23418
-
Rudee #3694 Az első 4 meccsből csak 1 lesz reggel, vannak még csodák. -
Rudee #3693 2. forduló: Honvéd-Ferencváros
3. forduló: Ferencváros-Pápa
4. forduló: Zalaegerszeg-Ferencváros -
Rudee #3692 Az első fordulóban a Fehérvár lesz az ellenfél. -
#3691 Tovább "Zöldülhet" a Fradi !
Fehérvárról érkezhet az újabb próbajátékos.
Információink szerint ma újabb játékost tesztelhet a Ferencvárost, méghozzá a csapat színeihez "passzoló" Zöld Zoltánt. A futballista Fehérvárról érkezik az Üllői útra ma délelőtt, és akár már a Vojvodina elleni edzőmeccsen is pályára léphet.
Az Üllői úton ugyan nem kívánták megerősíteni az információt, Fehérvárott ugyanakkor elárulták: Zöld valóban engedélyt kapott arra, hogy ma délelőtt a fővárosba - pontosabban a Fradihoz - utazzék.
nb1.hu -
Rudee #3690 Az Üllői úton kezdhejtük a bajnoki szezont -
Csesza #3689 Huszti Szabolcsot várja a West Brom is -
#3688 Szerintem ez a jelenlegi Fradi keret sokkal jobb lesz, mint az előző "sztár" alakulat. A fiatalok amennyiben lelkesen és tényleg akarják a győzelmet, akkor kellemes meglepetést is okozhatnak. -
#3687 holnap 18:00 - Ferencváros-Vojvodina (felkészülési mérkőzés, Üllői út)
Utolsó felk. meccsünk, ezután jöhet az UEFA meccs. Kiváncsi leszek a holnapi teljesítményünkre.
-
#3686 Hétfőtől kaphatóak a jegyek az UEFA Kupa-selejtezőnkre -
#3685 Erős: A Fradiban újra focistának érzem magam -
skristof #3684 Antók Zoltán megfogalmazása szerint a játékos tett annyit a Matáv FC Sopronért, hogy külföldre igazolása esetén ingyen távozhasson. Misitől megtudtuk, hogy jelenleg konkrét külföldi ajánlata nincsen, Magyarországról azonban több klub is érdeklődik iránta. Hazai átigazolás esetén klubunk átigazolási díjat kér majd a kérőtől. Az ügy hátterével kapcsolatosan annyit tudtunk meg, hogy a költségcsökkentés miatt Mihály szerződését mindenképpen módosítani kellett volna, erre azonban már nem kerülhetett sor, mert a szerződés közös megegyezéssel felbontásra került.
matavfcsopron.hu -
skristof #3683 bye -
Nadi #3682 A nyakamat rá tettem volna. Szegény Csaba meg szopja a fax-t -
skristof #3681 nem -
skristof #3680 egyértelmű volt :) -
#3679 Hová szerződik Tóth Mihály ?
??? FTC ???
-
#3678 Indulhat a bajnokságban a Ferencváros !
Feltételekkel elfogadta a Ferencváros fellebbezését a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége, így ha a zöld-fehérek holnap délelőtt tíz óriág bemutatják a megfelelő dokumentumo- kat, elindulhatnak az NB I 2005-2006-os sorozatában. Ezt Ganczer Gábor, az MLSZ sajtófőnöke mondta el a Nemzeti Sport Online-nak a zánkai tanácskozás szünetében. Az FTC-t Furulyás János elnök képviselte az ülésen. A bajnokság sorsolását holnap tartják meg.
NSO, 2005-07-07 12:35
Indulhat a bajnokságban a Ferencváros ! :) -
skristof #3677 simek fehérvárra igazol(t) -
#3676 hi!
azért el tudnám képzelni Simeket zöldben.
Sowunmi ha marad elviselem, ha megy akkor nem érdekel.
Rósa-t szeretném , ha maradna.
Szűcs viszont már nem a régi .....
-
fradista91 #3675 Nem is kell nekünk. A fiatalok bizonyítani akarnak majd, és (remélem) továbbjutunk. A második körben már (remélem) ott lesz Szűcs, Sowunmi, Rósa,
és a sopronból visszatért Bognár Zsolt.
HAJRÁ FRADI! -
fradista91 #3674 Így jár aki elmegy tőlünk. -
#3673 -
#3672 "Budapest, július 7., 10.55 Közel a klub és a játékos álláspontja.
Cissé ellen sem vallott szégyent
A Ferencváros kétszeres válogatott labdarúgója már biztosan nem lesz ott az UEFA kupa első fordulójában, mert a nevezés határidejéig nem kötött szerződést a Ferencvárossal.
- Kedden este, a Besztercebánya utáni mérkőzés végén kaptam kézhez a szerződéstervezetet, és akkor adtam át az ügyvédemnek, miután a jogi dolgokban jómagam járatlan vagyok - mondta érdeklődésünkre Balogh Zoltán. - Így - az átfutási idő miatt - érthető módon nem kerültem be a nemzetközi kupaszereplésre leadott névsorba. Ennek ellenére nem áll okvetlenül szándékomban távozni a Ferencvárostól, annak ellenére, hogy a válogatottban nyújtott teljesítményem alapján két külföldi kérőm is akadt. Az egyik egy harmadosztályú angol csapat volt, a másik pedig egy ciprusi első osztályú gárda. Utóbbi helyre egyébként nem is nagyon vágytam, igaz, az angolok megkeresése érdekes lehetett volna számomra. A szerződéstervezet első olvasatra valamivel jobb, mint amit korábban ajánlottak, de azt már eldöntöttem, hogy ha megállapodunk, akkor csak egy évre kötök szerződést a zöld-fehér klubbal. Annyit mindenesetre elárulhatok, hogy közel vannak az álláspontok köztem és a Ferencváros között." -nb1.hugy -
#3671 "Budapest, július 6., 23.40 Tévesen értelmezte a Ferencváros a jogszabályt.
A Ferencváros veterán hátvédje, Keller József vállalkozói szerződésben áll a klubbal, ám a vezetők az okmányok beadáskor nem jártak utána, hogy mit írnak elő a szabályok. Pontosabban úgy vélték, hogy miután a labdarúgó régóta áll a klub alkalmazásban, jogfolytonosság áll fenn attól, hogy nem pályaedzőként, hanem labdarúgóként folytatja a tevékenységét.
Ez azonban tévedés, mert az MLSZ és az UEFA szabályzataiban rögzíti, hogy a futballistával munkaszerződést kell kötni, amely nem azonos a vállalkozói szerződéssel. A többi játékos esetében, akik új szerződést kötöttek már érvényesült a szabály, mindannyian munkavállalók, és így kerülhetett elfogadásra a szerződésük.
Az MLSZ ma mindenesetre egy Keller nélküli listát volt kénytelen továbbküldeni az UEFA-hoz." - nb1.hugy
FATER :C Nem baj legalább tényleg CSAK fiatalítás van. :) -
skristof #3670 -
skristof #3669 £o£ -
#3668 nem tudom. de sztem ő is elmegy. -
#3667 Simek visszatér Fehérvárra. Szóbeli megállapodás van még csak... Kiváncsi vagyok mennyivel ajánlottak többet neki Fehérváron, mint a Újpesten. -
#3666 Balogh Zoli - ő marad, megy ? Mi van vele ?
-
#3665 ahogy jöttél mehetsz is :DDDDDDDDD -
#3663 Rudas Ferenc: 84!
BSzN -
#3662 Grósz: Magamnak, a Fradinak és az Újpestnek is bizonyítanék! -
#3661 nem volt csúnya, teljesen igazad van! -
#3660 Michel Vautrot lesz az ellenőr, bosnyák bíró fújja a sípot -
#3659 valahol szerintem megérdemelte :DDDDDD
[nah ez csúnya volt] -
#3658 most erre mit illene mondanom? azt hogy jobbulást neki, ugye? hát inkább nem.
mivel nem komoly a sérülése, ennyit megérdemelt! -
#3657 www.dvsc.hu
Balszerencsés Vukmir
2005. 07. 06. 13:05
Nem fogadta Fortuna a kegyeibe Dragan Vukmirt, aki a Nyíregyháza elleni mérkőzés első félidejében egy ütközés során bordatörést szenvedett, így várhatóan egy hónapig nem állhat csapatunk rendelkezésére.
A június 29-én, Balmazújvárosban megrendezett DVSC-AVE Ásványvíz - Nyíregyháza Spartacus felkészülési mérkőzés kezdőcsapatában Dragan Vukmir is helyet kapott. Nagy érdeklődés kísérte a találkozót, sokan látogattak át Debrecenből a szomszéd településre, hogy szemügyre vehessék a 2005/2006-os évad DVSC-jét, és bizonyára az új szerzeményeket is.
A fővárosból Debrecenbe átköltözött labdarúgó, Dragan Vukmir a jelek szerint nem a levegőbe beszélt amikor úgy nyilatkozott: tisztában van azzal, hogy "előélete" miatt külön bizonyítania kell majd a drukkereknek. Ennek jegyében - bizonyítási vágytól fűtve, talán túlfűtve - szállt harcba a nyírségiek ellen, testi épségét sokszor nem kímélve végezte feladatát. Munkájának "gyümölcse" sajnos bordatörés lett, melynek következtében várhatóan egy hónapig nem számíthat rá Supka Attila vezetőedző. Dragan, így mindössze egy félidőt tölthetett eddig a pályán a Loki-színekben.
(máté)
-
#3656 Pénteken készül el a bajnokság sorsolása -
#3655 Szűcs... áhh de megharagudtam rá. Pedig ő volt a kedvenc... és nem a játéka miatt hanem a hozzáállása miatt.
Rósát is szerettem, mert hajtott és tavasszal sok-sok meccsen a csapat legobja volt.
Husztit viszont nem sajnálom.
Bár még majd a 2. körre /ha továbbjutunk/ lehet nevezni más játékosokat is.
-
#3654 Idézet Nyilasi Tibortól a Nemzeti Sport június 26-i számából:
„Az isten szerelmére, mondja meg nekem valaki: mostanság hol van a Fradi-szív, a klubhűség, hová tűntek az érzelmek? Hát hogyan jutott eszébe Lipcsei Péternek vagy Szűcs Lajosnak, hogy az asztalra csapjon, odavágva a szerződést, és azt mondja, ők ebből nem kérnek, inkább elmennek Győrbe vagy tudom is én, hová. (…) Nekem ne mondja azt egyetlenegy régebbi Fradi-játékos sem, hogy most napi gondokkal küszködik, hogy az évek során nem keresett annyit, hogy a nehéz időszakot átvészelve ne lehessen türelmes. Ha korábban természetesnek vették a ferencvárosi fiúk, Lipcsei Péter és a többiek, hogy tejszínhabos kakaó jut nekik hétről hétre, akkor most érjék be a cikóriakávéval. Igenis tartoznak ennyivel ennek a klubnak.”