23419
  • Láma!
    --> ott az ajto, ahol bejöttél, ott ki is mehetsz.
  • R9
    MTK a király!!!
  • dardevil
    Pekk széria, a mai mérkőzéssel megszakadt !
    Realista vagyok, még bármi lehet a bajnokságban.

HAJRÁ FRADI !
  • Csesza
    MTK - Fradi 3-1
    pffffff!!!!! erre nem tudok mit mondani az MTK-nak 3helyzet 3 gól!!!!!!
  • Láma!
    kimentem, 1500 volt...
  • dardevil
    Eddig jól játszik a FRADI !
    Tuti nyerünk !

Ferencváros
    Szûcs - Vukmir, Botis, Gyepes - Tõzsér, Lipcsei, Takács, Huszti - Sowunmi, Vágner, Bajevski
  • Láma!
    tényleg 1500 a beugro a meccsre?mert akkor nem megyek ki.
  • mukika
    Fradibéli teljesítménye által, tök mind1 hol játszik, úgyis gyenge, fos.
  • Csesza
    nemhiszem hogy jó ötlet volt egy ilyen yo csapathoz ugymond beadni jobb lett volna ha egy kisebb csapathoz kerül mert ott legalább biztos hogy jáccan itt meg 1 ilyen yo klubban nehéz lesz!!!!!
  • dardevil
    Leo december végéig az Atletico Paranaense játékosa !
    [2005-04-02 11:41]

A 100% Fradi információi szerint Leo a brazil elsõ osztályban szereplõ Atletico Paranaense játékosa lesz december végéig. Mint ismeretes Leo családi okok miatt szerdán visszatért Brazíliába.
    -FTC.hu-A magyar válogatott középpályás rendkívül erõs együtteshez került, hiszen az Atletico az elõzõ szezonban majdnem megnyerte a brazil bajnokságot. Három fordulóval a vége elõtt még a Paranaense állt a tabella élén, de aztán a Santos remek hajrával megelõzte. Leo új klubja azonban így is indul a Libertadores kupában, ami a dél-amerikai Bajnokok Ligájának felel meg.
    Mint ismeretes Leo húga súlyos beteg, ezért a játékos úgy döntött, hogy év végéig Brazíliában játszik majd.
    ( 100%Fradi )

• Rudee
    A Ferencváros játékosai az alábbiakat kívánták közzétenni a Ferencváros hivatalos honlapján:
    - FTC.hu -
    - Az elmúlt napokban rengeteg szurkoló és újságíró volt kíváncsi a véleményünkre a klub felénk fennálló tartozásainak rendezésével kapcsolatban. Mivel ezeknek az érdeklõdéseknek a száma olyan hatalmas, hogy képtelenek vagyunk egyesével kielégíteni, ezért választottuk ezt az utat, hogy egy közleményben forduljunk mindazokhoz, akik kíváncsiak véleményünkre.
    Profi labdarúgókként úgy gondoljuk, hogy nekünk elsõsorban a pályán kell helytállnunk és teljesítenünk, és nem engedhetjük meg magunknak, hogy ebben a helyzetben többet foglalkozzunk egyéb ügyekkel, mint a futballal. A klub valóban tartozik nekünk, és a korábban megígért határidõre nem tudták törleszteni a tartozásokat. Egyeztettünk Furulyás János elnök úrral, aki azt kérte tõlünk, hogy legyünk türelemmel, mert van remény a gazdasági kérdések mielõbbi megoldására. A csapat valamennyi tagja úgy döntött, hogy ebben a helyzetben egységesek leszünk, ami azt jelenti, hogy csak a labdarúgásra koncentrálunk, és minden edzésen, minden mérkõzésen a lehetõ legtöbbet tesszük meg.
    Szeretnénk megvédeni bajnoki és kupaelsõségünket is, és ezért mindent megteszünk.
    Szeretnénk kérni szurkolóinkat, hogy ebben a nehéz helyzetben, ha lehet még a szokásosnál is nagyobb elszántsággal buzdítsanak bennünket valamennyi mérkõzésen, és segítsék hozzá a Ferencvárost ahhoz, hogy közösen átvészelhessük ezt a nehéz helyzetet. Szeretnénk külön szólni játékostársunk Adem Kapic helyzetérõl is. Tudjuk, hogy õ jogi lépéseket tett a klub ellen. Annak ellenére, hogy mi magunk egyelõre nem kívánunk hozzá hasonló utat választani, szeretnénk kijelenteni, hogy a csapatnak szüksége van egy jó Adem Kapicra, éppen ezért kiállunk mellette és szóba sem kerül esetleges kiközösítése. Bízunk benne, hogy a gazdasági nehézségek mielõbb megoldódnak, és vele közösen tudjuk elérni a remélt sikereket, melyek elégedetté és boldoggá tesznek majd valamennyi ferencvárosi szurkolót!
  • JackDaniels #1872
    Csak azt nem értem, mi a f***t kell azon egyeztetni, hogy valakinek jár a szerződés szerinti pénze!!! Ki kell fizetni, nem pedig egyeztetni. Fogadjunk, hogy BuziFurulya minden hónapban felvette a fizetését!!Pusztuljon el]
    Az most más kérdés, hogy megérdemlik-e a focisták a pénzt.:)
  • mukika
    "Budapest, március 31., 16.25 Lipcseiék tárgyaltak - Furulyás egyelőre nem tud fizetni.

Ma, március 31-én lejárt a ferencvárosi vezetők által szabott fizetési határidő, ám a játékosok továbbra sem jutottak hozzá elmaradt jussukhoz. A mai edzés után a játékosok képviseletében egyébként Lipcsei Péter és Szűcs Lajos kezdett tárgyalásokat Furulyás János klubelnökkel, ám a megbeszélések gyakorlatilag eredmény nélkül zárultak.
    - Egyelőre nem állapodtunk meg semmiben, folytatjuk az egyeztetéseket - mondta szűkszavúan honlapunk megkeresésére Furulyás. - A jövő hét első felében egyébként igazgatósági ülést tartunk, amelyen egyetlen napirendi pontként a játékosokkal szemben fennálló bérprobléma rendezése szerepel. Ezt követően sajtótájékoztatón jelentem be a megbeszélések eredményét, és tájékoztatom a közvéleményt a klub körül kialakult helyzetről, valamint a Kapic-ügyben kialakított álláspontunkról.
    (sághi)"
  • mukika
    aztakurva

Köszönjük Furulyás!
  • mukika
    "2005. március 30.
    Elbúcsúztak

Bár még pár napig Magyarországon maradnak, a mai napon lényegében elbúcsúztak kanadai légiósaink a nagyközönségtől. Rob Niedermayer és Jason Strudwick ma délelőtt Kőbányán dedikált posztert, hokimezt vagy éppen hokiütőt.

A korai időpont ellenére sok szurkoló, rajongó, érdeklődő illetve sok- sok jégkorongpalánta ragadta meg az utolsó alkalmat, hogy találkozhasson a két kanadai játékossal. Rob és Jason, mint mindig, ezúttal is mosolyogva állta a rohamokat a Kling Kft. telephelyén, ahol nagyszerű házigazdának bizonyult Kling Sándor, szakosztályunk elnökségi tagja. "

Viszlát srácok! Öröm volt nézni titeket!
  • dardevil
    A FRADI honlapján érdekes, erről semmi sincs írva .
  • Láma!
    sajnaos, és mi lesz még???
  • Láma!
    de zsir!
  • dardevil
    Budapest, március 31., 0.10 A szlovén labdarúgó feljelentette a Fradit.

Hiába állapodott meg korábban a Ferencváros vezetése és a játékosok az elmaradt fizetésekkel kapcsolatban, Adem Kapic nem várt tovább, és a március 31-ei türelmi határidő lejárta előtt feljelentette a klubot. Kapic már a múlt hét pénteken eljuttatta feljelentését a ligához.
    Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Fradi sportigazgatóját, akit nem lepett meg a hír, már korábban értesültek róla, hogy a szlovén játékos feljelentést tervez elmaradt járandósága miatt.
    (sághi)

- Elkezdődött ! -
  • Kaplan
    Azthittem azért megy haza mert sorozatosan rabolják el állítólag a brazil focisták szüleit!

Bár Leo nem brazil sztár! :)
  • mukika
    Bátyám tetoválása: link :)

Karon kurva jól néz ki, csak mégegyszer átmennek rajta. Majd a végeredményt felrakom.
  • Csesza
    lehet jól jön neki ez a kis kitérő, megtanul yol focizni!!!!
    Jobbulást a testvérének!!!!!!
  • skristof
    szerintem is
    ettől függetlenül jobbulást a családnak
  • Rudee
    Beteg a testvére, ezért megy haza.
  • JackDaniels #1859
    Akár maradhatna is.:))
  • Rudee
    A Ferencváros magyar állampolgársággal is rendelkező játékosa, a brazil Leandro de Almeida az év végéig kölcsönben Brazíliában fog futballozni. A bal oldali középpályás családi okok miatt költözik átmenetileg szülőföldjére.
  • dardevil
    Nincs pénz = nincs foci !!!

Lesz pénz = lesz foci ???

ez itt a kérdés - válaszoljatok .

• szanics
    Nem kell még temetni a Fradit szerintem.
    Nyárig - persze fillérekért - meg fogják venni a Fradit, úgyhogy nem kell aggódni, a játékosok zöme maradni fog. És amilyen gyenge a bajnokság - és főleg az élcsapatok -, még ez a szűkített keret is bajnok lehet.
  • mukika
    2 hét pihi, utánna pedig egy idegenbeli meccs, és 2 meccs otthon a Kaposvár ellen.
  • Rudee
    Most 6 évig megin nem lesztek éremközelbe
  • mukika
    én is kint voltam... 100szor megbántam meccs alatt... lett volna más programom is, és ott nem is fáztam volna.
  • mukika
    link
  • ForRedGlory
    4-2...4-0 után a fiú engedték kicsit jégkorongozni az NHL-es sztárokat is....
  • Láma!
    bazz kinnvoltam a meccsen. ez szégyen....

jégkorong mi lett?
  • grebber
    ÁÁ megint kikaptak.
    A Debrecen meg nyert folyamatosan 3 pont nyerés 3 pont vesztés de a tabella éle még a mienk.
    De azért jobban összeszedhetnék magukat.
  • Rudee
    Nyissak neked egy Fehérvár FC topicot vagy megy egyedül is?
  • Rudee
    Ma Leandro legalább próbálkozott, de voltak néhányan akikre pontosan a László Cs. által említett jelző illett.

Következő 4 meccsen 10 pont simán megszerezhető, persze jobb helyzetkihasználással.
  • csum666
    SZÉP VOLT FIÚK!!!!

HAJRÁ FEHÉRVÁR!!!!!!!!!!
  • dardevil

SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT !!!
  • Ramore
    az álbrazil sokkal többet árt a csapatnak, mint használ. leo, menj haza!