten? Tuti top 100-ban vagy soloban.
  • Ymir
    még nem kaptam mail. mi lehet?
  • oneal1
    HELLO
    EGY CD KEY KELLENE!!
    KÖSSZ
  • szutyok
    Még a blinkhez annyit, mielőtt elkezdené vki mondani, hgy így táp, úgy táp, nem lehet elkapni, stb, az akkor nézze meg az ork BM-t, aki egy mirror image segítségével akármilyen fogásból kimenekül, wind walkal meg eltűnik...(bár ez azért több mana, mint a blink 2. szinten).
  • szutyok
    Hát, most olvastam itt az új béta peccs változásokat, hogy ez a blizzard mekkora egy köcsög. Olyan változásokat csinált, csak úgy lestem. Ez egészet, minden népet úgy és ott gyengítettek, ahol tudtak. A mana flare pl már csak egyszerre 1 emberkét tud sebezni, a boltok árát csillagos égbe emelték (átlag 130arany), kiszedték a maphack potiont, ethreal unit már nem tud varázsolni (ez viszont nagyon helyes!!). És ahogy mondták, hogy ud-t gyengítették, hát akkor az ember meg ork mit szóljon? Még az elfet is jobban lehúzták, mint az ud-t. Azért sírnak, mert gyengébb lett a CL ultimája (amit nem is baj, anno starfall is erősre sikeredett, gyengítették...), meg hogy a black sphynx HP-ja már csak 800, nem 100, és 25 arannyal drágább... oda ne rohanjak meg vissza 3*. Ráadásul már a blink is halad a használhatatlan felé, már a hálóból, gyökérből sem tud kiteleportálni (pedig a teleport állíólag már mindenből kisegít, ezt nem tudom, miért kellett...). Nade nem szaporítom tovább a szót, akit érdekelnek a változások, akkor látogasson el a tft.replayers.com oldalra, ahol hamar ráakad.
  • gtom
    Van single player patch hozzá?
  • Ymir
    sajna ezt az oldalt már rég nem frissitik
    3.00 ás verzioju
    ezt én ismertem
  • gothic1
    Húú no ilyen oldalra gondoltam! :)

Köszi!

Ymir! Ment a mail!
  • ProTech
    http://www.wclegacy.com/sectionentry.php?contentid=19&cpage=0&page=1

Itt is le vannak irva az uj egysegek statisztikai.

Melyik serveren szoktatok lenni, mert ugy tudom, hogy nincs warforge2.kicks-ass.org. Legalabbis ugyanaz mint a warforge.kicks-ass.org.

OFF
    kiderult, hogy regisztralva vagyok ezen a forumon pedig nem is emlekszem ra hogy regisztraltam volna magam:)
  • gothic1
    Akkor tegnap játszottunk egy partit! :)
    Megvetted már az original warcraftot?! :))))
  • Joint
    igen ezt én is szeretném ... :)
    amugy bemutatkozok mindenkinek a szerveren F1standant1lus nicken találtok meg :)
  • Ymir
    akkor megirnád?
    az is lehet hogy ott vagy tanár? :)
    [email protected]
    nagyon kiváncsivá tettél
  • gothic1
    Az kérdés volt. :)

Szeretném ha lenne olyan oldal ahol meg vannak az új egységek statisztikái, tulajdonságai.
    Szóval én nem tudok ilyenről, csak szeretném ha lenne.
  • szutyok
    Jaja, TWL-ekkel jó kötözködni. :P

Hidd el, sok sárkány szétkapja a denevéreket. Felrobbantasz kettőt, és ha ügyes az NE, akkor mondjuk meghal két sárkány. :) De ha meg annyira látod, hogy mass denevérezik, akkor te meg hass íjászolhatsz is, ha neked az tetszik. Ezen nem fogunk összeveszni. :P

Lehet, hogy gyengítették, de az ud mindig, minden peccsnél panaszkodik, hogy így gyenge, meg úgy gyenge (főként a ghoulra mondják, de ha meg annyira gyenge, mi a ***-ért mennek ghoullal???). Az elfeket meg mindig istenítik, hogy így erős, úgy erős. Jelenleg pl a béta ladderen (az ázsiain) az első 20-ban van 10 ork, 3 ember, 2 elf, 5 ud, és még azt is hozzá tenném, hogy de. mikor néztem még csak 3 ud volt, és csak 10. hely után, most a 6. az első ud (az de. még elf volt). A sunken ruins most nem megy, arról nem tudok információt adni. :) Tehát az ud azt hiszem mégsem olyan gyenge, mint ahogy az annak tűnik...

Ghotic, te meg nem írtad még az odlalt! Az igaz, hogy fent van a www.battle.net/war3 oldalon is minden új cucc adata, de a te címed is érdekelne! :)
  • gothic1
    Szeretném megőrizni az inkognitómat... Esetleg emailben megdumálhatjuk, ha annyira érdekel.
  • Ymir
    mennyi közöd?
  • gothic1
    Közöm van az ME-hez :)
  • Ymir
    honnan vagy ilyen jólinformált a bnányászatról?
  • Ferro_TwL
    Nightblade:

Tenyleg iszonyu hujen meg csunyan hangzik ez, de ezen a forumon magunk kozt vagyunk, ugyhogy itt nem kell szepen leforditani mindent ugyis erti mindenki

Imadok kotozkodni szutyokkal szal az uber taktikajarol csak annyit hogy megnezem 3.01-ben a faire dragon mikor szedi le a denevereket, csak 2-t felrobbantasz azt csokolom sarkanyok

"Nem is de meg van vissza egy csomo peccs majd az helyere teszi az orkokat:)"
    erre te:"Az orkok így is túlságosan helyükön vannak, azt kellene gyengíteni. :)"-A helyre tenni pont azt jelenti hogy tul jok, ha a helyukre kerulnek akkor lesz franko es nem tul tapos a faj.

"Hm, ud azért tényleg erős, nem tudom, mindig panaszkodnak, pedig egyáltalán nem gyenge. Az elf is simán panaszkodhatna ennyi erővel, mert az sem olyan übererős"- Amit en irtam az mar 3.02-es, nem en mondom bnet forumon panaszkodnak sokan, nekem errol meg nincs velemenyem nem jaccottam 3.02-vel, de az teny hogy az UD-n kurva sokat gyengitettek ebben a patchben.
  • szutyok
    És melyik ez az oldal? :) Nem írnád le?

Van egy egész jó kis taktika orkok ellen 3.01-re a taurenes kombó ellen. :) Meg a batrideres ellen is nagyon jó, és tulkép úgy maga az ork ellen nagyon hatásos. :) Warden+dh (SS+MB, hogy ne éljenek sokáig a hősei), néhány huntress, sok feary dragon és néhány kiméra. :) A sárkányok lezúzzák elég gyorsan a denevéreket, a kimérákkal együtt meg jól írtanak földön is (tauren heavy armor, feary dragon, kiméra meg piercing attack :)). Ha az ellenfél hőseit le tudod szedni (kimérák segítségével hamar elesnek), akkor már nyertél is. A csata előtt 1 moonstone, vegyél a hősnek 1-1 healing piát, meg ha warden bajban van, akkor blink, és hide in shadows. :) Jó, ha találsz egy köpenyt a DH-nak is. Egyetlen hátránya ennek a taktikának, hogy kevés a földi egység, spirit of vengance idézés nehézkes lesz, és gyenge is lesz, ha sikerül megidézned, de hát ez van...:) Anélkül is lehet nyerni, és ha DH-t veszel előbb, akkor hamar lesz metamorphozis, és az jobb, mint a spirit ehhez a taktikához. :) A sárkányról meg tudva levő, hogy kiváló caster-hunter, úgyhogy a sámán-doki ellen is erősek tudnak lenni, főleg, ha van dryadod és dispellezgetsz is (mert akkor folyamatosan fognak bloodlustolni, meg wardokat pakolni).

Nightblade: Mi a förmedvény? Az, hogy pl wardennel, vagy healing-t? Erre csak azt tudom mondani (nem bántás, meg semi hátsó szándék :)), hoyg ha nem tetszik, ne olvasd.
  • gothic1
    Tudtok olyan oldalt ahol fajonként le van írva, hogy a betaban milyen újdonságok vannak. Részltetesen, pl. egyadott egység mennyibe kerül, mennyit sebez, az új hősöknek milyen tulajdonságaik vannak, mennyit sebeznek stb.
  • szutyok
    Az orkok így is túlságosan helyükön vannak, azt kellene gyengíteni. :)

Hm, ud azért tényleg erős, nem tudom, mindig panaszkodnak, pedig egyáltalán nem gyenge. Az elf is simán panaszkodhatna ennyi erővel, mert az sem olyan übererős.
  • Ferro_TwL
    Nem is de meg van vissza egy csomo peccs majd az helyere teszi az orkokat:)
  • Davidus
    Ferro neked ugysem fog tetszeni:)
  • Ferro_TwL
    Kijott a 3.02-es peccs meg egyelore wf-re nincs de majd lassan lesz. A DENEVEREKET vegre legyengitettek, mar ezert is megerte. Azt viszont nem ertem mietr kellett a bloodmaget gyengiteni igy is a leggyengebb uj hos, es a dragonhawk tier3-as lett a griff epuletbol jon ki aminek semmi ertelme nincs mert ha van ilyen epuleted ki akar dragon hawkot amikor ott a griff. Most olvasgatom bnet forumot, az UD jatekosok nagyon haborognak nagyon sokat gyengitettek rajtuk. Na majd meglatjuk mit tud ez a peccs.
  • Ferro_TwL
    Patch3.02
  • gothic1
    szerintem jól hangzik :)
  • gothic1
    És a selmeci hagyományok rányomják a bélyegét a törpéd harcmodorára? :)
  • gothic1
    Szutyok, Ferro!

Élvezet hallgatni a vitátokat. Ti szinte tudományos szinten elemzitek ki a játékot. Ez tetszik. :))
    Mindig élvezem a játékos szlenget! :)))

pl.:

"ma obsoltunk egy gamet lynx mana flareja pillanat alatt kinyirt 4 priestet aki healingezett"

:)))

Egy laikus mit érthet ebből! :)

• szutyok
    A hide meg nem jó arra, hogy szaladgálj. :P Szóval menekülésre annyira nem jó, mert akor meg alig 1 perc (vagy 2, max), és máris nappalodik, ha ott marad az ellenfél, máris szívtál (én pl moonstone-éjjel biztos nem szaladgálnék másfele, amíg te ott állsz :)).
  • szutyok
    Ferro: az elf azért nem tud olyan gyorsan techelni, mint a többi, mert neked 13-14 wispet kell egyártanod (összesen, már 5 megvan alapból :)), a többienk elég 11, ud-nak meg 5...

Magic damage tényleg van, nem figyeltem eléggé. :)

Fun of knives rush aztán tényleg nagyon hatásos, főleg mana potion nélkül, mert az max 180-t sebez neked 1. szintü wardennel (és rush nem 3-4-s hősökkel szokás).

A goblin merchantben lehet kapni dust of appearancet (asszem így kell írni :)), ami felderít, úgyhogy a human sem marad anékül, ha meg annyira problémázik, akkor vesz egy coptert, és máris lát midnent...

Láttam a spellt, használtam is már, tudom, milyen, de nem annyit sebez, amennyi manát az használ, hanem annak van egy megadott értéke. :)

Na, csak 7 mp a sérthetetlenség, hú, most akkro nagy gáz van, szegény ork nem tud nyerni... Ne mond nekem, hogy egy jól összetákolt csapatnak nem elég 5 mp, hogy legyengítsen annyira, hogy ne tudják a hösödet megölni...

Amúgy inni már régen sem lehetett starfall vagy tranquility közben (1.05-l pl).

Amúgy tudom, hogy tudok írni olyan dolgokat, hogy tyű...