23418
  • dardevil
    FTC: Borbély Csaba is a csapatnál !

Újabb labdarúgóval bővült a Ferencváros labdarúgócsapatának kerete, ugyanis a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását Borbély Csaba.
    A bal oldali támadóként bevethető futballistát a román Universitatea Craiova adta kölcsön.
    A 23 éves Borbély korábban játszott már Magyarországon, a Haladás színeiben debütált a magyar élvonalban.

NSO
  • Rudee
    Furulyás az érte kapott pénzt is biztos lenyúlja
  • Oncsi
    Végre....
  • szanics
    Huszti a Metzbe igazolt!!!
  • skristof
    aha :) akko 1-16? :D

na jó, viccet félretéve a Debrecen,Sopron,Újpest,Győr biztosan jobb, és akkor még a meglepetés kis csapatok...

persze ne nekem legyen igazam
  • szanics
    Lehet, mondom, fingom sincs. Szerintem 3-12. [marha bátor vagyok, mi?] :DD
  • skristof
    5-7
  • szanics
    Sajnos nem tudom hova tenni ezt a Fradit. Meg sem tudnám tippelni, hogy hol végzünk mondjuk az ősz végén...
  • szanics
    Tőzsér a legnagyobb alibi sajnos. Nem tudom, ki találta ki, hogy ő jó játékos, de nagyot tévedett...
  • Rudee
    Vége. Legalább egy NB2es csapat ellen sikerült gólt lőni.
  • Rudee
    Halkan megjegyezném, hogy Tőzsér beállt és adott 3 gólpasszt. Tétmeccsen is mutathatna ilyesmit.
  • Rudee
    2 perc alatt 2 gól, Keller majd Rósa volt eredményes. 4-2.
  • Rudee
    Nógrádi sokadik helyzete után lőtt egy érvényes gólt is, 2-2.
  • Rudee
    Kemenes, Keller, Erős és Laczkó beállt a szünetben, Lipcsei térde is bírja még.
  • szanics
    Nem edzett egész nyáron, úgyhogy még nincs 100%-os állapotban.
    Lustagecc.
  • szanics
    Remekül működik a Tímár-Budovinszky páros...........
  • Rudee
    Lipcsei gól. Borbély adta a passzt, a közvetítés alapján nem jácchat rosszul, látszik hogy szerződést akar.
  • Rudee
    Na jól van, a második paksi támadásból is gól lett.
  • Rudee
    Kemenes, Nógrádi, Erős, Tőzsér, Laczkó és Keller a csere, Nógrádi állt be Bartha helyett az imént. Már csak az érdekelne, hogy Szűcs mit csinál ilyenkor.
  • Rudee
    Barthát már le is kellett cserélni, egyre jobb...
  • Rudee
    Ismét az első helyezetből sikerült gólt kapni.
  • Rudee
    Lipcsei egy félidőt jácchat már a Paks ellen.

Udvarácz - Takács, Tímár, Budovinszky, Balog - Grósz, Lipcsei, Rósa, Borbély - Andorka, Bartha a kezdőcsapat.
  • szanics
    Az, hogy visszaesik egy adott játékos teljesítménye, az nem feltétlenül az ő hibája. Ha olyan poszton játszatod, ami nem az erőssége, vagy esetleg azt mondod egy védőnek (az Általad is emlegetett Vukmirnak), hogy nem mehetsz előre, nem futhatsz fel a támadásokkal, hanem ívelgess, akkor annak a játéka nem is lesz látványos.
    Nekem nem az nem tetszik LCS-ben, hogy nem jönnek az eredmények, ezt el tudom fogadni akkor, ha LÁTOM AZ ELKÉPZELÉST, és azt, hogy ha a játékosok hozzászoknak a taktikához, akkor majd jó lesz. Sajnos a Fradinál ilyenről most szó sincs...
    Pintér tapló.
    Nem mondtam, hogy Pintérnek köze van a bajnoki címhez, semmi köze nincs hozzá, ez igaz.
    Szentes egy pöcs, ugyanaz, mint Pintér.
  • djemba-djemba
    hát ez gáz...
  • djemba-djemba
    már vonalban játszatja a csapatot lcs is, de nem így kezdte...
    bicskeivel kiegyeznék, de ő sem tudna mit kezdeni a mostani kerettel
    tipikus magyar mentalitás, hogy mindig mindenki az edzőt találja meg...miért van az külföldön, hogy több időt kapnak még akkor is, ha esetleg nem úgy megy a zsuga? csak meg kell nézni a játékosok teljesítményét;rengeteget romlott a vukmir is pl., vagy bajevski(bár ő soha nem szárnyalt) stb.

pintér meg egyszerűen egy tuskó, kevés, hogy vki keménykezű...garami azért jó edző, mert ő egy jó pedagógus is

pintérnek semmi köze itt a bajnoki címhez--->beszédes az, amit gera és tököli összeölelkezve mondott a debreceni meccs után(köszönjük józsi bácsi)

szentes sztem igenis jó edző...emberileg az nem tetszik benne, hogy kicsit arrogáns

én is keletről hoznék inkább edzőt (Vlak ideális)
  • zambrotta
    megőrültél
  • zambrotta
    3913, 3914

Mi nagyon egy húron pendülünk! Mindig megelőztök, amikor ilyen szépet akarok írni!
  • Rudee
    2-1re nyert a Wolverhampton a mai edzőmeccsükön, Gyepes végig jáccott. Egyszer hibázott (a Port Vale ziccerét védte a kapus), egyébként jól jáccott, legalábbis azt írták többen is.
  • Ramore
    Egyet értek, felejtsük már el a bukott magyar edzőket és külföldről kell választani egy igazi profi edzőt. Ha valamire nem sajnálnám a pénzt, az egy ilyen mester lenne.
  • Rudee
    Utánpótlás válogatott támadóval erősíthetünk

Peres eljárásra kerülhet sor a Ferencváros és Kapic között
  • gabber_saviola
  • szanics
  • Rudee
    Föl is kötöm magam.
  • gabber_saviola
    nah akkor Jöhet vissza Pintér is
  • Rudee
    Ki lettek fizetve a játékosok, mostmár jácchatnak rendesen.
  • JackDaniels #3939
    .....káromkodni.:DDDDDDD
  • gabber_saviola
    minimum megtanulnak olaszul :P
  • szanics
    Szerintem meg ha már külföld, akkor inkább Vlak-féle embereket kéne hozni a keleti régióból, akik tisztában vannak vele, hogy a térségben hogy lehet minőségi focit csinálni.
    De majd meglátjuk, mire megy a Honvéd Dolcettivel.
  • JackDaniels #3936
    Én meg azt nem értem, miért kell mindig magyar edzőkben gondolkodni.:))Szét kellene nézni angliában, vagy spanyolban. (persze, ez csak az én véleményem)
  • Láma!
    jaja