23419
  • Láma!
    de legalább a györ is vezet, igaz csak 10 emberrel folytatják.
  • Meggymag
    Ja és mégvalami: Szabadrúgást meg kéne tanulnia valakinek lőni a csapatban! Legalább 16mről ne a sorfalat találjuk már el 3 kisérletből... És ez már egy régi dolog sajnos, nem csak ezen a meccsen van így... Ebből is láccik, hogy rugótechnika mint olyan....áh....senkinek sincsen.
  • Meggymag
    Fradista lennék de azt kell mondanom, hogy ennél szarabb Fradit még sose láttam. Vukmir-Gyepes-Botis olyan mint 3 bamba újonc akik életükben nem jáccottak együtt. Lipcsei bár a kedvenc játékosom régóta de már egy labdát sem bír átvenni nemhogy lőni meg egyéb focival kapcsolatos dolgot. Huszti 1 cselre és egy gyors indulásra jó de a 2. embernél már belevezeti a védőbe. Most, hogy volt egy kis szünet a bajnokságban és külföldi meccsek mentek csak a Sport1-en és a Sport2-ön és sokat néztem, ezek után egy ilyen meccs egyszerűen szánalmas. Fradi játékosoknál úgy tűnik mintha életükben nem jáccottak még füves pályán és úgy gyorsulnak mint egy vonat... Én nem tom ezek mit csináltak "felkészülés" néven de, hogy nem fociztak az tutibiztos. Ezt a Diósgyőrt akiknél zsengébb csapatot rég láttam a magyar bajnokságban kb 6-7 góllal kellene lenyomni egy normális csapatnak akiknél van olyan játékos aki nem úgy lő mint anyám. Nézi az ember ezeket a külföldi bajnokságokat és hihetetlen ez után látni azt, hogy erős kapura kartó lövés mint olyan, nincsen idehaza. Tolják a labdát ami éppen elvánszorog a kapuig. Más bajnokságban már 20 méterről lövöldöznek, ezek meg 5 méterről is földbe rúgnak.... Legyen bármi a 2. félidőben de ez elképesztő és ez a csapat nem érdemi meg a FRADI nevet!!
  • dardevil
    Isten szóljon belőled

2-4
  • Rudee
    4-2 lesz a vége. Huszti/Rósa, Bajevski és még valaki lő egyet.
  • dardevil
    Ez már nem az őszi csapat - egyenlőre naon úgynéz ki !

-= Elkeseredve ! =-
  • dardevil
    Sajnos ...
  • Takezó
    :(
  • Laffite
    vezet a diósgyőr
  • dardevil
    Sajnos egyenlített a Diósgyõr. Vitelki ívelt elõre egy szabadrúgást, amit Sipeki lefejelt, Siminic pedig két lépésrõl a kapuba lõtt. (1-1)
  • dardevil
    Vezetüüüünk!!!!!!Belényesi buktatta Vágnert. Huszti adta be balróla szabadrúgást, Botis lefejelte a labdát, Sowunmi pedig közelrõl a kapuba bólintott. (0-1)
  • Kaplan
    Hát én inkább nem mondok semmit erre a meccsre amit a Fradi művelt most!
  • Laffite
    tény, hogy a listán az első 3 kb fix, de mekkora LOL csak az első hármat számon tartani!!! akkor a többiek miért küzdöttek a bajnoki helyezésekért??? nem tudom ki találta ki ezt az összesítési rendszert, de elég nyominger lett, olyan kb kisiskolás módszer...

ott kellene kezdeni, hogy bajnoki helyezések 1-től utolsóig, hisz bármilyen furcsa, de sok csapat életében az is nagy eredmény ha az első 8-ban végez, vagy éppen csak az első osztályban szerepelhet.

szal én a teljes sorrendeket vettem volna alapul, aztán százalékos alapon a megszerezhető pontokból mennyit szerzett meg egy-egy csapat az adott évben, és erre jönnének még a kupában mondjuk a legjobb 16-ba, 8-ba, 4-be jutások, első és második helyek...

na így kb sokkal reálisabb képet kapnánk az uccsó 10 évről, az első 3 persze valszeg ez maradna, de a többiek sorrendjének megállapítása sokkal reálisabb lenne mint így... tipikus magyar "ranglistakészítés", avagy a lényeg, hogy 1 órán belül kész legyen, nevetséges :(
  • Laffite
    nekem nem szívem csücske a fradi, sokkal inkább a békéscsaba.
    de ránk se fogadj, mert mostanában nagyon sokáig kellene dupláznod a tétet, hogy végre nyerj is :(
  • skristof
    nem tvben kell nézni
    tavasszal mindenki a lelátokra
  • Bandee1987
    Reméltem nem baltázzátok el...de túlságosan optimista voltam...
  • Laffite
    te nagyon bátor ember vagy, ha hazai meccsekre még pénzt is mersz tenni
  • Bandee1987
    most kicsit berágtam a Fradira, ezen a meccsen ment el a tippmixem...
  • Csesza
    DVTK - FTC
    meccset a Sport2 közvetíti szerdán!!!!!!
  • mukika
    ezt nem hiszem el. tegnap jégkorongon is kurvára ellenünk voltak a bírok, a mai nap sem volt máshogy.

de mondjuk a játékunk is szar volt. a 11-est be kell rugni! Szégyen...
  • Csesza
    bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    faxom kivan
    0-1
    2gólt nem adtak meg amiből az egyik biztos hogy szabályos volt, sz.tem az első is!!!!!
    ilyen 1 szar meccset már régen láttam a fraditól, semmi halytás!!!!!!
  • Laffite
    hja, mégiscsak összehozta a Fradi azt a gólt... furcsa egy tavaszi rajt, így nehéz lesz bajnokságot nyerni
  • Laffite
    ...még ezt a meccset... télleg nem tudom mi kellene még a gólhoz...
  • zambrotta
    Elkezdődik végre!

Nehéz lesz, de sikerülnie kell!!!!

Hajrá Fradi!
  • mukika
    Hát igen... :))))))

"Honlapunk nagy fába vágta a fejszéjét, és a jövőben megpróbálja havonta frissíteni a hazai klubcsapatok ranglistáját.
    Kiindulási alapnak az eddigi összes bajnokságot vettük, ehhez számoltuk amolyan külön kategóriaként a legutóbbi 10 év mutatóit. Ez azért történt így, mert a jövőben mindig az utolsó 10 év eredményeit vesszük figyelembe a rangsor kialakításakor, egy példa. Jövőre "törlődik" az 1994/95-ös szezon, és a helyét "átveszi" a 2004/2005-ös szezon.
    A ranglistát havonta frissítjük, a tárgyhónapban elért eredményeknek, szerzett pontszámoknak megfelelően.
    Reméljük, új kezdeményezésünk elnyeri Olvasóink tetszését, ugyanakkor kérjük, hogy amennyiben abban hibát látnak, vagy jobb javaslatuk van, ne habozzanak megosztani azt velünk az [email protected] email-címen.
    Segítségüket előre is köszönjük.

Pontozás 1901-1994 között
    Bajnoki cím: 3 pont
    Bajnoki második helyezett: 2 pont
    Bajnoki harmadik helyezett: 1 pont
    Magyar Kupa győzelem: 1 pont

Az utolsó 10 év eredményeinek pontozása
    (az 1994-95-ös szezonnal kezdve, kivéve nemzetközi pontozás, amely az 1995-96-os szezontól indul)
    Bajnoki cím: 6 pont
    Bajnoki második helyezett: 4 pont
    Bajnoki harmadik helyezett: 2 pont
    Magyar Kupa győzelem: 2 pont
    Magyar Kupa döntős: 1 pont
    (Egy-egy BL- vagy UEFA mérkőzés - a selejtezőmérkőzések is számítanak, a KEK-mérkőzések is az 1998-99-es szezonig, az Intertotó-kupa azonban nem. A 2004-05-ös szezon mérkőzései már beszámítanak a pontozásba - fél-fél pontot ér.)

AZ UTOLSÓ 10 ÉV PONTSZÁMAI

1. FERENCVÁROS 73 pont
    2. MTK 46
    3. ÚJPEST 37
    4. DEBRECENI VSC 18
    5. DUNAÚJVÁROS 14
    6. VASAS 9
    ZTE 9
    BVSC 9
    9. KISPEST HONVÉD 7
    10. VÁC 2
    11. HALADÁS, FEHÉRVÁR, TATABÁNYA 1-1

AZ ÖSSZESÍTETT RANGLISTA

1. FERENCVÁROS 238 pont
    2. MTK 161
    3. ÚJPEST 149
    4. KISPEST HONVÉD 79
    5. VASAS 45
    6. DEBRECENI VSC 18
    7. GYŐR 17
    8. DUNAÚJVÁROS 14
    CSEPEL 14
    10. BTC 11
    11. ZALAEGERSZEG 9
    BVSC 9
    TATABÁNYA 9
    14. VÁC 7
    15. FEHÉRVÁR, MAC, NAGYVÁRAD, TÖREKVÉS 5-5
    19. PÉCS 4
    20. BÉKÉSCSABA, DEBRECENI BOCSKAI, DIÓSGYŐR, MUE, POSTÁS, SZOLNOK 2-2
    26. III. KERÜLET, 33 FC, BAK, HALADÁS, KOLOZSVÁR, NEMZETI SC, SALGÓTARJÁN, SIÓFOK, SOROKSÁR, SZEGED 1-1

A következő ranglistát március 31-én tesszük közzé." - nb1.hu
  • mukika
    ja és Niedermayer-ék nem usszák meg a szabadtéri szereplést. Miket megélnek itt Mo-n. Majdnem elviszik őket bilincsbe verve stb...

Remélem ma alázzuk a Lila Majmokat. Bár elmúlt 3 meccs az övék. :C
  • mukika
    na végre elkezdődik a bajnokság! szarrá verjük a Győrt remélem!

Hajrá Fradi!
  • Csesza
    Igaz már nem játékosa a fradinak de:
    Zováth János számára végetért a szezon
    [2005-03-11 13:52]
    Súlyos sérülést szenvedett Zováth János. Egykori játékosunk a téli szünetben a ciprusi Paphos együtteséhez igazolt, de ebben a szezonban már nem léphet pályára, miután elülsõ keresztszalag-szakadást szenvedett.
  • dardevil
    Szkukalek Igor Achilles-ínszakadása

NSO, 2005-03-08 13:25

Veszteség érte a bajnokságban listavezető Ferencváros labdarúgócsapatát: Szkukalek Igor, a zöld-fehérek középpályása a délelőtti edzésen Achilles-ínszakadást szenvedett. Gyepes Gábornak a hasfala húzódott meg, de ő vasárnap már játszani akar.

Szkulalek Igor az utóbbi időszakban csak kupameccsen kapott szerepet a Fradiban, és a mérkőzéseinek a száma egy ideig most biztosan nem növekszik majd

Az Üllői úti klub hivatalos internetes oldala, a www.ftc.hu közlése szerint Szkukalek Igor a ma délelőtti gyakorlás utolsó részében, a futófolyosón sérült meg gátfutó feladatok elvégzése közben. A szlovákiai játékos az egyik gát átugrása után rogyott a földre, és utána már nem is tudott lábra állni.

A 28 esztendős Szkukaleket azonnal az Országos Sportegészségügyi Intézetbe (Sportkórház) szállították, ahol megállapították, hogy elszakadt az Achilles-ina. Az ftc.hu-nak Gyarmati Jenő csapatorvos elmondta: a futballistát feltétlenül meg kell operálni, s lehet, hogy a műtétre már ma (de legkésőbb holnap) sor kerül. Azt egyelőre nem tudni, hogy Szkukalek felépülése mennyi időt vehet igénybe, de könnyen előfordulhat, hogy a jelenlegi bajnoki idényben már nem számíthat rá László Csaba vezetőedző. A középpályás a 2004-2005-ös szezonban bajnoki mérkőzésen még nem lépett pályára.

A felkészülés utolsó napjaihoz érve megsérült Gyepes Gábor is, a válogatott védőnél az orvosi vizsgálatok hasfalhúzódást állapítottak meg. Az ő sérülése viszont legalább nem súlyos, két-három nap múlva már újra edzésbe állhat.

A klub weboldalán Gyepes úgy nyilatkozott: mindenképpen pályára szeretne lépni vasárnap a Győr elleni mérkőzésen, amely a Ferencváros első hivatalos tétmeccse ebben az esztendőben.

De hogy a Ferencváros szurkolói jó hírt is halljanak: tegnap este megszületett Alekszandar Bajevszki kislánya, a baba egészséges, és 3350 grammal jött a világra.

• Csesza
    jah, ez már biztosnak tűnik!!!!
  • dardevil
    Jégkorong: mindenki elment, de valaki rendőrt ütött

NSO, 2005-03-07 21:46

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem állították elő a káposztásmegyeri AstraZeneca jégkorongcsarnokban történt balhét követően - két csapat egyszerre szeretett volna edzeni - Ancsin Lászlót, a Ferencváros játékosedzőjét. Ellenben a játékosok adatait valóban felírták és a történtekről készült rendőrségi jegyzőkönyvbe még az is belekerült, hogy egy meg nem nevezett játékos megütötte az intézkedő rendőrt.

-= holnap még többet megtudunk =-
  • skristof
    nevetséges...

amugy szombati (foci) forduló biztosan lesz?!?
  • dardevil
    Rendőrök vitték el a Fradi hokiedzőjét
    március 7. 20:20
    [MTI]
    Egy vitatott edzésidő miatt rendőrök vitték el a káposztásmegyeri Astra Zeneca Csarnokból hétfőn este Ancsin Lászlót, a Ferencváros jégkorongcsapatának játékostrénerét.
    Mihók Béla, a klub elnökségi tagja arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a hokisok tizenkilenc órakor megjelentek a létesítmény jegén a meghirdetett gyakorlásra, csakhogy az aréna volt tulajdonosa korábban egy másik együttesnek is eladta az edzésidőt.

"Felbukkant ugyanakkor egy amatőrgárda is, amely némi szóváltás után kihívta a rendőrséget. A helyszínre érkező hatóságiak a IV. kerületi kapitányságra szállították Ancsin Lászlót, aki állítólag túl hangosan beszélt velük" - mondta Mihók Béla, hozzátéve: az egyenruhások az öltözőben tartják a csapatot, és felírják a játékosok adatait.

-= röhej =-
  • Grenzjager
    Ez van! Almafától ne várjatok körtét!!!!

Sajnos az FTC-nek van az egyik legtahóbb vezetősége Magyarországon!!
  • Láma!
    én maradok.
  • mukika
    na megvan a Szombati jelszó:

AKI FRADISTA, OTTHON MARAD !

kapja be a vezetés!

Évtizedes nézőcsúcsok dőlnek, a vezetőség mégis szarik ránk. Mégis leszarják azt az 1-2ezer embert. Fradihoki 2005.
  • skristof
    mtv telesport LOL
    részletek: ftc.hu
  • mukika
    persze én vagyok az Aranyember. Mecs jegyemet át adom bátyám barátnőjének... Messze lakik ritkán találkonak, örüljenek.

Már csak 1-2 securitis ismerősben lehet bízni.
  • mukika
    MAGYARORSZÁG 2005!!!!!!!!!!!!!!!!

AstraZeneca csak 2008 embert tud befogadni!!!!!!!!!!!!!!! A meccsen meg voltak 3-4ezren!!!!!!!!!!!

Itt helyben leszopom magam!!!!!!!! Ezt nem hiszem el!!!
  • mukika
    "2005. március 2.
    HELYSZÍNVÁLTOZÁS SZOMBATON!!!

Szakosztályunk vezetése úgy döntött, hogy az elmaradt Ferencváros – UTE mérkőzést szombaton este 19.00-kor az Astra Zeneca Jégcsarnokban rendezi meg. A változtatást az indokolja, hogy a jelenlegi előrejelzés szerint szombaton kora este ismét csapadékra lehet számítani, márpedig a mérkőzést más időpontban már nagyon nehézkes lenne megrendezni.

Azok a szurkolók, akik jegyet váltottak az elmaradt találkozóra, a mérkőzés napján 16.00-tól az Astra Zeneca Jégcsarnok pénztárában becserélhetik jegyeiket, az aznapi mérkőzésre érvényes tikettekre. A Kisstadionba kiadott jegyekkel nem lehet majd belépni a szombati találkozóra! Az is változás az elmúlt mérkőzésekhez képest, hogy nem lehet elővételben belépőt váltani, a pénztárak a mérkőzés napján 16 órától tartanak majd nyitva."