23419
-
-
Csesza #1722 Újabb gólt szereztek a bolgárok. A csereként beállt Kostas futott el a szélen, középre adott és Hidiued a hálóba továbbított (2-5). -
Csesza #1721 ezt nem hiszem el már legalább a 4. kapufát lőjük!!!!!!
-
kácc -
Csesza #1719 Ismét két góllal vezet a Lovech. Jelev végzett el szabadrúgást 25 méterre a kapunktól, lövését Szûcs az alapvonalon túlra ütötte. A szöglet után Jelevrõl megfeledkeztünk és a bolgár játékos senkitõl sem zavartatva 6 méterrõl a hálóba fejelte a labdát (2-4). -
Csesza #1718 Gyönyörû akció végén csökkentettük a különbséget. Lipcsei szerzett labdát a térfelünk közepén, egybõl Sowunmihoz passzolt, aki remekül indította Penksát. Marek igazítás nélkül egybõl szöktette a jobb szélen elfutó Sasut, aki középre emelt és a támadást végigkísérõ, lendületbõl érkezõ Lipcsei 12 méterrõl védhetetlenül fejelte a labdát a jobb alsó sarokba (2-3). -
Takezó #1717 nah, akkor a magyar fociban folytatom... -
Takezó #1716 akkor itt:olvasd, de ha nem kő, szólj, mert nem fogom akkor írni :D -
akko fojtasd a magyar fociba ok??
mer az Úrnak nem teccik!!:PPP -
Takezó #1714 nem én kértem... :P -
Takezó #1713 Az utolsó másodpercekben még egy hatalmas helyzetünk volt szabadrúgásból, majd lefújták a félidőt. 5:12 a kapuralövési arány a javukra, 35-65% a labdatartás. -
nahát ehh.... ez szánalom.
másik meccset meg ne itt. htx. -
Takezó #1711 az, de már csak 1 perc a félidőből, és az utóbbi 1 percben megint kiegyenlítettebb volt a gém :) bár ebnben a pillanatban - ahogy ezeket itt leírtam - újabb védés Balázstól (Torres kemény lövését védte) -
johogy jobbak, tölünk már az is csoda hogy ottvagyunk!! -
Takezó #1709 A kapusunk (Balázs) bravúros védéseket mutat be, már csak 2 és fél perc a félidőből és egy újabb hatalmas bravúr!!! Hiába lőnek bárhonnan a spanyolok, a kapu torkából, vagy cimbalomszögből, mindent hárít! De tényleg sokkal jobbak :| -
htx.
tovább!!
:DD -
Takezó #1707 oké:D
az Ostravai EB csoportkörének első meccse számunkra és a spanyolok számára. TUdni kell róluk, hogy nem csak, hogy világbajnokok, de tényleg a világ legjobbjai is!! :) Nos, 16 perc eltelt már az első félidőből (a 20-ból) és 0:0 úgy, hogy persze nyomnak a spanyolok, de néha mi is ellentámadunk. A mieink egyébként amatőrök, míg az összes többi csapat az EB-n már profi :| Az utóbbi 1 percben kicsit fellélegezhettünk, most újra jönnek a spanyolok :| -
nem, mert nincs, szal közvetits értem?? -
nem foglak! 

-
Csesza #1704 
nehogy félre érts!!!
-
Takezó #1703 :D okéoké (off: futsal-meccset nézitek? Eurosport) -
-
Csesza #1701 geci nem adtak meg 1 szabályos gólTTTT
-
ird csak! -
namár!
had irja!! -
Csesza #1698 sry -
Takezó #1697 kösz, de majd elolvassa az ftc.hu-n, aki akarja... -
Csesza #1696 Újabb gólt szereztek a bolgárok, akik már másfél hete Cipruson készülnek. Bognár futott el a jobb oldalon, beadását kivágták a védõk, a labda Zunigaûához került, aki egyedül törhetett kapura és Szûcs mellett a hálóba helyezett (1-3). -
Csesza #1695 Vezet a Lovech. Popov ugratta ki Zandinhót, az asszisztens lest jelzett, a mieink megálltak, a játékvezetõ azonban felülbírálta segítõjét és továbbot intett. Zandninho betört a tizenhatoson belülre, középre gurított, ahol az érkezõ Hidiued egy lövõcsellel kibillentette az egyensúlyából Szûcsöt, majd a bal sarokba gurított (1-2). -

-
Rudee #1693 Már 1-1, ma is betalált Botis. -
az igen!:( -
Rudee #1691 Parázs jelenetek után vezetéshez jutott a Lovech. Egy beadás után Kapic úgy mentett, hogy a labda bolgár játékos lábáról hagyta el a játékteret, a bíró azonban szögletet ítélt. Kapic reklamált, amiért a ciprusi bíró a piros lapot mutatta fel légiósunknak. A szakmai stábnak azonban sikerült meggyõznie a játékvezetõt, hogy egy edzõmeccsen nem feltétlenül kell reklamálásért a találkozó elején kiállítani valakit. Kapic a pályán maradhatott, a szöglet után pedig az elõrehúzódó Sichero a hálóba csúsztatott (0-1).
-
Pinte Attilát visszahívják -
Csesza #1689 bazzeg most értem haza és most nézem
ftc - rimaszombat 1:3
az fasza
ciki
a fradi gólt botis szerezte -
Csesza #1688 következő meccsek lesznek még a ciprusi felkészülés alatt:
- Wisla Krakko (Uefa kupás (lenyel))
- Litex Lovech ( szintén uefás (bolgár))
- Omonia Nicosia (Uefás (ciprusi))
- Sengdung (kínai) -
skristof #1687 no problem :)
leginkbb bodnár, csepregi és Laczkó játékára lettem volna kiváncsi
pár ez még nagyon alapozás szagú meccs lehetett -
sajna nem értem volna időben... , de telefonáltak, hogy nem is éri meg. :CCC Szóval inkább nem mentem el.
sry -
Csesza #1685 ez is megvan nagy nehezen!!!!
most jöhet szerdán Rimaszombat 3órakór!!!!
nah erre is kíváncsi leszek!!!! -
Csesza #1684 Udvarácz - Botis, Vukmir, Balog - Bognár (Béres 48.p.), Kapic, Csepregi, Szkukalek - Sowunmi (Horváth 48.p.), Penksa (Lájer 48.p.), Laczkó (Keller 65.p.)
ez volt a kezdő11
hát a fiatalok közül nem sokan veszélyeztettek talán Laczkó és Csepregi
viszont Botis elég durván nyomta, naon yol jácchatott!!!!!