23418
  • Rudee
    Szűcs Lajos egy plusz egy évre maradt a Ferencvárosnál

"Kapusunkkal hamarosan interjút is olvashatnak honapunkon." <- kiváncsian várom mit hazudik
  • Csesza
    sztem arra számítottak hogy a lali elmegy azt ezért hozták szabolcsot
  • Kanál
    akkor milán szedheti a sátorfáját Szűcs ha aláír biztos hogy kezdő lesz
  • Rudee
    Nem hiszem hogy Kemenest csak azért vettük kölcsön, hogy eggyel több kapus legyen a tarcsiban. Arra ott vannak a saját nevelésű fiatalok, akik ráadásul kevesebbet is keresnek. Szűcs vagy Udvarácz el lesz hajtva.
  • Csesza
    azér mondtam hogy sajna ugyse fog összejönni! azabaj hogy amilyen hülyék lehegy hogy Udvarácz fog a kispadon ülni és Kemenes a tarcsi :((((
  • Kanál
    kemenest nem lesz kezdő biztos hogy Szűcs fog védeni Kemenes lesz cserén és milán marad tartalékba
  • szanics
    Nem is csoda, hogy nem kell senkinek.
    Amilyen tavaszt produkált...
  • Csesza
    remélem ----- kispad

kemenes a kezdő
    szűcs a csere
    udvarácz tartalékcsapat

de ez sajna úgyse fog összejönni
  • gabber_saviola
    nah akkor Lalika a kutyának-macskának sem kell ...........ezért visszajön
  • Csesza
    Szűcs lehet hogy aláír
  • Csesza
    A bajok ellenére nyerni kell a Fradinak
  • gabber_saviola
    a Fradi az nagy "F" :P
  • forza milan
    holnap fradi-minszk uefa meccs!remélem nyer a fradi!de csak azért mert magyar csapat!:D
  • Csesza
    A Minszk bízik a továbbjutásban

Budapest, július 13., 20.20 Harcos összecsapásra számít a vezetőedző.

Az MTZ-Ripo Minszk nem tartozik a különösebben ismert klubok közé, két évvel ezelőtt, 2003-ban jutott fel az élvonalba. A fehérorosz együttes ezt követően azonnal kicserélődött, Jurij Mhtus vezetőedző szerint 95 százalékban.
    - Mi már régóta játékban vagyunk, és a mi bajnokságunk már a véghajránál tart, ellentétben a Ferencvárossal - mondta Mhtus. - Úgy érzem, jó csapatom van, amellyel jelenleg a negyedik helyen állunk, de továbbra is harcolunk azért, hogy megszerezzük a bajnoki címet. Az UEFA-kupában a Boriszov alakulatát győztük le, így kerültünk össze az FTC-vel. A zöld-fehéreket tartom a párharc esélyesének, de a továbbjutásért mi is mindent megteszünk, ebben benne van az idegenbeli győzelem is, de a legrosszabb esetben a döntetlennel is elégedett lennék. Hallottunk a Ferencváros háza táján történt változásokról, de mi ezzel nem foglalkozunk, az első találkozó után - a visszavágóig - igyekszünk kielemezni minden magyar játékost, hogy jól felkészülhessünk. Továbbjutás esetén nem lesz gond, mert olyan támogatóink vannak, mint az MTZ traktorgyár, és olyan litván klubtulajdonosunk, aki anyagiakban is támogat minket. A vezetőség a következő fordulóba várja el tőlünk.
    A vezetőedző az összeállítást csak a mérkőzés előtt hirdeti ki, mert még legalább öt posztot illetően nem döntötte el, hogy kinek ad lehetőséget.

nb1.hu

lesz - csesz
  • Rudee
    A tisztelt vezetőség lemondta a vasárnapi, Diósgyőr elleni edzőmeccset...
  • gabber_saviola
  • Csesza
  • Rudee
    Ja, a lelkesedésed nagyon teccik, Udvarácz már kevésbé...
  • Csesza
    így már remélem neked is teccik
  • Csesza
    én nem a saját véleményemet írtam ide hanem a amit láttam az ftc.hu-n
  • Rudee
    Akkor hazudtoltam volna meg magam, ha saját véleményemet írtam volna a 3786-ba...
  • Csesza
    de senki nem is kötött beléd mindjárt amikor kilinkelted...

énis csak kiírtam azt az egy mondatot hogy udvarácz lesz a kezdő, de te mindjárt belémkötöttél

ezzel csak saját magadat hazudtoltad meg...

befejztem!
  • Rudee
    Nem is mondta senki, hogy csak Ő lehet a csk.
  • Csesza
    de akkor Gyepes is lesérűlhez/megbetegedhet holnapig és akkkor ő se lesz csk
  • Rudee
    Holnapig még beteg is lehet, ftc.hu se jósda.
  • Csesza
    ezt az ftc.hu írta
  • Rudee
    Majd holnap kiderül hogy ki véd, a várható összeállításokat sose találják el.
  • Csesza
    és Udvarácz fog kezdeni
  • Rudee
    A Minszk elleni két meccsen Gyepes lesz a csapatkapitány
  • dardevil
  • dardevil
    Király !!!
  • Oncsi
    most Thomassal mi a helyzet???elment Swédbe megfagyni???
  • Csesza
  • Kaplan
    Végre Balog Zoli és Rósa Déni is aláírt!!! Ennek örülök!
  • Kaplan
    Ehhh... :P
  • Ramore
    tudnak írni? tehát a megvásárolt középiskolai papírok ellenére az általános suli is hasznos volt valamire
  • Ramore
    ki hinné, én válaszoltam egy feledékeny fórumozónak
  • szanics
    Ők ketten jelenleg a Ferencváros két legértelmesebb, legnormálisabb játékosai, és nem csak azért, mert aláírtak.
  • Takezó
    erről van szó, mingyá teccetősebb a névsor holnap mindenki gyüjjön meccsre:)
  • gabber_saviola
    navégre .......