WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a battlnetet le kell tolteni?
\'danja
Az élõhalottaknál a hullákat lehet még használni valamire az alábbi három dolgon kívûl?
- Ghoul gyógyítás.
- Csontváz feltámasztás.
- Feltámasztás valamelyik hõssel a 6. szinten.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
3v3 volt aztán végül tõllünk kiesett zedas, aki nagy gémer, tehát mondhatni elejétõl 3v2 ment, de Ballack meg én nyertünk, óriási gém volt aztan az ellenfél végig minket Istenített a cseten 😄DDDDDD
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Néha elolvashatnátok a híreket ha már beléptek a Barnusra...
Még volt hátra 12 perc, amikor legyalulták a bázisomat.
normalon még simán ment.
\'danja
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\'danja
legyszives valaki adjon nekem vagy rakja fel valahova ezeket
vagy adjon egy icq es azon keresztul leszedem
nagyon fontos kerlek,kerlek
bye
\'danja
Minden észrevételt köszönök!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
chatbe belépni pedig értelemszerûen az enter chat-el lehet.
Feltenném mégegyszer a kérdésemet,hátha valaki reagál😊 szoval nem tudom hogy hogyan kell használni ezt a barnus-t. Eljutok ogáig hogy battle.net és tudok joinolni a Warcraft3.hu channelre de fogalmam sincs arról hogy hogyan lehet inditani egy játékot,vagy esetleg valakihez beszállni. Elõre is köszönöm a segítséget😊
És ven ez a harmadik rész olyan kaliberû mint az elõzõ kettõ? Mert azokat nagyon szerettem!
Utóbbi idõben eléggé finnyás vagyok de hébe-hóba csak összeakadok olyan programmal ami leköt hosszú ideig.
Nos a Warcraft 3. valahogy nem ilyen!
(Lehet azért is látom így mert csak az elsõ 7 pályát csináltam meg belõle, bár azt nagyon gyorsan)
Nyugtassatok meg hogy én tévedek és nagyon jó a program és a késõbbiekben csak jobb lesz!?
Na szeretnék megkérni valakit hogy irja le nekem,hogy hogyan kell használni ezt a Barnus-t,mert fingom sincs arrol hogy hogyan kell kezelni. Elõre is köszi!
Esetleg meg kell várni, hogy a patch-hez is kijöjjön egy crack vagy egyéb ami töri.
Ellenkezõ esetben meg kell venni a játékot. De azt hiszem ez a program MEGÉRI! Mégha drága, akkor is.
Aztán ha mégsem ez a gond akkor sorry, majd más megmondja mi a teendõ.
Nahh, ha majd kijön a Generals megint a Westwoodnál lesz a stafétabot. De addig Ogre-kkal álmodok! 😊
Videók azok valóban az üt mindent kategóriába tartoznak. Azt hiszem, 2-3 éven belõl maguk a játékprogramok fognak így kinézni és akkor nyalhatjuk a szánk szélét.
Én talán pici hibájának a programnak azt tudnám felróni, hogy az elõzetesekben voltak olyanhíresztelések miszerint több lesz a játékban az RPG-s elem. Ám ezt kivették és inkább RTS-ebb lett. Azért megnéztem volna azt a típusú Craftot is😊 De végeredményben jó ez így ahogy van és végre egy jó játék van a winyómon, ami egy jó darabig biztos nem fog lekerülni, még ha végigvittem akkor se.
Nekiállok és csinálok új pályákat és küldetéseket. Valahogy ezt várom el a mai játékoktól, mint ahogy az régen is volt, hogy ne csak egy-két hétig nyújtsanak élvezetet, hanem akár 1-2 évre is letudjanak kötni. De ezt csak az igazán jó fejlesztõcsapatok tudják prezentálni és ha valaki akkor a BLIZZARD tudja mi kell a népnek!
Blizzard rulez !!!
lesz nekik ilyen fasza gyógyítóvarázsuk mert azt 5mp-enként használom
azon a küldetésen amikor az 5 hajót kell lerombolni a pálya háromnegyed részét Arthas-al meg a törpe haverjával csináltam végig aztán kaptam pár szörnyet.
viszont az elég szar hogy az undead elején megint 1. szintü
Legelõszõr kezdjük a grafikai megjelenítéssel. Azt hiszem a közeljövõben egyetlen egy program sem tud majd felmutatni (Age of Mythology esetleg, de az más stílusú) ilyen hangulatos grafikát. EZt a Blizzard-nál eszméletlenül eltalálták. Új, de egyben hasonlít a régi Warcraft sorozat tagjaira is. Na jó persze 😊) Hiszen ezért Warcraft III, de ha megnézzük milyen sok idõ telt el a második rész óta, akkor már elégedetten csettintünk, mivel ezalatt az idõ alatt volt néhány gépkorszak váltás.
A következõ a hangok. Erre meg a zenére felesleges kitérni, mert ez úgy ahogy van teljesen jó, gyakorlatilag profi ahogy azt már megszokhattuk. Blizzard nehezen tud hibázni!
A történet! És itt elérkeztünk az egyik legjobban felépített sztorihoz. Ezt sok játék megirigyelhetné. Le a kalappal, hogy a küldetések árasztják magukból azt a magával ragadó és szinte már csábító erejû szócskát: Haladni kell, mert kiváncsi vagyok mi lesz a végkifejlet! És ez a campaignok alatt tökéletesen érvényesül. Szerencsére a készítõk nem estek bele abba a hibába, amibe más játék elvérzik, vagyis monoton, unalmas, játékmenettel szúrják ki a szemünk. NEM! Változatos és szemetgyönyörködtetõ pályákban lesz részünk.
Egyszer olvastam valakinek a hozzászólását, hogy a SWINE sokkal szebb. Nos az igazat megvallva és egészen egyszerûen fogalmazva: EZ nem igaz! A Warcraft világ olyan aprólékosan, szinte már meseszerûen van kidolgozva, ami a SWINE nagyszerû grafikáját jól fenébe billenti.
Amikor játszok, mindig Gyûrûk Ura hangulat fog el. A hõsök bevezetése roppant élvezetessé teszi mind a single, mind a multi játékokat. Ez is egy csillagos ötös a Blizzardnak.
Ám ami a legjobban tetszett, az varázslatok felépítése és kidolgozása. Nem utolsó sorban pedig megjelenítése. Roppant látványosak és rendkívül hasznosak ezek a varázslatok. A legszebben kidolgozottak, melyeket valaha is láttam. És nem csak vannak, hanem állandóan használom õket és nélkülük, komoly bajban lennék. Mert bizony néhány program pl. a Heroes sorozat is beleesik abba hibába, hogy vannak varázslatok dögivel aztán a felét sem használjuk ki.
Játékegyensúly is rendben van. És ami nagyon fontos, hogy rengeteg pozitív dolgot vett át a Blizzard a korábbi siker RTS-ekbõl példának okáért rögtön itt a felszabaduló paraszt kijelzése, vagy az egység limit és a többi, de mégis megmaradt a program Warcraftnak és nem lett belõle egy újszerû klón.
Megszületett az igazi klasszikus, új darabja, mely véleményem szerint az új trónkövetelõ az RTS azaz mostmár RPS 😊 piacon!
Játszon vele MINDENKI! Nem bánja meg az biztos...
a többi hõs mivel gyengébb ???
végre kezdõdik a undead erre látom hogy megint a szõke herceg a fõhõs.
végig az egész játék alatt õ lesz a fõszereplõ ??
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Valaki megtudná nekem mondani hogy ezt a Barnus-t hogyan lehet használni? Elõre is köszönöm!
SC is elment vagy 1.08as verzióig, mindegyik upgrade egyesúlyozott.
A war3 at is addig fogják egyensúlyozni, amíg a játékosok nem elégedettek vele.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
huntressre ork ellen kell menni sztem. ha látod hogy kozelharcosra megy akkor muszaly a huntress
az baj hogy a grunt aránytalaunl eros es nem dragabb mint a huntress
human meg keveset sebez. de legalább olcso
sztem meg nagyon suxx udneadnál ez a ghoul bányászás, mert nem figyelek és leviszem oket tamadni