23418
-
#2242 ok, np, bye.
:P -
#2241 jovan hagyá. -
#2240 ez marhára nem flém. -
#2239 Sajnos így van. Anno Siófokon a játékosok gyalog eljártak az edzésekre, mecsekre, pedig ott sem volt semmi pénz, és szarabbul áltak. Mégis hajtottak.
Nálunk miért nincs ilyen??? A támogatók is az új kis kocsik helyett, a pénzt adhatnák oda inkáb, amikor válság van...(tudom ez hülye felfogás) Az 1-2 hónapos kocsik helyett minek új?
Nincs igazság!!! -
Takezó #2238 az a flémtopik, ahol flém van, itt flém van, tehát flémtopik -
#2237 Ha ez nekik munka, akkor menjenek a q**a anyjukba, mind egy szálig. Ezek csalják az életet havi 300.000-500.000ft-os fizetésért, úgyhogy nekem ne sírjon egyikse. Mert most xarban van a klub, ez igaz, egyik vezetőt sem akarom felmenteni, sőt! De ha ők vannak xarban, nem megy nekik, sérülés, bármilyen családi gond, akkkor őket sem zavarják el rögtön.(pedig ezt kellene tenni) AZ az ember meg, akinek a havi keresete rendszeresen 300.000 ft fölött van és valami oknál fogva nem kap fizut 3-4 hónapig és nincsannyi tartaléka, hogy ilyenkor tudjon mihez nyúlni, az megint menjen a p***ába!
Ezért is kellene a sajátnevelésű srácokhoz nyúlni, nem pedig a zsoldosokat erőltetni, mert ha van egy ilyen gond, akkor lehet, hogy ők nem felejtenek el azonnal focizni. Ennek ellenére, tény, hogy a vezetőség egytől egyig xarember, különösen, ha ők ilyenkor is felveszik a szintén nem 80.000-es fizetésüket.
Lehet, hogy unalmas, de én mindig a címer alján található 3E betű fontosságát hangsúlyozom. A zsoldosokban pedig sosem fog "fradiszív" dobogni, mert azt elnyomja majd a "fradipénztárca". Ez a nagy büdös helyzet velük. -
Rudee #2236 A focistáknak meg a jól befejezett őszi idényből tartoznak. Ott ők se dolgoztak rosszul. -
#2235 volt olyan ahol dolgozom, hogy nem ment flottul minden, és késöbb kaptam fizut, de én nem dolgoztam szarul azért mert nem kaptam fizut!
nah és ezt befejeztem :D -
#2234 az ttui!!!! -
Rudee #2233 Én valahol megértem őket, valahol nem. Az oké hogy ebből élnek és kell nekik amiért megdolgoztak. Az viszont nem teccik benne, hogy nekik ez nem olyan hiány, mint egy átlagember esetében, aki a kis, 80-100ezres fizetését se kapja meg időben.
Ha Te nem kapnál fizetést x hónapig, akkor szivesen dolgoznál nap mint nap?
És ha emiatt egy játékos nem Fradi szintű, akkor az se az, aki nem fizet.
Szerdán az újpestiek sírva mennének haza, ha ki lennének fizetve a játékosok. -
#2232 AKKOR EZEK A JÁTÉKOSOK AKIKNEK KÉSIK A FIZETÉSE ÉS NEM AKARNAK FOCIZNI, nah ezek fradi szintü játékosok?
Veled még nem volt olyan hogy késöbb kaptad a fizrtésed? -
Rudee #2231 Ezt a játékosoktól kéne megkérdezni, bár nagy részük így gondolja. -
#2230 És akkor mi van ha nem kapnak meg pár, mondom PÁR havi fizetést, akkor már nem is kell játszani? -
#2229 akkor nem flémtopik. -
Rudee #2228 Dalnoki kicsit más korszak, ma már 2005öt írunk. Akkor még a többség azért focizott, mert szeretett. -
Takezó #2227 Ez nem szpem, hanem vita ;) -
#2226 hagyátok már abba!!!!!!
a fradi reméljük megvédi a cimét, a de a debrecen erösebb, bajevszkinek vágnernek nem megy mostanában. NEM szpemtopik. -
Rudee #2225 Igen, és miért nem? Mert nem kapják meg azokat a milliókat, amiket ősszel a zsebükben tudhattak. Pár hónap alatt nem felejtenek el focizni még ők se. -
#2224 Had idézzek ehhez Dalnoki Jenő bácsitól, aki egyszer - viccből - azt mondta Vépi Péternek (aki az iménti kritériumok alapján szintén Fradi-szintű játékos volt).
"Petikém, baz+, ha lenne még EGY ilyen játékosom, mint Te vagy, végigverném az egész országot!......NA DE TIZENEGY VAN, BASSZA MEG!!!"
Na, most pont ez van a Fradinál. Van 11 (na jó, 8) kutyaütő, és ezt nem tudja elviselni a csapat! HAJTANI KÉNE!!! -
Rudee #2223 Az őszi góljaik miatt nem írhatók le szerintem.
Vagnernek nem rossz ajánlólevél a német másodosztály, Bajevski meg a Győrben és a Siófokban is lőtt pár gólt ami után várható volt valami hasonló dolog. -
#2222 ja bocsi Dénest is ide sorolnám ! -
#2221 van persze, mert most nem teszik oda magukat ........ -
#2220 Jah, bár Szabika egyre kevésbé...
És rozadini!!! -
Rudee #2219 Ez oké, de:
- nem találsz 11 ilyan játékost
- amikor nyert a csapat akkor nem volt semmi baj a mostani játékosok nagy részével, most meg mi van -
#2218 DE RONALDO ELŐTTE MÁR BIZONYÍTOTT PÁRSZOR, NEM??? Vagner és Bajevski hol bizonyított?
Ha egy játékosról másfél szezon alapján nem tudod megmondani, hogy Fradi-szintű-e szerinted, akkor nem lehetsz túl határozott csákó :DDD -
#2217 Pedig én nagyon szerettem a játékát!
na szabadrúgásait már nem is említem......ISTENI volt -
#2216 a mostani keretből pedig:
Lipcsei...Szűcs...Huszti...Gyepes...Vukmir.... -
Rudee #2215 Az is komolytalan, hogy megitéljem egy játékosról mennyire Fradi szintű egy jó ősz és egy gyenge tavasz után.
Ronaldo hónapokig nem lőtt gólt, ettől még senki se kérdezte hogy Madridba való játékos vagy nem. -
#2214 Jajjjjjjjjjj a pinyőt neeeeeeeeeeeeeee!!! :DDDDDDDD
Bár abban igazad van, hogy megszakad a pályán, de hát akkora seggfej!
Amúgy azért legyen már egy kicsit ügyes is ;-) -
#2213 Bocs hogy megint belepofázok :D
Fradi szintű játékos:
Megszakad a pályán és csupaszív játékos, olyan mint:Pintér Attila vagy Manci volt -
#2212 Na jó, ez teljesen komolytalan... -
Rudee #2211 Őszi teljesítmény alapján Fradi szintűnek nevezem őket. Nem jáccottak jól az összes meccsen, de olyan csatár nincs is aki mindig ugyanazt nyújtja. Kolakovic se üti meg az NB1es átlegot, mégis ott van a debrecennél.
Neked mit jelent a Fradi szintű játékos, meccsenként 3 gól? -
#2210 Erre próbálok rávilágítani éppen -
#2209 looooooool
Mi az, hogy ősszel alkalmas, tavasszal nem? Ez alapján mondhatnánk, hogy Szűcs ma nem volt Fradi-szintű kapus, pedig ha ő nem lenne, már rég a középmezőnyben lenne a csapat. -
#2208 :D -
Takezó #2207 lááál
/me még mindig siratja a téktopikot -
#2206 ehh :D -
:D
szpemtopik??:D -
#2204 belepofázok már én is, mert nem bírom már mit szenvedtek egymással :D
1.nem
2.loki keret erősebb
3.nem -
Rudee #2203 A debrecen kerete erős, de ugyanúgy vannak benne hiányok mint bárhol máshol. Hogy a Fradiénál erősebb-e, az majd eldől májusban.
Vagnert és Bajevskit mi alapján kell megítélni? Ősz igen, tavasz nem.
A keret a nevek alapján alkalmas lenne sokmindenre, a jelenlegi hozzáállás alapján viszont nem.