6256
  • gothic1
    Megoldás:
    Klickelj a minimapen ahová ugrani szeretnél.
  • Ferro_TwL
    http://ness.web.aplus.net/index.php ezen rajta van minden.

Ja a wf server most leallt. Az tortent hogy a blizzard levelet kuldott a server uzemeltetoknek (nem a wf-nek) hogy lojjek le a servert ne fusson rajtuk a wf server mert perelnek. Wf-nek most mas servert kell keresnie (sot ahgy irtak az lenne a jo ha nem USA-ban lenne)ami eltart egy ideig de azt irtak hogy addig is lesz valami megoldas szoval irc-en azt irjak hogy csak kis ido es mar menni fog.

De aki nem jaccik jojjon kanira en most nezem meg milyen.

Ymir megkeresem a cd-ket-ha megvannak (ami nagyon valoszinu hogy nem vesztek el csak kemeny munka lesz megtalalni)akkor irom icq szamot.
  • Ferro_TwL
    http://ness.web.aplus.net/index.php ezen rajta van minden.

Ja a wf server most leallt. Az tortent hogy a blizzard levelet kuldott a server uzemeltetoknek (nem a wf-nek) hogy lojjek le a servert ne fusson rajtuk a wf server mert perelnek. Wf-nek most mas servert kell keresnie (sot ahgy irtak az lenne a jo ha nem USA-ban lenne)ami eltart egy ideig de azt irtak hogy addig is lesz valami megoldas szoval irc-en azt irjak hogy csak kis ido es mar menni fog.

De aki nem jaccik jojjon kanira en most nezem meg milyen.

Ymir megkeresem a cd-ket-ha megvannak (ami nagyon valoszinu hogy nem vesztek el csak kemeny munka lesz megtalalni)akkor irom icq szamot.
  • Ymir
    komolyan azt nagyon megköszönném de semmiképp se fogadnám el ingyen ha másolt megveszem egy 1000 ért. adj már egy icq számot oszt megdumáljuk mert nálam az a játék a heroes3 szinvonalát karcolgatja nagyon kéne.tnx
  • Ymir
    nemm nem megy
  • ProTech
    Megy valakinek a kovetkezo cim?
    http://217.160.69.65/war3x

Esetleg tudtok mas cimet ahonnan letolthetoek az uj patch-ek?
  • Ymir
    akit esetleg érdekelne van a kanin is war3 exp én ott nyomom ygeretk minnél többen
  • szutyok
    Ja, meg mellette légi egységekkel írtod az ellenfél parasztjait a fák fölül. :)
  • gothic1
    Ha így kell értelmezni a dolgot, akkor ez arra lesz jó, hogy lehessen "creep-rusholni". Egyik helyen egy kisebb csapat a hőssel creepel (vagy csak a hős), a másik helyen pedig egy nagyobb csapat hős nélkül. Így gyorsabban le lehet a creepeket rendezni. Az xp meg jön.

• szutyok
    Ez főként akor lesz jó, ha az egységeiddel (természetesen légi) mész el harrasolni, és hőseiddel közben fel akarod venni a csatát az elelnséges erőkkel, vagy éppen creepelnek "béke" időben, akkor ezért is, azért is kap xp-t (elvileg, ahogy te írtad, ez lenne). Nekem egyedül a TP-s dolog nem tetszik, lesz egy lvl6-s arch-mage, és máris veszettül aránytalan lesz a játék. Akkor inkább lehessen boltokban is kapni tekercset, akkor úgy jó, sőt, jobb a jónál, mert nem lesz az, hogy elmegyek hőssel, írtok, aztán TP haza, hanem hagyják meghalni a hőst, vagy futnak, mert különben nem lesz sokáig TP-jük. :)

"De ugyanaz ha 1v1-et jaccol es az egyik hero creepel a masik "harassol" akkor az egyik a creepert a masik a peonolesert kap exp pontot.
    "
    Kérlek, ez eddig is így volt, mind team gameben, mind 1v1-ben. :) Viszont így már megéri némiképp jobban légi egységet is venni, gondolj csak bele, elröppensz egy szigetre velük, ahol teszem azt, van egy csapat ogre (ogre mage, warrior, mauler, stb...). Na ezeket szépen lelövöldözöd, közben hősöddel meg creepelsz mondjuk bányahelyet, vagy harrassols, és akkor kap érte xp-t, és nem kell azzal szórakoznod, hogy szerezzél zeppelint, vagy vegyél hajót. :) Vagy éppen ha az ellenség jön pl. mass ghoullal, akkor odamész, leítasz 7-8-10-t, hőssel meg mondjuk otthon tanyázol, vagy eközben éppen az expandját vered szét. És akkor a hősöd szintet lép. :D

3. pont az nagy 5let, már tetszik, mi mindent lehet majd vele variálni (ha úgy lesz, ahogy te mondtad).

Amúgy a játékban lehet rusholni, csak ált. nem jön be, mert ügyesen ki is lehet védeni. Viszont ha meg tényleg nagyon kemény rushra lesz lehetőség, akkor ud messze a legerősebb lesz, mert annak nagyon gyorsan van viszonylag erős csapata, a human is elég gyors, még gyorsabb is tud lenni, ha használja a gyorsépítést. Viszont így meg lehet majd akadályozni azt is, hogy rögtön mindenki a tier3-s casterekre vagy unitokra gyúrjon rá hihetetlen sebességgel. :)

De amúgy Ghotic azt írta, hogy a hősök otthon maradnak, csak akkor veszed ki a többit, ha az első már 4-5-s szintü. Ez így viszont tényleg gázos lenne... Na meg nagyon uncsi taktika.
  • Ferro_TwL
    Gothic:

Amit irsz azt NEM lehet csinalni az uj rendszerben. Ahogy irtam ha egy hos jelen van az enemy vagy creep halalakor akkor csak az a hos kap tapasztalati pontot. Szal ha egy hossel creeplesz a tobbi meg a bazison "herezik" akkor csak a creeplos kap exp-t a tobbi nem. Ja es azt is tegyuk hozza hogy sokkal nehezebb creepelni hos nelkul (nem lesz ott a mirror image vagy spirit wolf hogy husfalkent felfogja a csapasokat, hogy ne az egysegek sebzodjenek, nem lesznek ott a gyogyito hosok stb.)...En meg nagyon nem latom at hogy mire is lesz ez jo tulajdokeppen de majd meglatjuk...
  • gothic1
    A 3. dolgot nagyon nehezen tudom megemészteni, nem tudom mit kezdjek vele, örüljek vagy sírjak.

Az 1. és a 2. rendben van, de ez a 3...
    Arról fog szólni a játék, hogy most már mindenki három hőst fog csinálni (akinek esze van) eggyel rohangál a bázison kívűl majd a másik kettővel akkor jön ki amikor már vagy 4-5-ös szintű, addig meg biztonságban ellébecol a bázisan. Nem kell csinálnia semmit csak pihizik, amig a többi egységével creepel vagy támad. Hmmmm...

• Davidus
    Úgy érted hogy én vagyok az ő példaképe?:)
  • Ferro_TwL
    Ja es ez nem uj fogalaom mindig is letezett az RTS-ben csak magyar megfelelot nem tudok ra. (Ha valaki tud irja mar le pls)
  • Ferro_TwL
    Harass=Megtamadod az ellenfel bazisat egypar egyseggel vagy heroval, hogy peonokat olj, vagy egy-ket epuletet szetszedj. (Nezzetek hazeem replayeket szerintem o a legjobb ebben a temaban-melleseleg a vilag talan legjobb ork playerre es Dav peldakepe)
  • Ferro_TwL
    Hat sracok a kovetketo patch-ben nagyon nagyon nagyon nagy valtozasok lesznek, nem csak ilyen kis "balance" valtozasok, hogy a Mountain Giant a restiance skinje 20hp sebzesfelfogas helyett 15-ot ad, meg hogy a spellbreaker is kap uj upgradet meg ilyenek. Nem nem igazi jatekot atformalo valtozasok.
    Itt a 3 legfontosabb:

-A blizzard valamilyen modon (hogy mi modon azt nem mondtak meg) sokkal nagyobb lehetoseget biztosit a jatekban a "rush"-ra es a "harrasment"-re ami nagon nagyon jo dolog sokkal izgibb lesz a game . (Na kivancsian varom, hogy valaki azt irja, hogy ez hujeseg mert a jatekban lehet rusholni...annak csak azt tanacsolom hogy JACCON a gameval es ismerje meg a techcraft fogalmat - ezt a bnet forumrol vettem, hujen hangzik de nagyon igaz..marmint a techcraft)
    2- TP scrollok. Na szoval most mar csak az elso hosnek lesz TP scrollja a 2. ill. 3. mar e nelkul jon ki. Az is lehet hogy a sajat boltban mar nem lehet venni csak a goblin kereskedoknel.Sot meg talan dragabb is lesz.
    3-Hu ezt vagy 5-szor vegigolvastam mire megertettem (ha megertettem). Na szoval a hos barhol tartozkodik a terkepen kap exp pontot a legyozott ellensegeert , creepert stb. Peldaul: 3 wyvernt elkuldesz creepelni a hosoddel meg megtamadod az ellenseg bazisat peonokat irtani. A hos kap exp pontot a creepelesert es a peonokert is....
    HU vadul hangzik mi. Egy szabaly van csak: Ha az ellenfel, creep halalakor hos/hosok van/vannak jelen a akkor csak o/ok kapjak a tapasztalati pontot. Peldaul: Mondjuk teamgamet jaccol es az egyik jatekos heroja elmegy "peonvadaszatra" a masik creeplni akkor az egyik a peonokert kap exp pontot- mert ha megoli oket o van jelen a halalukkor- a masik meg a creepekert kap- mivel itt szinten o van jelen a halalukkor.De ugyanaz ha 1v1-et jaccol es az egyik hero creepel a masik "harassol" akkor az egyik a creepert a masik a peonolesert kap exp pontot.
    (Es hogy mi ennek az ertelme. Nos a wc3-ban az volt a baj hogy nem nagyon erte meg a sereget reszekre bontani mindenkinek csak egy nagy serege volt ahol a hosok voltak. Most lehetoseg nyilik arra, hogy a sereg egy resze itt kuzdjon a masik ott es a hos kap exp pontot.)

Nagyon kivancsi vagyok az uj valtozasokra. en szemely szerint az elso ponntal 100%-ig egyet ertek , a 2. pont mar kicsitt necesebb, a 3 pont... nos arrol egyenlore nem tudok/merek nyilatkozni majd meglatjuk..
  • Ferro_TwL
    Nekem is megvan ha kell es megtalalom en elkuldom neked ingyen is...de ne varj tole tul sokat nem olyan jo game.
  • Ymir
    komolyan és kell még neked ? ugye nem a magyar verzio van meg? valahogy boltoljunk már ! mondom a másolt is jo
  • szutyok
    Na már tudom, hogy lehet instant reveive-t. :)
  • Joint
    nekem megvan :)
  • szutyok
    Ymir: Hát én még nem is hallottam arról a játékról. :)

Vki el tudná nekem mondani, hogy hogy a ****-ba lehet instant reveive-t nyomni???]#gonosz2]
  • Lynx_TWL
    lecsusztunk
  • Ymir
    ittt is megkérdezem nincs meg valakinek az etherlords nevü játék???? esetleg valahonnan le lehetne tölteni??? ha valaki meg tudná szerezni az is irjon pls!!!!!
  • szutyok
    A béta installerre gondolsz? Ha felinstallod, minden peccselgetés nélkül, akkor lesz 299-s verzió, és a régi original háttér lesz a menüben, és még az options menü sem lesz elérhető, csak a bnet. Amúgy meg tudom, hogy kell az install. De már sikerült, felpecselgette.

A problémám az volt, hogy kiírta, hogy felment a peccs, oké, aztán játékba belépve az alap béta verzió volt akármit pecselgettem, és még az is poén volt, hogy egymás után 3-4* lehetett a 3.00-s peccset felrakni. :)

A statsok viszont nem mennek még...
  • Ferro_TwL
    Szutyok eloszor az installer kell utanna a peccsek.Az installer akkor is kell ha 3.00 (az a 65 megas) patch-t nem bnetrol szeded le.)
  • szutyok
    De én akkor örülnék igazán, ha felpeccselné az a szar program. Hiába írja ki, hogy succesfull meg blabla mert meg van peccselve, a játékban marad az a w3-s háttér meg a csúnya 299 kiírás alul. :(
    Hiába reinstallgatom azt a vackot, nem akar sikerülni.
  • szutyok
    Igen, az original tényleg elég "üres" béta után már. :)
    Viszont a statok már müxenek elvileg, tehát számolja, hogy mennyit nyersz, vesztesz. :) Laddert kell már csak összehozniuk.
  • Ferro_TwL
    The FT Warforge servers are up and open for public (version 303).
    Major server update (1:00am GMT, that's 8:00pm EST):
    * Arranged Teams and stats work | User / Channel management fixed | Play game more stable | NO Ladder YET!
    * AT is not 100% done yet, still some issues

Ladder meg nincs de en mar nem birok visszamenni a wc3x utan a simara inkabb jaccok ladder nelkul:) Ja es a play game es AT is muxik szal azert lehet jaccani nem csak custom gamet:)
  • Davidus
    Nem is leszek visszamegyek nyomni sima war3-at mert a custom uncsi:)
  • Davidus
    TFT replayeket nem lehet lejátszani:)
  • Lynx_TWL
    jee, dav te ngéer egész nap nem voltál wfen bazz, ezért szétkorbácsolak, meg intenzivebben kell szedned a gyapotot, és emelem a terményadodat
  • Davidus
    http://war3.bnet.hu csekkdisz
  • magus
    mostmeg asszondja hogy unable to validate

pedig a 3.01-es ment, raaraktam a patchet, aztan bemasoltam a fileokat, semmit nem csinaltam
  • magus
    engem nem enged fel. felraktam 3.03-as patchet, felraktam a loadert, azzal az ul2l.exe -wf el inditom, de nem megy:(
  • Lynx_TWL
    jeee
  • Joint
    Na , igazán jöhetnétek játszani már... eddigre régen ki lehetett aludni a másnaposságot, nekem is sikerült :)
  • Joint
    aham jó kösz a loader is fennt van itt? http://217.160.69.65/war3x/
  • Lynx_TWL
    igen már 303nál tartunk, és a loadr is kell hzzá
    és már enm a wr3exevel hanem az ujonnan megkapott loaderböl kijövö ul2l.exevel kell inditani a shortcutnál meg minden lofasz
  • Joint
    a 3.03as peccs is kell?
  • Lynx_TWL
    jeee