• mukika
    " Honlapunkon tegnap beszámoltunk arról, hogy László Csabának - többek között - két külföldi kiszemeltje van a Ferencváros megerősítésére. A Ferencváros edzője a válogatott találkozóján beismerte, hogy Vladimir But lehet az egyik téli érkező.
    - Már egyeztettem Buttal, aki elmondta, szívesen jönne a Ferencvárosba futballozni - mondta honlapunknak a szakember. - Az egyetlen kérdés, hogy meg tud-e egyezni a klubbal a feltételekről, mindenesetre nagyon szeretném, ha az orosz középpályás jövőben nálunk futballozna. But évek óta a Bundesligában játszik, ezért tisztában vagyok képességeivel. Képes a középpálya jobb oldalán és támadó középpályásként is játszani, olyan futballista, aki miatt érdemes meccsekre járni. A másik kiszeneltről, az argentin Guerreróról is láttam már videókat, annyi bizonyos, hogy remekül végzi el a pontrúgásokat.
    László Csaba még elárulta, hogy az 1860 München nigériai középpályása, Pascal Ojigwe is a Ferencvároshoz igazolhat. A válogatott játékos - aki 17-szer szerepelt az afrikai "Zöld Sasok" csapatában - Németországban eddig a Kaiserslautern, a Köln, a Leverkusen és a Mönchengladbach együttesében játszott, jelenleg pedig a másodosztályú 1860 München csapatát erősíti. Állomáshelyein főleg kiegészítő ember volt, mindössze 42 német élvonalbeli meccsen lépett pályára, amelyeken összesen két gólt lőtt.
    Jelenleg hosszabb ideje sérült, így az "Oroszlánosok" nem számítanak a 28 éves játékosra, akit 2006-ig köti szerződés a "kis Münchenhez"." - Forrás Nb1.hu