23418
  • Csesza
    VÉGE.
    1:0
    maradt!!!!!
  • Csesza
    Vezetünk. Horváth lépett ki egy jó indítással, Béreshez passzolt, aki a kapu elé gurított és Csepregi 6 méterrõl a felsõ sarokba lõtt (1-0).
    80.perc
  • Rudee
    1-0, Csepregi.
  • Csesza
    második féidő: Keller a pályára lépett csereként
    még mindig 0:0
  • Csesza
    vége azelső félidőnek nincs gól!!!!
    a szalontaiaknak eddig sajna nagyobb helyzeteik voltak!!!!
  • Csesza
    ecsém zajlanak ám a események az üllői úton!!!!!
    megy a meccs
  • zambrotta
    Az iogazolások jók lennének!

A FRADI szív dologgal is egyetértek, Huszti az ékes példa!!!
  • skristof
    jóak
  • zaki
    figyelmes :)
  • Láma!
  • mukika
    hm mostantól aktuális mérkőzés, a banner alatt. :)
  • skristof
    má akartam javasolni amugy!

PSben nemvok jóak, xal másra hagyom
  • mukika
    Na mivel házigada vagyok, a rövid címet és a hosszú címet is tudom szerkeszgetni! :)

Aki tud(csinál) egy fasza bennert, azt szívesen berakom!
  • Csesza
    jah, keller visszatér!!!!
    játékos pályaedző lesz asszem!!!! :P
  • JackDaniels #1668
    Mér, kiben van még fradiszív????? Sztem egyedül Keller Józsiban!
  • skristof
    hmmm
    mindháárommal egyetértek
  • Csesza
    :D
  • mukika
    hát igen. én is ezért emeltem ki az Nb1.hu-t.

ha a Nigéria bejön, igaz hogy szerintem nem nagy szám ("Állomáshelyein főleg kiegészítő ember volt, mindössze 42 német élvonalbeli meccsen lépett pályára, amelyeken összesen két gólt lőtt.") , ako lesz plusz ember a Rasszizmus elleni kampányban!

egy-két fiatalt meg igenis el kell adni! Nincs már Fradi szív bennük.... a teremtornán sajnos megmutatták.
  • Csesza
    elvileg nem is akarják őket eladni ,csak kölcsönbe!!!!
    de yo lenne hogyha ők jönnének!!!!
  • skristof
    hááát
    nb1.hu
    igaz h LCS mondta, de ezek bármit összehazudnak...
    az említetteket nem nagyon smerem, de ugyanakkor a saját fiataljainkat nem kéne eladni
    persze ez nem (csak) Csabán mulik
  • Láma!
    jah, ezek közül jó lenne vki!
    vagy vkik!
  • Takezó
    tök jó lenne :) már csak 1 Abramovics kéne :P
  • mukika
    " Honlapunkon tegnap beszámoltunk arról, hogy László Csabának - többek között - két külföldi kiszemeltje van a Ferencváros megerősítésére. A Ferencváros edzője a válogatott találkozóján beismerte, hogy Vladimir But lehet az egyik téli érkező.
    - Már egyeztettem Buttal, aki elmondta, szívesen jönne a Ferencvárosba futballozni - mondta honlapunknak a szakember. - Az egyetlen kérdés, hogy meg tud-e egyezni a klubbal a feltételekről, mindenesetre nagyon szeretném, ha az orosz középpályás jövőben nálunk futballozna. But évek óta a Bundesligában játszik, ezért tisztában vagyok képességeivel. Képes a középpálya jobb oldalán és támadó középpályásként is játszani, olyan futballista, aki miatt érdemes meccsekre járni. A másik kiszeneltről, az argentin Guerreróról is láttam már videókat, annyi bizonyos, hogy remekül végzi el a pontrúgásokat.
    László Csaba még elárulta, hogy az 1860 München nigériai középpályása, Pascal Ojigwe is a Ferencvároshoz igazolhat. A válogatott játékos - aki 17-szer szerepelt az afrikai "Zöld Sasok" csapatában - Németországban eddig a Kaiserslautern, a Köln, a Leverkusen és a Mönchengladbach együttesében játszott, jelenleg pedig a másodosztályú 1860 München csapatát erősíti. Állomáshelyein főleg kiegészítő ember volt, mindössze 42 német élvonalbeli meccsen lépett pályára, amelyeken összesen két gólt lőtt.
    Jelenleg hosszabb ideje sérült, így az "Oroszlánosok" nem számítanak a 28 éves játékosra, akit 2006-ig köti szerződés a "kis Münchenhez"." - Forrás Nb1.hu
  • Rudee
    Én csak olvastam, nem lenne rossz ha valakit megszereznénk közülük.

Vladimir But
    Guerrero
    Pascal Ojigwe
  • Láma!
    nem!
    mondjad!
  • Takezó
    hú, hallottátok az új igazolásokat? na jó, csak leendő igazolásokat ;)
  • Csesza
    én erről még nem is hallottaam, mármint hogy le akrták igazolni!!!!

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgói pihenőt kaptak a hétvégére, a jövő héten azonban edzések és fizikai felmérés várnak a labdarúgókra a Sportkórházban.
    Mint azt a csapat vezetőedzőjétől, László Csabától megtudtuk, hogy nem lesz a klub játékosa Miroslav Baranek. A Sparta Praha honlapján, a játékos spanyolországi szerződését tartják valószínűsíthetőnek.
    - Kiszemeltjeink vannak még, de egyelőre nem akarok nyilatkozni felőlük. Annyit elmondatok, hogy a minőség fontosabb számunkra, mint a mennyiség - mondta László Csaba.
    A Fradi egyébként február 12-én utazik újra edzőtáborba, mégpedig Ciprusra. A szigetországban 5-6 edzőmérkőzést terveznek a zöld-fehérek bolgár, lengyel és ukrán csapatok ellen.
    Az elutazás előtt még itthon is pályára lép kétszer a csapat: 7-én a nagyváradi FC Bihor, 9-én
    a Rimaszombat ellen.
  • Vaku
    Amatőr focira amatőr fizetést!
  • skristof
    a problémát felfedezni nem nehéz, likvidálni annál inkább
  • Vaku
    Szerintem az a Fradi üzletpolitikája, hogy minden évben eladni a legjobb játékosokat avval a szöveggel, hogy nincs pénz! Amit a jójátékosokért kapnak zsebre rakják, szürke emberkéket igazolnak helyettük,és bármilyen kupaindulás jön majd össze, kiesés az első-második körben. Évek óta ez folyik a Fradinál(is).És mindíg a nemzetközi kupákban való indulásra gyengítik le a csapatunkat!:-(((
  • Láma!
    áz!
  • Láma!
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • mukika
    tudom. és az a céljuk hogy bajnok csapatot faragjanak belőlünk...
  • Láma!
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • mukika
    ezen annyit röhögtem! :DDDD
  • Láma!
    sz egyik világbajnok tavalyról és stanley-kupa döntös!
  • mukika
    :DDDDDD!

arról sem lehet tudni semmit.
  • skristof
    jaaa
    bááááááz :D
    én a focicsapatba
    ááááááááááááááááááááááááááá
  • mukika
    NHL játékosok a jégkorong csapatba. :) 2 db.
  • skristof
    lál :D