WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kali-n csak a tower defense mod jó.

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

A www.barnus.hu-ról lehet a legtutibb multit beállítani!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Légyszi áruld el honnét tudom van e még hely a szerveren és kik vannak bent.magyar Battle.net ebbe
Aquli
ja nem Anyám tolti, az csak olyan indulatszó szeruseg volt 😄

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Anyám most tolti a 19-es fajlt a 48-bol, de mar nem birok varni, de hetfotol mar nem lesz net, mert nem lesz kedvezmeny, de amig letoltene, az meg egy het minimum lenne modemmel . Szerintetek megiratni meg tudjak mar jobb helyeken? remelem... Ja ha valakinek segitsegre van szuksege egy problemas palyaval kapcs., akkor inkabb olvasson vissza, mert minden nehez palya megoldasa le van mar irva itt valahol.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sephi
De birtam hogy amikor a jatekban meselte el a Profeta a hosoknek hogy o nyitotta meg az Dark Portalt hogy akkor ott votlak a hajok a 2 esbol a palyan😊)) Rohej lenne ha a hamarosan megjeleno Add-On ba hajokat is bele raknanak!!! 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laalee
huha, kezdek berezzenni hatalamdtol 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sephi
ember... ez a jatek kerva hoszu... de vegre eljutottam az utcso palyara😊 Hamarosan majd jaccom ish csak man elegem lett a rohadt demonoktol...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
ja😊

ma játszottam 2v2t csávókám 15perc utan megkérdezi melyikbol jon a katona. mondom barrack. erre nm épit. 20perc utan ramjonnek 2en. odajon 20perc utan1 griffel helpelni. elment a kedvem mára😊

Coine
3v3 volt 😊

magus
ki ellen?😊

Coine
végre nyertem elõször multiban a Barnuson 😄
gg

Coine
mert tudja a Starfallt.

Coine
Blademaster 😄D
flame az a CS topicban van 😄D

Coine
már megy a battle.net is a Barnus.hu szerverem és elég príma.

Coine
orkoknál is van, majd a Witch Doctor 😊

Shep
Normalon jatszom, lehet csak fura az embertek meg az elohalottak utan mert azok gyorsan regeneralodtak, meg volt gyogyitas is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja de amúgy Arthas nagyságrendekkel jobb karakter volt a képességeirõl nem is beszélve

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na jó lehet de egyenlõre még vmi tanács kéne hogy hogy is jussak tovább mert hát nem nagyon megy mint már lentebb írtam, a villám meg tényleg jó

Coine
Nem annyira nehéz az a pálya, mondjuk 2x én is meghaltam ott 😊
az a lényeg, h. 1ütt kell vele támadni, amikor õ megy, de mindig kell hátrahagyni védõket+tornyokat.
legyapod az 1ik oldalsó ellent és rögtön megszerzed az aranybányát, innentõl lesz pénzed, azt megy könnyen.

Shep
Srácok valaki némi hintéssel szolgálhatna nekem orkok 3ik pályája, ahol a map tetején lévõ goblin múhelybõl kell 2 zeppelint elhozni, nademármost a higagyú ork hõs akinek meg lett mondva hogy nyugi van állandóan zargatja szegény embereket ami után persze rajtam csattan az ostor és annyian özönlenek rám hogy nem tudok csak a védekezésre koncentrálni. Mellesleg miért mindíg az orokok a legsilányabbak tok lassan regenerálódnak gyógyítás nuku egy normális egységük nincsen a hõst is vhonnan az utcáról szedték mert a képességei elég gyengék mert pl a 2 farkast amit idéz még egy tacskó is leverné.

nna Te aztán sokat jáccottál vele 😊
Evil
single t nem is nyomtam kizarolag custom map okat.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Morfi
csak a single már kicsit unalmas ;>

Evil
elhamarkodtam mondtam velemenyt.EZ A JATEK KURVA JO!!!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

addaam
Te õrült! Fél vesémet odaadnám, ha már meglenne! 😊 1ébként fél óra, és meglesz :-D
Ne haragudjatok gyerekek, de ha jól tudom, európában még csak július 5-én fog megjelenni a játék! Hogy hogy mindenki már most játszik vele?

Na jó... ez hülye kérdés volt! Egyébként én még nem próbáltam. Ott porosodik berarolva a winyómon! Azért mindenkinek jó szórakozást! Hello
Coine
OLVASD VISSZA a topicot, ott a válasz lejjebb vhol.

SecMan
SEGÍTSÉG!!! Az ork campaign chapter 5-jében tartok, a favágás utûni pályán, amikor a NE-ek megtámadják a bázist. NEM írja mi a quest! Mit kéne csinálnom? Ott a hõssel meg a kevés emberrel amit kaptam elindultam északra, catapulttal kiirtottam az erdõt, de utána vagy meghaltam, vagy elpusztult az összes épületem és mission failed! Jó irányba indultam? Egyátalán mit kéne csinálni? Valaki segítsen!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Z
Még jó, hogy nincs fokozat, így egybõl a mély vízbe esünk!! ehe-ehe-ehe

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Hát igen ubi! Az elég durva! Fõleg, ha két gép ellen játsol, az kb impossible-nek felel meg a heroes...Nem szabad gyorsan építkezni, hanem egy barack+kovácsmûhely, és katonákat csinálj, meg tuningold õket(fegyver/páncél), talán túléled az elsõ rohamokat...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Coine
s milyen múvi van a végén ? megéri a szenvedést ?

Zs0lt1
Állítólag, ha hardon végigvisszük, lesz valami ingame movie. Látta már valaki?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Király!

Coine
Tök jó a logód Zsolti !

nagyban szebb 😉

Zs0lt1
- Sérthetetlenség és egy ütéssel halálosztás: whosyourdaddy
- Teljes térkép látható: iseedeadpeople
- Azonnali gyõzelem: allyourbasearebelongtous
- Azonnali vereség: somebodysetusupthebomb
- Végtelen mana: thereisnospoon

Coine
sajnos igaz 😄

amúgy végigvittem.
az uccsó pálya télleg nem okozott nagy gondot, maradt még 10 percem, amikorr az orkok is megmurdáltak, de azt simán kivédekeztem.
szép volt jó volt end

Laalee
nem csak akar 😄

Coine
még nem fejeztem be, most lájtolok, de még hosszú a nap 😄
kéne mulitizni, azt is meg kell tanulnom, mert láma vagyok azt Lali le akar nyomni 😄

ubi
miért van az hogy custom game-ban 5-10 perc után a gép 5-6-os levelü muksikkal támad, én meg csak ippek hogy elkezdtem gyártani a katonákat??? 1 gép ellen játcok!
Coine
köszi.
uccsó kérdés az lett volna, h. a server állandóan megy vagy csak idõközönként ?

Laalee
de ertetlenek vagytok 😄

Jó reggelt!
Tegnap hazavittem a játékot, felinstalláltam, elinditottam...és leesett az állam!!! Ilyen hangulatos introja utoljára a Diablo-nak volt!
Elképesztõen jó!!! Maga a játék nem hozott akkora változást, mint vártam volna, de a sztori, a grafika, meg az átvezetõ moviek nagyon faszák lettek!!!
Gratula BLIZZARD!!!!
SecMan
Nos, megtudná mondani nekem valaki hány campaign van? (nem kell részletezni csak a szám érdekelne)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Coine
most már qrvára nem értem mivel alap mapok hiányoznak neki.
megnéztem, Custom Game-ben ott van mind, B.neten pedig nem találja.
valaki nagyon gyorsan segítsen...

Coine
királyság, már be is mentem, csak :
nincs meg 1 map se, honna tudnám leszedni ?
be lehet menni spectatornak simán ?
folyamatosan megy a géming ?

Coine
lejjebb már volt válasz vmikor.
szvsz le kell költözni 1 másik aranybányához, elverni a kék elfeket, megcsinálni az opcionális küldrtést, megvenni az összes Shreddert és mp-ek aladt +nyered a pályát azután, mert azok termelnek, mint az állat 😊

addaam
Okay, megnyugodtam 😊
addaam
Egyébként megjelent már valahol?
Nehogy vmi béta-isot töltsek le, mert magamhoz nyúlok! 😊