6256
-
Braveheart #2845 mikor felrakom a cd-n található cracket, ezt írja ki:
a sorszám(721) nem találhato a dll-ben (war3.exe)
couldn't open game.dll
most mit tegyek ilyen hiba még nem volt eddig -
Braveheart #2844 nektek melyik crack van fent? -
#2843 Szopjanak le én használni fogom:) -
#2842 Blizzard Entertainment considers any third-party program designed to affect the way that a Blizzard game interacts with Battle.net -- including seemingly harmless programs designed to make doing things easier, such as changing hotkeys -- a hack program. In addition to jeopardizing the user’s continued access to Battle.net, many of these hack programs contain "Trojan" code that subjects the user’s account or CD key to the risk of being banned from Battle.net for reasons they might not even be aware of. Please click here for more details.
Na ezt nem hittem volna szutyoknak lett igaza a keycraft is hack-nek szamit mostantol (eddig nem volt az enegem nem bannoltak miatta de most mar nem merem hasznalni).
Oke igaza van biztosa blizzardnak de akkor most rakjanak bele olyan lehetoseget hogy at lehessen irni a hotkeyeket, kulonben az eletben nem jaccok tobbet randommal orulok ha ehy faj hotkeyeit ugy ahogy megjegyzem. -
#2841 na jo többet nem emlitem de nekem a LEGUJJABB(305a) peccsel is volt tome bug 5 ször ette meg a könyvet a SAJÁT SZEMMEMEL láttam mikor a törpém hirtelen nagyon ügyes(tome of agility +2) lett a shift gyorsklikk a könyvre
na csak ennyi
hidd el én is meglepödtem -
#2840 bassza meg csak ötöt küldtem el
hagyjad
probáld a www.megagames.com game fixes -
#2839 küldöm levélben a cuccost jó sok!!!!! -
#2838 A 3.05a mar tegnap ota megy wf-en es NINCS tome bug szoval jaccani lehet ezerrel. Nem kell tokolni PVPGN-el wf-en tobben vannak es gyosrabban is patchelik ha jon uj patch szal jobb, ja es eleg sok magyar van a wf-en. -
#2837 http://warcraftworld.freeweb.hu/ Jó kis site nézzétek meg. -
ProTech #2836 A 305a megy az 1.4.5-os verzioju PvPGN Serverrel is csak a conf/versioncheck file-ba be kell irni a kovetkezo sorokat:
# WarCraft 3 Expansion 3.05B
"A=3845581634 B=880823580 C=1363937103 4 A=A-S B=B-C C=C-A A=A-B" \
IX86ver1.mpq \
IX86 \
W3XP \
"war3.exe 03/31/03 01:12:52 1207763" \
0x00000131 \
1.0.7.128 \
0x4b002ada \
W3XP_305B
A 305a-hoz ugyanaz a loader kell mint a 305-hoz.
Az 1.4.5.5-os szerverben nekem ki kellett cserelni a conf/autoupdate file-t a regire mert egyfojtaban update-elni akarta pedig a 305a-volt fenn.
egyebken mukodott Linux es WinXP alatt is.
A tomebug nalam nem mukodott, ugyhogy javitottak:)
Udv.
ProTech -
Braveheart #2835 a kani.hu nekem nem jön be. honnét lehet még leszedni? -
Braveheart #2834 ha rákkatintasz a nevemre, ott van az email-címem, azért próba szerencse j aés köszi -
Braveheart #2833 az eredeti, ami a war3 cd-jén van nem megy... te azt akarod elküldeni vagy vmi mást? -
#2832 bár a www.kani.hu cimen is ott van -
#2831 ird le az emailod vagy icq elköldöm az eredeti war3 crekat -
#2830 hát tesa nekem még müködik minimálisan, lásd elözö hozzászolás -
Braveheart #2829 lécci vki adjon cracket vagy címet -
#2828 de mondom hogy nekem még müködik a tome bug pedig azt irták hogy a peccs javitja
találtam egy agilitys könyvet shift +klikk sokszor és ötször ette meg 11 agilitys törpéböl egyböl 22 es lett, érted? -
Braveheart #2827 na nem tudja senki hol van a mostani crack a sima war3-joz? -
Braveheart #2826 nemtom elindítani a régi crackel ami a cd-n van, honnét lehet leszedni a jót? -
Braveheart #2825 melyik cracket rakjam fel a warforgehoz? -
szutyok #2824 Ymir: most már ne is várd, hogy működjön. :)
Viszont így a SoV elég gyenge lesz, főleg az animate deadhez képest...
Az animate dead unitokat lehet dispelezni? -
ProTech #2823 Van egy uj felig hivatalos PvPGN Server ami tamogatja a 305a-t. (amit megint 305b-nek hivnak)
Itt talalhato loader is.
http://www.world-of-amadeus.de/
A server 6MB egy kicsit letisztitottam. Tele volt object fileokkal meg minden szarral. Akit erdekel itt egy 1.3MB-os verzio:
www.tar.hu/jdk/pvpgn-1.4.5.5.rar
Szerintem mukodik de csak este tudom kiprobalni, most a suliban vagyok.
Remelem nem szedik le.
Udv.
ProTech -
#2822 nem tudom hogy vagytok vele de nekem még mindig müködik a tome bug csak shift és sok klikk kell
:((((( -
#2821 Na a wf is tamogatja a 3.05-ot itt egy jo kis oldal ezen minden rajta van (es meg szep is): http://www.ostracizer.ca.tc/
Ja ami meg fonots lehet: A WAR3.EXE-vel kell inditani es a szokasoso "-wf" kell a vegere. (war3.exe -wf). -
#2820 KIjott a 3.05 es VEGRE MEGSZUNT A ROHADT TOME BUG szoval megitn lehet jaccani. Itt a 3.05 valtozasok:
WARCRAFT III BETA VERSION HISTORY
--------------------------------------------------------------------------
- BETA PATCH 305A
--------------------------------------------------------------------------
2003-MAR-30
Major Fixes:
- Fixed a bug where tomes could be used multiple times.
- Removed magic damage resistance from the Defend ability.
Balance Fixes:
- Animate Dead duration is now 40 down from 60.
- Animate Dead cooldown is now 180 down from 240.
- You can not have more than 6 vengeance spirits summoned by the Avatar
of Vengeance at any given time.
- Heroes gain experience at the same rate as they used to for level 1 and
2, down from a slight bonus.
- Mercenaries restock slower in general, and many initial availabilities
of mercenaries have been adjusted.
-
#2819 te viccelsz itt ilyet ne kérdezz hogy érdemes e felrakni :) többen játszanak a világon ezzel mint bármi mással hogy ne lenne érdemes,
minden ami itt van rakd fel olvass el mindent figyelmesen ,pofon egyszerü.
http://kickme.to/war3x -
Braveheart #2818 baz újra kell(ene) raknom a gamet format miatt, ti még szoktatok vele játszani? érdemes felrakni? ja és ha ez megvan akkor milyen patchet/loadert nyomjak fel? -
#2817 Ferro ,tnx ,megjött, mármint a csomagod. :) -
#2816 helytelen! -
#2815 Nem eszi meg egybol es lehet ugy is hogy waypontokkal csinalod de azkicsit "nehezebb" de tok mind1 ugyis jon a patch addig azonban nem nagyon tudok jaccani wf-en mert minden barom ezt csinalja -
#2814 GYORSAN LIKKELGETNI A KÖNYVRE AMIT NEM LEHET UGYEBÁR, MERT A FLDÖN VAN, ÉS AKOR EGYBÖL MEGESZI :)
ESETLEG A MARKETPLACCNÁL LEHET IGY VENNI?
és idöközben észre vetem hogy be van kapcsolva kepsz lok, szal a marketplésznél lehet igy akkor? -
#2813 Nem tunik el a konyv gyosran kell klikelgetni vagy waypontos megoldas is van (nem irom le nezzetek meg bnet forumon ott fennt van hogy lehet csinalni), de min1 mert nemsokara ugyis jon a patch ami kijavitja. -
#2812 hogy hogy annyiszor amennyiszer nem tünik el a könyv a földröl???
akkor annak a csávónak aki velem kibaszott(ugye olvastad :) )jól bejött a bug mert mind a három értéke a 300-at karcolgatta
megvan a kép ha tudnám az icq számod elküldeném -
#2811 http://home.online.no/~tr-bor/wc3/
vagy
http://kickme.to/war3x
ez a warforge szerverre a cuccos,
sztem a legjobb technikailag,
bár mondig lostolja a connection-t,
ha nem tudsz fellépni akkor lépj ki a gaméböl és probáld ujra -
#2810 Braveheart itt a cim: http://www.friendsgw.neopages.net/warforge/
Ymir
A 3.05-ben van egy csuny bug a tome bug. Az a lenyege hogy egy tome-t annyiszor hasznalsz ahanszor akarsz pl tome of experiencet es oillanatok alatt 10-es szintu vagy vagy tome of strength es a heronak lesz 10000 hp-ja stb. -
Braveheart #2809 melyik szervereken szoktatok nyomulni? hol van hozzá a loader ill. a patch? -
#2808 ja igen én is pröbáltam...
gyronak van vmi 175 hpje..... -
#2807 én például mentem neki 70 gyroval embernek de nem sok maradt belöluk 35 hyppo vagy gargo simán elintézi öket ha meg földröl jön esélyem sincs -
#2806 hát igen az igazi négerek igy nyomják
de most megyek ugyhogy féljetek
és az animate deadböl kicsit többet lehet felhozni min SoVbol :)