23418
-
neeee -
#1921 a kézis csajok már lázadoznak -
#1920 3:1 lett gyert az FTC -
#1919 hát sajna nincs pénz de szerencsére a játékosok nem lázadnak!!! -
Takezó #1918 Hát eegen, és még csak asse tudni,h ogy mikor lesz -
#1917 csak emlékeztetnék mindekit higy még mindig nincs pénz!! -
Takezó #1916 reméljük -
#1915 szerintem mostmár össze szedi magát a Fradi... -
#1914 reméljük -
#1913 sima egyes -
Takezó #1912 FTC - Kaposvár, Duna tv, 19:30 közvetítés :) -
#1911 Mint arról beszámoltunk, László Csabát, az FTC vezetőedzőjét 2 nemzetközi kupameccsre eltiltotta az UEFA a Hearts elleni meccsen mutatott viselkedéséért. A zöld-fehérek mestere természetesen másképpen emlékszik a történtekre.
- Meglepődtem a büntetésen, mert abszolút nem vártam - kezdte László Csaba. - Nem akarom magam szentként feltüntetni, de azt kell mondjam, hogy nagyon rossz a sportdiplomáciánk. A történtekhez tartozik a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy amikor játékosok feküdtek a pályán - mindegy, hogy skót vagy ferencvárosi -, mi kirúgtuk a labdát, hogy ápolhassák őt. A Hearts vezetőedzője kérte a játékosait, hogy ne adják nekünk vissza a labdát, hanem hozzák játékba. Ezt tettem szóvá a negyedik játékvezetőnél, és ezért küldtek a lelátóra. Legalább három olyan eset volt, amikor nem sportszerűen viselkedtek az ellenfél játékosai. A találkozó végén, tényleg visszamentem a pályára, ez tény. A skót edző nyújtotta a kezét, de én a kézfogás elfogadása előtt megkérdeztem tőle, hogy hol a fair-play szelleme? Ő ezen úgy feldühödött, hogy bokán rúgott. A skót újságírók erről a rúgásról napokig cikkeztek, ugyanakkor csodálkoztak, hogy a Ferencváros nem jelent fel senkit. Utólag azt mondom, hogy nekünk kellett volna ezt meglépni, de nem foglalkoztunk az üggyel, mivel úgy ítéltük meg, hogy nincs is ügy. A szurkolók miatt kiszabott 10.000 svájci frankos büntetés szintén érthetetlen számomra. Több rendőr volt, mint Fradi-drukker, és a mieink nem követtek el semmilyen komoly rendbontást. -
#1910 NEVETSÉGES!!!
Az UEFA fegyelmi bizottsága két mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a Ferencváros vezetőedzőjét, László Csabát, és 8300 dolláros, vagyis 1,6 millió forintos pénzbírságot szabott ki a klubra.
Az UEFA testülete a tréner skóciai viselkedését találta sportszerűtlennek. László Csabát december tizenhatodikán a Hearts ellen 1-0-ra megnyert UEFA Kupa-találkozó 68. percében folyamatos reklamálásért elküldték a kispadtól. Az összecsapás lényegében tét nélküli volt, mert egyik klub sem jutott tovább.
Ennek ellenére a szakember a lefújás után visszatért a technikai zónába, és ott összetűzésbe keveredett a hazaiak trénerével, az - AP amerikai hírügynökség szerint - őt megrúgni szándékozó John Robertsonnal. A skót edző viszont csak figyelmeztetést kapott kedden az UEFA-tól.
A Ferencváros Skóciában lépett fel utoljára az UEFA először kiírt csoportkörében, és végül négy meccsből négy ponttal zárta a küzdelmeket. A Hearts mellett a holland Feyenoord ellen hazai pályán ért el döntetlen a magyar bajnoki cím védője. -
#1909 Üllői út, szerda, 19.30
László Csaba (Ferencváros): - Nem vagyunk könnyű helyzetben, a csatáraink rendre gólképtelenek, és bár kidolgozzuk a helyzeteinket, nem lőjük be azokat. Ezen mindenféleképpen változtatnunk kell, főleg, hogy a célunk a továbbjutás, amiért mindent el kell követnünk.
Prukner László (Kaposvár): - Remélem sikerül "összedrótozni" a csapatot, és nem vallunk szégyent az Üllői úton. Szeretnénk jó eredményt elérni, bár a keretben sok a sérült. Nehéz sorozat vár ránk, hiszen a Fradi után újra a Fradi vár a csapatra szombaton, immáron a bajnokságban.
A várható kezdőcsapatok
Ferencváros: Szűcs - Vukmir, Botis, Gyepes - Tőzsér, Takács, Lipcsei, Huszti - Rósa D, Sowunmi, Bajevski
Kaposvár: Balajcza - Finta, Zahorecz, Mező (Kőrösi), Petrók - Farkas, Máté, Tóth B., Andruskó - Jovánczai, Oláh -
#1908 pfffff szégyen decemberbe történt oszt április van...eddig elemezték mi történt valójában??? -
skristof #1907 nevetséges... -
Rudee #1906 Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága két mérkőzésre eltiltotta a kispadtól László Csabát, a Ferencváros vezetőedzőjét.
A zöld-fehérek szakvezetőjét a 2004. december 16-i, Hearts elleni találkozón küldte el a kispadról a grúz Levan Paniasvili játékvezető, mivel reklamált, ám László Csaba a mérkőzés után visszatért a technikai zónába, és ott összetűzésbe keveredett a Hearts menedzserével, John Robertsonnal.
Robertson figyelmeztetést kapott az UEFA-tól, a Ferencvárosnak ezen kívül 8300 dollárt is be kell fizetnie a szövetség pénztárába. -
skristof #1905 Zoli golja az Everton ellen
powered by: Bentex TV -
#1904 ebben tökéletesen igazad van az ifista gyerek játéka nekem is tetszett!
Lajos a második gólba egy picit szerintem benne volt a harmadikat nem láttam az elsőbe meg nem vonom bele! -
#1903 ezt mondom én is.
a gondok miatt ilyenek. azt képtelenség kiverni a fajükböl.
és ez is, mint oly sok más furulyás úr adománya! -
#1902 Aki mecs közben is a pénzügyeivel foglalkozik elmehet a faszba. Egyiknek sem a kenyérre kell a pénz, per pillanat szerintem. Ilyen játékot a fiatal, tehetséges, tartalékok, ifik is tudtak volna nyujtani. pl: Takács, aki játszott, és szerintem messze a legtöbbet akarta, és messze a legjobb volt.
Az én részemről egyedül Lajost tartanám meg. Ez a meccs totál elszomorított. Teljesen megváltozott a véleményem. Itt lenne az ideje valami frissítésnek.
Ha pedig a csapaton belüli gondok miatt voltak ilyen szarok ( morál az semmi nem volt) akkor elég érdekes, és köszönjük Furulyás bácsinak, hogy ilyen Fradit is láthatunk. -
#1901 én is aláirtam.
de ameddig nincs pénz, ne is várj nagyon kirobbano formát, látványos cseleket, meg tartást, küzdést... -
#1900 :DD
Nyerjen a Kaposvár, ha akkor is ilyen hozzáállást látunk... 2. félidőre szinte úgy kell kidrugdosni a csapatot! Nincs bal oldal, senki nem találja a helyét, megy az alibi foci.... ilyen egy lószar játékot.
Nincs semmi készülődés, legalábbis nem tudok róla. Most az RTL ellen megy az aláírásgyüjtés stb... székház előtti tüntetés is várható. Aki volt tegnap meccsen, az kapott szorólapot, és aláírhatott egy lapot, ami az RTL ellen szólt. A játékosoknak is szar a korai kezdés.
Az az úgynevezett Fradi szív pedig halott...
-
#1899 Mucha József: Valami megtört -
#1898 Az MTK ellen elveszített örökrangadó után a Ferencváros hivatalos honlapja nekiszegezte a kérdést László Csaba vezetőedzőnek: képes-e a csapat felállni a padlóról? "Természetesen képes. Van még két hónap a bajnokságból, jönnek az újabb meccsek, tehát lehet javítani. A Kaposvárt most kétszer is le kell győznünk, és később is arra kell törekednünk, hogy...
... megnyerjük a meccseket. Ki kell elemeznünk a helyzetet, de képesnek tartom arra a csapatot, hogy a jövőben eredményesebbek legyünk" - így az optimista Fradi-tréner.
-
#1897 Duplán szomorú volt a Ferencváros vasárnapi veresége után Thomas Sowunmi, a zöld-fehérek támadója, ugyanis sérülés miatt idő előtt kellett befejeznie a találkozót. Így a kispadról kellett végignéznie, amint társai 1-0-ás vezetésről kapnak ki 3-1-re.
- Egy lágyéksérülés miatt kellett cserét kérnem, nem bírtam volna befejezni a mérkőzést - mondta az első félidőben amúgy aktívan játszó Sowunmi. - Az első 45 percben egy jogos tizenegyestől fosztotta meg a csapatomat a bíró, ami nagyban befolyásolta a meccs későbbi alakulását. Meglepett, hogy a megszerzett vezetés után miért nem változtattunk azonnal a taktikánkon, mert ez esetben talán meg tudjuk tartani az előnyünket. A végeredmény nem tükrözi a valós képet, mert legalább egy pontot érdemeltünk volna. -
#1896 Illés labdába se rúgott... a juniorok viszont mentek mint állat meg Végh is fogott nagyokat!! -
skristof #1895 nemnem
most a juniorok -
#1894 Csak nem megint Illés nagypapa volta király?? [nem láttam a meccset] -
skristof #1893 hát ez nagyon gyenge volt....
mukika mit tippelsz szerdára? :) készültök valamivel? (nem bokszra gondolok :D) -
#1892 -
#1891 -
#1890 akkor 2:1 ide vagy több... és utána jöhetett volna a Gera szaltó! -
bár ottlett volna a bolgárok ellen. -
#1888 legalább ennek tudunk örülni... -
#1887 Gera-góllal verte az Evertont a WBA
2005. április 3., vasárnap, 19:16
Az idény során sokáig sereghajtó West Bromwich Albion újabb lépést tett a kiesés elkerüléséért, miután a Premier League 31. fordulójában Gera Zoltán góljával 1-0-ra legyőzte az Evertont.
A Crystal Palace szombaton hazai pályán szenvendett egygólos vereséget a Middlesbrough ellenében, s Király Gáborék botlását azonnal kihasználta a szintén újonc West Bromwich Albion. A birminghami gárda nyerő embere - mint idén már oly' sokszor - ezúttal is Gera Zoltán volt: a 63. percben Greening bal oldalról érkező beadását a berobbanó magyar játékos a bal alsóba fejelte.
Ez volt Bryan Robson együttesének az idei ötödik sikere, amellyel a WBA feljött a 18. helyre, így már csak rosszabb gólkülönbsége miatt áll kieső helyen (a 17. helyezett Southampton -14-gyel rendelkezik Geráék -21-gyével szemben).
Premier League, 31. forduló:
West Bromwich Albion - Everton 1-0 (0-0)
gól: Gera (63.)
[origo]
-
#1886 Öröm az ürömben !
West Bromwich Albion - Everton 1-0 (0-0)
gól: G E R A (63.)
-
#1885 -
#1884 hát pedig drukkoltam... a vezető gól mikor jött azt hittem az lesz a találkozó uccsó gólja de tévedtem!!! -
#1883 --> ott az ajto, ahol bejöttél, ott ki is mehetsz.