23418
  • Thunderstorm
    Valaki nem adna el nekem egy használt fradi mezt?nem akarok 12 rugóért venni....a címem:[email protected]
  • Láma!
    azér kell rúgni legalább 3mat
  • Láma!
    akkor is kiesünk sztem mer kevesebb a rúgott gólunk.
  • Ramore
    Ha a basel 3:0-ra kap ki és a fradi mondjuk 1:0-ra nyer akkor mi a helyzet?
  • Láma!
  • skristof
    van reailtása szerintem
    de ha nincs, akkoris

Hajrá Ferencváros!
  • Láma!
    pontosan 3góllal kell nyernünk, a baselnek meg ki kell kapnia.
    ennyi a recept.
  • Ramore
    Szerintem van esély a továbbjutásra, mert a Basel ki fog kapni, remélhetőleg több góllal, és szintén csak remélhetjük, hogy a Fradi nyer és szintén több góllal.
  • skristof
    hál' Istennek valaki rájött, mire is gondoltam...

ilyenkor kell a legjobban szurkolni, nem akkor amikor bajnokságot és kupát nyerünk. akkor bezzeg mindenki Fradistává válik. Most kell büszkén Fradistának lenni

igen, kikaptunk. igen, szarok voltunk, megérdemelten kaptunk ki. de a meccs nem Lajoson ment el.

Huszti és Vagner játéke valóbán kritikán aluli az utóbbi időben. Bajevszki azonban egész jól tartja a labdát, és néha jól cselez is. nem értem miért magasztalta a kommentár Lipcseit, lehet h nem játszott rosszul, de egy igazi söprűnek irányítani kéne a scapatot hátul, ami most abszolút nem volt meg (sajnos nemcsak most, mert a Schalke elleni öngól is részben az ő hibája)
  • Csesza
    tényleg az!!!!
    Fucking Irish!!!!! :D
  • Láma!
    most olvastam hogy kamu!
  • Kaplan
    Én is szurkolok a fradinak mert szeretem de a tiszta tények azok , hogy most szarok voltunk kihagytunk egy tizenegyest (kettőt) ilyet nem szabad csinálni a nezetk. porondon , és ezek tiszta tények azért nem értem miért esett nekem skristof
  • mukika
    ő a részéről befejezte a kötekedést remélem te is befejezed.

Én csak annyit fűzök hozzá hogy nincs gólerős játékosunk. Megint volt számtalan helyzet ami érvényesíteni kellet volna. Mostanában Vagnernek, Husztinak alig megy a játék.

És én még bízok benne hogy szarrá verjük a Heartsot, mert ha szorul a hurok, tudunk mi győzni. Igaz a főpróba nem sikerült valami jól...

Ilyenkor bíztatni a csapatot, nem bántani. Van ilyen, ez csak egy játék. Lothar is megmondta (a Magyar válogatottal szemben) hogy nem érti a szurkolókat. Ha nyernek egy mecset, az egekig istenitik őket, de ha vesztenek, akkor mindenki szerint itt a vég, és persze mindenki mondja "mi mit képzelünk magunkról????!!!!" Sztem ez nem így működik, ez helytelen hozzáállás.

Aki igazi Fradista most összetart, és bíztatja a csapatot.

Egy a lényeg HAJRÁ ZÖLD SASOK!!!

• Kaplan
    hú nagy bumm kő 5e forint megárt az mlsz-nek
  • Láma!
    asszem elöször egymást közt(matáv:D) ütötték egymást a parasztok, majd jöttek rendet tenni a rendezök
  • Láma!
    jah, asszem, de aztán nem láttuk hogy mi lett vele.
  • Kaplan
    és ki kezdte a verekedést? a geci rendezők?
  • Kaplan
    labda? ja vki elrakta a labdát?
  • Láma!
    én messzebb álltam, egy kibaszott labda miatt volt aszem, amit kirugtak a nézök közé, oszt balhéztak, jöttek a rendezők, majd még nagyobb bunyó lett.
  • Kaplan
    és mi történt miért volt balhé , kaptál egy-két tockost?
  • Láma!
    igen.
    az eredményjelzö alatt
  • Láma!
    ok
  • Kaplan
    hol ültél a I.félideji fradi kapu mögött ahol a verekedés volt?
  • Kaplan
    én mentem volna de mint már mondtam beteg vok :(
  • Láma!
    volt kint valaki rajtam kivül????
  • Kaplan
    láma majd mindjárt jön skrsitof és megmondja , hogy : tipikus eset vagy..... nézz csak vissza pár sorral én azért lettem tipikus eset mert a tiszta tényeket mondtam , de , hogy elkussolt :)
  • Láma!
    figyelj, akkor is csak rósa játszott ugy ahogy ez elvárható lett volna mindenkitöl
  • Ramore
    ugyan dehogy, más csapatoknál, ahol VAN egy ember, ott még nyerhetnek is, ha az az EGY ember húzóember. rósa minden csak nem húzóember.
  • Láma!
    most jöttem meg!!
    az isten b*ssza meg ezt a balfasz gyeneg gárdát bazmeg!!!!
    egy ember volt pályán, rósa dénes!!!
  • Ramore
    Kapussal rúgatni a 11-est a legnagyobb butaság! Most bizonyosodott be! Még Mészöly is majdnem kimondta, hogy a 11-est felelőtlenség és baromság kapussal elvégeztetni.
  • Ramore
    igazad van. a magyarok mindíg csak tanulnak a hibáikból minden meccs után, majd profi gondolkodásmódnak megfelelően a következő meccsre koncentrálnak és azzal le van sz@rva az éppen aktuális pofára esés. nálunk ebben merül ki a profi mentalitás.
  • [Jakuza]
    1. Nem nyerunk
    2. A Feyenordnak meg mar mindegy, nem fogja megeroltetni magat.
  • Kaplan
    a fradi telesen ugyanaz mint a magyar válogatott tétmeccsen tök beszariak vagyunk és az istenért sem tudunk nyerni.
  • Kaplan
    ez az nyerni sem fogunk , nem , hogy 3-4-el ;)
  • a.carkey
    Hagyjuk az egészet.

Ripityára kéne verni a Heartsot, hogy egyáltalán esélyünk legyen. Ez szopper volt ma.

Szerintem a Basel kiszop a hollandoktól, de Skóciában sem nyerünk!
  • Kaplan
    neki vagy nekem van igazam az felh. amit mondtál most istenem a faszt verni és is kimegyek 500.000ft/meccsért ....
  • [Jakuza]
    Valahol igaza van. Ezert kereshetnek a magyar labdarugok havi fel meg egy milliokat a semmiert, mert senki nem hajtja el oket vegre a banyakba dolgozni. Egy rendes munkast aki naponta ehberert dolgozik, mer reg kirugtak volna a melohelyerol, ha mindig botranyos teljesitmenyt nyujtana a termelesben.
    Itt meg csak annyi tortenik, hogy megjegyzik a mediakban, hogy mekkora szarok voltunk.
    Nincs penz megvonas, nincs semmi kordaban tarto tenyezo.
    Raadasul a rendes adofizetok penzebol elnek, azok dolgoznak a labdarugok helyett.
    Egy labdarugonak van jobb esetben a milkos fizetesert napi 2*2 ora edzese, mig egy dolgozo 8-10 orakat dolgozik rendesen a tizedreszert.
    En elkuldenem amatorstatszba mind oket amig nincds teljesitmeny aztan mahatnanak edzeni a munka utan
    Nuku lakas,auto,premiumok ezert a szarert, amit egy focizni szereto ember is tudna produkalni a palyan.
  • Kaplan
    jól jellemez a foglalkozásod, hobbyt Hivatásos Bunkó; idegbeteg, kötözködős köcsög paraszt
  • Kaplan
    de ha neked ez fáj??? amúgy nem tom bárkit megkérdezek mindenki azt mondja : MA SZAROK VOLTUNK! CSAK RAJTUK MÚLT! HÁT KIESTÜNK! SZŰCSNEK IS PONT MOST KELLETT KIHAGYNIA A BÜNTETŐ-T!
  • Kaplan
    csak véleményt mondtam