WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gothic1
Hát a ember ember ellen replayoknál úgy van mint a rts.hu-n. Csak gondoltam azokra akik a gép ellen gyakorlnak jó motivációs tényezõ lehet ha valami rekordot lehet felállítani és annak megdöntése a cél. pl. undeaddel játszik az orcok ellen és 10 perc 5 másodperc alatt gyõz, majd valaki ezt megcsinálja 9 perc alatt akkor az elé kerül a toplistán. (Ezzel lehetne gyakorolni a koncentrációt és a gyorsaságot.) Bá lehet, hogy sokkal népszerûbbek a multiplayeres meccsek. és nem lesz elég számítógép elleni replay ami indokolná a fajok szerinti csoportosítást. Na majd az idõ eldönti, addig marad így.

ÉS küldjétek a replayokat!

Eddig nem nagy az aktivitás!

http://warcraft3.uw.hu

Sziasztok,
feltöltöttem az sg ftp-jére a tört 1.01es patchet, ott a loader is hozzá. Ha vkinek nincs+ esetleg és hiányolná. Ezzel elvileg kéne mennie Barnusnak, de nem teszi😞 de mivel az ftp se megy gondolom ki van kapcsolva a gépe.

TSW: Tunderke

Win reinstall volt heelp olyan mentés kéne amikor a "varázslókkal" vagyok elsõ pálya! Nem akarom újra végig vinni az emberekkel! Vagy pálya átlépõ kod?
Nyugi, most már megjelent otthon is (bár én még máshol vettem), szóval talán egyre kevésbé jelent majd problémát a kérdés..😊
nekem nem megy a multija,pedig ejjel meg jo volt,megcsinaltam a verziot 1.01-re es nem megy a Battle-net...Barnus,vagy mittomen...
Nektek jo a multi?
Csatlakozaskor kiirja,hogy rossz verzioszam van,legalabbis ilyesmit.
Reggel meg jo volt....
Nalatok megy?
magus
gothic. sztem ne igy csinald hogy faj vs faj. inkabb ugy mint rts.hun.

gothic1
Ja és még annyit az 1.01-es verziójú replayokat küldjetek!

gothic1
Látom mennek a netpartik!
Küldjétek a replayokat. Hadd lássa mindenki, hogy ki hogyan játszik.

hogy hová?

warcraft3.uw.hu oldalon nézd meg!

(Kicsit propagálom az oldalt, mert még nem igazán indult be a replay dömping)

Igen, ez így korrekt, de csak én ismerek 5 embert, aki warcraftozott barnuson és
1. nem IRCzik
2. csak simán elindítja a gémet és nyom egy battle.netet. És azt meglepetés érte, mikor azzal fogadta, hogy nem megy...
3. a Razor-féléhez nem volt törés, még utolsó nap hajnalban jártam fenn...(az 1.01hez)
Én arra gondoltam, hogy oda az infóablakba beírhatta volna.
De végül is asszem mindenki csak hálás lehet Barnusnak, nem piszkálni akarom. Szép dolog, amit csinál és akkor jövõ héttõl remélhetõleg megint fog.

Mi a különbség a Kani és a Kali között ?
Azé barnus szólhatott volna elõtte,
1. felteszi a patchet
2. elmegy nyaralni (legalábbis nagyon remélem, hogy vmi ilyesmi áll a háttérben😊 )
Van tört deviance-féle 1.01es patch, azzal vajon menne barnus?

Most akkor tényleg megszûnt a barnus? Honnan lehet a clone cd-s verziót letölteni? Megpróbálom ezt a kanis dolgot... Most installálhatom újra...
Aki tud oldalt ahonnan lehet pályákat letölteni lécci szóljon!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Most akkor hogyan lehet bejutni a barnusra????

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Valakinek egyáltalán sikerült ez a Kani-s dolog??? mert nekem sehogyse megy...
Evil
orc oknal vannak trollok.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

CaviaR
Még egy pici kérdés:

3, undead, night elf, de trollok nem?

Köszönöm!!!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Egy eredeti, dobozos WarCraft III (!!!)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Köszönöm!!!

(Bocs a tudatlanságomért...)

CaviaR
Lenne 3 egyszerû, de számomra megválaszolhatatlan kérdésem!
1, Mi a neve a Warcraft sorozat jól ismert világának?
2, Melyik kitermelhetõ nyersanyag volt újdonság Warcraft II-ben az elsõ részhez képest?
3, Milyen új játszható fajok vannak a Warcraft III-ban?

Segít valaki?

Na ja...de ez is jobb mint a semmi,nem? 😊
Eh eszembe jutott még 1 kérdés... a KALI nevû progit senki sem használja? azzal is lehet multizni,igaz kicsit bonyolult,de lehet...Szal ha valaki akar azon lehet gamelni.
Hello!

Agy és hogy tom visszaállítani az FSB-t? mondjuk már végig nyomtam már nem annyira fontos de azért hátha lesz valami multi megoldás akkor jol jönne ha nem fagyna le folyton... 😊
Engem az idegesít, hogy barnus ftp-jérõl le lehetett tölteni a clonecds verziót, már szóltam is havernak, de azóta nem megy...
Coine: emléxel még?😊 Játszunk majd még, amint fel tudok menni😊) Különben nekem normálon se ment az uccsó pálya😞((

Hello!

innen nem lehet letölteni a file-t amit mondd hogy töltsünk le...szal suux...
narumon
"Jó a warcraft 3, úgyértem érdemes letölteni?"

Kibaszott jó! Bár nekem a muulti része nagy csalódás volt abban még mindig a starcraft a király de egyjátékosban a WC3 is az!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Lacc
Itt le van írva hogy hogy lehet a Kali serveren játszani.
gothic1
Sziasztok!

Amit az oldalamon is leírtam itt is propagálom:

Hamarosan beindítom a Warcraft3 Replay Center oldalamat, ahová replayeket várok. Ha van olyan replayed, amin megverted a számítógépet vagy valamelyik játékost, küldd el a [email protected] címre, amit majd feltöltök és bárki által elérhetõvé teszek. Tedd magad híressé diadalmas gyõzelmeddel, pl. 3 orc ellenfelet legyõztél egy undead-del a Lost Temple pályán! Természetesen a számítógép elleni meccsek közül csak a "custom game"-ben kreált összecsapások számítanak és azok amelyekben gyõztél.
Hogy mi értelme van replayeket nézegetni? Ilyet csak egy laikus kérdezhet. Menj fel a Battlenetre Starcraftozni vagy Warcraftozni, meglátod, hogy mennyire nem tudsz játszani, ha nem gyakorolsz eleget. A letöltött replayekbõl ellesett dolgok az "edzésterv" részei lehetnek, vagy motiválhat az, hogy Te is felkerülj a Replayek Toplistájára. Jó játékot és jó replayeket kívánok! Ja és vegyétek meg eredetiben a Warcraft3-t, ahogy én is teszem majd, ez a program megérdemli...
(Lehet, hogy van aki nem tudja mi az a "replay"? Néhány szóban elmondom: rögzíteni lehet a warcraftban a meccseket amiket játszol, akkor teheted ezt meg, amikor a véget ér a küzdelem és megjelenik a statisztika, hogy ki mennyit bányászott, rombolt, fejlesztett stb. Ez alatt lesz majd egy lehetõség arra hogy megörökítsd a gyõzelmedet vagy akár a vereségedet is. Hmmm. Szerintem tanulságos, mivel itt, a saját ténykedéseden kívûl, azt is megnézheted, hogy mit csinált az ellenfél.)

Még az oldal szerkesztés alatt, de hamarosan kész.
A warezoldalam: Gothic oldala

Nem akar müködni a cím a /a még megvan de a /as-be már nem lehet belépni.
Lacc
Hát ez valahogy nem akar mûködni.
Ezt mégis hova kellene beírni? Az explorer, amikor beírom hibával leáll.....

Lacc
Akkor mondj egy helyet ahonnan le lehet tölteni a CloneCD-s ISO-t.
Lazarus
Jó az
Lacc
Nem értem miért kellett elbaszni így a barnust hogy csak clonecd-s változattal lehet nyomulni 😞((
Lacc
Honnan lehet letölteni az 1.01-es patchet hogy lehessen nyomulni a barnuson?
Barnus oldalán azt írja,hogy a clone cd-s kell😞
Nagyban keresem. Aki megtalálta legyen szíves ide dobni egy linket a fórumba!
Köszönöm!

Aha és fingod sincs mi lehet a gond mi? 😊 az az igazság hogy nekem sincs... 😊) a

Amugy ez a Clone CD-s W3 megegyezik az ISO-s Warcraftal? vagy egy teljesen másik kell? Én mondjuk megpróbáltam ezzel a 1.01-esel fellépni Barnusra de azt irta ki hogy a game dll és a war3 exe nem megfelelõ , nem lehet hogy csak azokbol kellene megszerezni az 1.01-est?
narumon
"A Warcraft3 néha teljesen lefagy megáll a kép stb. meg olyat is szokott csinálni hogy fogja és ujrainditja a gépet...nem tudom mi lehet a baj ha valaki tudja az segítsen! köszi"

Valószinû gépedben nem stimm valami. Legalábbis én most járok az orc hadjáratnál és eddig még nem csinált ilyet.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Hello!

Na még 1 kérdéssel fordulok ismét hozzátok...
A Warcraft3 néha teljesen lefagy megáll a kép stb. meg olyat is szokott csinálni hogy fogja és ujrainditja a gépet...nem tudom mi lehet a baj ha valaki tudja az segítsen! köszi
Coine
tudom a választ, de el nem mondom 😊
legyen annyi elég, hogy nemrég jött ki a játék, de én már _rég_ végigvittem.
nem kell hozzáfúzni semmit 😄

Lacc
Árulja már el nekem valaki hogy miért olyan szar a 1.01?
Lacc
Kali? Az egy másik server?
Coine
hát ennyi volt a multis WC3 számomra, hogy 1.01-es lett a barnus... 😞

Hello!

Na mûködött eddig nekem a Barnus...Most beakarok lépni az accountommal és azt irja ki,hogy rossz a jelszó...csináltam még 1et annak is ugyanez volt a baja...ha valaki tud akkor segítsen! elõre is köszi!
Lacc
Vagy csak egyszerûen hülye vagy.
Lacc
Én speciel észre se vettem ezeket a hülyeségeket de szvsz te is csak azért mert direkt kerestél valamit benne amibe bele lehet kötni.
RangeR
Szerintem ha ennyit vártál rá,akkor ne vedd meg,vagy ne szerezd meg,és akkor tök jól jártál vele,érdemes volt várni rá.Várj valami mást,hátha az is el lesz baszva,aztán várhatsz még valamit,csak addig add el a PC-t

Aquli
hogy nem indul el? tehat kiír valamit?
Na mentem barnusra gyertek!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

ahoz hogy tudjak mpzni kell eredeti cdkey?
a battlnetet le kell tolteni?

\'danja

Sziasztok,
Az élõhalottaknál a hullákat lehet még használni valamire az alábbi három dolgon kívûl?
- Ghoul gyógyítás.
- Csontváz feltámasztás.
- Feltámasztás valamelyik hõssel a 6. szinten.
Shep
Vki vitte már végig hardon? Mi a plusz a végén?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!