23418
  • Takezó
    Bajeból lehet valaki, Vagnem nem
    Erősebb a Lokié
    Igen, alkalmas
  • szanics
    Na ne csináld már! Egyszerűbb lenne, ha valamilyen konkrét választ adnál egy kérdésre, nem csak "nem abból a szögből nézem" meg "ez volt az NB1 egyik leggólerősebb csatársora", de mégsem mondtad, hogy Fradi-szintű.

Akkor tessék:
    Fradi-szintű csatár Vagner és Bajevski vagy nem?
    A Loki kerete erősebb, mint a Fradié vagy nem?
    Alkalmas ez a keret arra, hogy bajnok legyen vagy nem?
  • Rudee
    Hányadik hozzászólásban írtam hogy jó a mostani keret?

Bajevski és Vagner ősszel lőtte a gólokat, most nem megy nekik. Olyat se írtam, hogy Fradi szintűek, olyat se hogy nem.
  • szanics
    Ne legyél már TúróRudee! :DD
    Egyszerűen különbözik abban a véleményünk, hogy a Fradi kerete alkalmas-e arra, hogy bajnok legyen, vagy sem.
    Szerinted igen, szerintem nem.
    Na meg abban, hogy Bajevski és Vagner szerintem nem Fradi-szintű játékos, szerinted igen.
    Egyszerűen bosszant, hogy máshol tudják ésszel csinálni, a Fradinál ez nem megy.
  • Rudee
    Az ősz lehet akárhányadik éve a Fradinál Vagnernek és Bajevskinak, én akkor se abból a szögből néztem. Ahoz tudtam hasonlítani a jelenlegi formájukat.

Szatmári most épült föl. Madar a szintén vén Dombi cseréje általában. Bár kezdek rájönni hogy számodra semmi sem okozhat gondot a debrecennek. U13as csapatuk is bajnok lenne az NB1ben...
  • szanics
    ősz = Vagner és Bajevski első féléve a Fradinál.

Tomic, Szatmári, Madar és Kolakovic nem alapember a Lokinál jelenleg, az ő pótlásuk nem hiszem, hogy gondot okozna.
  • Rudee
    Tomic, Szatmári, Dombi, Kerekes, Bogdanovic, Madar, Kolakovic és Sándor 30 fölött van. A többiek még jók azon túl is pár évre. De ott van Böőr, aki 1 éven belül már külföldön fog jáccani.

A csatárokat meg nem az első évük, hanem az ősz miatt hoztam fel.
  • szanics
    Amúgy a csatárok eredményessége az első félévben nem sokat számít egy új csapatban szerintem.
    Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint mikor egy kiscsapat feljut az elsőosztályba, és eleinte önmagához képest szárnyal.
    Vágnerrel és Bajevszkivel is ugyanez volt.
  • szanics
    Csernyánszki, Nikolov, Komlósi, Halmosi, Habi, Böőr azért nem olyan vészesen öregek sztem.
    De nem olyan vészes Éger és Sándor T. sem.
    És ez még csak a kezdőcsapat.
    A Loki pont az a csapat, ahol tudatos csapatépítés folyik, és bátran nyúlnak a fiatalokhoz...
  • Rudee
    A csatársorról írtam, nem a keretről. Tökölit és Gerát sem hasonlítottuk össze, én speciel azt írtam amit ősszel az utódjaik produkáltak.

Ha a keretről akarsz beszélni, akkor legyen. Erős a debrecenieké, de van olyan poszt ahol nem olyan jók. Pár év múlva pedig ennek a 22 embernek kb a fele már nem lesz a pályán.
  • szanics
    Szívesen vitatkozom erről.
    Nézd végig, hogy kik ülnek csereként a Debrecen kispadján, és kik a Fradién.
    A Loki kerete sokkal bővebb, több benne a variációs lehetőség.
    A Fradi borzasztó tavaszába bizony alaposan belejátszott, hogy Kapicot lezavarták a tarcsiba. Védekező középpályás nélkül nem lehet jó támadófocit játszani, most meg, hogy visszakerült, egyszerűen nem találja a játék ritmusát.
    Az amúgy is rengeteget elmond egy keret erősségéről, hogy a leginkább sárga lap-veszélyes posztra egy embere van egy csapatnak. Vicc.
    Arról még akkor nem is beszéltünk, hogy Rósának eleinte ki kellett mennie a jobb oldalra, mert Zava távozása után ott sem maradt ember (most van Takács, aki gyors, de még kevés).

Ami a csatárokat illeti: szerintem Tökölit és Gerát botorság összehasonlítani bármelyik jelenlegi Fradi-csatárral. Elment két óriási egyéniség, akik helyett érkezett:

- egy kiégett vénember, aki az Újpestben is kudarcot vallott 3 éve
    - egy önző fiatal, akiből lehet még valaki, de eddig kiscsapatokban sem alkotott maradandót (Győr, Balaton)
    - és itt volt még Sowunmi, aki szvsz szintén nem Fradi-szintű csatár
  • Rudee
    * Tököli és Gera
  • Rudee
    Ez a hozzászólás akkor lenne helytálló, ha télen elment volna egy csatár. Vagner és Bajevski 6-6, Sowunmi 5 gólt lőtt ősszel. Ez volt az NB1 egyik leggólerősebb csatársora.

UEFA-kupában való részvételhez hozzájárult Tököli, az addig oké. De a Feyenoord és a Hearts ellen, sőt még a Milwall (ezen lehet vitatkozni, de szerintem kevés magyar csapat szorítaná meg őket) ellen se volt "végzetes" a hiányuk.

A téli távozók közül Zavadszky hiánya a leginkább érezhető, de Takács pótolhatja. Kiss alig jáccott, Zováth pedig a viszonylag sok játéklehetőség ellenére messze volt attól, hogy maradandót alkosson.
  • szanics
    Ez a keret összesen egy döntetlenre volt képes a Feyenoord ellen, de...

1. azt nem ez a keret harcolta ki, hogy UEFA-résztvevő lehetett a Fradi
    2. akkor volt még Zováth és Zavadszky pl. (bővebb volt a keret)

Vannak jó emberek (Szűcs, Gyepes, Botis, Rósa, Lipcsei és nálam véget ért a lista), de csatár nélkül ezt a játékot nem lehet játszani.
  • Rudee
    Ekkora formahanyatlás a világon nincs, senki se hiszi el, de ezek a játékosok nem is akarnak jáccani. Lőnek néha 1-2 gólt, de azt is azért hogy ne csak az elmaradt adósságokat kelljen törleszteni feléjük.
  • Meggymag
    Így jár az a csapat aki ahelyett, hogy megtartaná a fiatalokat és szépen lassan évek alatt beépítené őket, inkább eladja és helyettük vesz jó drágán külföldi ill. magyar "sztárokat". Direkt figyelem a közvetítéseket és azt veszem észre, hogy a fél NB1 volt Fradi játékos. Ez iszonyat dúrva főleg, hogy nem Kriston szintű labdarúgókról van szó. Inkább nézném a fiatalok küzdelmét a középmezőnyben mint egy "bajnokcsapatnak" kikiáltott csapatot szopni az összes csapat ellen. Az a 2. gól... MEGALÁZTÁK ma a fradit!! És persze Bajevszki megint bizonyított... Igazából el se tom képzelni mi lesz az UTE ellen az Üllőin. Sztem inkább meg se nézem majd csak az eredményt.
    Hajrá a jövőévi Fradi!!
  • Rudee
    Érdekes, hogy ősszel mindenki tudta mit kell csinálni, pénz nélkül meg össze-vissza szaladgálnak. Az újpest ellen előny lehet Balog eltiltása, a többi viszont nem. A bajnokság első felében elért eredménynek köszönhetően a kiesés legalább nem fenyeget.

Kár, hogy a debrecennek még annyi esélye se lesz a BL selejtezőkön, mint a Sparta ellen volt nekünk.
  • dardevil
    Sztem a szorkolók jobban szégyenlik magukat minta a ...

Minden dicséretet megérdemelnek azok a szurkolók akik kint voltak a meccsen és továbbra is kitartanak a csapat mellett, bárhogyan is teljesít most csapatunk. Én speciel ritkán járok meccsre, de továbbra is becsületesen szurkoljunk tovább a csapatért a FRADI-ért és minnél többen menjünk a meccsekre. Legalább ebben segítsük a csapatot mi ennyit tehetünk, a többi rajtuk múlik.
  • JackDaniels #2184
    Fradi2 - Fradi1 3-0 Ez csúnya meccs volt a zöldek szemszögéből.
  • mukika
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nevetségesen szarok vagyunk.
  • mukika
    erre a mérkőzésre nem is lehet mit mondani. GYALÁZAT!
  • dardevil
    A fiatal volt Fradi játékosok Sopronban ...
    hajaj...
  • Buddy
    sajnos örülhetünk, ha a kupa meglesz (akkor is a Sopron jön) és a bajnokságban a dobogóra kerülünk...mögöttünk lévők jobb formában vannak, nem fognak mindig kikapni...idő kérdése

a Debre ellenire meg végképp nem jósolok semmi jót....de sajnos szerintem a lilák ellen is örülhetünk az X-nek...
  • dardevil
    Ősszel még azt mondta Nyilasi az FTC kinőtte ezt a bajnokságot.

Erre a tavaszi teljesítményre ugyan mit mondana.
  • gabber_saviola
    FURULYÁS TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dardevil
    Sajnos minden poszton csúcsformában vagyunk !

0 : 2
  • gabber_saviola
    nem gondolta Furulya hogy mikor Gerzson és Töki elment, hogy kevés lesz ez a Fradi ?
  • gabber_saviola
    nem akarom elhinni............ebben a pillanatban kell elzavarni az összes olyan pénzéhes köcsög tuskó fasz játékost aki nem akar NEGSZAKADNI a Ferencvárosért!
  • dardevil
    Sztem is !
    Ez már tuti !
    - SAJNOS - !

Ez a 7 pont nagyon sok - látva az eddig meccseket.
  • gabber_saviola
    na ez a bajnoki arany elszállt ...........
  • dardevil
    Kapic - Basszus !!!
  • skristof
    1-0
  • mukika
    Mert??? Ez a keret volt ott Nemzetközi porondon (igaz Töki és Gera nélkül)
    Ez a keret játszott döntetlent a Feyenoorddal. Azért vannak itt jó, technikás emberek, csak mostanában lószart sem mutatnak, csinálnak.
  • szanics
    Na, ez inkább ide való.
    Ha józanul belegondol az ember, a Debrecennek kb. kétszer annyira bő és erős kerete van most, mint a Fradinak.
    A Fradiénál jobb kerete van szerintem a Lokinak, az Újpestnek és a Győrnek is jelenleg.
    Úgyhogy el kell sajnos felejteni ezt a "Fradinak mindig nyernie kell!" szöveget, mert irreális elvárás ettől a kerettől a címvédés.
  • dardevil
    Ötödik az FTC !

A Ferencváros lett az ötödik a férfi vízilabda bajnokságban. A Fradi az Újpest otthonában is nyerni tudott 9-8-ra, így a két győzelemig tartó párharcban 2-0-s összesítéssel szerezte meg az ötödik helyet.
  • dardevil
    Aki még nem ismeri, ajánlom mindenkinek !

Bentex TV
  • dardevil

Következő meccs - 2005. 04. 29. 18:00

Győr - FTC
  • dardevil
    Női Kézilabda:

FTC - Dunaferr 24 : 25
  • szanics
    majdnem :DDD
  • gabber_saviola
    ezt ebbe a topikba akartad? :DDDDDDDDDDDDDD