23418
-
#3974 FTC: Borbély Csaba is a csapatnál !
Újabb labdarúgóval bővült a Ferencváros labdarúgócsapatának kerete, ugyanis a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását Borbély Csaba.
A bal oldali támadóként bevethető futballistát a román Universitatea Craiova adta kölcsön.
A 23 éves Borbély korábban játszott már Magyarországon, a Haladás színeiben debütált a magyar élvonalban.
NSO -
Rudee #3973 Furulyás az érte kapott pénzt is biztos lenyúlja -
#3972 Végre.... -
#3971 Huszti a Metzbe igazolt!!! -
skristof #3970 aha :) akko 1-16? :D
na jó, viccet félretéve a Debrecen,Sopron,Újpest,Győr biztosan jobb, és akkor még a meglepetés kis csapatok...
persze ne nekem legyen igazam -
#3969 Lehet, mondom, fingom sincs. Szerintem 3-12. [marha bátor vagyok, mi?] :DD -
skristof #3968 5-7 -
#3967 Sajnos nem tudom hova tenni ezt a Fradit. Meg sem tudnám tippelni, hogy hol végzünk mondjuk az ősz végén... -
#3966 Tőzsér a legnagyobb alibi sajnos. Nem tudom, ki találta ki, hogy ő jó játékos, de nagyot tévedett... -
Rudee #3965 Vége. Legalább egy NB2es csapat ellen sikerült gólt lőni. -
Rudee #3964 Halkan megjegyezném, hogy Tőzsér beállt és adott 3 gólpasszt. Tétmeccsen is mutathatna ilyesmit. -
Rudee #3963 2 perc alatt 2 gól, Keller majd Rósa volt eredményes. 4-2. -
Rudee #3962 Nógrádi sokadik helyzete után lőtt egy érvényes gólt is, 2-2. -
Rudee #3961 Kemenes, Keller, Erős és Laczkó beállt a szünetben, Lipcsei térde is bírja még. -
#3960 Nem edzett egész nyáron, úgyhogy még nincs 100%-os állapotban.
Lustagecc. -
#3959 Remekül működik a Tímár-Budovinszky páros........... -
Rudee #3958 Lipcsei gól. Borbély adta a passzt, a közvetítés alapján nem jácchat rosszul, látszik hogy szerződést akar. -
Rudee #3957 Na jól van, a második paksi támadásból is gól lett. -
Rudee #3956 Kemenes, Nógrádi, Erős, Tőzsér, Laczkó és Keller a csere, Nógrádi állt be Bartha helyett az imént. Már csak az érdekelne, hogy Szűcs mit csinál ilyenkor. -
Rudee #3955 Barthát már le is kellett cserélni, egyre jobb... -
Rudee #3954 Ismét az első helyezetből sikerült gólt kapni. -
Rudee #3953 Lipcsei egy félidőt jácchat már a Paks ellen.
Udvarácz - Takács, Tímár, Budovinszky, Balog - Grósz, Lipcsei, Rósa, Borbély - Andorka, Bartha a kezdőcsapat. -
#3952 Az, hogy visszaesik egy adott játékos teljesítménye, az nem feltétlenül az ő hibája. Ha olyan poszton játszatod, ami nem az erőssége, vagy esetleg azt mondod egy védőnek (az Általad is emlegetett Vukmirnak), hogy nem mehetsz előre, nem futhatsz fel a támadásokkal, hanem ívelgess, akkor annak a játéka nem is lesz látványos.
Nekem nem az nem tetszik LCS-ben, hogy nem jönnek az eredmények, ezt el tudom fogadni akkor, ha LÁTOM AZ ELKÉPZELÉST, és azt, hogy ha a játékosok hozzászoknak a taktikához, akkor majd jó lesz. Sajnos a Fradinál ilyenről most szó sincs...
Pintér tapló.
Nem mondtam, hogy Pintérnek köze van a bajnoki címhez, semmi köze nincs hozzá, ez igaz.
Szentes egy pöcs, ugyanaz, mint Pintér. -
#3951 hát ez gáz... -
#3950 már vonalban játszatja a csapatot lcs is, de nem így kezdte...
bicskeivel kiegyeznék, de ő sem tudna mit kezdeni a mostani kerettel
tipikus magyar mentalitás, hogy mindig mindenki az edzőt találja meg...miért van az külföldön, hogy több időt kapnak még akkor is, ha esetleg nem úgy megy a zsuga? csak meg kell nézni a játékosok teljesítményét;rengeteget romlott a vukmir is pl., vagy bajevski(bár ő soha nem szárnyalt) stb.
pintér meg egyszerűen egy tuskó, kevés, hogy vki keménykezű...garami azért jó edző, mert ő egy jó pedagógus is
pintérnek semmi köze itt a bajnoki címhez--->beszédes az, amit gera és tököli összeölelkezve mondott a debreceni meccs után(köszönjük józsi bácsi)
szentes sztem igenis jó edző...emberileg az nem tetszik benne, hogy kicsit arrogáns
én is keletről hoznék inkább edzőt (Vlak ideális) -
zambrotta #3949 megőrültél -
zambrotta #3948 3913, 3914
Mi nagyon egy húron pendülünk! Mindig megelőztök, amikor ilyen szépet akarok írni! -
Rudee #3947 2-1re nyert a Wolverhampton a mai edzőmeccsükön, Gyepes végig jáccott. Egyszer hibázott (a Port Vale ziccerét védte a kapus), egyébként jól jáccott, legalábbis azt írták többen is. -
#3946 Egyet értek, felejtsük már el a bukott magyar edzőket és külföldről kell választani egy igazi profi edzőt. Ha valamire nem sajnálnám a pénzt, az egy ilyen mester lenne. -
Rudee #3945 Utánpótlás válogatott támadóval erősíthetünk
Peres eljárásra kerülhet sor a Ferencváros és Kapic között -
#3944 -
#3943 -
Rudee #3942 Föl is kötöm magam. -
#3941 nah akkor Jöhet vissza Pintér is -
Rudee #3940 Ki lettek fizetve a játékosok, mostmár jácchatnak rendesen. -
#3939 .....káromkodni.:DDDDDDD -
#3938 minimum megtanulnak olaszul :P -
#3937 Szerintem meg ha már külföld, akkor inkább Vlak-féle embereket kéne hozni a keleti régióból, akik tisztában vannak vele, hogy a térségben hogy lehet minőségi focit csinálni.
De majd meglátjuk, mire megy a Honvéd Dolcettivel. -
#3936 Én meg azt nem értem, miért kell mindig magyar edzőkben gondolkodni.:))Szét kellene nézni angliában, vagy spanyolban. (persze, ez csak az én véleményem) -
#3935 jaja