23418
-
#1640 ráadásul ugye a Kisstadion nyitott, salz ha tényleg lesz hóesés, akkor egy jó kis hógolyócsata várható majd meccs közben! :DDDDD -
skristof #1639 kanadaiak?
hmm... nem hallottam róluk -
#1638 aham. helyszínen kurva jó! :)
1 hete volt Fradi-Miskolc, és ezek ugye amatőr meccsek... a miskolciaknál egy játékos nem bírt szinte még korcsolyázni sem! :D akkorát esett szerencsétlen...
A 4 nemzet tornájára is kimegyünk majd. :) -
#1637 nem. csak azt tudom amit a többiek. :) -
#1636 hát a kanadaiakat tudod gondolom...
másról én nem hallottam.
de nem engem kérdeztél:D -
#1635 az igaz!:) -
skristof #1634 "mert mi mindenhol ott vagyunk!" :)
amugyis ez egy Fradi-újpest meccs :P -
skristof #1633 nem tudsz valami igazolás pletykát pálya széléről? -
#1632 jársz hoki meccsre is? -
#1631 Jégkorong: a Kisstadionban játszunk az Újpesttel
akkor megint fázni fogok a meccs alatt. :CCCCCCCCCCC -
#1630 Lépcsõzés és futóedzés !
[IMG]http://pix.dox.hu/pix/97847e44ed909f73bc719188d38618df-th.jpg [/IMG] -
Csesza #1629 király!!!!
HÁT IGEN FRADISTA VOLT
CSAK VOLT SAJNA
-
zambrotta #1628 szép volt DRAGINHO! -
Rudee #1627 -
#1626 Az A Bola álomcsapata - Az ősz csapatába jelölték Dragónert ! ! !
Helton (brazil, Leiria, 6.29-es átlag) - Miguel (portugál, Benfica, 5.89), Dragóner (magyar, Guimaraes, 6.23), Luizao (brazil, Benfica, 6.15), Jorge Ribeiro (portugál, Gil Vicente, 5.71) - Simao (portugál, Benfica, 6.29), Petit (portugál, Benfica, 6.38), Nascimento (brazil, Rio Ave, 6.50), Wender (brazil, Braga, 6.12) - Jorginho (brazil, Setúbal, 6.29), Liédson (brazil, Sporting, 6.50)
-
skristof #1625 jaja azt hallottam h a srác keményen befenyítette a lopósokat!
először axittem szurkoloi mez tűnt el, később olvastam csak h Tőzsér meg nógrádi eredeti mezét lopta valaki...
jaja Nike teremcipő-dobverő ruleZ :D hát bazzeg, elvették az originált :)
amugy az 1800as ár enyhén tulzás oda a fapadra, ráadásul kaptatok elétek egy hálót is, szóval...
mi meg megvehettük a 2400as ÜLŐjegyet bazzeg
nevetséges! helyjeggyel szurkoltunk. menő, nem? :DDDD
-
Csesza #1624
huppsz!!! sorry!!! -
#1623 #1621
"így van nevetséges volt... minket meg lebasztak oda a fapadra" -
Csesza #1622 pf!!!!!
az igaz hogy volt 1 csomó hely még a lelátón a fradistákat meg berakták valami putri szar helyre????? -
#1621 így van nevetséges volt... minket meg lebasztak oda a fapadra... :CCCC
ugrálásnál enyhe tulzással igaz, de majdnem leszakadt az a szar.
White Wolves pedig szimpi volt! :))))) Szinte ott áltam melletetek, a lelátó bal oldalán. Nike cipő dobverő rulz. :DDDD
Amúgy a torna legelején elloptak 2 mezt a játékosoktól, és a leláton is ment a balhé. Birkás majdnem az egész lelátót kizavarta! :DDDDDDDDDD De meglett a mez, salz nem volt gáz, de a gyerek sztem tuti kapott...
És itt a tornán megláttuk, hogy ha elmegy Szűcs majd a csapattól, mi lesz a jövő. ;( -
skristof #1620 hát a balhé az alapból volt :) sztem...
ugye bennt ment az adok-kapok, kinnt egy kicsit keményebben.
ami egyébként magánt a tornát illeti, kritikán aluli...
a biztonságiak nálunk megfogták a digigépet, meg a dobverőt is, merthogy ugye verekedésre használható a dobütő, fényképezőt meg nem lehetett vinni, merthogy a TV megvette a jogokat. paff
a másik oldalon viszont a kispestiek illetve a Fradistak petárdáztak jobbra balra. az aréna meg nagyon túlzás hely, meg is kérik az árát. ezért volt tök üres! a büfébe egy szendvics 400forint, fél liter (ásvány)víz 300ft!!!!
nevetséges... na mindegy, ettől függetlenül nagyon jo kis tura volt.
találkozunk még a Magyar-Kupában! ;) -
Csesza #1619 na gratulálok!!!!!
csak nem tuttam hogy mitől volt a balhé!!!!!
ja a gratula a szurkolásért járt!!!!!
:D
-
skristof #1618 igen fennt voltunk, tőlünk zengett a csarnok! ;)
White Wolves ultras forever! Forza Kaposvár!
sajna a döntőben elvéreztünk a tel-aviv ellen....
a balhéról csak telegonon keresztül kaptam az infot, minket elkírétek a rendőrök a kocsikig, és nem volt semmi. igaz mi hagytuk el utoljára az arénát!
de ugy hallottam h kinnt keményen harcoltak a fiuk. állítólag lovasrendőrök is kellettek az oszlatáshoz -
Csesza #1617 Károlyi Sándorral szerzõdést bontott a Ferencváros
a pécsnek atták kölcsön úgyvolt hogy nyáron visszajön de elvileg ő kérte a szerződésbontást!!!!! -
Csesza #1616 ugye te voltál kinna a teremtornán????
télleg volt balhé a bp.honvéd meccs után??????? vége volt a meccnek akkor én mingyá elkapcsoltam!!!!! -
Csesza #1615 amikor még olvastam/ítam akkor azt írták hogy 1 kisebb sérülés!!!!
nemrég írta az ftc.hu hogy 6hétig tart a felépülés!!!!!
A TÉVES INFORMÁCIÓKÉRT ELNÉZÉSÜKET KÉREM!!!!
-
skristof #1614 az a kisebb arcsérülés az járomcsint-törés
6 hét... -
#1613 ehh... ez gázos sajna
-
Csesza #1612 NAHH
a fradi mind a 2 meccén kikapott!
a pécstől: 1-5
a bp. honvédtól: 5-6
sowunmi nak lett 1 kisebb arcsérülése!!!!
-
#1611 egyedül azt nem, ami manapság már nem érték... -
#1610 hát ezért mondom, csak pénzzel lehet manapság mindent megborítani...sok pénzzel -
#1609 dehogy vagyok...én a "szellemi elitet" képviselem :)) -
Csesza #1608 itt más megoldás nincs csak furulyásnak és tepszicsnek ekéne menniük!!!! de ki távolíthatja el őket onnam???? csak a " nép haragja" max. de mondjuk nemhiszem hogy őt ez érdekelné addig amíg dől a lé a zsebébe!!!! -
skristof #1607 benne vagy vmelyik ultra csoportban? ;)
egy közös 1demonstráció1 lehet hogy elég nyomós lenne... -
#1606 csak elég szar látni, hogy egyre lejjebb megy a klub (de szinte mindegyik), a színvonal olyan amilyen és ezt tétlenül kell nézni
meglett volna a lottó 5-ösöm anno, amikor 5 mrd-t osztogattak, megvettem volna az egészet, azt takarítottam volna rendesen...játékosokat, vezetőket...most kénytelen vagyok szenvedve nézni az eseményeket...mert sajnos a pénz mindenhol nagy úr lett :(
Tisztesség, emberség, erkölcs ma már nem játszik szerepet :( -
#1605 én is így vagyok ezzel, Somorjai nem volt rossz játékos, Kiss már öregszik, nem játszott az utóbbi időben jól sem...ebben igazat adok a részemről is -
#1604 az atyaisten (mármint Furulya) megmondta nemrég, a szurkolóknak vmi 5%-os beleugatásuk van...tehát kuss a nevünk...hmmm...azért ha 5000 dühös ember megjelenik ott már nem 5%-ról beszélünk...mert két kézzel szétszedik a székházat, téglánként :) -
Csesza #1603 hát ja! -
skristof #1602 A Ferencváros csütörtökön mindkét játékos ügyében olyan megállapodást kötött, amely gazdaságilag elõnyös a klub számára, így a két labdarúgó távozik csapatunktól.
idézet az ftc.hu-ról
miben előnyös? az volna az előnyös ha furulya távozna -
skristof #1601 ez így van! de hiába beszélgetüni itt erről
TENNI KELL!
asszem lesz is valami, de majd meglátjuk...