WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mekkora gém volt ma barnuson.
3v3 volt aztán végül tõllünk kiesett zedas, aki nagy gémer, tehát mondhatni elejétõl 3v2 ment, de Ballack meg én nyertünk, óriási gém volt aztan az ellenfél végig minket Istenített a cseten 😄DDDDDD
3v3 volt aztán végül tõllünk kiesett zedas, aki nagy gémer, tehát mondhatni elejétõl 3v2 ment, de Ballack meg én nyertünk, óriási gém volt aztan az ellenfél végig minket Istenített a cseten 😄DDDDDD
Találkoztatok olyan problémával, hogy a warcraft III grafikai részletessége valamiért elállítódik sokkal gyengébbre?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
megyek barnusra.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Még nem megy 1.01-el a Barnus, mert még nincs loader.
Néha elolvashatnátok a híreket ha már beléptek a Barnusra...
Néha elolvashatnátok a híreket ha már beléptek a Barnusra...
Nem toltam a campaingeket még ezzel, tehát nem tudom, csak azt,hogy a barnus progiját frissíteni kell sürgõsen!
Ballmoth 1.01-es peccsel mész a barnusra? Neked nem szól,hogy dll hiba, 1.00 kell?
Hát megpróbáltam hardon az uccsó night elf pályát, de nem sikerült.
Még volt hátra 12 perc, amikor legyalulták a bázisomat.
normalon még simán ment.
Még volt hátra 12 perc, amikor legyalulták a bázisomat.
normalon még simán ment.
sztem a moderator torolte ki es ha tovabb dumalsz ki is tilt
\'danja
Csak nekem mondja azt pecselés után a barnus indítója, hogy az v1.00 kéne??
Jah ha sirni nem lehet. En is mentem halozni ket nagypofajuval hogy ok hogy tudnak jaccani es haverel lementunk es az elso mecsben ugy kikaptunk hogy sozhoz nem jutottunk. En ket csoportot vesztetem el csak mert a nightelf hulye level Starfall magiajat hasznaltak. Olyan ideges lettem hogy nem igaz, Asztan meg rajottem hogy csak a 1.32 petcs van fent😊 Hihe😊 Mit le nem rohogtem amikor jott es alig sebzett.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
FAT-R segits
\'danja
na valaki irta hogy a hlcompanyrol szedjem leszedtem de az r00 es az r19 tomoritett file hibas
legyszives valaki adjon nekem vagy rakja fel valahova ezeket
vagy adjon egy icq es azon keresztul leszedem
nagyon fontos kerlek,kerlek
bye
legyszives valaki adjon nekem vagy rakja fel valahova ezeket
vagy adjon egy icq es azon keresztul leszedem
nagyon fontos kerlek,kerlek
bye
\'danja
Van online taktika leírás, mint volt sc-hez egy nagy rakás? Érdekelne más emberek taktikája! Ha vkit érdekel a téma közületek, azzal szivesen elbeszélgetnék itt v egy új, csak a taktikával foglalkozó topicban. Egyébként NE játékosok nem tudnátok játék kezdete, bázis/védelem építési taktikát mondani? Kicsit elcsúszom az egységek felhúzásával ált az építkezések miatt, ezért 1.5-szörös túlerõ jön ált.
Minden észrevételt köszönök!
Minden észrevételt köszönök!
Egyébként már reggel 10-kor megjelent gyáriban nálunk,fullra magyar dobozban,magyar kézikönyvvel,11.900 a legtöbb helyen,Orkos dobozban láttam-vettem csak,de biztos lesz vagy van a többi dobozban is más boltokban
A videokat is ki lehet kapni,warcraft3/movies,itt az összes mpq-t átnevezni avi-ra,és sima divx-ként azonnal indítja akármelyik lejátszó,a mediaplayer is,ha van codec telepítve.
A hangokat és a zenéket nagyon egyszerûen ki lehet csalogatni.A Warcraft3 world editort elindítod,megkeresed a sound menût,ott van 1000 hang és az összes zene,a félperces kis zenék is.És azt nyomod neki,hogy export.Kimenti mindet.A zenék tényleg 112Kbitesek
Kéne a patchhez crack...
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
van 1 olyan, h. Custom Game, ott tucc kreálni és belépni .
chatbe belépni pedig értelemszerûen az enter chat-el lehet.
chatbe belépni pedig értelemszerûen az enter chat-el lehet.
Üdv! Valaki nem tud olyan helyet, ahonnan le lehet szedni a patch-et, mert már láttam, hogy kijött...
Hello!
Feltenném mégegyszer a kérdésemet,hátha valaki reagál😊 szoval nem tudom hogy hogyan kell használni ezt a barnus-t. Eljutok ogáig hogy battle.net és tudok joinolni a Warcraft3.hu channelre de fogalmam sincs arról hogy hogyan lehet inditani egy játékot,vagy esetleg valakihez beszállni. Elõre is köszönöm a segítséget😊
Feltenném mégegyszer a kérdésemet,hátha valaki reagál😊 szoval nem tudom hogy hogyan kell használni ezt a barnus-t. Eljutok ogáig hogy battle.net és tudok joinolni a Warcraft3.hu channelre de fogalmam sincs arról hogy hogyan lehet inditani egy játékot,vagy esetleg valakihez beszállni. Elõre is köszönöm a segítséget😊
te ez nem STARcraft hanem WARcraft
Na akkor jó!
És ven ez a harmadik rész olyan kaliberû mint az elõzõ kettõ? Mert azokat nagyon szerettem!
És ven ez a harmadik rész olyan kaliberû mint az elõzõ kettõ? Mert azokat nagyon szerettem!
Lolka! Az elsõ ember küldetések még nem visznek nagy kihívások elé... Normal-on. De utána lesz ám anyázás rendesen 😊)
Egyébként az átvezetõ filmek elõtt le a kalappal!
Van közöttetek olyan akit nemnagyon ragadtat el a program?
Utóbbi idõben eléggé finnyás vagyok de hébe-hóba csak összeakadok olyan programmal ami leköt hosszú ideig.
Nos a Warcraft 3. valahogy nem ilyen!
(Lehet azért is látom így mert csak az elsõ 7 pályát csináltam meg belõle, bár azt nagyon gyorsan)
Nyugtassatok meg hogy én tévedek és nagyon jó a program és a késõbbiekben csak jobb lesz!?
Utóbbi idõben eléggé finnyás vagyok de hébe-hóba csak összeakadok olyan programmal ami leköt hosszú ideig.
Nos a Warcraft 3. valahogy nem ilyen!
(Lehet azért is látom így mert csak az elsõ 7 pályát csináltam meg belõle, bár azt nagyon gyorsan)
Nyugtassatok meg hogy én tévedek és nagyon jó a program és a késõbbiekben csak jobb lesz!?
Sziasztok megint!
Na szeretnék megkérni valakit hogy irja le nekem,hogy hogyan kell használni ezt a Barnus-t,mert fingom sincs arrol hogy hogyan kell kezelni. Elõre is köszi!
Na szeretnék megkérni valakit hogy irja le nekem,hogy hogyan kell használni ezt a Barnus-t,mert fingom sincs arrol hogy hogyan kell kezelni. Elõre is köszi!
Már lehet kapni! Azt hiszem 11.240 Ft vagy valami ilyesmi... Általában a Media Markt-okban lehet jó pénzért hozzájutni. Ott kicsit olcsóbbak a játékok. Igaz a nagyon újaknak mindig megkérik az árát.
Általában a patch-et nem lehett felrakni a kalóz játékra, ha vagy ha igen az utána már nem mûködik.
Esetleg meg kell várni, hogy a patch-hez is kijöjjön egy crack vagy egyéb ami töri.
Ellenkezõ esetben meg kell venni a játékot. De azt hiszem ez a program MEGÉRI! Mégha drága, akkor is.
Aztán ha mégsem ez a gond akkor sorry, majd más megmondja mi a teendõ.
Esetleg meg kell várni, hogy a patch-hez is kijöjjön egy crack vagy egyéb ami töri.
Ellenkezõ esetben meg kell venni a játékot. De azt hiszem ez a program MEGÉRI! Mégha drága, akkor is.
Aztán ha mégsem ez a gond akkor sorry, majd más megmondja mi a teendõ.
Én a Red Alert óta nem játszottam ilyen jót RTS-el. És itt a régi Red Alert-re gondolok.
Nahh, ha majd kijön a Generals megint a Westwoodnál lesz a stafétabot. De addig Ogre-kkal álmodok! 😊
Nahh, ha majd kijön a Generals megint a Westwoodnál lesz a stafétabot. De addig Ogre-kkal álmodok! 😊
1et értek
Persze, persze.... De mégis más mint a többi portéka. RTS-ben azért végül is errõl van szó, de véleményem szerint, azért kihozták belõle amit kilehetett.
Videók azok valóban az üt mindent kategóriába tartoznak. Azt hiszem, 2-3 éven belõl maguk a játékprogramok fognak így kinézni és akkor nyalhatjuk a szánk szélét.
Én talán pici hibájának a programnak azt tudnám felróni, hogy az elõzetesekben voltak olyanhíresztelések miszerint több lesz a játékban az RPG-s elem. Ám ezt kivették és inkább RTS-ebb lett. Azért megnéztem volna azt a típusú Craftot is😊 De végeredményben jó ez így ahogy van és végre egy jó játék van a winyómon, ami egy jó darabig biztos nem fog lekerülni, még ha végigvittem akkor se.
Nekiállok és csinálok új pályákat és küldetéseket. Valahogy ezt várom el a mai játékoktól, mint ahogy az régen is volt, hogy ne csak egy-két hétig nyújtsanak élvezetet, hanem akár 1-2 évre is letudjanak kötni. De ezt csak az igazán jó fejlesztõcsapatok tudják prezentálni és ha valaki akkor a BLIZZARD tudja mi kell a népnek!
Blizzard rulez !!!
Videók azok valóban az üt mindent kategóriába tartoznak. Azt hiszem, 2-3 éven belõl maguk a játékprogramok fognak így kinézni és akkor nyalhatjuk a szánk szélét.
Én talán pici hibájának a programnak azt tudnám felróni, hogy az elõzetesekben voltak olyanhíresztelések miszerint több lesz a játékban az RPG-s elem. Ám ezt kivették és inkább RTS-ebb lett. Azért megnéztem volna azt a típusú Craftot is😊 De végeredményben jó ez így ahogy van és végre egy jó játék van a winyómon, ami egy jó darabig biztos nem fog lekerülni, még ha végigvittem akkor se.
Nekiállok és csinálok új pályákat és küldetéseket. Valahogy ezt várom el a mai játékoktól, mint ahogy az régen is volt, hogy ne csak egy-két hétig nyújtsanak élvezetet, hanem akár 1-2 évre is letudjanak kötni. De ezt csak az igazán jó fejlesztõcsapatok tudják prezentálni és ha valaki akkor a BLIZZARD tudja mi kell a népnek!
Blizzard rulez !!!
az az a faszi aki a tutorialban is benne van ???
lesz nekik ilyen fasza gyógyítóvarázsuk mert azt 5mp-enként használom
azon a küldetésen amikor az 5 hajót kell lerombolni a pálya háromnegyed részét Arthas-al meg a törpe haverjával csináltam végig aztán kaptam pár szörnyet.
viszont az elég szar hogy az undead elején megint 1. szintü
lesz nekik ilyen fasza gyógyítóvarázsuk mert azt 5mp-enként használom
azon a küldetésen amikor az 5 hajót kell lerombolni a pálya háromnegyed részét Arthas-al meg a törpe haverjával csináltam végig aztán kaptam pár szörnyet.
viszont az elég szar hogy az undead elején megint 1. szintü
Nem is tudom. Sokat gondolkoztam azon, hogy valami eszméletlen jó leírást készítek ehhez a nagyszerû programhoz. De alapjában véve a 100%-os jelzõ elmondana mindent. Azért egy picit hadd merüljek el ebbe a nem mindennapi játék világában:
Legelõszõr kezdjük a grafikai megjelenítéssel. Azt hiszem a közeljövõben egyetlen egy program sem tud majd felmutatni (Age of Mythology esetleg, de az más stílusú) ilyen hangulatos grafikát. EZt a Blizzard-nál eszméletlenül eltalálták. Új, de egyben hasonlít a régi Warcraft sorozat tagjaira is. Na jó persze 😊) Hiszen ezért Warcraft III, de ha megnézzük milyen sok idõ telt el a második rész óta, akkor már elégedetten csettintünk, mivel ezalatt az idõ alatt volt néhány gépkorszak váltás.
A következõ a hangok. Erre meg a zenére felesleges kitérni, mert ez úgy ahogy van teljesen jó, gyakorlatilag profi ahogy azt már megszokhattuk. Blizzard nehezen tud hibázni!
A történet! És itt elérkeztünk az egyik legjobban felépített sztorihoz. Ezt sok játék megirigyelhetné. Le a kalappal, hogy a küldetések árasztják magukból azt a magával ragadó és szinte már csábító erejû szócskát: Haladni kell, mert kiváncsi vagyok mi lesz a végkifejlet! És ez a campaignok alatt tökéletesen érvényesül. Szerencsére a készítõk nem estek bele abba a hibába, amibe más játék elvérzik, vagyis monoton, unalmas, játékmenettel szúrják ki a szemünk. NEM! Változatos és szemetgyönyörködtetõ pályákban lesz részünk.
Egyszer olvastam valakinek a hozzászólását, hogy a SWINE sokkal szebb. Nos az igazat megvallva és egészen egyszerûen fogalmazva: EZ nem igaz! A Warcraft világ olyan aprólékosan, szinte már meseszerûen van kidolgozva, ami a SWINE nagyszerû grafikáját jól fenébe billenti.
Amikor játszok, mindig Gyûrûk Ura hangulat fog el. A hõsök bevezetése roppant élvezetessé teszi mind a single, mind a multi játékokat. Ez is egy csillagos ötös a Blizzardnak.
Ám ami a legjobban tetszett, az varázslatok felépítése és kidolgozása. Nem utolsó sorban pedig megjelenítése. Roppant látványosak és rendkívül hasznosak ezek a varázslatok. A legszebben kidolgozottak, melyeket valaha is láttam. És nem csak vannak, hanem állandóan használom õket és nélkülük, komoly bajban lennék. Mert bizony néhány program pl. a Heroes sorozat is beleesik abba hibába, hogy vannak varázslatok dögivel aztán a felét sem használjuk ki.
Játékegyensúly is rendben van. És ami nagyon fontos, hogy rengeteg pozitív dolgot vett át a Blizzard a korábbi siker RTS-ekbõl példának okáért rögtön itt a felszabaduló paraszt kijelzése, vagy az egység limit és a többi, de mégis megmaradt a program Warcraftnak és nem lett belõle egy újszerû klón.
Megszületett az igazi klasszikus, új darabja, mely véleményem szerint az új trónkövetelõ az RTS azaz mostmár RPS 😊 piacon!
Játszon vele MINDENKI! Nem bánja meg az biztos...
Legelõszõr kezdjük a grafikai megjelenítéssel. Azt hiszem a közeljövõben egyetlen egy program sem tud majd felmutatni (Age of Mythology esetleg, de az más stílusú) ilyen hangulatos grafikát. EZt a Blizzard-nál eszméletlenül eltalálták. Új, de egyben hasonlít a régi Warcraft sorozat tagjaira is. Na jó persze 😊) Hiszen ezért Warcraft III, de ha megnézzük milyen sok idõ telt el a második rész óta, akkor már elégedetten csettintünk, mivel ezalatt az idõ alatt volt néhány gépkorszak váltás.
A következõ a hangok. Erre meg a zenére felesleges kitérni, mert ez úgy ahogy van teljesen jó, gyakorlatilag profi ahogy azt már megszokhattuk. Blizzard nehezen tud hibázni!
A történet! És itt elérkeztünk az egyik legjobban felépített sztorihoz. Ezt sok játék megirigyelhetné. Le a kalappal, hogy a küldetések árasztják magukból azt a magával ragadó és szinte már csábító erejû szócskát: Haladni kell, mert kiváncsi vagyok mi lesz a végkifejlet! És ez a campaignok alatt tökéletesen érvényesül. Szerencsére a készítõk nem estek bele abba a hibába, amibe más játék elvérzik, vagyis monoton, unalmas, játékmenettel szúrják ki a szemünk. NEM! Változatos és szemetgyönyörködtetõ pályákban lesz részünk.
Egyszer olvastam valakinek a hozzászólását, hogy a SWINE sokkal szebb. Nos az igazat megvallva és egészen egyszerûen fogalmazva: EZ nem igaz! A Warcraft világ olyan aprólékosan, szinte már meseszerûen van kidolgozva, ami a SWINE nagyszerû grafikáját jól fenébe billenti.
Amikor játszok, mindig Gyûrûk Ura hangulat fog el. A hõsök bevezetése roppant élvezetessé teszi mind a single, mind a multi játékokat. Ez is egy csillagos ötös a Blizzardnak.
Ám ami a legjobban tetszett, az varázslatok felépítése és kidolgozása. Nem utolsó sorban pedig megjelenítése. Roppant látványosak és rendkívül hasznosak ezek a varázslatok. A legszebben kidolgozottak, melyeket valaha is láttam. És nem csak vannak, hanem állandóan használom õket és nélkülük, komoly bajban lennék. Mert bizony néhány program pl. a Heroes sorozat is beleesik abba hibába, hogy vannak varázslatok dögivel aztán a felét sem használjuk ki.
Játékegyensúly is rendben van. És ami nagyon fontos, hogy rengeteg pozitív dolgot vett át a Blizzard a korábbi siker RTS-ekbõl példának okáért rögtön itt a felszabaduló paraszt kijelzése, vagy az egység limit és a többi, de mégis megmaradt a program Warcraftnak és nem lett belõle egy újszerû klón.
Megszületett az igazi klasszikus, új darabja, mely véleményem szerint az új trónkövetelõ az RTS azaz mostmár RPS 😊 piacon!
Játszon vele MINDENKI! Nem bánja meg az biztos...
meddig lesz õ a hõs ????
a többi hõs mivel gyengébb ???
a többi hõs mivel gyengébb ???
na végi vittem tegnap a human-t
végre kezdõdik a undead erre látom hogy megint a szõke herceg a fõhõs.
végig az egész játék alatt õ lesz a fõszereplõ ??
végre kezdõdik a undead erre látom hogy megint a szõke herceg a fõhõs.
végig az egész játék alatt õ lesz a fõszereplõ ??
Csak sikerült, megcsináltam. 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani hogy ezt a Barnus-t hogyan lehet használni? Elõre is köszönöm!
Valaki megtudná nekem mondani hogy ezt a Barnus-t hogyan lehet használni? Elõre is köszönöm!
És különben sem kell féni, meg olyanokat írni, hogy szomorú.
SC is elment vagy 1.08as verzióig, mindegyik upgrade egyesúlyozott.
A war3 at is addig fogják egyensúlyozni, amíg a játékosok nem elégedettek vele.
SC is elment vagy 1.08as verzióig, mindegyik upgrade egyesúlyozott.
A war3 at is addig fogják egyensúlyozni, amíg a játékosok nem elégedettek vele.
Szerintem a fajok közti egyensúly nagyon el lett baszva ebben a gameban. Mindenki állandóan Night Elfekkel van ami a legerõsebb faj is. Ha több elf összeáll akkor az esély hogy más fajokkal nyersz ellenük konvergál a 0-hoz. Szomorú.
Na urak, a két úrfi nagyon elvitte egyes helyeken a topicot más irányba. Kérdésem lenne az elfekkel a 7es az utolsó map?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként ha átáll a barnus 1.01 re már nem lesz olyan ütõs a NE. Starfallt legyengítették(igaz, idõtartamát meghosszabították).
vazz és elkell mennem egy hétre😞((nyiff
huntressre ork ellen kell menni sztem. ha látod hogy kozelharcosra megy akkor muszaly a huntress
az baj hogy a grunt aránytalaunl eros es nem dragabb mint a huntress
human meg keveset sebez. de legalább olcso
sztem meg nagyon suxx udneadnál ez a ghoul bányászás, mert nem figyelek és leviszem oket tamadni
huntressre ork ellen kell menni sztem. ha látod hogy kozelharcosra megy akkor muszaly a huntress
az baj hogy a grunt aránytalaunl eros es nem dragabb mint a huntress
human meg keveset sebez. de legalább olcso
sztem meg nagyon suxx udneadnál ez a ghoul bányászás, mert nem figyelek és leviszem oket tamadni
sztem marha 1xû volt.
csináltam rakás knight-ot (kb 10 db-ot) meg volt az alap csapat.
2 csapattal gyilkoltam különbözõ helyeken, közben otthon fejlesztgettem, meg hagytam hátra 5-10 footment védelemnek, simán nyertem (normalon)
csináltam rakás knight-ot (kb 10 db-ot) meg volt az alap csapat.
2 csapattal gyilkoltam különbözõ helyeken, közben otthon fejlesztgettem, meg hagytam hátra 5-10 footment védelemnek, simán nyertem (normalon)