23418
  • szanics
    Jó kis assistantot igazoltam, egy kivételével (physio) minden értéke 12, de inkább 14 fölött van!
  • JackDaniels #2161
    Affenesemgondoltavóna!:DDDDDDD
  • gabber_saviola
    tudom én csináltam! :D
  • szanics
    Én csak beírtam az utolsó két hazai meccset.
    Na mindegy, szerdán lehet bizonyítani mindenkinek a klubhűségét, mert igaz, hogy hétköznap, de este lesz a meccs!

De abban ugye megegyezhetünk, hogy szerda ide vagy oda, a Fradi-Újpest 5 éve bármikor teltházas lett volna? Hát most nem lesz az, és ez sem a tv hibája...
  • JackDaniels #2158
    Egyébként király az új banner!:))
  • JackDaniels #2157
    Nem tudom, hogy a szurkoláson kívül mennyire vagy benne a fociban.[nem baxtatás]Nekem anno volt szerencsém játszani délelőtti 10:30-as meccset és esti 18:00 vagy 19:30-as meccset is. Tény, hogy a villanyfényes meccsnek jobb a hangulata, de ez inkább a szurkolók szempontja. Délelőtt valamivel frisebb az ember.:)
    Kétségtelenül, az utolsó tavaszi-nyári fordulókat célszerűbb este rendezni, mert nem mindegy, hogy 23fokban, vagy 33fokban focizik az ember. Nem véletlenül kezdenek a spanyolok is 21:30 vagy 22:00kor.:))
    A játék színvonalát viszont nem hoznmám ezekkel összefüggésbe, mert akkor angliában minden meccset Éjjfélkor kezdenének.:)) Remélem érted, mire akarok kilyukadni!?!:))
    Ez mondjuk meg a másik nagy baj, hogy a kibaszott RTLKlubhoz kell alkalmazkodni. Ezen pedig csak úgy lehetne segíteni, hogy minél jobb focit kellene produkálni, hogy ne a csapat érdeke legyen a közvetítés, hanem a TV kapaszkodjon, hogy igenis XY csatorna közvetítse a meccseket, mert annyira nagy a nézettségük a meccseknek és ezzel együtt a reklám értéke is!!!
  • Rudee
    Azzal szerintem nincs gondja senkinek, hogy van ez a délelőtti időpont. A baj ott kezdődik, mikor a 16 csapatból 7-8 jáccik csak ekkor, ráadásul van olyan csapat, aki meccseinek ~60-65 százaléka ilyenkor van.

Kis ügyeskedéssel meg lehetne oldani, hogy minden csapat 2 vasárnap reggeli meccset jáccon egy szezonban, ez csak a korábban említett TV társaságnak okozna problémát.

Más időpontban kezdődő meccsre többen mennének ki, itt nem két meccset kell összehasonlítani, hanem megnézni az átlagot (~4200 és ~5100). Így a nagyobb jegybevétel (ha nem is teljesen, de) fedezné a közvetítésekből bejövő pénzt.
  • szanics
    Ez nálam ugyanolyan dolog, mint a Várszegi elzavarása. Teljesen értelmetlen viselkedés, mert csak rossz származhat belőle.
    A VG elzavarása, a tv cseszegetése mind a csapatok zsebéből veszi ki a pénzt.
  • szanics
    Én se Téged, csak nem értem, hogy miért kell b@szogatni azt a csatornát, amelyik legalább leadja ezt a sz@rt, és még fizet is érte nem is olyan keveset.
  • szanics
    Az ultravilágról valószínűleg többet tudsz, nem is szeretnék én tudni róla többet Nálad (csak azt nem értem, ez hogy jön ide).
    11:30-at kora reggelnek nevezni kicsit erős. Nem mondtam, hogy jobb a hangulata egy reggeli meccsnek, mint egy estinek, de tény, hogy mindenhol a tv diktál.
    Na arról viszont én tudok többet, hogy a Sport1 erre egy fillért sem költ...
  • mukika
    Ja és félre ne értsd, egyáltalán nem kostólgatlak.
  • szanics
    Április 9., szombat, 18:00
    Ferencváros - Kaposvár 1-1
    Üllői út, 4000 néző

Április 17, vasárnap, 11:30
    Ferencváros - Vasas 2-0
    Üllői út, 4000 néző
  • mukika
    Nem mondod!!! Azta, te mennyi mindent tudsz! Tőled tanulhatna az ember... Meglehet többet tudok az ilyen megmozdulásokról, és az ultra világról mint te.

Most nem azért a 20 fillérért, de szerinted mi jobb egy játékosnak? A kora reggeli foci, napsütésben, szenvedésben, vagy éppen egy jó kellemes hangulatu mérkőzés kora este reflektornál?!

A délelőtti mecsek hangulattalanok. Tavaly jobban össze lehetett hasonlítani egy esti, és egy délelőtti mérkőzést. A játék színvonala teljesen más.

És nem csak az RTL költ erre, a Sport 2 is ad mecseket, és milyen érdekes, ők Szombat délelőtt is le tudják adni, és ha éppen Forma-1 van, nem teszik 10:50-re a rangadót. Felőlem lehetnek délelőtti mérkőzések, de akkor NE velünk szúrjanak ki állandóan, és NE nekünk legyen csak minden hétvégi rangadónk vasárnap 11:30-kor...
  • Láma!
    mtk-ferencváros.
    kint voltam, hidd el 10:50kor kezdödött...
  • szanics
    11:20 a legkorábbi magyar kezdés az RTL miatt.
    Angliában nem ritka a 13 órás kezdés.

Szerintem ha ezt az időkülönbséget átkonvertáljuk a két ország labdarúgásának piaci értékére, akkor a magyar meccseket reggel 5-kor kéne rendezni. A szurkolók életét miben befolyásolja ez a másfél óra? Szerintem csak annyiban, hogy nem korábban, hanem később kell enni a családi kaját.
    Ha a Fradi meccseit este rendeznék, akkor sem mennének ki többen a stadionba - sajnos.
    Arra meg nem lehet fogni a lélektelen játékot, hogy délelőtt van a meccs. Ez komolytalan.
  • Láma!
    és emiatt nem jár annyi drukker, mint amennyi kijárna pl 16:50kor...
  • Láma!
    igen, kora délután rendezik, nem pedig délben, vagy épp 10:50kor!!!!!!!!!!
  • szanics
    Ja, még egy kérdés: szerinted ha jövőre az RTL esetleg nem él az opciós jogával, és a Sport1 adja a meccseket, akkor mikor lesznek a közvetítések?
    Mert ha én lennék a főszerkesztő, akkor biztos nem dobnék ki egy Chelsea-Arsenalt egy Fradi-Újpest miatt...
  • szanics
    Gratulálok, bazze!
    Angol, olasz és német kezdeményezés, gondolom, nem tudsz róla...
    Ott a mérkőzéseket a televíziós közvetítések miatt szombaton és vasárnap kora délután rendezik, és csak 1-1 mérkőzésre kerül sor esténként...
    Sajnos vagy nem sajnos, a tv diktál. Mindenhol.
    Mi köze az RTL-nek a magyar futball elb@szásához, ha kérdezhetem? Az, hogy pénzt költ erre a sz@rra?
  • Láma!
    én aláirtam..
  • mukika
    A Jó kis esti "lámpafényes" hangulatok elvesztek. A jó kis csapatunk délelőtt lagymatag gyenge játékot produkál.

Ha a BUZI RTL a MI mérkőzéseinket kívánja adni, akkor azt Szombat estére tegye, és ne Vasárnap délelőtre! Nehogymár ők diktáljanak, és mégjobban elbaszák a Magyar Focit.

Monsterses kezdeményezés, gondolom nem tudsz róla...
    "Fradisták!

Mint azt mindannyian tudjátok "kedvenc csatornánk", a minden meccsen jól hallható szurkolói tiltakozás ellenére sem hajlandó változtatni a szurkolói hagyományokat, természetes igényeket totálisan figyelmen kívül hagyó, hangulat és szurkolóellenes vasárnap délelőtti 11:30 -as kezdési időpontjain. Hiszen nekik a nézettségi mutatókon, grafikonokon kívül semmi sem számít!

Az, pedig szinte "természetes", hogy a lehető legtöbb Ferencváros mérkőzést kívánják közvetíteni, sújtva ezzel nemcsak a csapatunkat otthon és idegenben is buzdító Fradistákat, de a szakmai vezetés által is elismerten, csapatunkat is. Az őszi szezonban magasan a legtöbb, 7 mérkőzésünkre kellett vasárnap délelőtt kiállnunk. És ez a tendencia a tavaszi idényben is folytatódni látszik, például a döbbenetes 10:50-es kezdési időpontú MTK-Ferencváros örökrangadóval.

Kérünk ezért mindenkit, aki szeretné az RTL Klub ámokfutását megállítani, az nevével, aláírásával csatlakozzon aláírásgyűjtő akciónkhoz!!!

És kérünk Titeket, hogy ne csak nevetekkel csatlakozzatok kampányunkhoz, hanem egy későbbi időpontban vonuljunk közösen egy, az RTL Klub székháza elé szervezendő tüntetésre, melynek pontos időpontjáról tájékoztatni fogunk minden érdeklődőt.

Mozduljunk együtt, mutassuk meg valós erőnket! "
  • Láma!
  • szanics
    Most ezzel meg mi a baj?
    Ha a tv nem közvetítene, még nagyobb szarban lenne a csapat.
  • mukika
    NK...
  • Rudee
    A Magyar Labdarúgó Liga arról értesítette a Ferencvárost, hogy a televízió kérésére a 28. fordulóban a Pécs elleni idegenbeli bajnokink május 15-én vasárnap, délelőtt 11.30-kor kezdődik

Már meg sem lep.
  • gabber_saviola
    yo8
  • Láma!
    neked is!
  • mukika
    Most értem haza, iszonyatosan jó mecs volt!!!! és ráadásul kurva jó hangulat.... a tavaszi fordulkó óta a legjobb meccsünk. 5-1 is simán lehetett volna, 2 olyan 100%-os helyzetünk volt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Szarrá ittauk magunkat... MINDENKI SOPRONBA!!!!!

A bannert holnap beteszem, szerintem is jobb!
    Így tovább, holnap több mindent írok majd :DDDDDDDDDDDDDD

Jó'ccakát!
  • Sheva
    sajna Keane geccc
  • szanics
    mán 1-1
  • dardevil
    Tottenham Hotspur - West Bromwich 0 : 1 GERA

24' GERA ZOLTÁN GÓLJÁVAL VEZET A WEST BROMWICH ALBION! 0-1 A magyar válogatott csapatkapitánya szöglet után bal lábbal, a 16-oson kívülről talált be Paul Robinson kapujának bal alsó sarkába..
  • Rudee
    Vége, május 11-én lesz a Sopron elleni döntő.
  • Rudee
    6 perccel a vége előtt megvan a BKV becsületgólja, 1-3.
  • Rudee
    Kapic beadás, Huszti gól. 0-3

A második gólt öngólnak könyvelték el.
  • dardevil
  • Rudee
    Huszti szabadrúgása akadt be, 0-2.
  • dardevil
  • Rudee
    Sowunmi gól a 7. percben.
  • Rudee
    Vukmir helyett Balog került a kezdőbe:

Udvarácz, Balog, Gyepes, Botis, Huszti, Kapic, Takács, Rósa, Lipcsei, Sowunmi, Bartha
    Cserék: Berki, Bognár, Vukmir, Tőzsér, Csepregi, Vágner és Bajevski

A védelem bal oldalán szerintem még Gyepes is hasznosabb lenne mint Huszti.
    Így küldeném ki őket:

_________Udvarácz_________

Balog_Lipcsei_Botis_Gyepes

__________Kapic___________

_Takács____Rósa___ Huszti_

_____Sowunmi__Bartha______
  • Rudee
    Udvarácz véd a BKV ellen.