23418
  • mukika
    terembajnokságra Januárban ki jön? Az jó buli lesz.

Magyarország hooligánjai összefognak és mennek a Horvátok ellen! :))))
  • mukika
    :P
  • mukika
    köszönjük :D
  • skristof
    nem gond
    de sztem az alapmű ;)
  • Csesza
    nem gondoltam hogy mindenki jár az ftc.hu-ra!!!
    de ha igen akkor sorry!!!
  • skristof
    ezeket mi is el tudjuk ám olvasni, nem kell "frissitened" :D
  • Csesza
    de kihalt ez a fórum!!!
    mind1 azé frissítek!!!
    2004.június
  • Csesza
    Ez már 2004 .május!!!
  • Csesza
    Egy kis archívum:
    Január
    Február
    Március
    Április

ezek eddig
    majd jön a többi 2004ből!!
  • Csesza
    Boldog ZÖLD-FEHÉR karácsonyt mindernkinek!!!!!
  • Csesza
    ok
  • Rudee
    Én az origo-ról másoltam be, szerintem tudod hogy miért.
  • Csesza
    :D
  • skristof
    jókor bazzz
  • Rudee
    Helyreigazítás az Ír kézbe került a Ferencváros című cikk kapcsán

2004. december 22., szerda, 12:52|Utolsó módosítás: 2004. december 22., szerda, 18:57

A 2004. december 1-jén megjelent Ír kézbe került a Ferencváros című cikkünkben tévesen közöltük, hogy az FTC vezetősége megállapodott volna az egyesület labdarúgó-szakosztályát működtető részvénytársaság részvényeinek értékesítéséről egy ír befektetői csoporttal. A valóság ezzel szemben az, hogy bár az FTC az említett részvényeket el kívánja adni, eddig még nem állapodott meg az értékesítésről senkivel.

A tévedésért olvasóink elnézését kérjük, és arra törekszünk, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő.
  • skristof
    hánemgyüttbe
  • AnuluWork #1498
    "'Mi ez, csak nem Celtic-címer?' - lépett oda egy kávéját kortyolgató biztonsági ember a Murrayfield-stadionban egy órával a Hearts elleni mérkőzés előtt a Ferencváros edzőjéhez, László Csabához, aki ekkor a mellére mutatott: 'Nem, nem, ez a Ferencvárosé' - válaszolta mosolyogva a tréner. 'Kár, pedig őrületesen nagy Celtic-drukker vagyok - replikázott a szavába a skót. - A Heartsöt ellenben ki nem állhatom, úgyhogy nagyon remélem, ma este önök győznek mondjuk, három egyre!' László Csaba mosolygott egyet, és azzal a lendülettel megígérte, ha teljesül a jóslat, a legjobb skót whiskeyvel ajándékozza meg az újdonsült FTC-szurkolót." NSO :)
  • Csesza
    hát igen!!!!
    most leírtuk magunkat 1 évre de majd jövőre a Manchester kiverésével irány a Bl!!!!
    1 új edzővel - hiszen mostmár ez itt a divat sajna pedig a Csaba jó edző!!!!
    jövőre Mattheussal megyünk a bl be
    és azt is megnyerjük ugy mint most az uefa kupát
    nembaj azé gratula a ftc nek 0:5 is lehetett volna!!!4
  • skristof
    hát igen, itthon ment el, de mind1
    tapasztalatszerzésre jó volt, jövőre BL!
  • EOX
    szép volt ez a győzelem, kár, hogy nem ért semmit...
  • Takezó
    azért jobbak skótok :(
  • EOX
    HT Basel 0 - 0 Feyenoord Rotterdam

Húzós lesz...
  • skristof
    0-1
    forrnak az indulatok....
  • skristof
    Hajrá FRADI!!!

sztem ma 1-3 nekünk ill 0-2 a feyenoordnak
  • Láma!
    "Céljaim vannak. Ezek eléréséhez rengeteget kell dolgozni, ám ha teljesítjük a feladatokat, akkor utólag elmondhatjuk, beteljesült egy álmunk. Talán már ma is…" - László Csaba.

Bár igaza lenne!!!
    Hajrá FRADI!!!!
  • skristof
    A Magyar Kupa negyeddöntõinek sorsolása után pár órával a két csapat megállapodott egymással a kezdési idõpontban. Eldõlt, hogy 18 órakor fogadjuk a Kaposvárt.
    - FTC.hu -
    Az is valószínû, hogy március 16-án, szerdán kerül sor a találkozóra, ez azonban még nem végleges. A Ferencváros szeretné 15-én megrendezni a mérkõzést, mert a nemzeti ünnep napján több szurkolónknak lenne rá lehetõsége, hogy a helyszínen biztassa a mieinket.
    Mivel azonban a kupameccs elõtt a hétvégi fordulóban Diósgyõrben lépünk pályára, elképzelhetõ, hogy ezt a mérkõzést választja ki a televízió és akkor vasárnap délelõtt kell pályára lépnünk. Ha ez így történik, akkor utána csak szerdán tudjuk fogadni a kupában a Kaposvárt.
  • skristof
    ez hihetetlen.....
    kupasorsolás: Ferencváros - Kaposvár

asszem felmegyek, de valszeg a vendégszektorba :)
  • AnuluWork #1487
    NSO

"Az angol szövetség vizsgálatot indított a Millwall-Liverpool Ligakupa-találkozón (0-3) történt botrányok miatt. Az FA indoklása szerint a hazai klub nem tudta megfékezni saját, rasszista és sértő "kijelentéseket" skandáló szurkolóit. A londoni klub azt sem tudta megakadályozni, hogy a drukkerek tűzveszélyes tárgyakat dobáljanak a pályára. A liverpooliak felelőssége, hogy fanatikusai provokatívan viselkedtek."

:)

LOL! És még ők beszéltek ránk. :)
  • skristof
    nah, meg is van a meccs
    1-3
    színvonal nulla... talaj szár szal nc.
    még jo h nem mentem le
  • Láma!
  • Rudee
    Rósa fejesével meg is van a vezetés.
  • Rudee
    Elkezdődött a kupameccs.
  • Csesza
    :( = Megzavarhattya a meccset az időjárás!!!!
  • Ramore
    akkor hamarosan mezey mester és csapata kezébe fognak kerülni a lurkók és hipp-hopp úgy el lesznek barmolva, ahogyan az csak tőlük telik. erre van garancia, hiszen idestova 15 éve ez megy náluk.
  • skristof
    asszem u13
  • Láma!
    rosszat nyomta,

tehát amugy grat!
  • Láma!
    amugy
  • Láma!
    :o

ez mejik korosztály?
  • skristof

Ferencvárosi sikerrel zárult az idei Christmas Cup. A mieink magabiztos játékkal verték a fináléban a Barcelonát.
    - FTC.hu - Balogh Gábor együttese 3-0-ra gyõzték le a katalán sztárcsapat fiataljait. A mieink teljesen megérdemelten nyerték meg a sorozatot, 100%-os teljesítménnyel zártak a torna élén, többek között olyan külföldi együtteseket megelõzve, mint a Barcelona, az AC Milan, a Borussia Dortmund és a Feyenoord.
  • Thunderstorm
    kb. 4 ezret adnék érte!