6256
-
Ziron #46 Gépigényéről nem tud vki vmit? -
#45 Szép időzítés!
Pont kijön a béta, lenne miről írni dögivel, ti meg lehúzzátok a rolót... -
OPM #44 Szerintem a Battle Realms a most piacon lévő stratégia játékok közül a legjobb! -
#43 Már megy a játék Betatestelése 1000L!
Egy tester fel is nyomott egy valag 1280x1024 es képet róla Itt!
Ezt íja a bétáról eddig a srác:
Been spending all day playing through the Warcraft3 beta checking out all the different races and options and playing with different tactics. I played as humans most of the time and they are certainly pretty simple to manage. Here's a few shots I've taken, nothing terribly exciting as I have a habit of forgetting to take screenshots when the real excitement happens but I think I can get over that by tomorrow. :) Shots are nice big 1280x1024:
The level system I mentioned yesterday only applies to "hero" characters. You get to use about 3 of these at any time, they are the guys who can also carry inventory and use special items like strength rings or healing potions. They end up for the most part just being exceptionally strong fighters in multiplayer games, but its easy to imagine the single player campaigns taking advantage of this system as you customize your heroes.
The 4on4 matches are a real blast as there are so many things that can happen. I buffed up my human riflemen faster than anything and kept running all over the map with a troop of 15 of them taking down air attacks. I was sitting pretty surrounded by allies so didnt have to worry too much about ground attacks.
-
#42 Ja en is ezen a velemenyen vagyok, SC-rol mar nem is beszelve...
Egybknt a Battle Realm-ot mondtak War3 killernek, en jatszogattam vele, es eleg jo tapsztalataim vannak vele kapcsolatban... de valahogy a japan kultura filing nem kotott le igazan, es asszem a 4-5 palya magassagaba elkoszontem tole... egynek jo volt. -
Pere_ #41 Szerintem is megéri várni!Az első két rész is nagyon ász volt a maga idejében, igaz, ma már a második részt nem veszem elő, nem úgy mint a Diablonál az elsőt.
Byez!
Pere -
#40 Nos, en dio kettovel egyaltalan nem igy voltam... en julius elso hetetol kezdve jatszottam decemberig, es utanan is scak ido hianya miatt kellett abbahagynom :((. Dio2-re sztem te nem 2 evet vartal ;> - picit tobbet, ez is keszul mar 3 eve. Dio2 nagyon jo game volt, az elejen eleg sok hiba es gond volt vele, de 1.03-patchtol felfele mar kivalloan le7t jatszani (ha a sok bnet lagot leszamitjuk, dehat nem a magyar piac az elsodleges szamukra, ez nyilvanvalo). -
#39 Hat most mar ugyanaz lesz mnt a diablo II vel... vartuk 2 evet majd amikor meglett jacotunk vele egy hetet vegig vittuk elbasztunk 2 mouse-t majd eldobtuk:) -
#37 No, akkor hosszu piheno utan asszem holnaptol kezdheti mindenki kesziteni a kis bevasarloszatyrot, ugyanis holnap kell jelentkezni a War3 beta tesztre, es utanna nemsokkal kezdodik a moka (sajnos csak usa es canada). Gondolom beta kezdte utan nem kellesz sok, hogy egy warez verzio felkeruljon netre... bar a bnet koddal lesz nemi gond .). -
#36 Emperor: Battle for Dune -
#34 Ich is... bar sajnalom, hogy megint toltak :( -
#33 Nah kivancsi vagyok mi lesz! -
#32 Ok, csak egyet mondok: Dune3, allitolag eleg jo lett. egybknt valami nagyon korai veruiot lathattal sephi, akkor volt olyan "myst" szeru szarsag... mar mar finoman szolva mas. -
#31 Shadow company, bár az inkább akció-stratégia de mégis, az az egyik legjobb. -
#30 Olyan lesz ez is mint a MYST semmi mas... ugy elbasztak hogy az nem igaz...:(((((((
hogy lehet egy Warcraft jatekot 3D be rakni!?!? Myutasal nekem egy jo 3D stratigiat ami jo es meggyoztel! -
#29 ja
aztem má fent van valahol azért nyilt ez itt meg felül -
#28 Kesik :(( - 2002-ig toltak ujra :(. -
#27 Így van. Eddig nem okozott csalodast a Blizzard, es en azt hiszem most sem fog csalodast okozni. Mar csak azert sem mert mar azert van mogotte egy jo 10 eves tapasztalat es sok sok sikeres game...
Egybknt nezegettem megint moviekat, es kb egyaltalan nem lattam szogletesnek semmit... ami a kepen picit szogletesnek tunik, az a movieba tokeletesen belapaszol kornyezetebe, es egyaltalan nem szogeletes... -
#26 Hahh,én ugyanígy vagyok!Blizzard játékot látatlanban is megveszek.És bármelyikre szavazok megjelenés előtt is az év játéka szavazáson. -
#25 sebaj... mielöbb legyen meg az a lenyeg... alig varom hogy elköltsem a penzem :) blizzard az egyetlen akire lattatlanba is kimerek adni penzt, mer tudom hogy nemfogok benne csalodni... -
#24 Abszolult igaz, de egy szerintem be kene latni, hogy ha nem csinalnak uj technikakkal jatekot, akkor ki fog penzt olni a 3d motor fejlesztesebe, ha az csak majd egy 5. generacios valtozatban terul meg... senki. - igy kihoznak a 2. generacios 3d motorral egy gamet... de SC2 mar az 5. el lesz. - en igy erzem. -
#23 ennek a grafikának van egy olyan jellegzetessége,hogy állókép formájában nem valami jó.De mindenki nézze meg mozgás közben,és akkor látszik,hogy eszméletlen jó. -
#22 Naize akarmi, olvastam, hogy sokaknak nemtetszik a War3 grafikaja... hat valoban furcsa az eddigi megjelenitesekhez kepest, de emlexem a StarCraftot hogy fikaztak mert szar izometrikus, es nem csilli villi 3d - erre jon egy 3d es most meg azert, mert uj eddig meg nemigen jart utakon halad, ezert fikazza sok ember. En nekem Dio2 vel sem volt semmi bajom soha - habar nagyobb monitoron tenyleg eleg pixeles volt... mivel itt 1600x1200 as felbontasba is jatszhatsz, ez a vad nem erheti a W3-at. Egybknt egy erosebb gepen 10 szer jobb es "kerekebb" grafikat is prezentalhatnanak, de ha vagy 200 egyseg a palyan + epulet + tereptargy + npc... hat nemtudom kinek menne, akar csak 640x480-ba is - szoval tessek merlegelni.
Biztos lattatok mar a War3 legfrisebb videojat - ez bizony igazi BFD szint, kiba szep - es ehhez vegyetek hozza, hogy ezt nem most keszitettek, hanem mar vannak resze amelyet 99ben!!! - akkor most hol tarthatnak? :). -
#21 Flash: ö izé, a PHPkoddal vagyunk sajnos lemaradva, szoval sajna meg egy kis ido... cikkek ilyesmik mar reges regen keszen vannak, csak az a tetves php kod :(( - de mar elore megcsinalunk mindent, hogy utanna mar ne keljen semmit, szoval ezert tart enyi ideig (forum, palyak, keptar stb.)...
Zoom lesz igy van, de ugy lesz megoldva, hogy kamera nezetek lesznek (3db).
Fuu, WarCraft :) - az volt egy istencsaszar jatek. En is rengeteget jatszottam vele - azonban a 2. resze picit kimaradt az eletembol, magam sem tudom miert. A StarCraft viszont iszonyatosan bennem van, talan ezert is fekudtem bele enyire War3-ba mostansag (marmint, hogy infokba meg videokba stb...).
Az a ominozus War3 prject end hir, pedig csak aprilisi trefa volt of korsz. .) -
#20 hogyisszoktak mondani aprilis bolondja?:)))
azert ne higgyel el mindent amit aprilis 1. en mondanak neked...
amugy nem allitottak le a fejlesztest gözerövel zajlik a dolog a war3.hu is lassan keszülget marcsak a php kod egy része hianyzik -
#19 április elsején azt mondták,ja -
Piko #18 Nem azt mondták hogy abbahagyták a fejlesztést????? -
#17 Warcraft a legnagyobb game.én azért vettem pc-t.Mikor megláttam a Warcraft1-et.Akkor már nem kellett az Amiga.Utána jött a Warcraft2,amivel kb.2 évig játszottam,vagy 3 ? évig,napi szinten.Azaz,ha játszottam,akkor 90% hogy valamelyik Warcraft-ot vettem elő.Úgyhogy szerintem azok közé tartozok,akik a legjobban várják,és kizártnak tartják,hogy nem lesz majd a legjobb ez is.Körökre osztott fantasy stílusban az Age of Wonders a király minden tekintetben.Olyan izgalmas,hogy néha meg lehet feledkezni arról,hogy nem realtime a game.HOMM-et is szerettem,de az Age of Wonders után képtelen voltam többet játszani vele. -
#15 Hehe, nos akkor par info a War3.hu -rol - termeszetesen lesz sajat foruma (egyenlore ugy nez ki hogy SG- hez hasonloan a forumban nem lesz feltetlenul szukseges beregelni magad de azert ajanlot.
Nag hangsulyt fogunk fektetni mind a keptarra mind a palyakra:
A keptar-hoz nincs mit hozza fuzni, lesze jopar katergoria (Roham!, Sokan...) amit majd megprobalunk kepekkel telenyomni (persze a ti segitsegetekkel, a ti kepeitek fognak felkerulni).
A palya mar picit huzosabb lesz elszor is lesz egy Toplista a legkeresetteb 10 palyarol. Ez lesz a maps fooldalon. Minden TI altalatok bekuldott palya melle "kellesz" irni egy par soros leirast tovabba egy kepet a "fonetikus terkeprol".
A terkepek tovabba kategoriakba lesznek osztv azaz: jatekos szama szerint (single, 1, 2... 10) - kulon kiemelt reszt kapnak a "web terkepek" hiszen a SC -re viszaemlekzve volt par nagyon kellemes (Bunker Command 1-2 seb.).
Hat egyenlore ennyit erdmes tudni, cikkirokat tovabbra is keresunk, akinek van hozza kedve az írjon. -
#12 A hamarosan induló
W a r C r a f t 3.hu oldalra munkatársakat keresünk. Ha úgy
gondolod, hogy elég kitartó vagy, és angol tudásod
is megfelelõ akkor írj
nekem. Elõnynek számít ha már van tapasztalatod
ilyen téren!