23418
-
#2042 És ne felejtsük el, hogy az MTK eggyel kevesebbet játszott...
Már csak az a kérdés, hogy a Loki vagy a Győr lesz a bajnok? Sztem a Loki... :( -
#2041 24. forduló.
1. DVSC-AVE Ásványvíz 43
2. Ferencváros 39
3. Győri ETO FC 38
4. Újpest FC 35
5. MTK Budapest 34
6. ZTE FC 32
segit mer rendes ezekben a nehéz idökben
-
#2040 basszus :( 2-0 -
#2039 srácok! ugyanez a játékoskeret, ugyanezek a játékosok összel majdhogynem megverték a Feyenoordot, és tisztesen helytálltak Gelsenkirchenben. a probléma nem az hogy elfelejtettek jáccani, hanem,hogy nem AKARNAK jáccani. ha vki nem kap pénzt a munkájáért, akkor sztárjkol. ök ugylátszik az alibifocit választották sztárjk helyett... -
#2038 hát a vasas produkált egy 0-10-es gólkülönbséget az utolsó két meccsén, így ha hazai pályán a zöld-fehérek még velük sem boldogulnak, akkor tényleg hatalmas a baj... -
#2037 Egyetértek! Csak ugye ha kijutnak nemzetközi kupára akkor úgyse ezek a játékosok lesznek már itt(REMÉLEM) így a mostani játékosok éppen a jövő Fradiját teszik tönkre okosan... De az tény, hogy ezzel a kerettel csak szánalmas égés lenne az egész. Viszont ahhoz, hogy új játékosokat csábítsanak ide ahhoz kéne a vonzó erő ami a nemzetközi kupaszereplés sé nem az, hogy FRADI a csapat neve.(sajna utóbbinak lassan inkább negatív kisugárzása lesz mint pozitív...) -
#2036 Hat, mint nem Fradi drukker (nem drukkolok senkinek, nem kivetelezek :D ), jot tenne nekik, ha nem jutnanak ki a nemzetkozi porondra, legalabb nem nyulnak le megint az osszes penzt egyesek es kirugnanak mindenkit, aki nem kell, vagy csak art. Amig nem tesznek rendbe mindent, addig eredmenytol fuggetlenul meltatlan lesz a nevehez a csapat. -
#2035 Tiszta Diósgyőr meccs volt... Legalább annyira támadtunk mint ellenük és legalább annyira lámáztak a játékosok mint ott. A horvát srác aki a 2* úgy beszopatta a védőinket 2 csellel mint a szél, a horvát 3. osztályból jött csatár(legalábbis ezt mondta az interjúban)... Ezen illene elgondolkozni. Az egész védősor szánalmas bár kérdem én ha Huszi és Gyepes folyamatosan próbál támadni(azért írom, hogy próbál mert nem tud szegényke) ki marad védőnek? Támadósor egy kurvanagy LOL a sokat futó de lőni nem tudó Penksával a mindent megtevő de egyedül minden megoldani képtelen Sowunmival(azért még ő se olyan jó, hogy a saját maga által lefejelt lasztikra ő startoljon rá és ő lője be, más meg nem tudja) és az örökbéna szinészünkkel vagyis Bajevskivel... Utóbbira még szót se érdemes vesztegetni mert akinek 10 helyzet kell 1 gólhoz az nem csatár!!! Nameg ha csak ránéznek máris elesik. Ilyen játékosoktól tudok hányni... Ott a laszti elötte de ő inkább elesik... Lipcsei, Rósa, Sowi, Szűcs és néha Gyepes, Huszi azok akikkel számolni kéne a jövőben. Többi mehet libát terelgetni..
Btw amúgy azt nem értettem, hogy miért nem mert cserélni László Csaba. A hülye játékosok sose fogják megérteni, hogy változtatniuk kell a mentalitáson ha nem cserélik le őket. Ha egyszer azt vennék észre, hogy nini az ifi srác került be helyettem a kezdőbe akkro tuti máshogy állna hozzá.
Persze egyetértek, hogy Furulyás takarodj meg egyebek de amikor egy játékos nem tud levenni egy labdát, passzolni és FŐLEG lőni nem tud akkor ott már nem segít a pénz sztem.(mármint a játékoson)
Sose fordult elő velem, hogy Fradista lévén tapsoltam az ellenfél góljának de a 2. Szpari gól után megtettem. Megérdemlik a játékosok(nem az összes), hogy kikapjanak és, hogy a MB tök utolsója megalázza őket egy ilyen góllal... Remélem több Fradi TVs meccs nem nagyon lesz(bár tudom, hogy úgyis) mert ilyet kínszenvedés egy zöldnek végignéznie... Grat a Debrecennek a bajknoksághoz!
Hajrá Fradi(majd jövőre)!! -
#2034 A Vasas ellen most vezet a Lombard és a hétvégén is kaptak egy négyest, arról nem is beszélve, hogy a 10 idegenbeli meccsükből csak 4 pontra futotta (1 győzelem, 1 döntetlen, 8 vereség)
na persze a Nyíregyháza mérlege sem volt túl pozitív...
-
Rudee #2033 Ez alapján a pontszerzés meg lesz. -
#2032 A Magyar Kupa Kell mint 1 falat kenyér ! -
#2031 2005-04-17 Arany Ászok Liga Ferencváros - Vasas ???
2005-04-13 Arany Ászok Liga Nyíregyháza - Ferencváros 2-0
2005-04-09 Arany Ászok Liga Ferencváros - Kaposvár 1-1
2005-04-06 Magyar Kupa Ferencváros - Kaposvár 3-1
2005-04-03 Arany Ászok Liga MTK - Ferencváros 3-1
2005-03-19 Arany Ászok Liga Ferencváros - Fehérvár FC 0-1
2005-03-16 Arany Ászok Liga Diósgyőr - Ferencváros 2-3
2005-03-13 Arany Ászok Liga Ferencváros - Győr 0-1
-
Rudee #2030 Pedig az legalább kellene hogy meg legyen jövőre a nemzetközi szereplés lehetősége. -
#2029 Ennek a csapatnak már annyi !
Ha innen kimásznak a gödörből...
Nagyon elvagyok keseredve ! Ilyen játékkal még a Magyar Kupa is veszélyben van !
-
Rudee #2028 Kis túlzással Bajevski a gólkirályi címet is bebiztosíthatta volna ma magának. -
#2027 vagy csak kiment nyaralni egy keveset... egyébként sem értem, hogy milyen rendszer az, ahol egy clubnak idény közepén kell mecénásokat hajkurászni...
mellesleg úgy zuhan a csapat ázsiója, mint egy pilóta nélküli repülő, a tavaszi fordulóban csak a Diósgyőr volt megcsípve, meg egy pont a Kaposvártól, mert már ezt is lassan pozitívumként kell felfogni az eddigi 3 (vagy már 4?) verseség mellett... -
#2026 vannak olyan hírek, hogy ez a patkány furulya izraelben tárgyalt...ha ez így van és vmi zsidó veszi meg a csapatot, remélem felgyújtják ennek a tsz disznónak a házát...vele együtt -
#2025 ja, még jó hogy nem tettem rájuk pénzt... -
#2024 2:0 a nyíregynek! -
#2023 úgy nézem vezetnek a nyírségiek 1:0-ra, de van még majd egy félidő, bármi lehet -
#2022 Sághi Istvánt ismerem, sajnos nem adok a szavára. Tipikus megélhetési újságíró.
Az FSZSZ alelnöke szintén a vetítők közé tartozik, akik hazugságokat kreáltak pl. azért, hogy Várszegi elmenjen.
Félreértés ne essék, engem különösebben már nem bosszant, hogy Várszegit elkergették. Akkor nagyon sajnáltam, hogy így alakult.
Csak akkor megy fel kissé a vérnyomásom, mikor az őt elüldöző szurkolók - akik arról ismerszenek meg leginkább, hogy egy őstahót (Pintér Attila) éltettek meccsről meccsre, aki semmit nem tett le az asztalra (nekem ne mondja senki, hogy az ősszel megszerzett hétpontos előnyt akár Furulyással a kispadon nem őrizte volna meg a Fradi) - arról kezdenek papolni, hogy tűrhetetlen, ami most a Fradinál megy és mindenki mondjon le meg menjen a francba a vezetőség.
Kérdezem: mondhat ilyet bárki, miután ő maga hiúsította meg, hogy a klubjának évtizedekre biztosítva legyen az anyagi háttere? Nem hiszem...
-
skristof #2021 napi ász....
egyebet nem tudok mondani -
#2020 "A számtalan gonddal küzdő Ferencváros problémáinak a megoldásán fáradozik az utóbbi napokban igencsak elátkozott klubelnök Furulyás János. Megkeresésünkre - az "átkok" ellenére - igencsak derűs hangulatban és nagyon optimistán nyilatkozott a Napi Ásznak. A jelek szerint külföldi útja során biztató tárgyalásokat folytatott.
- Már lehet tudni, hogy kikkel tárgyalt?
- Nem az a fontos, hogy melyik országból jönnek a befektetők, és majd a tárgyalások során előkészített szerződések alapján kiderül, hogy ki mentheti meg a Ferencvárost.
- Sokáig akadályoztatta a Nemzeti Sporthivatal egy kéthektáros terület vitával a probléma megoldását. Hol tart az ügy?
- Igazából most egy hathektáros területről van szó, úgy érzem, hogy a két hektár nem téma, nem is vitatkozunk tovább, ezt az ügyet a Pénzügyminisztérium, az Államkincstár és a Sportfolió majd egymás között megoldja. Ettől függetlenül még hátravan a vagyonhasznosítási szerződés, amelyben már megállapodtunk, és csak az a kérdés, hogy mikor kapjuk kézhez a hivataltól az erről szóló írást.
- Valahol azt nyilatkozta, hogy játékosokat adnak el, ezek szerint "kiárusítás" lesz?
- A félreértések elkerülése végett pontosítanék: valóban adunk el piacképes játékosokat, de ez nem jelent kiárusítást, mert a helyükre vásárolni is szeretnénk néhány jó futballistát. Úgy tűnik, hogy a szakmai stábnak vannak kiszemelt játékosai, és legalább három futballistával szeretném megerősíteni a csapatot.
- Hol tart a prémiumok kifizetése a labdarúgók esetében?
- Biztosíthatok mindenkit, hogy a prémiumot még április hónap végéig kifizetjük, és mostmár biztosan tudom, hogy minden rendben lesz.
- Mit szól az önnel szembeni szurkolói megnyilvánulásokról?
- Abszolút nem izgat ez a dolog, hiszen ebben az országban szólásszabadság van, ehhez mindenkinek joga van, illetve: a jelek szerint a Fradi elnökének nem.
Sághi István" -
#2019 na ennek lehet örülni. :) -
#2018 FSZSZ alelnöke. -
skristof #2017 Az Aston Villa szemet vetett Gerara - 20 millio fontos uzlet -
#2016 Nem kellett Várszegi a Fradinak. Hmmmm, érdekes, az utóbbi 10 évben senki sem kellett neki, csak a "csodálatos" közönsége, akik miatt a gatyájukat kifizették egy-egy nemzetközi meccsen.:)) Meg '95-96 után az a Pár100Milla sem kellett, amit az akkori vezetőség lenyúlt. Nah, nem mintha a mostaniak jobbak lennének. Azt sem értettem, hogyan lehetett régebben a legmocskosabb főszurkolóból(Gál László) technikai vezető, aki mostmár klubot irányít(Videoton). Nah ezért is tart itt a fradival egyetemben az ország focija. -
#2015 kicsoda? [nincs tvje] -
#2014 én sem. de most épp ismerős arc kacsintott vissza. ;) -
#2013 hirtvt elvböl nem nézek... -
#2012 Nézd a HírTv-t. Ismerős pont most beszél az igazságokról, és Várszegiről és a Fotex botrányról meg persze Furulyásról. -
Rudee #2011 A Magyar Labdarúgó-szövetség döntése értelmében megváltoztatták a játékvezető-küldést a Nyíregyháza-Ferencváros bajnoki mérkőzésre, és Arany Tamás helyett Ábrahám Attila dirigálja a találkozót.
A hírek szerint az MLSZ JB nem volt megelégedve Arany eddigi tavaszi teljesítményével, ezért került sor a váltásra. Ábrahám helyett egyébként Sápi Csaba dirigálja majd a Diósgyőr-Honvéd összecsapást.
nso -
#2010 Olyanok ismeretségét nem keresem, akik információkat gyártanak a tulajdonos eltávolítása érdekében...
Arról most nem írnék, hogy kettőnk közül ki és miért ismerheti jobban a helyzetet.
Az viszont mindenesetre szomorú, hogy egyes Fradi-szurkolókat annyira elvakít az antiszemitizmus, hogy képesek emiatt végignézni saját csapatuk tönkremenetelét.
Válsztani kellett, hogy 1. zsidó ember legyen a Fradi tulajdonosa vagy 2. életben maradjon a Ferencváros.
A szurkolók KISEBB része kikényszerített egy döntést, ezért most a Fradi ára a béka segge alá süllyed, aztán majd megveszi - nem milliárdokért, hanem párszáz millióért - valaki, akinek ennyit megér a Fradi. A befektetőjelöltek ugyanis nem azért várnak, mert nem tudnak dönteni, hanem azért, mert tudják: minden nap után milliókkal lesz olcsóbb a Ferencváros.
Aztán majd jön egy újabb tulajdonos - ha kis szerencsénk van, nem lesz zsidó ember, és párszázan majd nem üldözik el úgy, mint egy éve...
-
#2009 Igen ezt teljesen így gondolom. És egyáltalán nem sírok miatta.
Te is csak a Médig által elmondott dolgokat tudod, és csak azokat írtad most le. A Média hazudik főleg ellenünk. Járj el mecsekre és megtudod mi az igazság. Csak legyen egy kis ismeretséged...
-
#2008 Többek közt ebből a "Várszegi járt ebből jól"-féle mentalitás az, ami rohadt nagy kamu, és rengetegen beszopják.
Várszegi ezen 1.6 milliárdot bukott - ennyit fizetett ki a klubnak, majd adta vissza ingyen a részvényeket -, plusz annyit, amennyit a játékosok fizetésére, a büntetésekre, a szurkolói randalírozások miatt kapott bírságokra kifizetett.
Ezek az állítólagos szurkolók azok, akik elkísérik a csapatot Koppenhágába, szétverik a buszt és a fél várost, hogy Várszeginek fizetnie kelljen.
A kiemelt részhez kommentárt sem érdemes fűzni, a háttérben folyó dolgok néhány elvakult ember agyának szüleményei...
Ők nem a háttérben folyó dolgokról tudnak, hanem a zsidózás lebeg a szemük előtt, az vezérli őket, meg hogy zsidó tulajdonosa nem lehet a nagymúltú Ferencvárosnak.
Vannak időszakok, amikor az ilyen hozzáállást megengedheti magának egy csapat, de a Ferencváros manapság nem ilyen...
De ha ezt Te így gondolod, én azt tiszteletben tartom, csak éppenséggel akkor nem kell sírni amiatt, hogy most itt tart a csapat... -
#2007 A mondokám második feléhez meg annyit, hogy nem azt mondom hogy a Fradi tábor tökéletes. Ez a tábor Magyarországon mondhatni a legalja... Nincs meg az a közös pont a táborok között, megy a klikkesedés, az alvilági élet. Nincs egyáltalán összetartás, pedig régen pont erről voltunk híresek.
Pont a mostani hétvégi Kaposvár elleni mecsről hallottam egy olyan sztorit hogy köpni-nyelni nem tudtam. De ezt nem szeretném elmesélni, akit érdekel olvasgasson az Indexen. -
#2006 D-Á-B-R-Á-C-Á-N
Várszegi féle alakok nem kellenek a Fradiba. Zsidó volt, és a Zsidó MTK volt a "testvércsapatunk". De ez nem volt AKKORA gond. Érdekes módon viszont Várszegi jól járt ebből de kurvára, és ez bundagyanus ügy, mert a Fradi ugyebár megnyerte a Magyar kupát, és szarul szerepelt a bajnoki hajrában, de viszont PONT az MTK lett a bajnok, mert a Fradi szarul szereplése miatt PONT ők jártak jól. Mindkét csapat jól járt(Bővült Várszegi Úr pénztárcája), de a bajnoki cím is simán a miénk lehetett volna...
És akiket te "állítólagos Fradi-drukkernek" nevezel, ők azok akik tudnak valamit a háttérben folyó dolgokról, és ők azok akik még akkor is támogatják éltetik a csapatot és elmennek minden mecsre, ha utolsóak a bajnokin, vagy ha épp tele van a csapat román cserejátékosokkal, vagy ha netán pénzügyi gondok vannak. -
#2005 teljesen igazad van! -
#2004 Csak tudnám, miért fáj Nektek, hogy jó a Debrecen!
Ha az a 100 seggfej nem üldözi el a Várszegit, most lenne egy jó kis BL-csapatunk, ehelyett meg sírunk, hogy miért első osztályú a Debrecen. Amúgy ha a Loki kiesett volna, és 1-2 játékos el is ment volna, akkor is azonnal visszajutottak volna.
Egy a gond: sok ebben a volna.
A Loki elsőosztályú csapat (a szó mindkét értelmében), de a Fradi is ott tarthatna, vagy még előrébb, ahol ők, csak éppenséggel a Lokinak nincs 200 seggfej "szurkolója", akik azért, mert valaki zsidó, azonnal elüldözik, ahelyett, hogy befognák a pofájukat, hogy valaki még költ erre a csőd szélén lévő klubra.
Nem lenne jó elfelejteni, hogy egy év alatt hova juttatta a klubot ez a néhány állítólagos Fradi-drukker! -
zambrotta #2003 Pontosan!