23419
  • dardevil

Vége az elsõ félidõnek. A jégkorongbajnokság rájátszásában az elsõ harmad 10. percében sajnos 2-0-ra vezet az Újpest.
  • dardevil
    Nincs 11-es !
  • dardevil

Ferencváros:
    Szûcs - Vukmir, Botis, Gyepes - Bognár, Rósa, Leandro, Huszti - Sowunmi, Vágner, Penksa
  • dardevil
    18. perc

A feérváriak nagyon zártan védekeznek, teljesen visszahúzódtak a térfelükre. Hiába van szinte kizárólag nálunk a labda, egyelõre nem tudunk a kapu közelébe kerülni.
  • Csesza
    bocsi
  • mukika
    FTC - Fehérvár. Itthon játszunk. ;)
  • Csesza
    Ha esetleg valaki nem tud kimenni a meccsre!!!
    Fehérvár - FTC
    asszem 17.45 Sport2 szombat
  • Láma!
    meddig beszéltek még el egymás mellett???:)
  • Csesza
    én a fradi részéről szerencse=balfasz kapus az ellenfélnél én erre a szerencsére gondoltam hisz te azt írtad hogy ha lett volna 1 normális kapusa a dvtk-nak akkor lehet hogy nem nyer a fradi és ez szerencse a fradinak hisz ő is benne volt a gólokban és írtam hogy ugyanígy a diósgyőrnek is valamilyen szinten szerencséjük volt hogy szar volt a védelem, náluk a kapus itt a védelem
  • JackDaniels #1834
    Főleg Penksa helyett.:) Ez igaz. Ha egy ifistát játszatna az edző helyette, lehet, hogy hasznosabb volna.:)
  • Rudee
    Ez inkább balszerencse, bár nálunk is megsérülhetett volna Bognár és Penksa. Helyettük bárki többet nyújtott volna.
  • JackDaniels #1832
    Na ezért szép a foci.:) Sokat számít a pillanatnyi forma.
  • JackDaniels #1831
    Az meg nem sok szerencsére utal, hogy a DVTK mind3 cseréje sérülés miatt volt. Ez sem mindegy.:)
  • Rudee
    Szerintem ha nem a kapus, akkor más hibázott volna. Meg ha megnézzük a helyzeteket, bizony ahoz is szerencse kellett hogy szinte 100%-osan használja ki őket a Diósgyőr.
  • JackDaniels #1829
    Nem csak Diósgyőrben, egész Borsodban.:))
  • JackDaniels #1828
    Te miről beszélsz?? Ki beszélt itt szerencséről???:)) Kissé fogalom zavarban szenvedsz!:)) Én kapushibáról beszéltem, nem szerencséről. Erre szokták mondani, hogy a kapusok közötti külömbség döntött.:))
  • JackDaniels #1827
    Azzal nem is lett volna bajom, ha 0-4 oda. De így, hogy nem kis esélye volt a DVTK-nak még a győzelemre is, nem csak a pontszerzésre, elég bosszantó 2ilyen fax góllal kikapni. Mondjuk az is bele tartozik, hogy a focit valaki úgy találta ki, hogy az nyer, aki több gólt rúg, a győzelmet pedig sosem kell magyarázni.:) Az a lényeg, sok ilyen meccs kellene ennek a szegény magyar focinak.:)
  • skristof
    hja jogos :)
  • Rudee
    Mire = mi után
  • Rudee
    Nézd meg hogy mire írtam, akkor talán rájössz hogy miért írtam nagy betűvel a HA szócskát.
  • skristof
    1.: fociban nincs olyan , h HA
    2.: ez igy kicsit erős

sajna meccset nem láttam, de képzelem milyen lehetett a lelátó, hisz diósgyőrben imádják a focit
  • mukika
    ha több ilyen lelátót szeretnél látni, akkor azal kezd, hogy te is elkezdesz meccsekre járni... (persze csak ha megteheted)
  • Csesza
    Huszt pillanatai és interjúúúúúja

Jah, és Rósa gólja
  • Csesza
    jó csapatnak szerencséje van!!!!
    a diósgyőrnek is valamilyen szinten szerencséje volt hogy a védelem ezen a meccsen ilyen szar volt!!!! úgyhogy erről ennyit nyert a jobb csapat és ráadásul a fradi ha úgy jáccik mint ahogy szokott akkor a diósgyőr fell lett volna őrölve!!!!!!!!
    úgyhogy erről ennyit hogy kinek mennyire volt szerencséje
  • Rudee
    És HA a Fradi csúcsformába van, akkor meg a félpályán se jött volna át a Diósgyőr :D
  • JackDaniels #1818
    Ha a tegnapi meccsen a Diósgyőrnek van kapusa, sose nyer a fradi. Az első kettő nagyon rudigól volt.:) Mind a kettőben rendesen benne volt a kapus.
  • Csesza
    sztem ez 1 kurva yo és izgalmas mecs volt sok nézővel és mégtöbb parával a a végefele már téptam a hajam!!!!!!!!!! de aztán jött(ek) a gól(ok)!!!!
    több ilyen lelátót szeretnék látni mingyárt más a hangulat és a meccs is jobb lesz tőle
  • dardevil

• zambrotta
    szép volt fiúk

a ...... lilák és a ..... loki meg kikapott, mint a szar, ezek komolyan gondolják, hogy van esélyük?Nevetségesek és gyűlölöm őket
  • Láma!
    a debrecen meg kikapott!!!
  • dardevil
    Győztünk , ez a lényeg !
  • Rudee
    Tökölt mert nem úgy jött a labda ahogy várta, beleért az egyik védő.
  • Rudee
    Hát valaki csak nem lőtte be a negyediket :D
  • Meggymag
    LOOOOOL VEzetünk!!! :DD De azért éreztétek, hogy Bajevszki még az ötösön belül is mennyit tökölt :) De legalább GÓÓÓÓÓÓÓL!!! :D
  • Láma!
    mtk- újpest 3-1
  • Meggymag
    Amúgy ja abszolút egyetértek. Sasu, Botis valszeg az NB1 legtechnikátlanabb labdarúgói. Sőt sztem Sasu mégcsak nem is focista de ez máskérdés ;) Penksa világ életében ilyen hajtós játékos volt és tényleg ő a legjobb a meccseken. Viszont lőni ő se tud ahogy ez be is bizonyosodott a nagy góltalansági csúcsa alatt... Ha lőni is tudna akkor ő lenne a legjobb NB1es játékos. Ez tuti. Gyepes az öngóljai(ill a sérülései) óta csak saját maga árnyéka. Tőzsért ahogy beharangozták, hogy így jó meg úgy jó és fúdenagyon jól lő ill passzol...hááát...Szabadot tényleg tud rúgni de mezőnyben olyan mintha ott se lenne. Viszont benne még benne van a fejlődés lehetősége a fiatal kora miatt.(remény hal meg utoljára)
  • Meggymag
    Nimá valaki eltalált erőből egy lasztit. Egyből gól :)
  • mukika
    Lipcseinek vannak néha nagyon néha jó muzdulatai. De azok csak rutinból már sajnos... Aki mostanában hajt a meccseken és lassan megérdemli hogy őt tényleg igazi FRADI játékosnak hívjuk az a Penksa. Ő hajt a meccseken, és akar. De egyedül nehéz...

Amin elcsodálkoztam hogy László Csaba Botisr-ról meg Sasu-ról azt nyilatkozta, hogy technikás nagyon jó játékosok.... Hát én valahogy kurvára nem ezt érzem.

Gyepes elhízott. :D De komolyan. Tőzsérnek a hajában lehetett az erő mert a Győr ellen kurva szar volt.

Amúgy én nekem is kínszenvedés lenne egy-egy focimeccs a Tv-ben, de Élőben teljesen más. Onnan valahogy jobban lehet "élvezni" a foci örömeit. Ha egyáltalán van olyan...
  • Meggymag
    Jó csak tod én mindig is a Fradinak szurkoltam kiskorom óta és nem igazán érdekel, hogy más csapat mit csinál és hogyan. Nameg pont azért lettem Fradista mert ez volt az a csapat ami nem olyan volt mint a többi!! Mindig is kitűnt a magyar mezőnyből és csupán az fáj, hogy mostanra szépen beleszürkült. Hmmm azok a jó kis BL meccsek és Vincze góljai a Grashoppers ellen... Érdekes akkoriban még volt rúgótechnika és lövőerő...nameg foci is....Örülök neki, hogy Gera elment innen mert mostanra őis itt bénázna a többiekkel. :(
  • Laffite
    tudom, hogy nem vígasztal, de az összes hazai csapatra jellemző mindaz amit itt leírtál, borzasztó az egész bajnokság úgy ahogy van... :(