23418
-
Rudee #3814 Szűcs Lajos egy plusz egy évre maradt a Ferencvárosnál
"Kapusunkkal hamarosan interjút is olvashatnak honapunkon." <- kiváncsian várom mit hazudik -
Csesza #3813 sztem arra számítottak hogy a lali elmegy azt ezért hozták szabolcsot -
Kanál #3812 akkor milán szedheti a sátorfáját Szűcs ha aláír biztos hogy kezdő lesz -
Rudee #3811 Nem hiszem hogy Kemenest csak azért vettük kölcsön, hogy eggyel több kapus legyen a tarcsiban. Arra ott vannak a saját nevelésű fiatalok, akik ráadásul kevesebbet is keresnek. Szűcs vagy Udvarácz el lesz hajtva. -
Csesza #3810 azér mondtam hogy sajna ugyse fog összejönni! azabaj hogy amilyen hülyék lehegy hogy Udvarácz fog a kispadon ülni és Kemenes a tarcsi :(((( -
Kanál #3809 kemenest nem lesz kezdő biztos hogy Szűcs fog védeni Kemenes lesz cserén és milán marad tartalékba -
#3808 Nem is csoda, hogy nem kell senkinek.
Amilyen tavaszt produkált... -
Csesza #3807 remélem ----- kispad
kemenes a kezdő
szűcs a csere
udvarácz tartalékcsapat
de ez sajna úgyse fog összejönni -
#3806 nah akkor Lalika a kutyának-macskának sem kell ...........ezért visszajön -
Csesza #3805 Szűcs lehet hogy aláír -
Csesza #3804 A bajok ellenére nyerni kell a Fradinak -
#3803 a Fradi az nagy "F" :P -
#3802 holnap fradi-minszk uefa meccs!remélem nyer a fradi!de csak azért mert magyar csapat!:D -
Csesza #3801 A Minszk bízik a továbbjutásban
Budapest, július 13., 20.20 Harcos összecsapásra számít a vezetőedző.
Az MTZ-Ripo Minszk nem tartozik a különösebben ismert klubok közé, két évvel ezelőtt, 2003-ban jutott fel az élvonalba. A fehérorosz együttes ezt követően azonnal kicserélődött, Jurij Mhtus vezetőedző szerint 95 százalékban.
- Mi már régóta játékban vagyunk, és a mi bajnokságunk már a véghajránál tart, ellentétben a Ferencvárossal - mondta Mhtus. - Úgy érzem, jó csapatom van, amellyel jelenleg a negyedik helyen állunk, de továbbra is harcolunk azért, hogy megszerezzük a bajnoki címet. Az UEFA-kupában a Boriszov alakulatát győztük le, így kerültünk össze az FTC-vel. A zöld-fehéreket tartom a párharc esélyesének, de a továbbjutásért mi is mindent megteszünk, ebben benne van az idegenbeli győzelem is, de a legrosszabb esetben a döntetlennel is elégedett lennék. Hallottunk a Ferencváros háza táján történt változásokról, de mi ezzel nem foglalkozunk, az első találkozó után - a visszavágóig - igyekszünk kielemezni minden magyar játékost, hogy jól felkészülhessünk. Továbbjutás esetén nem lesz gond, mert olyan támogatóink vannak, mint az MTZ traktorgyár, és olyan litván klubtulajdonosunk, aki anyagiakban is támogat minket. A vezetőség a következő fordulóba várja el tőlünk.
A vezetőedző az összeállítást csak a mérkőzés előtt hirdeti ki, mert még legalább öt posztot illetően nem döntötte el, hogy kinek ad lehetőséget.
nb1.hu
lesz - csesz -
Rudee #3800 A tisztelt vezetőség lemondta a vasárnapi, Diósgyőr elleni edzőmeccset... -
#3799 -
Csesza #3798 -
Rudee #3797 Ja, a lelkesedésed nagyon teccik, Udvarácz már kevésbé... -
Csesza #3796 így már remélem neked is teccik -
Csesza #3795 én nem a saját véleményemet írtam ide hanem a amit láttam az ftc.hu-n -
Rudee #3794 Akkor hazudtoltam volna meg magam, ha saját véleményemet írtam volna a 3786-ba... -
Csesza #3793 de senki nem is kötött beléd mindjárt amikor kilinkelted...
énis csak kiírtam azt az egy mondatot hogy udvarácz lesz a kezdő, de te mindjárt belémkötöttél
ezzel csak saját magadat hazudtoltad meg...
befejztem! -
Rudee #3792 Nem is mondta senki, hogy csak Ő lehet a csk. -
Csesza #3791 de akkor Gyepes is lesérűlhez/megbetegedhet holnapig és akkkor ő se lesz csk -
Rudee #3790 Holnapig még beteg is lehet, ftc.hu se jósda. -
Csesza #3789 ezt az ftc.hu írta -
Rudee #3788 Majd holnap kiderül hogy ki véd, a várható összeállításokat sose találják el. -
Csesza #3787 és Udvarácz fog kezdeni -
Rudee #3786 A Minszk elleni két meccsen Gyepes lesz a csapatkapitány -
#3785 -
#3784 Király !!! -
#3783 most Thomassal mi a helyzet???elment Swédbe megfagyni??? -
Csesza #3782 -
#3781 Végre Balog Zoli és Rósa Déni is aláírt!!! Ennek örülök! -
#3780 Ehhh... :P -
#3779 tudnak írni? tehát a megvásárolt középiskolai papírok ellenére az általános suli is hasznos volt valamire -
#3778 ki hinné, én válaszoltam egy feledékeny fórumozónak -
#3777 Ők ketten jelenleg a Ferencváros két legértelmesebb, legnormálisabb játékosai, és nem csak azért, mert aláírtak. -
Takezó #3776 erről van szó, mingyá teccetősebb a névsor holnap mindenki gyüjjön meccsre:) -
#3775 navégre .......