23418
  • Láma!
    jaja,olvastam azt is...
  • Rudee
    Furulyás állítólag hazajött, biztos ő "intézte" ezt is.
  • Láma!
    ték. sry
  • Láma!
    na mivan? megfenyegették, vagy rájöttek, hogy kell ö a csapatba??
  • dardevil
    Adem Kapic nem akar kiszúrni a Ferencvárossal, így visszavonta a feljelentését !
  • szanics
    Szerintem meg igen.
  • mukika
    Nem az idényről beszélek. Hanem általánosságban. Ugyebár ott volt az FTC - Debrecen, mikor a nagy balhé volt. Verekedés, berohanás, edző lerugás, meg ilyenek... mennyi büntetést kaptunk?! Iszonyat sokat... Ha jól emlékszem Diósgyörben is volt egy hasonló, söt még durvább eset is, amit a MÉDIA is alig mutatott. Milyen büntetést kaptak? Lófaszt.

És ez csak 1 pl. volt.
  • szanics
    Fehérvár.
  • Hangianix
    Az MTK-tol tudom, hogy vontak le, meg meg egy csapattol.
  • Hangianix
    Oooo. Levontak? Iden?
  • mukika
    Ha betartják a szabályokat, bazi sok csapattól lehetett volna pontot levonni, és pünzbüntetést begyüjteni... érdekes tőlünk egyből levontak, megbüntettek, még másokat nem is figyelmeztettek.
  • Hangianix
    Ez az 1987-re ment.
  • Hangianix
    Ha betartjak a szabalyokat, a Fradit (es sok masik csapatot) mar joparszor ki lehetett volna zarni a gazdalkodasa miatt.
  • Rudee
    Ugyanazzal a kerettel biztos visszajutottak volna, de nem hinném hogy mindenki szívesen jáccott volna a másodosztályban.
  • szanics
    Lehet, de szerintem simán visszajutottak volna, és most ugyanitt tartanának.
    Sajnos ott nincs egy ilyen seggfej elnök, és ott nem csak beszélnek az összetartásról!
  • Rudee
    De hozzátehetjük hogy a Debrecen nem tartana itt ha anno betartják a szabályokat és a kieső csapat ki is esik.
  • szanics
    A probléma ott van ezzel a gondolatmenettel, hogy Debrecenben van kis hazánkban az egyetlen csapat, amelyik nyereséget termel, így nem valószínű, hogy nagyon összeroppannának egy BL-szerepléssel.
    Amúgy én nem is örülnék neki, mert - rivalizálás ide vagy oda - szimpatikus csapat, és üde színfolt a magyar fociban.
  • zambrotta
    Tegnap a vonaton eszembe jutott valami!

Pár évvel ezelőtt bajnok lett egy Dunaújváros nevezetű csapat! A következő évben még úgy-ahogy tartották magukat (2. hely), kaptak egy szép stadiont, mert már régen sírtak érte, aztán szépen lassan kiürült a kassza, most pedig nb1/b

Aztán bajnok lett egy Zalaegerszeg nevű csapat is, összevásárolt pár játékost, megverte a mu-t, kapott egy szép stadiont és most ugyanaz van majdnem mint az előző példánál!

Persze nagyon szomorú és dühös lennék, ha nem mi nyernénk meg a bajnokságot, de ha az kell hozzá, hogy a patkány loki kiessen vagy kurva szar legyen, mint 2001-ban, mikor debrecenben ünnepeltünk, akkor az idén beérem a kupával is, megverhetik a mu-t, kaphatnak stadiont, csak legyen az a sorsuk, mint a dunaújvárosé!

Hát ezen törtem az agyam! Lehet vele vitatkozni!

Bár nekünk csak magunkra kell figyelni és örülni, hogy ilyen edzőnk van!

• zambrotta
    Sajnos tényleg besokallt, de hát ez van! Egyszer fenn egyszer lenn!

FURULYÁS TAKARODJ!
  • szanics
    Szerintem meg nem.
    Egy edző, bárhogy menjen a csapatának, nem mutathatja gyengének magát. Neki ilyenkor ki kell állnia a csapata mellett, nem pedig sírva kimenni a szurkolókhoz.
    A probélma gyökere szerintem az, hogy László Csaba soha nem volt felnőtt csapat edzője, pláne nem Fradi-szintű együttesé. Itt olyan játékosok vannak, akik megeszik, és egy idő után képtelen a fegyelmet tartani az öltözőben. Most pont ez történik.
    Kicsúsztak a kezéből a dolgok, ezért akadt ki ennyire.
    Kérdezem: hogy fog ezek után belépni az öltözőbe? Mit fog mondani a játékosoknak, akik nyilvánvalóan látták, hogy bőgött a meccs után?
    Vannak persze bírói tévedések, de ha jól láttam, Egervári ma nem sírt, miután 4-0-ra kapott ki a csapata, és Dajka sem bőgött, mert Békéscsabán nem fizetnek a játékosainak.
    László Csaba sajnos besokallt, ez az igazság.
    És ha nem mond le, rá fog menni arra, ami most a Fradinál zajlik. Sajnálnám, mert jó szakembernek tartom.

És még valami: ha amiatt kezdett sírni, mert a szurkolók elkezdték éltetni, akkor vele is problémák vannak. Soha nem fogom elfelejteni, hogy egyes Fradi-szurkolók Pintér Attilát is éltették, aki köztudottan a legnagyobb tahó az edzők között, és aki nem megnyerte a Fradival a bajnokságot, hanem kis híján leadott egy hétpontos előnyt...
  • skristof
    a játékkvezetőkről nyithatnánk egy külön topikot is, véleményem szerint ők is nagyban benne vannak abban, hogy ilyen a magyar futtbal.

nem csak erre a meccsre gondolok, de pl nem tudom, hogy voltál e lennt az ősszel, mikor is itt Kaposvárott játszott a Fradi. Ugy kapott ki 2-1re, hogy kapott egy ajándék 11est a végén. Lehet hogy nem tudok pártatlan maradni, de továbbra is állítom, hogy a bírok pestnek fújnak...

(igaz, ez nyugaton is megvan, hogy segítik a nevesebb klubokat)
  • Rudee
    Az a baj hogy László Csaba viselkedhet bárhogy, attól még ott lesznek azok az igen érdekes bírói tévedések. A Kaposvár ellen kivételesen les volt a meg nem adott gól, de pl Bajevski lerántását elég nehéz lehetett nem észrevenni. Még ha ugyanaz a bíró "tévedne" minden meccsen, de nem. És érdekes hogy eközben van olyan csapat, akinek még a kapufa is érvényes gólnak számít.
    Elismerem hogy eddig is voltak téves ítéletek (és még lesznek is), de az idei termés enyhén kilóg a sorból.

Ha pedig elsírja magát akkor tegye azt nyugodtan, legalább nem a másik csapat edzőjét basztatja mikor gólt lő a csapat (ld. Véber). A reklamálása után pedig kezett nyújtott a bírónak aki csak integetett hogy menjen onnan.
  • Láma!
    hm. nem értem miért ne tehetne. ezen látszik csak igazán, hogy melyik az az edzö, amelyik törödik a csapatával, és melyik,a nemtörödöm, csak a pénz érdekel edzö.
  • szanics
    Vajon Sheva miért értette meg elsőre? Hmmmm...
  • szanics
    Azt meg leírtam, láma. Ne legyen már ennyire korán.
    Az Urbán Flóri azt mondta, ilyet nem tehet egy edző. Hogy mit? Az meg ott van alant. :)
  • Takezó
    ne légy már hüle, az Urbán Flórira kérdezte Láma ;)
  • skristof
    ja :\

kell a lóvé pécs ellen, mert azt nem hagynám ki semmiképp sem

a tegnapi X örömére pedig tartottunk egy görbe estét, végigénekelve a várost, és ingyen belógva az ossian koncertre, ahol a szünetekben szintén ultra dalokat énekeltünk :)

szerdán megprobálunk odavágni a lokinak, szombaton pedig pécs
  • szanics
    Mit tett: 1969
    Mit mondott: 1970

Nehogy már egy Fradi-fórumon ezt el kelljen magyarázni...
  • Láma!
    miért?
    mit mondott?
    mit nem tehet?
  • Sheva
  • szanics
    Azt kell mondanom, tökéletesen igaza van Urbán Flórinak. Egy edző ilyet nem tehet, akármekkora szarban van a csapata.

• Laffite
    Ha a Fradi 100%-os teljesítménnyel nyerné a bajnokságot, Furulyás urat akkor is nyugdíjazni kellene végre, mert nem tesz jót a hazai focinak, ha ilyen hozzáállású emberek próbálják irányítani a szálakat...
  • Sheva
    a mérkőzés utána nyilatkozat László Csabával:

- Mi volt a célja a mérkőzést követően, amikor berohant a pályára?
    - Meg akartam köszönni a játékvezetőnek a ténykedését.
    - Nem úgy tűnt...
    - Nem tagadom, hogy voltak bennem indulatok, de nem megsérteni akartam a játékvezetőt. Ebben meg is akadályoztak volna.
    - Miben látja a csapata problémáinak az okát?
    - Van olyan válogatott játékosom, aki komoly pszichikai gondokkal küzd, és ez alaposan meg is látszik a teljesítményén.
    - Kit emelne ki a csapatából a mai meccs után?
    - Egyedül a csapatkapitányt, Lipcsei Pétert tudom dicsérni, aki igyekezett összefogni a gárdát, mindent megtett, hogy a csapat kiegyenlítsen.
    - Felmerül a kérdés, hogy a játékosok esetleg nem ön ellen játszanak?
    - Ezt egyik játékosomról sem feltételezem.
    - Mi a helyzet Robert Vagnerrel, aki ma még a kispadon sem kapott helyet?
    - Vagner remek teljesítményt nyújtott, amikor hozzánk került, lődözte a gólokat, ám családi problémái miatt az ő teljesítménye is elmaradt a várakozástól.
    - Az ősszel ön is lángolt, ma azonban már csak "pislákol"... Mi ennek az oka?
    - Összetett probléma, mindenesetre az tény, hogy sok minden megváltozott az elmúlt időben.
    - Mi a visszaesés oka?
    - Az egyik ok, hogy míg mások tudtak igazolni a télen, addig hozzánk nem jöttek, hanem elmentek. Szerintem előrébb tartanánk, és nekem is kevesebb dolgom lenne, ha például meg tudtuk volna tartani Zavadszkyt és Zováthot. Mindenesetre az világos, hogy a jövőben egyre több fiatal, sajátnevelésű játékossal kell dolgozni.
  • Sheva
    Ritkán látható jelenettel zárult az FTC-Kaposvár bajnoki (1-1), amelynek végén a hazaiak mestere, László Csaba magából kikelve kérte számon a negyedik játékvezetőn a vezetőbíró, Sápi ténykedését, majd megtette ugyanezt a lefújás után személyesen a játékvezetőnél is.
    A felháborodottságot azonban nem a nyugalom váltotta fel a Fradi vezetőedzőjénél, aki a pályán fél térdre ereszkedett és arcát a kezeibe temetve zokogni kezdett.
    A vele készült interjút hamarosan olvashatják honlapunkon.

Ezzel szinte egyidőben mintegy 30 szurkoló kezdett el - Nyilasi Tibort éltetve - tüntetni a klubház főbejárata előtt, de a felsorakozó rendőrök hamar véget vetettek a nem tervezett "összejövetelnek".
  • Sheva
    a Loki nyert 3-0-ra szal elhúzott a fraditól...
  • mukika
    akkor gondolom sokan voltatok... :P

sajna én sem mentem de nem is bánom. nem volt az az érzés hogy ott kéne lenni. bár a Szerdai családias hangulat kifejezetten tetszett párszor... :P

Remélem valami megmozdult és egy-két bástya megingott végre már Furulyás bácsi körül.
  • skristof
    3al verték tel-avivot....

Kaposváriak vagyunk mi, fasza gyerekek... :)

mukika vazz énsem tudtam felmenni :S
  • Láma!
    na meg persze szurkoltunk is, de most nem mondhatja furulyás hogy 100 felöltözött gyerek kiabált!
    az egész stadion zengett!!
    FURULYÁS TAKARODJ!!!!!!!!!
  • Láma!
    mien hangulat?
    lincshangulat!!!
  • dardevil
    Valaki volt a meccsen ?
    Milyen hangulat volt kint ?