23418
-
#3854 Ha a végével nem is - azért hidd el, vannak a Fradinál jóval gyengébb csapatok az NB1-ben -, a többivel teljesen egyetértek. -
Gabe18 #3853 Hát nem akarok vészmadárkodni,de ez már most elúszott.
Nem azért,de ennek a Ripo-nak,egy épkézláb csapat rúg hazai pályán egy négyest,mi meg egy nyomorult gólt nem voltunk képesek beszenvedni.Sőt ha visszagondolok olyan különösebb védenivalója sem volt a kapusuknak,mi meg kaptunk 2 gólt,meg ott volt még a kapufa is.
Arról nem is beszélek,hogy különösebb elképzelést,ötletet sem látam a Fradi játékában,ugyanugy ahogy az előző szezon nagy részében sem.Mentünk előre,aztán amolyan ahogy esik ugy puffan alapon mentek az események.
Persze most erre lehet mondani hogy felkészülés,meg fiatalitás,meg az ellenfél játékban van.Csak sajnos ezért az UEFA-ban nem adnak semmit,és 2 hét múlva szépen el is búcsúzunk.
De hát ne igy legyen,azt kivánom meg szeretném én is.
Csak sajnos ezt a mai játékot látva a bajnokságra is a legsötétebb jóslatokat látom beigazolódni... -
#3852 Lófaszt jutunk tovább... -
Csesza #3851 na azé :DDDD -
#3850 Jóóó... :)
TOVÁBBJUTUNK!!! :) -
Csesza #3849 -
Csesza #3848 -
#3847 Így van - továbbjutunk és K É S Z ! -
Rudee #3846 Ha Lipcsei felépül, Gyepes meg visszamegy a védelembe akkor reális esély van még 0-2 után is. -
Csesza #3845 innen szép nyerni - minden kezdet nehéz -
#3844 De ez nehéz lesz :( -
Csesza #3843 ezt nem pojén volt -
#3842 hehe :P -
Csesza #3841 nemkell aggódni kint 1-4 lesz vagy 0-3 simaliba -
#3840 áááá.... :(
Mondjuk ezt bewtudhatjuk annak , hogy új csapat össze kell szokni.
De itt már reálisan kell gondolkozni, ez már nem jön össze. :(
Továbbjutás lehetetlen :(
-
#3839 nabazmegajókurvaanyádat 0-2 -
#3838 basszus...basszus...basszus... nem hiszem el, hogy erre érek haza -
Rudee #3837 A Fradi ellenfele mindig szar, ezt már megszokhattuk... -
#3836 Még sincs szerencséje, mer' valahogy rúgtak egy gólt.:((((( -
#3835 Nézem ezt az UEFA meccset, de nagyon xar.:(((( A fradinak az a szerencséje, hogy egy nálánál is szarabb csapat az ellenfele. Ha itt nem jutnak tovább, akkor mehetnek a sóhivatalba!:))) -
skristof #3834 no komment..
nembaj.. idegenek haza -
Rudee #3833 Laczkó európai kupameccsen mutatkozik be kezdőként a Ferencvárosban -
Rudee #3832 Sowunmi megegyezetett a Vasassal, ha a külföldi ajánlata nem lesz megfelelő akkor Angyalföldön folytatja... -
#3831 ja, csak Rósának és Balognak elhiszem, ennek nem -
Csesza #3830 amúgy mind1ik így kezdte az interjúját -
#3829 Nem túl hízelgő statisztika -
#3828 Azért én megkérdeztem volna tőle, hogy miért csak ma írt alá, ha tudja, hogy nehéz helyzetben van a csapat...
Köcsög. -
Rudee #3827 Mindenáron nem, csak jó sok pénzért -
#3826 "nem akartam mindenáron elhagyni a Fradit" aköcsög -
Rudee #3825 A nap interjúja: Szűcs Lajos -
#3824 Hétvégén mér' nem gyöttök Diósgyőrbe? Drága a busz??:DDDDDD -
#3823 én viszont igen ;-) -
zambrotta #3822 nem agyilag gondoltam -
#3821 Szűcs akkor is "sérült", amikor egészséges... -
zambrotta #3820 van egy plyan érzésem, hogy szűcs és Lipcsei a szezon nagy részében "sérültek" lesznek -
Rudee #3819 László Csaba 19 óráig lehet a csapattal -
Kanál #3818 ja de csak akkor játszhat uefában ha továbbjut a csapat -
#3817 Fogadok, hogy azért csak most írt alá, mert nem akart védeni. Lusta genny. -
#3816 nah akkor Lajos szivességet tett ..... -
fradista91 #3815 Hála az égnek... :-)
Rósa, Balog, Szűcs is marad, bár azért haragszom rá, mert ha jól tudom tegnap délig lehetett nevezni!?
HAJRÁ FRADI! MINDENT BELE!