Fradista lennék de azt kell mondanom, hogy ennél szarabb Fradit még sose láttam. Vukmir-Gyepes-Botis olyan mint 3 bamba újonc akik életükben nem jáccottak együtt. Lipcsei bár a kedvenc játékosom régóta de már egy labdát sem bír átvenni nemhogy lőni meg egyéb focival kapcsolatos dolgot. Huszti 1 cselre és egy gyors indulásra jó de a 2. embernél már belevezeti a védőbe. Most, hogy volt egy kis szünet a bajnokságban és külföldi meccsek mentek csak a Sport1-en és a Sport2-ön és sokat néztem, ezek után egy ilyen meccs egyszerűen szánalmas. Fradi játékosoknál úgy tűnik mintha életükben nem jáccottak még füves pályán és úgy gyorsulnak mint egy vonat... Én nem tom ezek mit csináltak "felkészülés" néven de, hogy nem fociztak az tutibiztos. Ezt a Diósgyőrt akiknél zsengébb csapatot rég láttam a magyar bajnokságban kb 6-7 góllal kellene lenyomni egy normális csapatnak akiknél van olyan játékos aki nem úgy lő mint anyám. Nézi az ember ezeket a külföldi bajnokságokat és hihetetlen ez után látni azt, hogy erős kapura kartó lövés mint olyan, nincsen idehaza. Tolják a labdát ami éppen elvánszorog a kapuig. Más bajnokságban már 20 méterről lövöldöznek, ezek meg 5 méterről is földbe rúgnak.... Legyen bármi a 2. félidőben de ez elképesztő és ez a csapat nem érdemi meg a FRADI nevet!!