23418
-
#1474 Valaki nem adna el nekem egy használt fradi mezt?nem akarok 12 rugóért venni....a címem:[email protected] -
#1473 azér kell rúgni legalább 3mat -
#1472 akkor is kiesünk sztem mer kevesebb a rúgott gólunk. -
#1471 Ha a basel 3:0-ra kap ki és a fradi mondjuk 1:0-ra nyer akkor mi a helyzet? -
#1470 -
skristof #1469 van reailtása szerintem
de ha nincs, akkoris
Hajrá Ferencváros! -
#1468 pontosan 3góllal kell nyernünk, a baselnek meg ki kell kapnia.
ennyi a recept. -
#1467 Szerintem van esély a továbbjutásra, mert a Basel ki fog kapni, remélhetőleg több góllal, és szintén csak remélhetjük, hogy a Fradi nyer és szintén több góllal. -
skristof #1466 hál' Istennek valaki rájött, mire is gondoltam...
ilyenkor kell a legjobban szurkolni, nem akkor amikor bajnokságot és kupát nyerünk. akkor bezzeg mindenki Fradistává válik. Most kell büszkén Fradistának lenni
igen, kikaptunk. igen, szarok voltunk, megérdemelten kaptunk ki. de a meccs nem Lajoson ment el.
Huszti és Vagner játéke valóbán kritikán aluli az utóbbi időben. Bajevszki azonban egész jól tartja a labdát, és néha jól cselez is. nem értem miért magasztalta a kommentár Lipcseit, lehet h nem játszott rosszul, de egy igazi söprűnek irányítani kéne a scapatot hátul, ami most abszolút nem volt meg (sajnos nemcsak most, mert a Schalke elleni öngól is részben az ő hibája) -
Csesza #1465 tényleg az!!!!
Fucking Irish!!!!! :D -
#1464 most olvastam hogy kamu! -
#1463 Én is szurkolok a fradinak mert szeretem de a tiszta tények azok , hogy most szarok voltunk kihagytunk egy tizenegyest (kettőt) ilyet nem szabad csinálni a nezetk. porondon , és ezek tiszta tények azért nem értem miért esett nekem skristof -
#1462 ő a részéről befejezte a kötekedést remélem te is befejezed.
Én csak annyit fűzök hozzá hogy nincs gólerős játékosunk. Megint volt számtalan helyzet ami érvényesíteni kellet volna. Mostanában Vagnernek, Husztinak alig megy a játék.
És én még bízok benne hogy szarrá verjük a Heartsot, mert ha szorul a hurok, tudunk mi győzni. Igaz a főpróba nem sikerült valami jól...
Ilyenkor bíztatni a csapatot, nem bántani. Van ilyen, ez csak egy játék. Lothar is megmondta (a Magyar válogatottal szemben) hogy nem érti a szurkolókat. Ha nyernek egy mecset, az egekig istenitik őket, de ha vesztenek, akkor mindenki szerint itt a vég, és persze mindenki mondja "mi mit képzelünk magunkról????!!!!" Sztem ez nem így működik, ez helytelen hozzáállás.
Aki igazi Fradista most összetart, és bíztatja a csapatot.
Egy a lényeg HAJRÁ ZÖLD SASOK!!!
-
#1461 hú nagy bumm kő 5e forint megárt az mlsz-nek -
#1460 asszem elöször egymást közt(matáv:D) ütötték egymást a parasztok, majd jöttek rendet tenni a rendezök -
#1459 jah, asszem, de aztán nem láttuk hogy mi lett vele. -
#1458 és ki kezdte a verekedést? a geci rendezők? -
#1457 labda? ja vki elrakta a labdát? -
#1456 én messzebb álltam, egy kibaszott labda miatt volt aszem, amit kirugtak a nézök közé, oszt balhéztak, jöttek a rendezők, majd még nagyobb bunyó lett. -
#1455 és mi történt miért volt balhé , kaptál egy-két tockost?
-
#1454 igen.
az eredményjelzö alatt -
#1453 ok -
#1452 hol ültél a I.félideji fradi kapu mögött ahol a verekedés volt? -
#1451 én mentem volna de mint már mondtam beteg vok :( -
#1450 volt kint valaki rajtam kivül???? -
#1449 láma majd mindjárt jön skrsitof és megmondja , hogy : tipikus eset vagy..... nézz csak vissza pár sorral én azért lettem tipikus eset mert a tiszta tényeket mondtam , de , hogy elkussolt :) -
#1448 figyelj, akkor is csak rósa játszott ugy ahogy ez elvárható lett volna mindenkitöl -
#1447 ugyan dehogy, más csapatoknál, ahol VAN egy ember, ott még nyerhetnek is, ha az az EGY ember húzóember. rósa minden csak nem húzóember. -
#1446 most jöttem meg!!
az isten b*ssza meg ezt a balfasz gyeneg gárdát bazmeg!!!!
egy ember volt pályán, rósa dénes!!! -
#1445 Kapussal rúgatni a 11-est a legnagyobb butaság! Most bizonyosodott be! Még Mészöly is majdnem kimondta, hogy a 11-est felelőtlenség és baromság kapussal elvégeztetni. -
#1444 igazad van. a magyarok mindíg csak tanulnak a hibáikból minden meccs után, majd profi gondolkodásmódnak megfelelően a következő meccsre koncentrálnak és azzal le van sz@rva az éppen aktuális pofára esés. nálunk ebben merül ki a profi mentalitás. -
#1443 1. Nem nyerunk
2. A Feyenordnak meg mar mindegy, nem fogja megeroltetni magat. -
#1442 a fradi telesen ugyanaz mint a magyar válogatott tétmeccsen tök beszariak vagyunk és az istenért sem tudunk nyerni. -
#1441 ez az nyerni sem fogunk , nem , hogy 3-4-el ;) -
#1440 Hagyjuk az egészet.
Ripityára kéne verni a Heartsot, hogy egyáltalán esélyünk legyen. Ez szopper volt ma.
Szerintem a Basel kiszop a hollandoktól, de Skóciában sem nyerünk! -
#1439 neki vagy nekem van igazam az felh. amit mondtál most istenem a faszt verni és is kimegyek 500.000ft/meccsért .... -
#1438 Valahol igaza van. Ezert kereshetnek a magyar labdarugok havi fel meg egy milliokat a semmiert, mert senki nem hajtja el oket vegre a banyakba dolgozni. Egy rendes munkast aki naponta ehberert dolgozik, mer reg kirugtak volna a melohelyerol, ha mindig botranyos teljesitmenyt nyujtana a termelesben.
Itt meg csak annyi tortenik, hogy megjegyzik a mediakban, hogy mekkora szarok voltunk.
Nincs penz megvonas, nincs semmi kordaban tarto tenyezo.
Raadasul a rendes adofizetok penzebol elnek, azok dolgoznak a labdarugok helyett.
Egy labdarugonak van jobb esetben a milkos fizetesert napi 2*2 ora edzese, mig egy dolgozo 8-10 orakat dolgozik rendesen a tizedreszert.
En elkuldenem amatorstatszba mind oket amig nincds teljesitmeny aztan mahatnanak edzeni a munka utan
Nuku lakas,auto,premiumok ezert a szarert, amit egy focizni szereto ember is tudna produkalni a palyan.
-
#1437 jól jellemez a foglalkozásod, hobbyt Hivatásos Bunkó; idegbeteg, kötözködős köcsög paraszt -
#1436 de ha neked ez fáj??? amúgy nem tom bárkit megkérdezek mindenki azt mondja : MA SZAROK VOLTUNK! CSAK RAJTUK MÚLT! HÁT KIESTÜNK! SZŰCSNEK IS PONT MOST KELLETT KIHAGYNIA A BÜNTETŐ-T! -
#1435 csak véleményt mondtam