23418
  • Sheva
    a Loki mikor játszik???
  • Deqwator
    jaja
    Kuva Debrecen
  • Sheva
    oksi ez nem jó a Fradinak...
  • Deqwator
    1-1
  • Sheva
    mennyi lett a meccs? nyert a Kaposvár???
  • gkeeper
    vesszen furulyás
  • Laffite
    porszemek vannak a gépezetben, 10 perc van hátra és 0:1 a kaposvárnak...
  • Sheva
    ez kira oldal!!!
  • dardevil
    Köszi - ez nagyon jó !
  • Rudee
    Töltsd le innen a címert, utánna PhotoShoppal bármilyen méretben meg tudod nyitni (minőség romlása nélkül).
  • dardevil
    Tud valaki Fradi címeres hátteret ?
    Csak címeres kellene. Az FTC.hu-n nem találtam ilyet. Előre is köszi.
  • Láma!
  • dardevil
    Fordított a Fradi
    2005. április 8., péntek 20:48

Idegenben szerzett előnyt a Ferencváros a női kézilabda EHF-Kupa magyar házielődöntőjének első mérkőzésén.

Németh András csapata négygólos félidei hátrány után 31-30-ra tudott győzni Székesfehérvárott a Cornexi-Alcoa ellen. A visszavágót jövő pénteken rendezik a Népligetben.

• Sheva
    hehe
  • Láma!
    :DD
  • skristof
    és miért nem lep meg, hogy épp a BKV-vel játszunk?
  • Rudee
    MK elődöntő: BKV-Ferencváros, Sopron-Honvéd
  • skristof
    legalább a csajokban még dobog a Fradi-szív
  • Breki33
    Ezek elég pontatlan információk

A klub 6 havi bérrel és egy két éves járulékokkal tartozik !!!

És a csajok mindenképp lejátszák becsületből a hátralévő mérkőzéseket.

A jelen körülmények között még két hétig tudják vállalni a játékot azonban a bajnokságot és a kupát szeretnék befejezni A KLUBB MIATT !!!
  • JackDaniels #1943
    5 milliárdom lenne, akkor tuti nem vennék ennyi adósságot, bajt, kínlódást rajta!:)) Inkább a városomban ahol lakok, felszereltem volna a kórházakat, meg ilyesmi, ha már jótékonykodni akarok.:)))
  • JackDaniels #1942
    A netto 100000 is sok! Amennyit a közönség összad azt szétosztanám közöttük, oszt ennyi. Ha meg bejutnak a BL-be, ahonnan nem kevés pénz jönne, akkor kereshetnének. De amíg csak a tengés-lengés van, azért egy fillér is sok.
  • Buddy
    a nemrégen elvitt 5,4 milliárd lottónyereményből megvettem volna az egész kócerájt, azt rend lett volna, az tuti
  • Buddy
    hát igen...évek óta a Fradiból él mindegyik...nem pedig érte.
    de minek ezeknek hajtani komolyabb szinten ,ha ugyanúgy megkapják a pénzüket (évi 30-40 millióból sem fognak nyomorogni...én legalábbis eléldegélnék ennyiből), ha meg nem, felháborodva ugatnak meg perelgetnek

mi kellene ide ---> netto 100000 és ha teljesítmény van, akkor jöhetnek a pluszok.....ha meg kevés????? kérem szépen...nem kötelező focizni....
  • Buddy
    még vannak, akiket érdekel ez a szánalomkupac magyar vergődés...dícséretes dolog Tőled, én már feladtam
  • skristof
    hát most jobb volt a Fradi, szombaton meglátjuk! :)
    mukika, kösz a segítséget! RÁ-KÓ-CZI!! :]
    amugy jól paráztattátok a sárgákat! respect! ;)
  • Sheva
    hát ja ebben igazad van...
  • JackDaniels #1936
    Arra azé' kíváncsi lennék, hogy annak ellenére, hogy xarban van szinte minden szakosztály a fradinál, de Furulya tutira felveszi a nem 80000/hó fizetését.
    A 95-96 BL szezon óta tart a mélyrepülés. Abból a lóvéból minden további nélkül europai szintű csapatot lehetett volna csinálni 4-5 év alatt, de akkor is voltak emberek akiknek a saját boldogulásuk előbbre való volt a klubérdekeknél. Azóta sincs egy hang sem arról, hogy hová is folyt el az a rengeteg talált pénz! Mert ugye talált volt, mert ha nincs a BL a költségvetés akkor is megvolt, tehát az a pár milliárd pluszban jött. Akik pedig ezeket elszórták még mindig szabadlábon vannak. Na innen ered a gondok 90%. Ezek az emberek nyugodtan kitörölhetnék a fradi címerből a 3E betűt.
    Mág azt is megkockáztatom, hogy amit anno a futballisták a BL-el kerestek, abból csurrant-cseppent volna a többi szakosztálybnak is, csak hozzáértő, nem tolvaj emberre kellett volna bízni a dolgokat. Na de ezeknek jó a zavaros, mert abban lehet a legjobban halászni!
  • Sheva
    megoldódik minden....
  • Buddy
    ezt már haverral mi is felvetettük :)
    de nem a szurkolók döntenek...és pont ez az állapot idegenít el a csapattól....vhogy undorító az egséz, ami ott folyik
  • Láma!
    hát ja
  • Láma!
    épp faterral beszélgettük többször is, hogy lehet hogy lenne befektetö, csak a furulyás miatt nemjönnek!
  • Buddy
    olyan "fasz kivan az egésszel" hangulatot ad az egész
  • Buddy
    igen, a tsz parsztbácsit mindenképp ki kellene lőni onnan....ebben egyetértek....de ettől még nem lesz pénz
  • Láma!
    csak nem!
    bár amig a jo TSZ elnök ül abban a székban, addig ide szponzor nemjön!
    de ez csak az én véleményem!
  • Láma!
    hát én is vhogy igy vagyok vele
  • Buddy
    és azt sem tudom, hogy lehetne jobb....mert szerintem már csak rosszabb lesz
  • Buddy
    én ehhez a helyzethez már nem tudok szólni...komolyan....niem tudom, jót vagy rosszat gondoljak....abszolút passz....
  • Láma!
    bazz,ezt nem is hallottam.
    hát gondok vannak, komoly gondok, csak ne legyen belöle még nagyobb baj...
    és direkt nem irtam alternativákat...
  • Buddy
    ha nem kapják meg két héten belül a pénzüket, vagy legalább felét, akkor nem játszanak
  • Buddy
    minden tönkremegy: kezdődött a jégkoronggal, majd megszűnt a kosárlabda, aztán a vizilaszti pusztult le, most már a kézi sem ütős....a foci-részleg pedig régóta hulla

mi lesz itt.....