6256
-
#2498 . -
#2497 éjfél van és senki sincs fönnt mi van itt kéremszépen? -
#2496 Szutyok hozzaszolasira csak egy ket mondatban reagalnek, aztan megyek jaccani:
"elfek nem a gyors techelésről híresek"-gondolom ez az orig wc3 vonatkozik ,de vegulis tok mind1.Minden faj kurva gyorsan tud techelni az elf se kivetel ez alol, nezz replayket milyen gyosran is tud techelni az elf.
"magic damage egyenlőre még nincs"-elarulom neked van, kulonben mi a jo istennel sebezned meg az ethernal unitokat, es nem sebzik a magic immunis unitokat teszteld le.
"Értelmes emberke vesz oylan látós kavicsot, vagy olyan varázscuccot"- tenyleg jacc mar parat mielott beszelsz:) Megnezem Humannal mit veszel, a sajat item shopba hogy megakadalyozd a BM windwalk rusht, ugyanis humannak nincs ilyen.
"Moonstone jelentősége abban rejlik főként, hogy moon welleket feltöltődnek vmennyire, ha kell. :) "- biztos nem latad meg a warden fan of knives rusht es moonstone es hide.
" varázslók nem ölik meg magukat, hanem benyomod a mana flare-t és ideig sérülnek vmennyit "- tenyleg csak azt tudom mondani jaccal is a gameval, pont ma obsoltunk egy gamet lynx mana flareja pillanat alatt kinyirt 4 priestet aki healingezett.Nem irom le nezd meg mit tud a spell talan az egyik legkiralyabb,legoteletesebb anticaster dolog.
"Ezenkívül a SH ultimája 100 arannyal kiegészítve a játék legbrutálisabb utlimája (100 arany egy sérthetetlenség itala). Azért a 15 mp sérthetetlen orc sereg nem gyenge, verd le..."- az a 15 mp 7 mp es elotte kell elonod mert channeling spell kozben mar nem lehet potiont hasznalni (ez is ujdonsag a betaban) szoval effektive 5 mp -ig leszel sebezhetetlen aztan minden egyseg elkezd utni meg mikrozni se kell az unitok alapbol csak az egyetlen sebezheto celpontra mennek ra.
"Szóval MG ellen nem is biztos, hogy tier 3 a legjobb unit, bár kétségtelen, hogy a magic resistance-l már tényleg kemények. :) De hidd el, hogy egy csapat tauren (a t.sámánokkal) simán beveri őket). " a tauren tier3 a legjobb tudomason szerint de ebben igazad van tauren es saman leveri oket.
"Nem minden gyógyítás hat a magic immunis lényekre, csak a tranquility és a scrollok, meg a ward. :) A sima pap healing nem hat (dryadra legalábbis nem). "- nem ez kuravra nem igy van de nezd meg blizzard oldalon lusta vagyok mar leirni hogy mi a fizikai, magic, es univerzalis tipusu magiak.
Na aennyi lenne es a vegen szeretnek elni a szavaiddal:
"Nos, ti tudtok(tudsz) írni olyan dolgokat..."
-
#2495 még nem végeztem de folyamatban van :) -
#2493 szutyok tudom hogyan kell használni blinket, elég eröteljesen lenyomtam neki, hogy hova ugorjon, és tökéletesen megadtam neki a célpontot...
aztán a másik iylen jó az volt amikor a csata közepéböl szintén kiugrottam, és már futottam ki a bázisbol fél képernyönyi távolságra, erre hirtelen visszakerültem.....
ezt ugy hijják bug -
#2492 Csak nem az ME-n végeztél? -
#2491 ez egy északi isten neve ymir a jég oriás akinek fia Magni. egyébként véleményem szerint ez olyan törpés név ..élek halok a törpe fajért ráadásul bányászmérnök is vagyok -
#2490 Ezek szerint egyébként a szerver működik. Jól van, már azt hittem bekrepált. :)
Tényleg!
Most már akkor elfelejthetem a orginal warcraft3 battlenetet? Fellehet telepíteni egy másik könyvtárban a war3-t? -
#2489 ilyen nekem is volt ne csinálj semmit majd megjavul legalább is nekem megjavult -
#2488 Megy a warforge2.kicks ass...?
Nem fogadja el a jelszavamat, erre krealok egy újat accot és azt se engedi fel. Most mi van? -
szutyok #2487 Na a fene, ez kétszer ment el, ha vki törölné, akkor az alsót törölje! :) -
szutyok #2486 Mert mért ne?:)
Lynx: Ha össze-vissza kattingatsz, akkorsem fog teleportálni. Lehetőleg ne túl távoli célt keress, és próbálj meg egyetlen egyszer kattintani, úgy biztosan sikerül. :) Lehet az is, hogy teleport után rögtön járást kattoltál, általában olyankor sem teleportál, de mégis elsüti a varázst. Vagy teleport közben lökte fel vagy kábította el vmi, ilyesmi is megeshet. :) Nem biztos, hogy bug volt az. -
szutyok #2485 Mert mért ne?:)
Lynx: Ha össze-vissza kattingatsz, akkorsem fog teleportálni. Lehetőleg ne túl távoli célt keress, és próbálj meg egyetlen egyszer kattintani, úgy biztosan sikerül. :) Lehet az is, hogy teleport után rögtön járást kattoltál, általában olyankor sem teleportál, de mégis elsüti a varázst. Vagy teleport közben lökte fel vagy kábította el vmi, ilyesmi is megeshet. :) Nem biztos, hogy bug volt az. -
#2484 nem kel modnai ,h gy rá kel vinni kiirásra, ne nézz lámának :)
hm enmtom fapinaában jáccottunk én nem emléxem pedig teganp volt -
#2483 Ymir?? Ez milyen név ? És mért pont Dwarf a felirat ? -
#2482 ha rámésza dwarf kiirásra ott van hogy a nevem Ymir bár ezt biztos tudod ezen a néven vagyok fenn mindenhol,egyébként már pár gamét nyomhattunk a pizzacat féle fapinás kreában.
megértem én is szivessebben nyomom haverral és szidjuk eggyütt a lámákat -
#2481 nekem se megy a kani -
#2480 ja és szutyok a magic immune unitokat ugy nem tudjk ütni magic dmgesek, mint hogy én itt ülöka gép elött, és ezt írom -
#2478 bocs..
-mert nem szólsz hozzánk
-és a rabszolgám jól mondta, nem ismerünk (köztudott nálunk, hogy csak azzal szeretünk jáccani akit ismerünk régebbről, de mos pl pizzacattel is nyomtunk, mert ö a kreamestereink egyike -
#2477 "ez a szoba sá álltok velem" azért van:
-mert szólsz hozzánk
-hozzám eddig nem szóltál
-mert mindig jáccunk ha lehet éppen
-azzal jáccunk aki tud kreálni
-jáccunk éppen :)
-vitatkozunk, hogy miért igy van, meg nem, meg máásról beszélünk, azt éppen nem érünk rá gémelni
-azt se tudom miylen néven vag fent
-soha nem szóltál még sztem hogy jáccunk
-és még nem is láttalak a nem tudom a nevedet-ből kiindulva
-eddig csak Gothicot vettem észre innen csetről -
#2476 Talán mert nem ismerlek?:) -
#2475 dwarf igen mondom HARDENED skin tier3 ghoul alap egység -
#2474 szutyok a 2 képernyönyi teleporttal SZEMLÉLTETNI AKARTAM, HOGY A PICSÁBA AMERRE LEHET NYOMTAM NEKI TELEPOROTOT, DE NEM MENT (és elárulom hogy nem 2 képernyönyit akartam blinkelni hanem csak egyen belül, de aszittem ezt nem kell magyaráznom)
ja és ha tovább kattintasz blinket akor is arrafelé el teleportol, még ha nem is akor távot...
moonstone jo menekülésre is...
dragon gyenge...egyedül nem mondtam hogy 20-30 darab gynege, magában egy chimera se nagy szám de 12 darab már fostatos....
a varázslók erösen meghalnak, mert egy dragon 150et képes sebezni, de én nem egyessével küldtem öket.. Ferro a szemtanu elöbb obsolt :)
neutral heronak minden skillje tápos talán csontis nem anyira, de silencet dispellezökre, és a life drain is jó dolog.. -
#2473 ja lynx te például játszanál velem este a warforgon???? mert az ilyen "nagyok" mint például te vagy ferro vagy dave stb még csak szóba se álltok velem mért van ez????? -
#2472 ebben igazad van bár még mindig azt mondom hogy az uj unitok azé ilyen megatáposok hogy azokat teszteld ,nem adok nekik egy honapot -
#2471 na igen de ghoul footman, és egyebek...
nem tier2es unitok
és !ráLLYadásul! tier3as a hardened skin... -
#2469 hát akkor a batrider nem is olyan erös :)))) -
#2467 nekem egyböl küldte -
#2465 bazzeg akkor ez nagyon égö számomra pedig már majdnem annyi órám van a war3 ban mint a diablo2 ben az meg közel 300 nap , hát ez nagyon gáz :( -
#2461 hát az lehet hogy félreértettük egymást de a hippogriff rider eddig tier3 as volt nem????? -
#2458 jojo én értelek és remélem nem fogsz haragudni mert kifejtettem a véleményem
szerintem azért ilyen erös pár uj dolog hogy azt teszteld logikus
tényleg nem jössz fel ma este a twl csatira mi a nickneved? -
#2456 azaz hippogriff lovas
a giant ,reduction meg light arrmorral van nem sokat érne a galambod addig hatszor szétveri a városod bunkoval -
#2455 te tudod miröl beszélsz másod szinten nincs hippogriff !!!!! -
#2454 aranyom :P a starfallt ki lehet védeni!!! csak stunt vagy valami, de a pengetámadással + blinkel mit csinálsz a bázisod köröl vesz egy fasor amögül jön a köcsög ,penge,aztán megy is a starfall meg be kell hogy rohanjon idö is kell és csak egy stuntba keröl....ez rossz példa volt -
#2453 mit szoltok ahhoz hogy a magic immunis egységekre mégis hat a gyogyitás meg hasonlok!!!!!!!(idegesitö)
ja és még a bloodmágus manashild + pllar of fire + spell breaker hát az durva foldról igazán erős
én azt szeretném hogy minden kivédhetö legyen mindennel , a lényeg az legyen hogy milyen jo stratéga vagy milyen jol választod meg az egységeket
-
#2450 hát én nem tudom hogy probáltad e már ghoulall mg verni de szerintem nem egy ghoul 2 sebez rajta mert ugye damage reduction , na erre varjál gombot ,de nem is az a baj hogy ilyen erös hanem hogy ilyen kevés helyet foglal ennek minimum 10 kéne!!!! mondjuk annyi hogy levegöböl le lehet szedni bár másod szinten nincs erös légi ami van azzal meg csatát nem nyersz -
#2447 ja a phase shiftes fairy ellen meg nem sokat érsz a puskásokkal ők addig meg tudnak a casterek ellen manaflarezni!!!! -
#2446 ezt neked irtam gothic -
#2445 azt ki lehet védeni gothikom pár torony oszt még be meg kifut addig meghal a mage de a wardennél a blink meg a pengetámadás ez igy a kivédhetelen nem kell ki be futni, ha te erre tudsz egy megoldást akkor oszd meg velem!!!!! -
#2444 Lnyx az mountain gainetnek van egy tier 3 upgrade-ja (pontosabban ketto van de most csak ez a lenyeges) ami minden sebzesbol levon 20-at (minimum 3-at azt hiszem igy is sebeznek rajat) szoval MG ellen tier3 melee unit kell, ami foleg a humannak kurvag gaz mert a Knight sebzi a legkisebbet a tier3 meleek kozul. (igaz a humannak ott a griff) Nem eros az MG csak engem az zavar hogy tier 2-es es mindjart 1400 hp-val jon ki es a siege kepesseggel, szerintem ugy kene hogy kicsit kevesebb hp-val jon ki es amikor tier3-on upgradelod akkor kap meg hp-t hogy meglegyen az 1400.