23419
-
--> ott az ajto, ahol bejöttél, ott ki is mehetsz. -
R9 #1882 MTK a király!!! -
Pekk széria, a mai mérkőzéssel megszakadt !
Realista vagyok, még bármi lehet a bajnokságban.
HAJRÁ FRADI ! -
Csesza #1880 MTK - Fradi 3-1
pffffff!!!!! erre nem tudok mit mondani az MTK-nak 3helyzet 3 gól!!!!!! -
kimentem, 1500 volt... -
Eddig jól játszik a FRADI !
Tuti nyerünk !
Ferencváros
Szûcs - Vukmir, Botis, Gyepes - Tõzsér, Lipcsei, Takács, Huszti - Sowunmi, Vágner, Bajevski
-
tényleg 1500 a beugro a meccsre?mert akkor nem megyek ki. -
Fradibéli teljesítménye által, tök mind1 hol játszik, úgyis gyenge, fos. -
Csesza #1875 nemhiszem hogy jó ötlet volt egy ilyen yo csapathoz ugymond beadni jobb lett volna ha egy kisebb csapathoz kerül mert ott legalább biztos hogy jáccan itt meg 1 ilyen yo klubban nehéz lesz!!!!! -
Leo december végéig az Atletico Paranaense játékosa !
[2005-04-02 11:41]
A 100% Fradi információi szerint Leo a brazil elsõ osztályban szereplõ Atletico Paranaense játékosa lesz december végéig. Mint ismeretes Leo családi okok miatt szerdán visszatért Brazíliába.
-FTC.hu-A magyar válogatott középpályás rendkívül erõs együtteshez került, hiszen az Atletico az elõzõ szezonban majdnem megnyerte a brazil bajnokságot. Három fordulóval a vége elõtt még a Paranaense állt a tabella élén, de aztán a Santos remek hajrával megelõzte. Leo új klubja azonban így is indul a Libertadores kupában, ami a dél-amerikai Bajnokok Ligájának felel meg.
Mint ismeretes Leo húga súlyos beteg, ezért a játékos úgy döntött, hogy év végéig Brazíliában játszik majd.
( 100%Fradi )
-
Rudee #1873 A Ferencváros játékosai az alábbiakat kívánták közzétenni a Ferencváros hivatalos honlapján:
- FTC.hu -
- Az elmúlt napokban rengeteg szurkoló és újságíró volt kíváncsi a véleményünkre a klub felénk fennálló tartozásainak rendezésével kapcsolatban. Mivel ezeknek az érdeklõdéseknek a száma olyan hatalmas, hogy képtelenek vagyunk egyesével kielégíteni, ezért választottuk ezt az utat, hogy egy közleményben forduljunk mindazokhoz, akik kíváncsiak véleményünkre.
Profi labdarúgókként úgy gondoljuk, hogy nekünk elsõsorban a pályán kell helytállnunk és teljesítenünk, és nem engedhetjük meg magunknak, hogy ebben a helyzetben többet foglalkozzunk egyéb ügyekkel, mint a futballal. A klub valóban tartozik nekünk, és a korábban megígért határidõre nem tudták törleszteni a tartozásokat. Egyeztettünk Furulyás János elnök úrral, aki azt kérte tõlünk, hogy legyünk türelemmel, mert van remény a gazdasági kérdések mielõbbi megoldására. A csapat valamennyi tagja úgy döntött, hogy ebben a helyzetben egységesek leszünk, ami azt jelenti, hogy csak a labdarúgásra koncentrálunk, és minden edzésen, minden mérkõzésen a lehetõ legtöbbet tesszük meg.
Szeretnénk megvédeni bajnoki és kupaelsõségünket is, és ezért mindent megteszünk. Szeretnénk kérni szurkolóinkat, hogy ebben a nehéz helyzetben, ha lehet még a szokásosnál is nagyobb elszántsággal buzdítsanak bennünket valamennyi mérkõzésen, és segítsék hozzá a Ferencvárost ahhoz, hogy közösen átvészelhessük ezt a nehéz helyzetet. Szeretnénk külön szólni játékostársunk Adem Kapic helyzetérõl is. Tudjuk, hogy õ jogi lépéseket tett a klub ellen. Annak ellenére, hogy mi magunk egyelõre nem kívánunk hozzá hasonló utat választani, szeretnénk kijelenteni, hogy a csapatnak szüksége van egy jó Adem Kapicra, éppen ezért kiállunk mellette és szóba sem kerül esetleges kiközösítése. Bízunk benne, hogy a gazdasági nehézségek mielõbb megoldódnak, és vele közösen tudjuk elérni a remélt sikereket, melyek elégedetté és boldoggá tesznek majd valamennyi ferencvárosi szurkolót! -
Csak azt nem értem, mi a f***t kell azon egyeztetni, hogy valakinek jár a szerződés szerinti pénze!!! Ki kell fizetni, nem pedig egyeztetni. Fogadjunk, hogy BuziFurulya minden hónapban felvette a fizetését!!Pusztuljon el]
Az most más kérdés, hogy megérdemlik-e a focisták a pénzt.:) -
"Budapest, március 31., 16.25 Lipcseiék tárgyaltak - Furulyás egyelőre nem tud fizetni.
Ma, március 31-én lejárt a ferencvárosi vezetők által szabott fizetési határidő, ám a játékosok továbbra sem jutottak hozzá elmaradt jussukhoz. A mai edzés után a játékosok képviseletében egyébként Lipcsei Péter és Szűcs Lajos kezdett tárgyalásokat Furulyás János klubelnökkel, ám a megbeszélések gyakorlatilag eredmény nélkül zárultak.
- Egyelőre nem állapodtunk meg semmiben, folytatjuk az egyeztetéseket - mondta szűkszavúan honlapunk megkeresésére Furulyás. - A jövő hét első felében egyébként igazgatósági ülést tartunk, amelyen egyetlen napirendi pontként a játékosokkal szemben fennálló bérprobléma rendezése szerepel. Ezt követően sajtótájékoztatón jelentem be a megbeszélések eredményét, és tájékoztatom a közvéleményt a klub körül kialakult helyzetről, valamint a Kapic-ügyben kialakított álláspontunkról.
(sághi)" -
aztakurva 
Köszönjük Furulyás! -
"2005. március 30.
Elbúcsúztak
Bár még pár napig Magyarországon maradnak, a mai napon lényegében elbúcsúztak kanadai légiósaink a nagyközönségtől. Rob Niedermayer és Jason Strudwick ma délelőtt Kőbányán dedikált posztert, hokimezt vagy éppen hokiütőt.
A korai időpont ellenére sok szurkoló, rajongó, érdeklődő illetve sok- sok jégkorongpalánta ragadta meg az utolsó alkalmat, hogy találkozhasson a két kanadai játékossal. Rob és Jason, mint mindig, ezúttal is mosolyogva állta a rohamokat a Kling Kft. telephelyén, ahol nagyszerű házigazdának bizonyult Kling Sándor, szakosztályunk elnökségi tagja. "
Viszlát srácok! Öröm volt nézni titeket!

-
A FRADI honlapján érdekes, erről semmi sincs írva . -
sajnaos, és mi lesz még??? -
de zsir!
-
Budapest, március 31., 0.10 A szlovén labdarúgó feljelentette a Fradit.
Hiába állapodott meg korábban a Ferencváros vezetése és a játékosok az elmaradt fizetésekkel kapcsolatban, Adem Kapic nem várt tovább, és a március 31-ei türelmi határidő lejárta előtt feljelentette a klubot. Kapic már a múlt hét pénteken eljuttatta feljelentését a ligához.
Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Fradi sportigazgatóját, akit nem lepett meg a hír, már korábban értesültek róla, hogy a szlovén játékos feljelentést tervez elmaradt járandósága miatt.
(sághi)
- Elkezdődött ! - -
Azthittem azért megy haza mert sorozatosan rabolják el állítólag a brazil focisták szüleit!
Bár Leo nem brazil sztár! :) -
Bátyám tetoválása: link :)
Karon kurva jól néz ki, csak mégegyszer átmennek rajta. Majd a végeredményt felrakom. -
Csesza #1862 lehet jól jön neki ez a kis kitérő, megtanul yol focizni!!!!
Jobbulást a testvérének!!!!!! -
skristof #1861 szerintem is
ettől függetlenül jobbulást a családnak -
Rudee #1860 Beteg a testvére, ezért megy haza. -
Akár maradhatna is.:)) -
Rudee #1858 A Ferencváros magyar állampolgársággal is rendelkező játékosa, a brazil Leandro de Almeida az év végéig kölcsönben Brazíliában fog futballozni. A bal oldali középpályás családi okok miatt költözik átmenetileg szülőföldjére. -
Nincs pénz = nincs foci !!!
Lesz pénz = lesz foci ???
ez itt a kérdés - válaszoljatok .
-
Nem kell még temetni a Fradit szerintem.
Nyárig - persze fillérekért - meg fogják venni a Fradit, úgyhogy nem kell aggódni, a játékosok zöme maradni fog. És amilyen gyenge a bajnokság - és főleg az élcsapatok -, még ez a szűkített keret is bajnok lehet. -
2 hét pihi, utánna pedig egy idegenbeli meccs, és 2 meccs otthon a Kaposvár ellen. -
Rudee #1854 Most 6 évig megin nem lesztek éremközelbe
-
én is kint voltam... 100szor megbántam meccs alatt... lett volna más programom is, és ott nem is fáztam volna. -
link -
4-2...4-0 után a fiú engedték kicsit jégkorongozni az NHL-es sztárokat is....
-
bazz kinnvoltam a meccsen. ez szégyen.... 

jégkorong mi lett? -
ÁÁ megint kikaptak.
A Debrecen meg nyert folyamatosan 3 pont nyerés 3 pont vesztés de a tabella éle még a mienk.
De azért jobban összeszedhetnék magukat. -
Rudee #1848 Nyissak neked egy Fehérvár FC topicot vagy megy egyedül is? -
Rudee #1847 Ma Leandro legalább próbálkozott, de voltak néhányan akikre pontosan a László Cs. által említett jelző illett.
Következő 4 meccsen 10 pont simán megszerezhető, persze jobb helyzetkihasználással. -
SZÉP VOLT FIÚK!!!!
HAJRÁ FEHÉRVÁR!!!!!!!!!! -

SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT !!! -
az álbrazil sokkal többet árt a csapatnak, mint használ. leo, menj haza!