6256
  • Ymir
    hát van ez igy ja
  • Lynx_TWL
    an ez igy
  • Lynx_TWL
  • Ymir
    köszi, már értem mind a kettöt nemes uram :)
    én csak azt hiszem egy cipész családból származom
    cipész=varga
    (ja én voltam kashgar ha nem tudnád)
  • Lynx_TWL
    szoval a nanananannana az azért jo, mert volt régen BATMAN tvben, és annak volt igy a zenéje, hogy mient a ritmus: nanananananana, és akor igy beéneklik, hogy BATMAN!
    na így aztán már lehet érteni remélem, de akor a legjobb ha tudod ám hogy miről van szó...
    az meg más, hogy direktbe vannak olyan unitok amiknek nem a humorra megy a szöveg :)
    a gyapot meg úgy van, hogy Dav egy nagy nigger, aki anno még nagyfateri, meg annak fateri ágán eredetileg dél amerikában rabszolgáskodott, és szedte a gyapotot, 1000el, mertha nem akor jött a gazda, aki megmutatta milyen erőset tud ütni a korbács ( a gazda az én ősöm volt)
    azt most az a helyzet, hogy Dav idfe menekült, én meg itt vagyok eleve, mert telepatikusmentálisan képzett szupererőmmel előre meg jósoltam, hogy be fognak ide költönzi magyarországra, is, és láss csodát Dav emigrált a balatonra, én meeg itt budapesten rakom a rendet, de még így is szaporodnak, mert egyre tübben vannak az aluljárókban is, meg az osztályban is van egy nagy bantu, őt is Dávidnak híjják, mint davot...
    van itt összefüggés, mint mackósajt, meg tehénmekegés között
    szal Dav az nost lemenkült a balatonra, de elkaptam, és most nekem termlei a gyapotot, amit én jó ráon eladok, és veszek belőle War3at
  • Kashgar
    de afroamerikai? itt élsz magyarországon?
  • Davidus
    Ja én amcsi vagyok. Lásd David->US
  • Kashgar
    ténnleg te afroamerikai vagy? vagy mér gyapotoznak ?ez már rég érdekelne
  • Kashgar
    nem tudom mit jelent a batr nek az a nana azt elmondhatnád(várom a választ) és igazad van tényleg vannak jo dumák én csak példát emlitettem a batr mer szerintem az a legjobb dumáju ,pl a wardennek olyan semmijen dumája van én vagyok a törvény vaskeze ,hát nem tudom akármikor lefejelném a wampiros mobilnál én is lefordultam a székröl még anno
  • Lynx_TWL
    te még osztódsz, de már beszereltek muterodba egy gépet...
  • Davidus
    Lynx még bölcsis. Ott is alsós.
  • Lynx_TWL
    ja csak mintohgy wfes elmondom, hogy akor mint te is wfes feltünhetett volna, hogy két hete nem voltam wfen, mg beszolni se....
    a hangokba meg az a baj, hogy kurvajók....
    nem tm menniyre tudsz angolul, meg érted azért érted?
    meg van egy kis alap műveltség is amit kell ám tudni:
    Na na na na na na na na na na na na na HA! ME!
    ezt mondja a bat rider... én majd lefordultam székről, mikor meghallottam, mert tudom hogy mire céloztak ezzel :PPP
    nem tom hogy te ezt pl értetted e, de szinte minden poén ilyesmi..
    cryptlordnak is:
    and they say there are no bugs in blizzard games...
    +
    I'm the fifth beetlee
    most ezt az utobbit halani kell, ugy lehet ám felfogni :)
    meg a dread lordnak is a mobil csörgés...
    és nem 15 éves vagyok
  • Kashgar
    még nincs de hát ezt te is tudhatnád wf es cimbi,
    az a baj egyébként a hangokba hogy nem elég poénosak eddig a legjobb ami tetszett az a troll batr ami azt mondja hogy in fuégó baby,meg még a többi dumája mint pl hogy kuss mert a denevér nem hall, a többi gagyi.( ezt csak azé mert ugy teteszenek ezek a szmájlik érted lynx,ja tényleg 15 éves vagy?
  • Lynx_TWL
    ja télleg van már hangja a naga heronak?
  • Lynx_TWL
    én értem magam mert érthetö, hogy érthetetlennek tűnő értlemesen értelmet tartalmató tényt írok, mivel hogy ez megint csak értelems, de csak azok nem értik akik érthetetlenek tartájk, mert nem értenek hozzá, de én érte, mert ha nem érteném, akkor nem tudnám mit írok, de tudom hogy mit írok, mert értelmezhető, és értelemzem is, mert értelmes.... :P
    ribik
  • szutyok
    basszátok meg, nekem a wf ladder már egy pár napja be sem jön, vmi idétlen oldal van ott helyette...
  • Kashgar
    basszátok meg a warforgon asszem tegnap elött kitörölték a ladderes gyözelmeket( pg-s )
  • Kashgar
    mé hol lenne az a party?????
  • guns
    Hali! LAN Party-hoz keresünk 3-4 fős team-et(3v3 4v4). Olyanok jelentkezését várjuk, akik tudnak játszani. Info & jelentkezés a [email protected]
  • Kashgar
    nyugi én értelek :)
  • Davidus
    Ezt még te se érted szerintem:)
  • Lynx_TWL
    hát pedig nagyon is kel ám a hotkey, mer neke nem két mp alatt szokta megcsinálni a cuccot :)
    meg ha azt mondod, hogy 2 mp amig megcsinál egy cucott, akkkor nem csak az a cucc, hanem a másik amit nagy lazán 2 mp alatta adsz ki az is csuszik, és akkor ez már sok mp lesz avégén, és elcsuszol, és forog a föld közben, és akkor megint csuszás van, és az még sokabb, tehát kell a htokey, mert arra nem hat a föld centrifugális erellye
  • Ferro_TwL
    Tavern, en mar altart se epitek a netural herok nagyon jok, kicsit draga ugyan az instan reviwe de aranyal nem szokott gondom lenni csak faval:) Egyebkent a legjobb NE-vel a tavern kornyekere raksz egy wispet es ha meghal a hero lehet is egybol feltmasztani. (mondjuk pont a NE az egyetlen faj epitek altart mert a Warden iszonyu jo kis hero:)
  • szutyok
    Van hát.
  • Kashgar
    na van vagy nincs?
  • Ymir
    jut eszembe tényleg van instant rewive???
    vagy ez csak baromság????
  • Ymir
    én nem értem miröl beszéltek minek a hotkey
    nem kell annyira sietni egy nagyobb csatába rányomsz a potionra ugyis csak 2 mp mulva issza meg ne mondjátok hogy nem igy van mert igy van ,azalatt a 2mp alatt meg egérrel is ki tudsz osztani egy csomo parancsot annyin má nem mulik
  • szutyok
    Egyébként osztom lynx véleményét, én is ismerem nagyjából az összes hotkeyt, bár nem játszok randommal!
  • Braveheart
    na a game már megy, csak az abajom hogy nem megy a windows messengerem
  • Ferro_TwL
    A wf-en csak a Frozen Throne beta megy. De itt megy a crackes dolog is.
    Az eredeti wc3-al meg nem erdemes crackel tokolni 4-5000ft korul meg lehet venni es itt az lenyeg, hogy nem a gamet veszed meg hanem azt hogy hasznalhatod a battle.net-et, ami a VILAG LEGJOBB servere, szal szerintem ezert megeri megvenni a blizzard gamekat.
  • Braveheart
    az 1.5? és a 3.05a az a frozen trhonehoz van ugye?
  • Braveheart
    most a sima war3-hoz melyik a legújabb patch?
  • Lynx_TWL
    Ferro ne lámuljál, mer én persze meg tudom jegyezni az összes faj hotkeyet, a kiskorú fejemmel, te meg a nagykorú fejeddel nem.....
    há hogy van eZ?
    dav téged már ugyis banoltak egyszer mégegy mit számit :)
  • Lynx_TWL
    ja
  • szutyok
    WF-en nem érdekes, onnan nem tudnak bannolni, ott használhatod, csak az original bnetre érvényes ez. :)) De látod-látod, hogy nekem estetek...
  • Braveheart
    a warforge szerverén a sima war3 megy vagy a FT? nekem csak a sima van meg
  • Braveheart
    hé a warforge szerevrén nem a sima megy?
  • Braveheart
    most a 305.a patch van fent, cracket meg vagy 5öt próbálta, azt is amelyik a megagamesen van, de egyik sem jó
  • Ymir
    minden peccshez más crack kell
  • Ymir
    te fel fogsz huzni, mivel játszol a bétával vagy a simával ha a simával akkor a www.megagames.com on wannak a cuccok a game fixesbe
    ha meg a bétával akkor minden cucc a http://kickme.to/war3x van hogy melyi,m crack vagy pecs van fenn hát szted??? ugyvan a legujjab.