23418
  • szanics
    Őt már nem merem mondani, mert múltkor kaptam érte, de őt én is nagyon szeretem. Bár a Fradiba csak addig lenne jó, amíg ilyen fos a keret, hosszútávon nem megoldás.
  • Láma!
    igen, garami, mészöly is ok. meg mondjuk csank
  • szanics
    Szerintem azért van átmenet aközött, hogy lányoknak nézed őket és hogy mindennap megalázod őket egymás előtt, k...aistenezel Gera Zolival, kamubrazilozod Leót (mondjuk az, de ez más tészta :D), stb.
  • szanics
    Pintér?????? Szentes???????
    Ez a két legnagyobb állat!!!

De mielőtt valaki azt hinné, hogy csak sír a szám, és nekem senki sem jó, én szívesen látnám a padon Garamit (tudom, Várszegi embere, őt sajnos buktuk egy életre), Mészöly Gézát (újpesti múlt ide vagy oda, ő a legnormálisabb az összes közül), Gelleit, Bicskeit.
  • Láma!
    szentes lázár...
  • Kanál
    ja csak aztán leordítja a fiatal játékosok fejét és ott sírják el magukat ^^ mondjuk egy erős kéz télleg jó lenne amelyk játékot is kihoz a csapatból
  • Láma!
    :D
  • gabber_saviola
    kuzsé van, Én szeretem Pintért mert Ő nem csajoknak nézte a játékosokat
  • Láma!
    pintért inkább ne...
  • gabber_saviola
    egyre jobban érzem, hogy László Csabi nem való a Fradiba...Pintért vissza
  • szanics
    ja, szerintem is.
    De nem is ez a lényeg ebben, hanem az, hogy azt mondja a játékosoknak, ívelgessék be a labdát a védelem mögé, aztán mikor nem jön be, letagadja...
  • Ramore
    érdekes elszólás
  • szanics
    Részlet egy, az MTZ utáni nyilatkozatcsokorból.

Balog Zoltán riporteri kérdésre, miszerint taktika volt-e az ívelgetés: "Igen, sajnos ez egy hibás döntés volt, mert vizes volt a fű, így az indítások rendszerint kicsúsztak a pályáról."

László Csaba ugyanerre: "Nem, mondtam is a fiúknak a szünetben (amúgyhogy beszélhetett velük, ha ez meg volt tiltva???), hogy ez nem a mi játékunk..."

Hazug.
  • Ramore
    tényleg nehéz lehet botlábú fafejeknek edzést tartani, amit késöbb be is kellene tudniuk mutatni tétmeccsen, ami rendszerint nem jön össze, csak az összevisszaság és a szervezetlenség a szembeötlő.
  • szanics
    Egy tatunak több elképzelése a labdarúgásról, mint ennek az embernek.
    Szerintem sem kell átesni a ló túloldalára: azért, mert ilyenek a feltételek, nem kell felmenteni egy olyan edzőt, akivel a Fradi az elmúlt közel két évtized legrosszabb tavaszát produkálta.
    Kérdezném: mi László Csaba elképzelése a futballról? Te látod, hogy mit akar játszatni a csapattal? Én csak annyit mondtam, hogy Garaminál és Pintérnél láttam legalább a szándékot, most nem látom.

Ja igen, és LCS is legtöbbször 4-4-2-t játszat.
  • Rudee
    3-1re kikapott az MTZ a mai bajnokijukon.
  • djemba-djemba
    Pintérnek mi köze van ehhez? Pintér 4-4-2öt játszott a csapattal, emiatt sem értem miért írjátok, hogy benne volt a keze. Egyrészt ő más rendszert részesített előnyben, emellettt, mint utőbb kikerült Pintérnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja...
    A kemény kezű Pintér mi? Kiderült, hogy semmit sem csináltak edzésen... Kondi nem volt, elképzelés max. a területszűkítés...
    Na mind1 sztem LCS-nek igenis van elképzelése, csak nehéz azt úgy megvalósítani, ha botlábúakkal van körülvéve...+feszült a légkör!

Csankról annyit, hogy olyan rondán+unalmasan még soha nem láttam csapatot játszami, mint az ő idején...

Nem kéne átesni a ló másik oldalára...
    szerintem...
  • szanics
    Ez igaz, én is örülök, hogy olasz edző van, mert jól hangzik, és kíváncsi vagyok, mit fog kezdeni azzal a fiatal csapattal, csak előbb bizonyítson!
  • Ramore
    egy hét alatt nem lehet csodát várni, habár magyar játékosok esetében lehet az edző Fergusson, vagy Capello, talán még akkor sem.
  • dardevil
    Sowunmi: Szeretnék külföldre menni !

FTC.hu
  • Ramore
    egyet értünk, jelenleg a trend a következő: a nagy csapatnál egy mezey bérenc, a gyerekeknél, vagy egy öreg komcsi alkoholista, vagy egy fiatal mezey tanítvány oktat
  • JackDaniels #3913
    Nem rossz, de én nem csak az első csapathoz hozatnék külföldi edzőket, hanem az egész utánpótlás nevelést ilyenekre, pl. angol szakemberekre bíznám, Mezey-t meg belelövetném a Dunába!!
  • szanics
    Na, azt majd meglátjuk... Egyelőre nagy szar a Honvéd (Vasas 0-3, Újpest 2-6...)
    [amúgy másik csapatom]
  • Ramore
    külföldi edzőt kellene szerződtetniük, aki független a mezey maffiától, pl úgy, ahogyan azt a Honvéd tette. Olasz mester, kiválló döntés szerintem.
  • dardevil
    Még "féloldalas" az FTC

Kiesett csapatból várnak labdarúgót a zöld-fehérek.

Míg sorra távoznak az Üllői útról a játékosok, a Ferencváros szakmai vezetése a csapat bal oldali posztjait kívánja megerősíteni - számol be róla a klub honlapja.
    Egy romániai menedzser ajánlásával került próbajátékra a gárdához például a 25 éves Borbély Csaba, aki már korábban is megfordult magyar csapatban, a szombathelyi Haladásban, de akkor nem nyújtott maradandót.
    Vele együtt érkezett a Ferencvároshoz a 23 esztendős Ursz József, az NB I-ből kiesett Békéscsaba bal oldali középső védője. A békéscsabai labdarúgó a tavasz folyamán a kiesés ellenére is folyamatosan jól teljesített az Előrében. A hétvégére kiderül, hogy a két játékos közül melyikük maradhat az Üllői úton.

nb1.hu
  • dardevil
    Sowunmi: Ajaccio

Ismét Korzikán próbálkozik a csatár.

Információink szerint ismét az Ajaccio csapatánál próbálkozik Thomas Sowunmi, aki három éve már megfordult ott próbajátékon, ám akkor menesztették a leigazolását szorgalmazó Rolland Courbis vezetőedzőt, így kútba esett a klubcsere.
    Sowunmi dolga mindenesetre nem lesz könnyű, vasárnap ugyanis komoly vetélytársat szerződtetett a klub, mégpedig a Lorient gólerős középpályását, Christophe Bastient.

nb1.hu
  • dardevil
    Ferencváros: Végre kifizetik a tartozásokat !
  • Kaplan
    én is arra szánnám ezt az évet, hogy egy ütőképes fradit hozzunk össze.
    Látván a Soprn-DVSC meccset akár még a Sopron is lehet bajnok a köv. idényben
    Csank uram , nagyon összehozta azt a csapatot:)
  • szanics
    Tényleg nem, de sajnos nagyon úgy néz ki, hogy senki nem ment meg minket ettől... :(
  • McFrost
    ez igaz.....
  • Rudee
    A Fradi még nem esett ki...
  • McFrost
    A Honvéd is gyenge, de láttad tavaly az UEFA-ban? Legalább hajtottak, kűzdöttek.....de méltón estek ki....
  • Rudee
    Még amikor volt KEK, 90es évek közepén.
  • Takezó
    mikor?
  • Rudee
    Volt anno egy Honvéd-Nimes párharc, utánna mégse születtek barom versek, pedig ha valami égés, akkor az az volt.
  • McFrost
    MTZ ve gyüttek
    2 gólt lűttek
    UEFA bó kiütöttek
    az ország előtt égettek....
  • szanics
    Egyelőre ott tartunk, hogy én összetenném a két kezem, ha a Fradi a 3-5. helyen végezne úgy, hogy a fiatalok beépülnek.
    Ezt Csankon és Garamin kívül egy magyar edző sem tudja megcsinálni.
  • Ramore
    jaja ;)
  • zambrotta
    most a magasságra gondolsz ugye:)
  • Ramore
    Budovinszki nem egy robertocarlos :)