23418
-
#1962 a Loki mikor játszik??? -
Deqwator #1961 jaja
Kuva Debrecen -
#1960 oksi ez nem jó a Fradinak... -
Deqwator #1959 1-1 -
#1958 mennyi lett a meccs? nyert a Kaposvár??? -
#1957 vesszen furulyás -
#1956 porszemek vannak a gépezetben, 10 perc van hátra és 0:1 a kaposvárnak... -
#1955 ez kira oldal!!! -
#1954 Köszi - ez nagyon jó ! -
Rudee #1953 Töltsd le innen a címert, utánna PhotoShoppal bármilyen méretben meg tudod nyitni (minőség romlása nélkül). -
#1952 Tud valaki Fradi címeres hátteret ?
Csak címeres kellene. Az FTC.hu-n nem találtam ilyet. Előre is köszi. -
#1951 -
#1950 Fordított a Fradi
2005. április 8., péntek 20:48
Idegenben szerzett előnyt a Ferencváros a női kézilabda EHF-Kupa magyar házielődöntőjének első mérkőzésén.
Németh András csapata négygólos félidei hátrány után 31-30-ra tudott győzni Székesfehérvárott a Cornexi-Alcoa ellen. A visszavágót jövő pénteken rendezik a Népligetben.
-
#1949 hehe -
#1948 :DD -
skristof #1947 és miért nem lep meg, hogy épp a BKV-vel játszunk? -
Rudee #1946 MK elődöntő: BKV-Ferencváros, Sopron-Honvéd -
skristof #1945 legalább a csajokban még dobog a Fradi-szív -
#1944 Ezek elég pontatlan információk
A klub 6 havi bérrel és egy két éves járulékokkal tartozik !!!
És a csajok mindenképp lejátszák becsületből a hátralévő mérkőzéseket.
A jelen körülmények között még két hétig tudják vállalni a játékot azonban a bajnokságot és a kupát szeretnék befejezni A KLUBB MIATT !!! -
#1943 5 milliárdom lenne, akkor tuti nem vennék ennyi adósságot, bajt, kínlódást rajta!:)) Inkább a városomban ahol lakok, felszereltem volna a kórházakat, meg ilyesmi, ha már jótékonykodni akarok.:))) -
#1942 A netto 100000 is sok! Amennyit a közönség összad azt szétosztanám közöttük, oszt ennyi. Ha meg bejutnak a BL-be, ahonnan nem kevés pénz jönne, akkor kereshetnének. De amíg csak a tengés-lengés van, azért egy fillér is sok. -
#1941 a nemrégen elvitt 5,4 milliárd lottónyereményből megvettem volna az egész kócerájt, azt rend lett volna, az tuti -
#1940 hát igen...évek óta a Fradiból él mindegyik...nem pedig érte.
de minek ezeknek hajtani komolyabb szinten ,ha ugyanúgy megkapják a pénzüket (évi 30-40 millióból sem fognak nyomorogni...én legalábbis eléldegélnék ennyiből), ha meg nem, felháborodva ugatnak meg perelgetnek
mi kellene ide ---> netto 100000 és ha teljesítmény van, akkor jöhetnek a pluszok.....ha meg kevés????? kérem szépen...nem kötelező focizni.... -
#1939 még vannak, akiket érdekel ez a szánalomkupac magyar vergődés...dícséretes dolog Tőled, én már feladtam -
skristof #1938 hát most jobb volt a Fradi, szombaton meglátjuk! :)
mukika, kösz a segítséget! RÁ-KÓ-CZI!! :]
amugy jól paráztattátok a sárgákat! respect! ;) -
#1937 hát ja ebben igazad van... -
#1936 Arra azé' kíváncsi lennék, hogy annak ellenére, hogy xarban van szinte minden szakosztály a fradinál, de Furulya tutira felveszi a nem 80000/hó fizetését.
A 95-96 BL szezon óta tart a mélyrepülés. Abból a lóvéból minden további nélkül europai szintű csapatot lehetett volna csinálni 4-5 év alatt, de akkor is voltak emberek akiknek a saját boldogulásuk előbbre való volt a klubérdekeknél. Azóta sincs egy hang sem arról, hogy hová is folyt el az a rengeteg talált pénz! Mert ugye talált volt, mert ha nincs a BL a költségvetés akkor is megvolt, tehát az a pár milliárd pluszban jött. Akik pedig ezeket elszórták még mindig szabadlábon vannak. Na innen ered a gondok 90%. Ezek az emberek nyugodtan kitörölhetnék a fradi címerből a 3E betűt.
Mág azt is megkockáztatom, hogy amit anno a futballisták a BL-el kerestek, abból csurrant-cseppent volna a többi szakosztálybnak is, csak hozzáértő, nem tolvaj emberre kellett volna bízni a dolgokat. Na de ezeknek jó a zavaros, mert abban lehet a legjobban halászni! -
#1935 megoldódik minden.... -
#1934 ezt már haverral mi is felvetettük :)
de nem a szurkolók döntenek...és pont ez az állapot idegenít el a csapattól....vhogy undorító az egséz, ami ott folyik -
#1933 hát ja -
#1932 épp faterral beszélgettük többször is, hogy lehet hogy lenne befektetö, csak a furulyás miatt nemjönnek! -
#1931 olyan "fasz kivan az egésszel" hangulatot ad az egész -
#1930 igen, a tsz parsztbácsit mindenképp ki kellene lőni onnan....ebben egyetértek....de ettől még nem lesz pénz -
#1929 csak nem!
bár amig a jo TSZ elnök ül abban a székban, addig ide szponzor nemjön!
de ez csak az én véleményem! -
#1928 hát én is vhogy igy vagyok vele -
#1927 és azt sem tudom, hogy lehetne jobb....mert szerintem már csak rosszabb lesz -
#1926 én ehhez a helyzethez már nem tudok szólni...komolyan....niem tudom, jót vagy rosszat gondoljak....abszolút passz.... -
#1925 bazz,ezt nem is hallottam.
hát gondok vannak, komoly gondok, csak ne legyen belöle még nagyobb baj...
és direkt nem irtam alternativákat... -
#1924 ha nem kapják meg két héten belül a pénzüket, vagy legalább felét, akkor nem játszanak -
#1923 minden tönkremegy: kezdődött a jégkoronggal, majd megszűnt a kosárlabda, aztán a vizilaszti pusztult le, most már a kézi sem ütős....a foci-részleg pedig régóta hulla
mi lesz itt.....