23418
  • Csesza
    Somorjai Tamás és Kiss György távozik

kiss a vasasba (ő nem fog hiányozni legalábbis nekem)
    Soma a sopronba ( na ő pl. 1 tehetséges játékos volt sz.tem kár érte)
  • Csesza
    hátha ugyanaz lesz mint husztinál akkor nem lesz gond mer elment kölcsönbe és amikor visszajött nagyon yo teljesítményt nyújtott! (sajna csak addig amíg ki nem derűlt hogy külföldre akarják szerződtetni)!

de az üzletpolitikát azt viszont én se értem
    mx. az lehet hogy: "Sikkaszzunk sokat" :D
  • Buddy
    Megint kiadjuk a jobb játékosokat (csak még nem tudunk róla) - Szalai, Nógrádi...ugyanaz lesz, mint Husztinál...két meccs után jön a sírás, hogy miért adtuk kölcsönbe.

Zavadszkyért, Zováthért nem kár, de Pető sem kellene

Nem értem a Fradi üzletpolitikáját...eddig amit meghúztak, 80% csőd volt...ez ilyen egyhelyben toporgás, miközben a "szeretett elnök" két lapáttal nyeli le a milliókat...takarodna már végre a taknyos picsába...nekem senki ne mondja, hogy a Gera-pénzből igazoltak meg labdát, gyepet, kaput, mittudoménmiafaszt vásároltak...egyszer ezt már megpróbálták elsütni...akkor sem jött be...
  • Csesza
    azé írtam én is hogy valszeg kamu!!!!
    :D
  • skristof
    nb1.hu-ra annyit adok mint az NemzetiSportra

semmit
  • Csesza
    Pető - Fradi ??????

téli szünet folyamán már távozott az Üllői útról Zavadszky Gábor, szinte 100 százalék, hogy követi őt Ciprusra Zováth János is. Információink szerint Sowunmi Thomasnak is jó esélye van arra, hogy Dubaiba szerződjön, hiszen a próbajátékon kedvező benyomást tett az ottani szakemberekre. Sowunmiért jelentős összeget, állítólag ötvenmillió forintot kasszírozhatna a Fradi. Rajtuk kívül Somorjai Tamást és Nógrádi Árpádot a Sopron, míg Szalai Tamást a Tatabánya látná szívesen - kölcsönbe.
    Természetesen érkezőket is várnak az Üllői útra a tél folyamán, László Csaba szerint ugyanis mindegyik csapatrészre ráfér a frissítés. Információink szerint a zöld-fehérek felvették a kapcsolatot Pető Zoltánnal, aki Törökországból készül hazajönni. Petőt egyébként több hazai klub is szerződtetni kívánja, mint például egykori csapatai, a Sopron és az Újpest. László Csaba szívesen látná Juhász Rolandot is csapatában, de a tehetséges védőt szerződés köti az MTK-hoz, így az üzletből vélhetően nem lesz semmi.
    Várhatóan még a héten kiderül egyébként, hogy Lendvai Miklós valamint Torma Gábor zöld-fehérbe öltözik-e a tél folyamán.

ez mondjuk nb1.hu úhyhogy valszeg kamu dehát megláttyuk!!!!
  • Csesza
    hát yo neked!
    csak szúrkolj!!!!!!
    nekem sajna marad a tv!!!
  • skristof
    nemtudom
    én ott leszek
    de most az MTV adja, szval talán lex normális közvetítés
  • Csesza
    ugye csak a döntőt közvetítik????
  • Csesza
    nembaj így is a fradi nyeri!!!!
    azér vannak itt még tehetségek: Csepregi, Nógrádi, Berki, Szalai...
  • skristof
    A Papp László Budapest Sport Arénában az alábbi futballisták lépnek pályára:
    Baksa András, Berki Krisztián, Rósa Dénes, Tõzsér Dániel, Béres János, Brettschneider László, Csepregi Richárd, Dézsi Balázs, Domokos Sándor, Ferencz Dániel, Gyõri Rajmund, Héray László, Horváth Dávid, Laczkó János, Laczkó Zsolt, Lajer Gábor, Nógrádi Árpád, Pásztor Dániel, Szalai Tamás, Szálkay Zsolt, Takács Ákos, Tarcsa Bence, Bartha László.

egy kissé junior-szagú a keret :D
    persze a sérülések elkerülése miatt Csaba elmondta, h nem érdekli komolyan ez a teremtorna...
  • zambrotta
    Ez már 100%?!!!

Végre nem a duneferes picsák lesznek előtérbe, és KIRSNER visszafoglalja jogos helyét!!!!!!!!

Ideje lenne már vmi erősítést jelentő igazolásnak, mert bajban leszünk így, furulyás elvtárs!!!!!!!!!!
  • skristof

király! erre várok már egy ideje
  • Grenzjager
    Németh András lesz a kézi női szöv.kap!!!!!!!!!!!!
  • Csesza
    ha megengeditek, de ha nem Delete!!!!

Szkukalek Igort csütörtöktõl az Admira Wacker teszteli

Zováth kedden a ciprusi Paphosé lehet

• Takezó
    Nem tudom ;) De nem egyszerűbb lett volna megadni a "divatfradista" definícióját? :)
  • Csesza
    majd agyalok rajta!
  • Csesza
    valahonnan beugrott!!!! de most nem vágom!!!
  • skristof
    ismered?
  • Csesza
    :D
  • skristof
    Tisztogatás kell, csináljunk rendet...

;)
  • Csesza
    hát akkor sorry mindenkinek úgy látszik tényleg én v.ok a hülye, balfasz...
    majd javulok!!!!
    lécives törölni a #1550- #1570 ha megkérhetek rá valakit!!! mer ezek nem ide tartoznak!!!!
  • skristof
    jóóó
    rámstejn
    felejcsé :D

egy szó, mint SIDE () mindenki az ARÉNÁBA!
  • mukika
    Sportarénában minden kibaszott drága. Februárban lesz Rammstein koncert és 8900 Ft a jegy... NK.

Naná! Mindenki ott lesz elvileg. :)
  • skristof
    jah vazz
    milyen kibaszott egy drága
    anyád 1800 a legolcsobb.... nevetséges

jah, te pesti vagy: sokan jöttök?!?! :))
  • skristof
    remélem a döntőben összecsapunk!!! ;)
    Forza Kraci!
    és HAJRÁ FRADI!
  • mukika
    ;)
  • mukika
    Aki eseleg nem tudná:

Arany Ászok Terembajnokság 2005.01.16 14:00

Budapest Honvéd, Ferencvárosi TC, M T K Budapest,NABI Kaposvári Rákóczi, Pécsi MFC, NB I/B Nyugat Válogatott

Helyszín: Budapest Sportaréna
  • skristof
    ohh
    hátéiksz

:DDD
  • mukika
    jövök, és igazat is adok neked sry... .C
  • skristof
    én sem állítom h olyan hűde okos volnék
    a másik viszont h nem kell egyből káromkodni, mert ha most szar kedvembe vok akkor két oldalon át csak bazdmegoztunk volna :D
    na mind1...
    inkább azon gondolkozzunk, h a furlyát hogyan lehetne kiturni... de sajna semmi reményt nem látok

(bezzeg itt Kaposváron! kis pénz kis foci. de lelkesedés van, meg nézők is... bár sajna erre is sok a divatmajom=( )
  • Csesza
    ja és kit istenítettem??? nem tom!!!!
    én csak szeretem ha 1 játékosnak kiemelkedő a teljesítmény pl. Szűcs (egyenlőre)
    vagy te örülnél ha elmenne!!!!
  • Csesza
    ez igaz!!!! és ebből a pár sórból azt vetted ki hogy én zováth fan vagyok??? mer én nem birom zováthot!!!! semmit nem csinál a pályán!!! ezen a poszton kapic a legjobb!!!!
  • Csesza
    vazé!!! én nem akarok összeveszni senkivel, de ha nem ismernek akkor ne fikázzanak!!!
    lehet hogy te idősebb vagy jobba gondolkodásmódod !!!!!
  • skristof
    talán a divatfradista nem a legmegfelelőbb szo... talán

de mindenesetre picit töbett gondolkozz és szerezz be több infot mielőtt csak ugy akárkit istenitesz a Fradiból

nekem a zóvát jancsika kurvára nem fog hiányozni

[flém OFF] písz
  • skristof
    jogos
  • Csesza
    ne muszály olyan hüdenagy fradistának lennie!!!! vannak gondolom itt olyanok hogy csak idetévednek de érdeklik ezek a dolgok???!!!!!
  • skristof
    most is én égetem magamat...

aki meg csak innen olvas híreket... nc.
    és ha valaki Fradista, nehogymár ne nézze meg az ftc.hu-t napjában töbször is!?!
  • skristof
    1: gondolkozzál légyszíves, nem kell minden baromságot beírni
    2: ha írsz, legalább helyesen próbálj írni, vagy lehessen értelmezni legalább
    3: én Fradista vagyok
  • Csesza
    - a mi szeretett klubbunktól!!!! -
    ez???? pl????

ja azér raktam többesszámba mer azthittem te is fradi drukker vagy??? de ha nem hát nem!!!!!!