23418
  • Rudee
    Rósa is aláírt!

• Rudee
    Minden 2. magyar játékosra elmondható ugyanez...

Jó hír:
    Balog Zoltán aláírt!
  • szanics
    ez mindegy, annak idején mocskos Fradizott, most meg mocskos Lilák a jelszó nála. Kissé gerictelen, és a Fradi-tábor 90%-a ezt benyeli...
  • Rudee
    Szűcs a Kaiserslauterből tért haza anno, előtte jáccott a lilláéknál.
  • Ramore
    neked memóriazavarod van, lyukaskezű lajos nem éppen a liláktól került át a Fradiba?
  • Rudee
    Ma délig lehet még pótnevezést leadni az UEFA Kupára

Jó lenne ha sikerülne megegyezni legalább Rósával.
  • Kaplan
    Lajos bátyánk :P
  • gabber_saviola
    a Lajos :DDDDDDDDDD
  • szanics
    Lajos egy köcsög, Husztival kapcs. egyetértek.
  • skristof
    hehe.. fasza.. nagy lesz a nézettség
  • zambrotta
    Lajos nagyon jó kapus, csak most szerintem ő is kimutatta a foga fehérjét

huszti egy kis karrierista pöcs, ha kapna egy raklap zsetont simán lelépne a lilákhoz is

• Rudee
    Nrem fogadták el a MK-ból történt kizárás elleni fellebbezést.
  • fradista91
    Sajnos az már régen volt...
  • Csesza
    Blikk: Pótnevezéssel erősíthet a Fradi az UEFA-kupára
  • Csesza
    de a balhéjai mellett még így is M.o. legjobb kapusa volt, mert rengetg meccset "nyert" a fradinak... és kurva sok bravúrja volt...

nemkem sem szimpatikus ezek alapján amit itt most művel... de ez az igazság
  • Ramore
    szerintem pedig igen szerényen fogalmaztam, amikor eszembe jutnak a potyagóljai (amiből nem volt kevés), akkor könnybe lábad a szemem, a balhéjairól nem is beszélve.
  • Csesza

Vasárnap Diósgyőrben lépünk pályára

Olcsóbbak lesznek az őszi bérletek és jegyek

Béress: Két hónap után teljes intenzitással edz
  • HURRICAN
    azért a lyukaskezű kicsit túlzás
  • Ramore
    szerintem szűcs egy pénzéhes primitív lyukaskezű balfék, minden csak nem jó kapus.
  • skristof
    Szűcs sztem a magyar mezőny legjobb kapusa...
    de más dolgo szakmailag nézni vkit, és más emberileg,erkölcsileg..
    bár ez biznisz, nem emberség

mondjuk ha az átlagéletkor 20 lesz, akkor felőlem nyugodtan lehet a Kemenes az 1. kapus
  • szanics
    Remélem, ez nem rám vonatkozott... Ha igen, légy szíves olvass vissza.
  • BADE
    Érdekes,hogy eddig Szűcs volt a világ legjobb kapusa,most meg...
    Lipcseit is lehordtátok mindennek,aztán mégis maradt,eléggé érdekes a felfogásotok.
  • szanics
    Ja, majd visszamegy Újpestre, ahova való...
  • Csesza
    eztakartam énis mondani.... nemkell egy ilyen (nemtommi) a fradinak, menjen a csába... olyan kurva nagy teher lesz neki ha marad, akkor menjen... ilyen nehéz dönteni
  • gabber_saviola
    Szégyen egy ilyen embert a Fradi kapusának mondani ....
  • dardevil
    A Ferencváros kapusa csütörtökön dönt !

Szűcs Lajos csütörtökig kért haladékot, még nem döntötte el ugyanis, hogy a továbbiakban hol folytatja pályafutását. Ezt közölte Tepszics Ignáccal, az FTC sportigazgatójával is.
    - Tény és való, hogy a kapusnak csütörtökig kell eldöntenie, hogy hol folytatja a pályafutását - ismerte be honlapunknak a sportigazgató.

nb1.hu
  • Kaplan
    Még régen nagyon jó volt amikor a skótokkal játszottunk. De mostanában egy nagy NULLA sajnos :(
  • fradista91
    Igazad van. Huszti a kispadra sem kerülne ilyen játékkal.
  • Rudee
    Szerintem a középpályán jól tudna jáccani.
  • JackDaniels #3745
    Attól tartok,sajna igazad van. Amilyen ígéretesnek indult ez a srác, amikor visszajött sopronból, az első éve nagyon meggyőző volt, de utána hozzászürkült a többi hulladék focistához! Pedig a magyar focinak nagy szüksége lenne egy jó Husztira!!!
  • szanics
    ne menjen oda. A WBA egy szimpatikus csapat, a Huszti viszont egyáltalán nem az. Amúgy nem fog oda menni úgysem, ő oda nagyon kevés...
  • fradista91
    Én is remélem.
  • Kaplan
    Hát igen , nagyon jó játékos sztem , s ha már így kellet történnie , hogy Huszti elmegy remélem a WBA-ba megy.
  • fradista91
    Nekem is hiányozni fog Rósa, ő húzta a csapatot tavasszal.
  • skristof
    a kulcsszó a régen.. meccshiánya van és kissé kiégett.. Lajos ideje alatt jo kiegészítő ember volt, de ennél nem több
  • Oncsi
    Megértek mindenkit hogy udvarác igy meg ugy..pl :magyarkupadöntön vagy edzömeccsen...........de nem szabad szidni mert volt egy pár olyan meccse régen amikor nála nem volt jobb kapus........a szabi is nagyon jo kapus de még fiatal!!!én bizom a Milánban
  • mukika
    "ááhh, felesleges idegelnie magát az embernek" - így van. hazudik itt már mindenki
  • mukika
    én is így gondolom teljesen. én Gyepit is elhajtanám a faszba, ha ennyire menni akar...
  • skristof
    az bizony, már az idény közben is látszott h ő a csapat motorja.. nem a lipcseit kéne erőltetni, hanem őt. petit el kellett volna küldeni, abból a pénzből meg kicsit többet ajánlani Dininek... ő nagyon jól össze tudta volna fogni a csapatot.

a kapuskérdésnél énis Kemenes-re szavaznék, ha már ugyis fiatalitunk...

viszont még mindig van egy kérdés, mi van ha valaki komolyabb sérülést szenved? kezdő 11-et alig tudunk kiállítani :S hol vannak már azok a szép tervek, hogy minden posztra két jó játékos... hol van a befektető? itt miért nem történt meg a rendszerváltás még??? ááhh, felesleges idegelnie magát az embernek
  • gabber_saviola
    akkor legyünk szarban, de az ilyen divat Fradista játékost így nem kérek ...