WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
. Szerintetek megiratni meg tudjak mar jobb helyeken? remelem... Ja ha valakinek segitsegre van szuksege egy problemas palyaval kapcs., akkor inkabb olvasson vissza, mert minden nehez palya megoldasa le van mar irva itt valahol.\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ma játszottam 2v2t csávókám 15perc utan megkérdezi melyikbol jon a katona. mondom barrack. erre nm épit. 20perc utan ramjonnek 2en. odajon 20perc utan1 griffel helpelni. elment a kedvem mára😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az a lényeg, h. 1ütt kell vele támadni, amikor õ megy, de mindig kell hátrahagyni védõket+tornyokat.
legyapod az 1ik oldalsó ellent és rögtön megszerzed az aranybányát, innentõl lesz pénzed, azt megy könnyen.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Na jó... ez hülye kérdés volt! Egyébként én még nem próbáltam. Ott porosodik berarolva a winyómon! Azért mindenkinek jó szórakozást! Hello
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
- Teljes térkép látható: iseedeadpeople
- Azonnali gyõzelem: allyourbasearebelongtous
- Azonnali vereség: somebodysetusupthebomb
- Végtelen mana: thereisnospoon
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
amúgy végigvittem.
az uccsó pálya télleg nem okozott nagy gondot, maradt még 10 percem, amikorr az orkok is megmurdáltak, de azt simán kivédekeztem.
szép volt jó volt end
kéne mulitizni, azt is meg kell tanulnom, mert láma vagyok azt Lali le akar nyomni 😄
Tegnap hazavittem a játékot, felinstalláltam, elinditottam...és leesett az állam!!! Ilyen hangulatos introja utoljára a Diablo-nak volt!
Elképesztõen jó!!! Maga a játék nem hozott akkora változást, mint vártam volna, de a sztori, a grafika, meg az átvezetõ moviek nagyon faszák lettek!!!
Gratula BLIZZARD!!!!
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
megnéztem, Custom Game-ben ott van mind, B.neten pedig nem találja.
valaki nagyon gyorsan segítsen...
nincs meg 1 map se, honna tudnám leszedni ?
be lehet menni spectatornak simán ?
folyamatosan megy a géming ?
szvsz le kell költözni 1 másik aranybányához, elverni a kék elfeket, megcsinálni az opcionális küldrtést, megvenni az összes Shreddert és mp-ek aladt +nyered a pályát azután, mert azok termelnek, mint az állat 😊