23418
  • szanics
    Figyelj! Ha ezután a meccs után Rósát kezded szidni, akkor sok lövésed nincs a dologhoz...
  • torrente
    Köszönöm Cseh Szabolcs a hozzászólásodat! Sajnálom a korosztályodat, hogy nektek ilyen fos jutott.
  • torrente
    Úgy értettem, hogy az összes csapatunk.
  • Csesza
    huzzá már innen a retkes picsába, bmeg!!!! senki nemkiváncsi rád! attól hogy fikázod a magyar focit attól még nem lesz jobb
  • gabber_saviola
    :P
  • Rudee
    Ez is az első selejtező volt...
  • torrente
    Oly mindegy. Ettől a focinkban semmi sem változik. Pár év múlva az első selejtező körben fogjuk kezdeni, hasonlóan a máltai, andorrai, kazah csapatokkal.
  • Rudee
    Jobb lett volna 0 ponttal zárni?
  • torrente
    Legalább a győzelem és az azért járó 1 pont megvan. Ennek örülni kell?
    A magyar válogatott liechtensteini döntetlenje után ez volt a magyar foci újabb mélypontja.
  • Rudee
    Mit?
  • torrente
    Ezt ugye nem írod komolyan?
  • torrente
    Reménykedjünk benne, hogy a magyar foci vezetői idén sem gondolkoznak el és még sokáig tömhetik a zsebüket.
    A 2. félidőben egy-két szép támadást azért már lehetett látni a minszkiektől. Rósa szokás szerint remek volt: inkább elesett, nem hogy a kapuba bombázott volna a 92. percben. Így legalább az a csapat jutott tovább, amelyik egy picurkát focizott.
  • szanics
    Összegezve a pozitívumokat:
    1. Többet kaptam a Fraditól, mint amit vártam.
    2. Udvarácz - önmagához képest - jól védett.
    3. Lipcsei és Rósa a magyar bajnokságban elég lehet ahhoz, hogy meglegyen az 5-7. hely, ha Jovánczai beválik - értsd: lesz egy normális csatárunk -, akár a 4-6. is.

Negatívumok:
    1. Hátul nagyon sok gondunk lesz ezzel a két elmebeteggel (Tímár, Budó), márpedig más nem maradt.
    2. Keller játszott (tudom, kényszerűségből, de akkor is).
    3. Az a gól nem kellett volna a végén, mert két percen át megint reménykedtem (plusz a szünet).
    4. A taktikát továbbra sem értem (lehet, hogy nincs is?)
  • Csesza
    ez szánalmas volt amit a "fradisták" csináltak ma délután! simán nyerhettünk volna 0-3ra, 0-3ra mind1! akkor amikor berúgta rósa az 2. gólt utána mindjárt elkezdtek hajtani. ezt előtte miért nemtudták megcsinálni???? nah itt láccik meg hogy nincs fradiszív egyikben se!
  • Rudee
    Legalább a győzelem és az azért járó 1 pont megvan. A Fehérvár ellen jó lenne nyerni vasárnap.
  • Takezó
    mi ez az "idióta" fej?????
  • zaki
    Hajrá Fradi
  • Takezó
    jah, kiállítás, és 1:1 marad, vagy 2:1-re nyernek a minszkiek... botrány a játék:(
  • szanics
    Na, akkor mindjárt (75-80. perc környékén) jönnek a brutális belépők...
  • Takezó
    bazz, ez nagyon szomrú:(
  • gabber_saviola
    basszus :( 1-1
  • torrente
    A Sopron kivel fog játszani?
  • szanics
    jah, remélem, respect, hogy nem töröltem, hanem elnézést kértem. ;-)
  • torrente
    Igen, erre a párharcra gondoltam csak. A Debrecent délelőtt láttam a Sport1-en és nagyon tetszett a játékuk. Utoljára a Dunaferr képviselt hasonló játékerőt a BL-ben.
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • szanics
    Ja bocs, hogy ezek közül nem kívánod. Én kérek elnézést, félreértettem.
  • szanics
    Biztos a Formula-1-es lötyögést nézted tegnap a Loki helyett, különben nem mondanál ekkora hülyeségeket, már sry...
  • szanics
    Sajna LCS óta ez a taktika valóban, de ezt a csapatot még ezzel is meg lehetne verni, csak pontos indítások kellenek hozzá. Lipcseivel ez nem lehetetlen.
  • torrente
    Én nem szurkolok a Fradi ellen, de egyik csapatnak sem kívánom, hogy továbbjusson, mert ez nem foci! Szörnyen gyengék! Akármelyik jut tovább, várhatóan a következő forduló lesz a végállomás.
  • szanics
    Az igazság az, hogy semmiben nem különbözik ez az első meccstől, csak most a Fradi rúgta a gólt a semmiből.
    Igazából most látszik, hogy ha Tőzsér és Bartha nem kapcsol ki 1-1 pillanatra az első meccsen, akkor ez a fos csapat simán verhető lenne egy kis koncentráltsággal.
    Ha Lipták még egyszer vagy esetleg Rósa megrázza magát (nem csak gólra gnodolok), akkor meglehet. Másban nem nagyon van benne a dolog.
    Egyébként Laczkó helyett - akinek sajnos még inkább bajnokikon kéne szokni a légkört - én behoznám Nógrádit.
  • gabber_saviola
    izgulok mint állat :DDDDDDDDDDDD

Hajrá Ferencváros,forza Palermo
  • OPM
    simán van esély! gyerünk!!
  • torrente
    Nana Rudi, nem kell az életben mindent komolyan venni! Különben is, ha az egyik "profi" játékosunk kimondhatja nyilvánosság előtt, akkor én miért ne írhatnám le? Nekem is hosszúkás az arcom és ha lelófejűznek, csak mosolygok rajta egyet.
  • gabber_saviola
    :D
  • Rudee
    Szünet van, most még pihenhetnek :)
  • gabber_saviola
    TÁMADJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Rudee
    Szerintem gyorsan takarodj innen, senki se kiváéncsi a faszságaidra.
  • torrente
    2 kell
  • torrente
    Nimá, gólt lőtt a lófejű geci! (Torghellétől loptam a jelzőt)
  • dardevil
    Goooooóóóóóól ! ! !