23419
-
Grenzjager #1763 Győr elleni foci bajnoki elmarad.
Helyette a csapat Ausztriában játszik vki ellen egy edzőmeccset.
Mivel Ausztriában már megy a bajnokság, a szlovákoknál jó műfüves pályák vannak -és sok is, szerintem magyar csapat ellen, talán a Matáv-Sopron ellen. Ők úgy is gyakori vendégek arra. -
Csesza #1762 pf télleg
pedig a honlapon így írják!!!!!
: ) -
skristof #1761 hmm
rósa ugy lőtt golt, h be sem cserélték? :)) -
skristof #1760 olasz módi :) -
Csesza #1759 Csúszhat a bajnoki rajt
Budapest, február 24., 15.00 Az első két fordulót később rendezik.
Ezekben a percekben is zajlik a Ligatanács ülése, amelyen az egyik napirendi pont a bajnokság tavaszi rajtjának elhalasztása. Végleges döntés még nem született, de a kiszivárgó információk szerint a profi csapatok kérésére a liga vélhetően elhalasztja az első két idei fordulót, vagyis március 5-én, és az azt követő szerdán várhatóan nem rendeznek bajnokikat. -
Csesza #1758 A Ferencvárosi Sportmarketing Kft. kezdeményezésére, a klubvezetésünk jóváhagyásával és szurkolói támogatással, a tavaszi idénykezdettõl a futball mezeinken a Fradi-címer fölött két aranyszínû csillag lesz látható. -
Csesza #1757 hát én is úgy tudtam azt írták hogy a fő szerep a fiataloké lesz!!!!!
Udvarácz – Bognár, Takács, Szkukalek, Leandro – Bartha, Csepregi (Béres 36. p.), Tõzsér, Huszti – Sowunmi, Tarcsa (Bajevski 36. p.).
habár mondjuk ez a keret volt, van benne pár fiatal!!!!! -
skristof #1756 most mégis március elején kezdődik a bajnokság?!?
mert olyat hallottam, h eltolták két héttel... -
skristof #1755 nem ugy volt, h Tbánya ellen a B keret játszik?? -
de jó lesz március hatodikán. Délelőtt az Üllői úton csücsülni, este pedig az elmaradt bajnoki jégkorongon. Legalább egész nap jó hangulat garantált az biztos. -
"2005. február 24.
Az újpestiek a három pontot kérik
A kedden elmaradt Ferencváros-UTE Borsodi Liga mérkőzés kapcsán tegnap este panasszal élt az UTE csapata. Az újpestiek rendezési hiányosságra hivatkozva elutasítják az újrajátszás lehetőségét, és kérik, hogy az MJSZ Versenybizottsága 5-0-ás gólkülönbséggel írja a javukra az elmaradt mérkőzést. Vezetőségünk, mivel hivatalos értesítést még nem kapott, nem kíván reagálni a hírre.
Honlapunk nem hivatalosan azonban hozzátenné, hogy nemes ellenfelünk ahhoz a Versenybizottsághoz küldte el a beadványát, amelyik jóváhagyta, hogy az ominózus mérkőzés a Kisstadionban kerüljön megrendezésre. "
-
Csesza #1752 Ferencváros - Tatabány 3-2
- a fradi 0-2 ről fordított! -
gól: Márkus 7' (11es ből), Lapsánszky 29' ill. Rósa 57' , Sowunmi 66' , Tőzsér 89'
EZZEL Vége a Ciprusi edzőtábornak!!!!!!! -
aha -
skristof #1750 pálya alkalmatlansága miatt -
mét? -
Rudee #1748 A hoki meccs elmaradt
-
Nicosia, február 22., 16.30 A Fradi simán verte ciprusi riválisát.
A Cipruson edzőtáborozó Ferencváros gárdája magabiztosan, 5-1-re legyőzte a helyi Omonia csapatát. A mérkőzésen - a klub honlapja szerint - nem léphetett pályára Marius Sasu és a térdbántalmakra panaszkodó Dragan Vukmir sem.
A mérkőzésen a Fradi szerzett vezetést, a 27. percben Bajevski talált a kapuba, de nem sokáig örülhetett az Arany Ászok Liga listavezetője, 6 perc elteltével ugyanis egyenlített az Omonia. A fordulás után már hengerelt az FTC, Leandro újra vezetéshez juttatta csapatát, majd Bajevski percei következtek: a 62. percben lábbal, 10 perccel később fejjel növelte az előnyt. Az 5-1-es végeredményt a csereként beállt Sowunmi állította be 3 perccel a vége előtt.
FTC: Szűcs - Bognár (Béres), Gyepes (Takács), Botis (Csepregi), Leandro (Szkukalek) - Penksa (Bartha), Rósa, Lipcsei, Huszti - Vagner (Sowunmi), Bajevski (Tarcsa)
-
Én megmondtam, hogy nyerünk !
-
ált. ingyé van, mert ugyebár amatőr. De most hogy Rob Niedermayer és Jason Strudwick nálunk játszik, már nem nevezhető annak annyira. :D
Amúgy a hazai pálya a Kisstadion, és az egységes jegyár 500 Ft.
http://www.fradihoki.hu/ -
Újabb gólt szereztünk. Sowunmi tört egyedül kapura, rávezette a labdát a kapusra, majd 7 méterrõl a hálóba gurított (5-1).
-
Takezó #1743 menj csak :) asse tom hol van, és hogy mennyibe kerül :) soha nem voltam még hokimeccsen -
;)
amúgy lassan indulok az örökrangadóra. Ugyebár Ferencváros - Újpest bajnoki hokimérkőzés. :) -
Takezó #1741 Bajevski az isten :) -
na végre legalább egy edzőmeccset megnyerünk mostmár. :))
Ferencváros - Omonia Nicosia 4-1 -
Csesza #1739 de ott van!!!! -
Holnap játszik a Ferencváros Cipruson
Nem szerdán, hanem kedden játssza következő felkészülési mérkőzését a ciprusi edzőtáborozása során eddig három vereséget szenvedett Ferencváros labdarúgócsapata a helyi Omonia Nicosia ellen - írja a klub hivatalos weboldala, az ftc.hu. A találkozó 14 órakor kezdődik.
A magyar bajnokságban listavezető zöld-fehérek soron következő ellenfele a ciprusi pontvadászatban a harmadik helyen áll, míg az UEFA-kupában a második selejtező-fordulóig jutott el.
Az FTC a múlt héten a kínai Santungtól 3-2-re, a bolgár Liteksz Lovecstől 5-2-re, a lengyel Wisla Kraków együttesétől 4-1-re kapott ki.
NSO, 2005-02-21 12:37 -
-
Ez a Sasu még mindig a csapatnál van? -
TUTI ! -
biztos??? -
Sajnos a 3. edzőmérkőzésünket is elveszítettük !
FTC-Wisla 1-4
FTC, 1. félidő: Szűcs - Vukmir (Bognár 41. p.), Gyepes, Botis, Leandro (Szkukalek 41. p.) - Lipcsei, Tőzsér - Rósa, Huszti - Bajevski, Vágner
FTC, 2. félidő: Szűcs- Gyepes, Lipcsei, Botis - Bognár, Rósa, Tőzsér, Szkukalek - Sowunmi, Sasu, Penksa
G.: Sowunmi (48.)
Legközelebb szerdán, az Omonis Nicosia ellen játszanak a a fiúk.
- és meglesz az első győzelmünk is - -
skristof #1732 Ferencváros-Shan Dung 2-3 (1-2)
a mieink góljait Lipcsei valamint Vagner szerezték -
Csesza #1731 nah, rohadt yo!!!!
végre valószínű jácchatott volna több ideig az 1. csaptban!!!!!
erre meg!? -
skristof #1730 bazmeg ilyen a világon nincs -
Laczkó: szárkapocscsonttörés! -
skristof #1728 huh
megúsztuk -
Pinte nem tér vissza -

-
Csesza #1725 THE END -
skristof #1724 hát van még mit javulni

Újabb gólt szereztünk. Sowunmi tört egyedül kapura, rávezette a labdát a kapusra, majd 7 méterrõl a hálóba gurított (5-1).