23418
-
#3934 Őt már nem merem mondani, mert múltkor kaptam érte, de őt én is nagyon szeretem. Bár a Fradiba csak addig lenne jó, amíg ilyen fos a keret, hosszútávon nem megoldás. -
#3933 igen, garami, mészöly is ok. meg mondjuk csank -
#3932 Szerintem azért van átmenet aközött, hogy lányoknak nézed őket és hogy mindennap megalázod őket egymás előtt, k...aistenezel Gera Zolival, kamubrazilozod Leót (mondjuk az, de ez más tészta :D), stb. -
#3931 Pintér?????? Szentes???????
Ez a két legnagyobb állat!!!
De mielőtt valaki azt hinné, hogy csak sír a szám, és nekem senki sem jó, én szívesen látnám a padon Garamit (tudom, Várszegi embere, őt sajnos buktuk egy életre), Mészöly Gézát (újpesti múlt ide vagy oda, ő a legnormálisabb az összes közül), Gelleit, Bicskeit. -
#3930 szentes lázár... -
Kanál #3929 ja csak aztán leordítja a fiatal játékosok fejét és ott sírják el magukat ^^ mondjuk egy erős kéz télleg jó lenne amelyk játékot is kihoz a csapatból -
#3928 :D -
#3927 kuzsé van, Én szeretem Pintért mert Ő nem csajoknak nézte a játékosokat -
#3926 pintért inkább ne... -
#3925 egyre jobban érzem, hogy László Csabi nem való a Fradiba...Pintért vissza -
#3924 ja, szerintem is.
De nem is ez a lényeg ebben, hanem az, hogy azt mondja a játékosoknak, ívelgessék be a labdát a védelem mögé, aztán mikor nem jön be, letagadja... -
#3923 érdekes elszólás -
#3922 Részlet egy, az MTZ utáni nyilatkozatcsokorból.
Balog Zoltán riporteri kérdésre, miszerint taktika volt-e az ívelgetés: "Igen, sajnos ez egy hibás döntés volt, mert vizes volt a fű, így az indítások rendszerint kicsúsztak a pályáról."
László Csaba ugyanerre: "Nem, mondtam is a fiúknak a szünetben (amúgyhogy beszélhetett velük, ha ez meg volt tiltva???), hogy ez nem a mi játékunk..."
Hazug. -
#3921 tényleg nehéz lehet botlábú fafejeknek edzést tartani, amit késöbb be is kellene tudniuk mutatni tétmeccsen, ami rendszerint nem jön össze, csak az összevisszaság és a szervezetlenség a szembeötlő. -
#3920 Egy tatunak több elképzelése a labdarúgásról, mint ennek az embernek.
Szerintem sem kell átesni a ló túloldalára: azért, mert ilyenek a feltételek, nem kell felmenteni egy olyan edzőt, akivel a Fradi az elmúlt közel két évtized legrosszabb tavaszát produkálta.
Kérdezném: mi László Csaba elképzelése a futballról? Te látod, hogy mit akar játszatni a csapattal? Én csak annyit mondtam, hogy Garaminál és Pintérnél láttam legalább a szándékot, most nem látom.
Ja igen, és LCS is legtöbbször 4-4-2-t játszat. -
Rudee #3919 3-1re kikapott az MTZ a mai bajnokijukon. -
#3918 Pintérnek mi köze van ehhez? Pintér 4-4-2öt játszott a csapattal, emiatt sem értem miért írjátok, hogy benne volt a keze. Egyrészt ő más rendszert részesített előnyben, emellettt, mint utőbb kikerült Pintérnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja...
A kemény kezű Pintér mi? Kiderült, hogy semmit sem csináltak edzésen... Kondi nem volt, elképzelés max. a területszűkítés...
Na mind1 sztem LCS-nek igenis van elképzelése, csak nehéz azt úgy megvalósítani, ha botlábúakkal van körülvéve...+feszült a légkör!
Csankról annyit, hogy olyan rondán+unalmasan még soha nem láttam csapatot játszami, mint az ő idején...
Nem kéne átesni a ló másik oldalára...
szerintem... -
#3917 Ez igaz, én is örülök, hogy olasz edző van, mert jól hangzik, és kíváncsi vagyok, mit fog kezdeni azzal a fiatal csapattal, csak előbb bizonyítson! -
#3916 egy hét alatt nem lehet csodát várni, habár magyar játékosok esetében lehet az edző Fergusson, vagy Capello, talán még akkor sem. -
#3915 Sowunmi: Szeretnék külföldre menni !
FTC.hu -
#3914 egyet értünk, jelenleg a trend a következő: a nagy csapatnál egy mezey bérenc, a gyerekeknél, vagy egy öreg komcsi alkoholista, vagy egy fiatal mezey tanítvány oktat -
#3913 Nem rossz, de én nem csak az első csapathoz hozatnék külföldi edzőket, hanem az egész utánpótlás nevelést ilyenekre, pl. angol szakemberekre bíznám, Mezey-t meg belelövetném a Dunába!! -
#3912 Na, azt majd meglátjuk... Egyelőre nagy szar a Honvéd (Vasas 0-3, Újpest 2-6...)
[amúgy másik csapatom] -
#3911 külföldi edzőt kellene szerződtetniük, aki független a mezey maffiától, pl úgy, ahogyan azt a Honvéd tette. Olasz mester, kiválló döntés szerintem. -
#3910 Még "féloldalas" az FTC
Kiesett csapatból várnak labdarúgót a zöld-fehérek.
Míg sorra távoznak az Üllői útról a játékosok, a Ferencváros szakmai vezetése a csapat bal oldali posztjait kívánja megerősíteni - számol be róla a klub honlapja.
Egy romániai menedzser ajánlásával került próbajátékra a gárdához például a 25 éves Borbély Csaba, aki már korábban is megfordult magyar csapatban, a szombathelyi Haladásban, de akkor nem nyújtott maradandót.
Vele együtt érkezett a Ferencvároshoz a 23 esztendős Ursz József, az NB I-ből kiesett Békéscsaba bal oldali középső védője. A békéscsabai labdarúgó a tavasz folyamán a kiesés ellenére is folyamatosan jól teljesített az Előrében. A hétvégére kiderül, hogy a két játékos közül melyikük maradhat az Üllői úton.
nb1.hu -
#3909 Sowunmi: Ajaccio
Ismét Korzikán próbálkozik a csatár.
Információink szerint ismét az Ajaccio csapatánál próbálkozik Thomas Sowunmi, aki három éve már megfordult ott próbajátékon, ám akkor menesztették a leigazolását szorgalmazó Rolland Courbis vezetőedzőt, így kútba esett a klubcsere.
Sowunmi dolga mindenesetre nem lesz könnyű, vasárnap ugyanis komoly vetélytársat szerződtetett a klub, mégpedig a Lorient gólerős középpályását, Christophe Bastient.
nb1.hu -
#3908 Ferencváros: Végre kifizetik a tartozásokat ! -
#3907 én is arra szánnám ezt az évet, hogy egy ütőképes fradit hozzunk össze.
Látván a Soprn-DVSC meccset akár még a Sopron is lehet bajnok a köv. idényben
Csank uram , nagyon összehozta azt a csapatot:) -
#3906 Tényleg nem, de sajnos nagyon úgy néz ki, hogy senki nem ment meg minket ettől... :( -
#3905 ez igaz.....
-
Rudee #3904 A Fradi még nem esett ki... -
#3903 A Honvéd is gyenge, de láttad tavaly az UEFA-ban? Legalább hajtottak, kűzdöttek.....de méltón estek ki.... -
Rudee #3902 Még amikor volt KEK, 90es évek közepén. -
Takezó #3901 mikor? -
Rudee #3900 Volt anno egy Honvéd-Nimes párharc, utánna mégse születtek barom versek, pedig ha valami égés, akkor az az volt. -
#3899 MTZ ve gyüttek
2 gólt lűttek
UEFA bó kiütöttek
az ország előtt égettek.... -
#3898 Egyelőre ott tartunk, hogy én összetenném a két kezem, ha a Fradi a 3-5. helyen végezne úgy, hogy a fiatalok beépülnek.
Ezt Csankon és Garamin kívül egy magyar edző sem tudja megcsinálni. -
#3897 jaja ;) -
zambrotta #3896 most a magasságra gondolsz ugye:) -
#3895 Budovinszki nem egy robertocarlos :)