23418
-
skristof #1555 szerinted?!?
divatrokker mit jelent?!? -
skristof #1554 olvasd vissza a komentjeidet 2-3 év mulva
rájössz -
Csesza #1553 megveszté????
ki a f*sz vagy te hogy csak igy le "divatfradistázól"
asszed csak te lehetsz fradidrukker b**d meg!?
egyébként 15éves vagyok!!!! te se lehetsz sokkal több akkor meg mi a f*sznak szólsz be???!!!
és a tökömet értesz ez alatt?hogy divat... te miben vagy jobb ba*d me??? -
Takezó #1552 "divatfradista" - ez mit jelent? :) -
skristof #1551 te hány éves vagy?!?!?
divatfradista -
Csesza #1549 áhh!! köszz!!! az isteni saviola csinálta!!!!
király vagy!!! -
#1548 dejó logód van! :D -
Csesza #1547 én tudom hogy hol a pénz!!! a Tepszics Ignác zsebébe!! elsikkasztják az egészet!!! + az egyész igazgatóság!!!! -
Csesza #1546 ja vadócz tényleg jó lenne!!!!
sasu nem rossz játékos!! csak rengeteget sérűlt!! a kispestben is jól nyomta!!!! -
zambrotta #1545 én sem értem miért nincs pénz! vagyis azt tudom, hogy hol lehet, de miért nem tesznek már ellene -
Takezó #1544 Vadócz tényleg kéne... -
zambrotta #1543 vegyük mega tóth balázst vagy vadóczot, ne 70 éves selejtet
minek ide torma? padra?
vagner, bajevszki, sasu ,torma
sasut elzavarnám a picsába, szegény nógrádit meg játszatnám penksa helyett! -
zambrotta #1542 nem tom, nekem alapból nem szimpatikus -
Csesza #1541 őt nem ismerem remélem eljön a fradiba!!!!
de a lendvai a másik akit leakarnak igazolni!!! hát ez nem lenne erősítéss a fradinak inkább hátráltatás!!! -
Grenzjager #1540 Torma Gábor talán a Fradiban?
na ő mondjuk tényleg nagy erősítés lenne. Mondjuk soha nem játszott az NB.I-ben, 16 évesen ment ki a belga I. osztályba, a Cercle Bruges-be. Aztán a Roda Kerkrade-ben, a Groningen-ben,a Den Haagban, majd AEL Limassolnál játszott. -
Grenzjager #1539 nem hinném hogy Vasas, szerintem hazatér a Felvidékre.
Noha Leandroval együtt adták be kérelmüket a magyar állampolgárságra, neki még az sincs, nem kapta meg.
+ Furulyás azt mondta nincs , és nem is lesz rá szükség.
ezek után én nem maradnék még az országban sem, és szerintem Ő is ezt teszi.
-
Csesza #1538 szkukalek hova????
az is megy a vasasba vagy mi??? -
Grenzjager #1537 mindenkit eladnának...
pénz meg nincs...
szkukalek, kiss, zováth, sowunmi szinte tuti megy
lipcsei,szűcs van rá reális esély továbbra is
helyettük 2-3 fiatal jön...
de hogy kik és honnan... -
Grenzjager #1536 még..... -
Csesza #1535 ez persze sajna nem jelenti azt hogy nem leszz semmi az eladásából!!!! -
Csesza #1534 Szûcs: Nem tárgyaltam senkivel!
ezt az ftc.hu írta!!!!
-
skristof #1533 jah
ráadásul neki még élő szerződése volt a klubbal, de INGYEN ment Ciprusra
ennyit ér, még igy is sokat kértünk érte
-
#1532 -
skristof #1531 nevetséges amit ez a buzi tsz elnök csinál...
hogy lehet veszteségesen zárni egy ilyen őszt?
Gera: 1 milli font
Uefa: 40 ezre nézőszáma két 'hazai' meccsen... (40.000*4000[átlag jegyár]=160millio)
ezenfelül ujabb kétéves szerződés a T-Mobillal
rég látott siker minden téren (bajnokság, Kupa, nemzetközi) ennek ellenére a mi kis elnökünk nem képes egy befektetőt találni
FURULYÁ$ TAKARODJ!!!
-
#1530 felmerült hogy szücs lajost, lipcseit, sowunmit. -
Csesza #1529 oÓ!!! pézügyi gondok!!!
ezt nyilatkozta Tepszics Ignác!!!
hát sajna már megin 1 jó játékos lesz eladva, tavaj is ez volt! eladták gerát! 1darabig elég volt a pénz, most már megin nincs , most kit adnak el???? nem is merek belegondolni!!! -
Csesza #1528 ja a nemzetisport ezt írta!!!
Lendvai hát???? Ha mindenáron 10játékossal akar a fradi befejezni minden meccset akkor ő a mi emberünk! (minden meccsen kiállítattja magát!!!) -
skristof #1527 szerintem a simek jo focista
csak kár h ő lett a főlila... nah majd meglátjuk
olyat hallottam még h Lendvai, illetve Torma Gábor -
#1526 mibajod simekkel? -
zambrotta #1525 zava tuti azért megy mert már van helyette vki más, ha jobb mint ő nem baj, csak nehogy simek legyen -
#1524 hát ezekhez a stadit is el kéne adni :)
zavadszkyért nem kár, szarul játszik, nem jelentett erősítést....sowunmi maradhatna, ő nem rossz, csak nem kap sokszor állandó játéklehetőséget -
#1523 de gáz eladunk mindenkit aki kezd jobb lenni, na mindegy a befolyt pénzből vegyük + del pierro, nedved, henry hármas közül vmelyiküket :P -
Csesza #1522 Sowunmi Dubaiba utazik próbajátékra
Tepszics Ignác: Nem áruljuk Szûcs Lajost
-----hála istennek mi lenne velünk Lajos nálkül!!!----- -
skristof #1521 egyetértek...
de annyira nem sajnálom -
#1520 hát ez elég gusztustalan. kap fél millió forinttal többet, és inkább eligazol ciprusba, ahol minden van, csak foci nincs. sajnálom, hogy itthagyta a csapatot, de remélem soha többé nem fog a fradiban játszani -
skristof #1519 jah
jobb is...
Fradi-szív. nc...
pénzéhes zsi... -
zambrotta #1518 zava tényleg eligazolt??? -
zambrotta #1517 buék mindenkinek -
Csesza #1516 Zavadszky Ciprusra szerzõdött
A ciprusi Apollon Limassol együttesénél folytatja pályafutását Zavadszky Gábor. A Ferencváros és a 30 éves középpályás egyaránt mindenben megegyezett a ciprusi klubbal, így a tavaszi idényt már a szigetországban kezdheti meg a játékos.
- Mindig is szerettem volna magam kipróbálni külföldön, így örülök ennek a lehetõségnek – mondta a játékos. - Ugyanakkor fájó szívvel távozom, hiszen egy eredményes csapatot és nem mellékesen egy nagyon jó közösséget kell itt hagynom. Szeretném megköszönni a Ferencváros vezetõinek, hogy lehetõvé tették a külföldre történõ szerzõdésemet, László Csabának, hogy végig bízott bennem, és ennek köszönhetõen a hajrára sikerült állandósítani a helyem a csapatban, a szurkolóknak pedig azért tartozom hálával, mert visszafogadtak. Emlékezetes volt ez a félév, ezért nem kizárt, hogy csak ideiglenesen búcsúzok, és lesz még lehetõségem arra, hogy a Ferencvárosban futballozzak.
Mint ismert, Zavadszky nyáron érkezett vissza az Üllõi útra, a középpályás akkor egyéves szerzõdést kötött klubunkkal. A játékos új klubjához fél plusz egy évre írt alá. Szurkolóink és honlapunk nevében sok sikert kívánunk a játékosnak új állomáshelyén is.
HÁT KÁRÉRTE A ÖSSZEL EGÉSZ JÓL FOCIZOTT!!!!
-
skristof #1515 mi jövünk Kaposvárról ;)))
Csak a Kraci
(na és persze Fradi)