23419
-
helyes... ebben sok igazság van -
Ott van Máté Péter és Tisza Tibor, nehogy már ilyeneket nem lehetne a Fradiba hozni.... -
Jöjjenek az ifik, és a sok beképzelt meg mennyen a fenébe!
Nagyon hidegen hagy, hogyha nem lesz meg a bajnoki cím...
Minek ide Szkukalek,Bajevski,Penksa,Sasu,Kapics???Frissítés kell a csapatnak!!!
Mit tett Penska mostanában a Fradiért? Semmit
Szűcs sem a régi már.....
-
A Vasast sztem kitömi a Fradi, de a bajnoki cím nagyon necces.
A Kapic nagyon hiányzott a csapatból, szűrő nélkül nem lehet eredményes támadófocit játszani. -
jaja sz összes többit nincs több botlás -
Csesza #2078 vagy lehet hogy pont ezér szívják fel magukat azt lesz hoppá.........
nembaj ezt mindenképp nyerni kell..... + az összes többit :-) -
hát szerintem hasznos lesz a játéka -
Rudee #2076 Kapic visszakerült a tarcsiból, a Vasas ellen lehet hogy jáccik is. -
meg h kapott egy 6-ost a Pápától és biztos h nem fog nekik menni a játék... -
Grenzjager #2074 Még jó hogy a Vasaból a fél csapat el lesz tiltva.... -
hehehe
istenem...
na akkor...
A FRADINAK LASSAN VÉGE LESZ....
ezt akartam kifejteni az előzőben is... -
Beszélni magyar? :) -
a Fradi lassan vége lesz... -
skristof #2070 Nem Stadler menti meg a Fradit
-
Ha rövidesen nem lesz 1 komoly befektető - akárki - akkor az összes szakosztály porrá hullik (megszünik ?).
- kézi
- vizilabda
- jégkorong mi lesz velük jövőre ?
Valaki(k) itt nagyon kívár(nak) !
-
Fradinal nem kellene uj stadion stb., 5 milliardbol elintezhetne az egeszet. -
Egyebkent nem ertem, miert jobb egy szerb tulajdonos, mint egy magyar, amde zsido vallasu. Es ne gyertek nekem a NY-Tel Aviv tengellyel. :P -
skristof #2066 "Ennek ellenére ahhoz, hogy eldöntse, ő is beszáll-e a kérők közé, egy hét gondolkodási időt kért."
>>>milyen kérőkről van szó?
"Emellett egy kicsit zavaró lenne most még a Fradi ügyeit is bevállalni, de semmi sem kizárt."
>>>erre meg no comment.... -
skristof #2065 nemigazán mérvadó, de azért kiváncsian várom...
(az izraeli tulajdonos szerintem csak pletyka, amit valszeg a lilák vagy egyéb barátok találtak ki) -
olvastam, hogy a kézis csajok is már fél éve nem kapták meg a pénzüket, azért kíváncsi lennék, hogy a fradi vezetése és egyéb íróasztalkoptatók szintén fizetés nélkül dolgoznak-e... -
Blikk - NS egy kiadó, úgyhogy természetesen átengedné. -
Grenzjager #2062 nem szállt be a "buliba" -
Grenzjager #2061 kovács ádám lelépett -
Grenzjager #2060 A Blikk egy rakás ***taliga, + nem hinném hogy a Nemzeti Sport átengedne egy ilyen fontos infót... bár Ringier.... -
"akárki is az", jó lenne ha személyesen gratulálhatnánk hozzá... -
nem kovács ádámnak hivják az ürgét?? -
Kivancsi vagyok, mikor lesz a Fokuszban. :D -
A legjobb az egészben:
"Először 1991-ben, majd néhány évvel később újra tárgyalt az egyesület megvásárlásáról, ám miután elviekben mindenről megegyezett az akkori klubvezetéssel, mindkét alkalommal átverték."
" -Portsmouthban óriási munkába kezdtünk. Új stadiont építek, játékosokat vásárolok, a legnagyobbak mintájára szeretném átszervezni a csapatot. Erre 200 millió eurót - 50 milliárd forint! - költök."
Ezek után nagyon kíváncsi lennék, hogy kik verték át hajdanán, jó lenne tudni a neveket... -
Fent van mar az NSO-n is, a Blikkre hivatkozva.
Itten-e
-
Most oszinten, ha te egy kicsit is komoly befekteto lennel, _csak_ a Blikket hivnad meg? -
Eddig semilyen befektetőről nem hallottunk, most igen. Több mint a semmi.
-
:DD -
Ez a resz kisse gyanussa teszi: "Az öszszejövetelre egyedül a Blikk újságírója kapott meghívást." :D -
Szerb milliárdos mentheti meg a Ferencvárost ! -
rendben;))) -
Nekem mindegy, csak szóltam, nehogy valaki azt higgye, hogy marha reménytelen a helyzet. ;-) -
nemén irtam, csak javitottam, csak közben dardevil visszavonta. -
Amúgy ez nem a 24., csak a 21. forduló volt. -
szerintem korai még bárkit is temetni, hiszen ma ikszelt a loki, a győr, az mtk, de még a zte is, és ha ez a körbeverősdi így folytatódik még akármi lehet... -
Akkor már inkább a Loki, éppen az általad említettek miatt.