-
Tiszta Diósgyőr meccs volt... Legalább annyira támadtunk mint ellenük és legalább annyira lámáztak a játékosok mint ott. A horvát srác aki a 2* úgy beszopatta a védőinket 2 csellel mint a szél, a horvát 3. osztályból jött csatár(legalábbis ezt mondta az interjúban)... Ezen illene elgondolkozni. Az egész védősor szánalmas bár kérdem én ha Huszi és Gyepes folyamatosan próbál támadni(azért írom, hogy próbál mert nem tud szegényke) ki marad védőnek? Támadósor egy kurvanagy LOL a sokat futó de lőni nem tudó Penksával a mindent megtevő de egyedül minden megoldani képtelen Sowunmival(azért még ő se olyan jó, hogy a saját maga által lefejelt lasztikra ő startoljon rá és ő lője be, más meg nem tudja) és az örökbéna szinészünkkel vagyis Bajevskivel... Utóbbira még szót se érdemes vesztegetni mert akinek 10 helyzet kell 1 gólhoz az nem csatár!!! Nameg ha csak ránéznek máris elesik. Ilyen játékosoktól tudok hányni... Ott a laszti elötte de ő inkább elesik... Lipcsei, Rósa, Sowi, Szűcs és néha Gyepes, Huszi azok akikkel számolni kéne a jövőben. Többi mehet libát terelgetni..
Btw amúgy azt nem értettem, hogy miért nem mert cserélni László Csaba. A hülye játékosok sose fogják megérteni, hogy változtatniuk kell a mentalitáson ha nem cserélik le őket. Ha egyszer azt vennék észre, hogy nini az ifi srác került be helyettem a kezdőbe akkro tuti máshogy állna hozzá.
Persze egyetértek, hogy Furulyás takarodj meg egyebek de amikor egy játékos nem tud levenni egy labdát, passzolni és FŐLEG lőni nem tud akkor ott már nem segít a pénz sztem.(mármint a játékoson)
Sose fordult elő velem, hogy Fradista lévén tapsoltam az ellenfél góljának de a 2. Szpari gól után megtettem. Megérdemlik a játékosok(nem az összes), hogy kikapjanak és, hogy a MB tök utolsója megalázza őket egy ilyen góllal... Remélem több Fradi TVs meccs nem nagyon lesz(bár tudom, hogy úgyis) mert ilyet kínszenvedés egy zöldnek végignéznie... Grat a Debrecennek a bajknoksághoz!
Hajrá Fradi(majd jövőre)!!